Elsősorban Doom-nak, de bárki mástól is várok ötleteket.
Kint vana küldetések között az Abetment. Szerintem nagyon durva - vagy arról van szó, hogy az a különbség, ami köztem és a jó játékosok között a H3 SoD-nál már eleve egy-két szintet jelentett, itt a tízszeresére nőtt.
Aki nem fedezte fel a mapot, innentől ne olvasson...
Kipróbáltam mindegyik játékost, és végül két várnál láttam remek indulást: a Rampart a grand elfekkel nagyon durva irtást kezdhet már az elején, ráadásul a negyedik napon megszerezhető a lenti vár - és a Fortressnél ott van egy Diplomata Ring, amivel egy csomó lényt (monks, minotaur king, crusader, minotaur, titán) be lehetett állítani. Nekimentem mind a kettő várral - a Rampart az egyik kedvencem, de ahogy láttam a Fortress lenne a legjobb választás, mert ott is hamar megvan a másik vár, plusz egy aranybánya is. Ja, és amikor Ramparttal voltam, a Fortress vert le. De úgy csúnyán.
Szóval az a gondom, hogy azt vettem észre, minél jobban haladok, az AI is annál gyorsabban fejlődik. Kezdetben a Fortressel kényelmes tempóban csatázgatva az ötödik héten értem el balra a Rampart várat - és az ottani Ryland úgy levert, mint a szart (majd minden lénye max tapasztalati ponttal rendelkezett, így az sem volt baj, hogy Dendorid volt neki a legmagasabb szintű). Na gondoltam, akkor leszek én a Ramparttal - hát megközelíteni nem tudtam ezt az eredményt, így gondolom mindig van egy kis AI tunning a háttérben.
Ezután elkezdtem a Fortresses Styggel javítgatni az időimet, és itt vettem észre azt, hogy minél jobb vagyok, az ellen is annál jobb. Amikor a negyedik héten értem oda, már fel volt húzva neki a farie dragon!! (előtte ötödiken unikornisa is csak pár darab volt, de nem a várvédők közt) - de a legjobb az volt, amikor az imént a harmadik hét végére a hatodik napon be tudtam őket támadni, kétszerannyi farie volt nála, mint az előző betöltésnél!!! (és nem, nem a hencmennel keverem, mert azt ugye véletlenszerűen osztja el a gép csatánál, a szerencsétlen leosztás (pl. még kettő farie dragon

) egy újratöltéssel kiváltható)
Aztán pl. a negyedik héten elfoglalt rampatos mentést ha továbbvittem, olyan ősállatokkal találkoztam, akiket meglegyinteni sem nagyon lehetett (a barbár hős az ötödik héten is simán leverte a zöldsárkányoknál az összegyűlt huszonyakármennyi fejlődött dögöt). A hőseink egyaránt tizenakárhány szintűek voltak, de a gépek lényeinél rengeteget számított a sok max. xp. Ami azért érdekes, mert warlords banner alig van a pályán, csak a hételeji lényduplázással kitett szörnyektől lehet néha szerezni (gondolom a gép alapban 50 % XP-re állítja meg magának ezt, hogy az adott lény gyorsabban fejlődjön... vagy ez is a te műved, doom?

)... szóval nekem magas, hogy tudnak ilyen szintre fejlődni. Max. xp-s sárkányok ellen minden eleve esélytelen, hiába élesztget a nyolc First Aidem (expert gyógyítással), csodát azzal sem tehetek...
Röviden: a makkom ebbe a küldetésbe, már nagyon idegesít, hogy ilyen béna vagyok. Persze nem adom fel, csak nem tudom, mit lehetne tenni. Lassú lennék, ez a baj?
(egyébként nem volt szép a pályakészítőktől, hogy a necro várnál rengeteg helyen szürke genya föld van, ami nem engedi a necros commandert újraélesztgetni. Ha az nem lenne, necroval végig lehetne verni a mezőnyt)
B ötletem: most állítsam át a Wog beállításokat, hogy az AI ne fejlődhessen? Elvben a te legutóbbi modod van fenn.
Előre is köszi a tippeket!
üdv,
Raon