Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Várak, amelyek nem igazán jók
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 16:56 
Heroes Team

DarkAnima írta:
A várfejesztésről meg annyit, hogy a Behemót helyett, inkább a Villámmadarat illik csinálni, mert nem lesz pénzed a többi emberre, és így könnyedén legyőz bármilyen csapat.

Milyen többi emberre? Ha már 2. héten 3 behemóttal rohangál az ember, akkor eléggé nehezen lehet egyes csapatoknak legyűrni ezt az erőt! Meg aztán 2-3 hét múlva, mikor már tutira fel tudod nyomni a termelőjét, a sok maci bármit legyűr! S ez szerintem visszahozza azt a hátrányt, hogy a 2. héten nem tudod kivenni minden lényedet! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 11:08 

Hy.

Nincs olyan vár amihez ne kellene nyersanyag, a fortressnek is kell, csak annak fából és kőböl kell sok és nem több különböző nyersanyag kell.
Nem akarom védeni a towert mert nem tartozik a kedvenceim közé :) de nem egyenrangú a fortressel.
Veled meg szivesen nyomnék egy matchet Zargul, de nem értek az online játékhoz :). Meg amúgyis finoman kell bánni a "kezdőkkel" :P

A várfejlesztésről annyit h én mindíg a capitolt csinálom elsőként és még így is gondok voltak a strongholdnál, de azért kijöttem belőle.

Sziasztok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 17:55 

Üdv!

Szerinttem alapból nincs ilyen hogy legerősebb vár mert az igazi csaták 90%-át (nem gép elleni, még experten sem) a varászlatok döntik el.A váraknak,lényeknek hasonló erősségű mágia esetén van lényege, amikor az igazi harc a döntő ahol számít a lény A, D-je sebzése és nem utolsó sorban a képessége....és ezek alapján szerintem a Necropolis verhetetlen, mingyár el is mondom hogy miért:
1.necromancy képeségel hatlmas csontvázseregre szert tehetünk, elég hamar :twisted: :twisted:
2.vámpír ha jól használja az ember a képességének köszönhetően elpusztíthatatlan :twisted:
3.wraith szívja el amanát mint állat :lol:
4.dead knight (sokak szerint legerősebb lény a játékban, sztem is..7. szintű lényekkel felérő adatok magasabb poluáció mellet :!: :!: ) sok élet, hatalémas sebzés,gyors,magas védekezés-támadás,csúcsképesség főleg ha van még lucky is akkor elég nagyokat tud ütni :twisted: :twisted: ....szal kellő mennyiségben verhetetlen
5.lícs..egyik legjobb lövő...egyszerre többet sebez és a sajátokat nem
6.szelemsárkány: adatai nem bagy számok elismerem de a képessége az egyik legjobb sztem :wink:

bocs h kicsit hosszúra sikeredtem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 18:51 

Zyder írta:
Üdv!

Szerinttem alapból nincs ilyen hogy legerősebb vár mert az igazi csaták 90%-át (nem gép elleni, még experten sem) a varászlatok döntik el.A váraknak,lényeknek hasonló erősségű mágia esetén van lényege, amikor az igazi harc a döntő ahol számít a lény A, D-je sebzése és nem utolsó sorban a képessége....és ezek alapján szerintem a Necropolis verhetetlen, mingyár el is mondom hogy miért:
1.necromancy képeségel hatlmas csontvázseregre szert tehetünk, elég hamar :twisted: :twisted:
2.vámpír ha jól használja az ember a képességének köszönhetően elpusztíthatatlan :twisted:
3.wraith szívja el amanát mint állat :lol:
4.dead knight (sokak szerint legerősebb lény a játékban, sztem is..7. szintű lényekkel felérő adatok magasabb poluáció mellet :!: :!: ) sok élet, hatalémas sebzés,gyors,magas védekezés-támadás,csúcsképesség főleg ha van még lucky is akkor elég nagyokat tud ütni :twisted: :twisted: ....szal kellő mennyiségben verhetetlen
5.lícs..egyik legjobb lövő...egyszerre többet sebez és a sajátokat nem
6.szelemsárkány: adatai nem bagy számok elismerem de a képessége az egyik legjobb sztem :wink:

bocs h kicsit hosszúra sikeredtem

Nem voltál hosszú,csak 3-szor lett kirakra ez a hozzászólás,és eléggé gyengének tűnik a helyesírásod.Bocsi,ha sértés lett volna,de erre figyelni kell.Látom szereted a necropolis-t :wink: :D .Nekem a Fortress a kedvencem,mert...Nem is írom,hiszen ismeri mindenki,feleslegesen koptatnám a billentyűzetet,meg az ujjamat is :lol: . :arrow: Üdv,

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 19:02 

kisdacide írta:
Nem voltál hosszú,csak 3-szor lett kirakra ez a hozzászólás...

A tiéd csupán kétszer. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 16 hétf., 20:35 

Balee írta:
kisdacide írta:

Tudom,de muszáj kétszer,ha nem akarom,hogy eltűnjön az a tetves szöveg,amit beleírtam :!: :x (Bocsi.)Lehet,hogy(dehogyis!biztos!)törölve lesznek ezek a hsz-ok,úgyhogy kár volt neked is,meg nekem is koptatni-már megint-ezt a szerencsétlen billentyűzetet :lol: ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 0:08 
Heroes Team

kisdacide írta:
Balee írta:
kisdacide írta:

Tudom,de muszáj kétszer,ha nem akarom,hogy eltűnjön az a tetves szöveg,amit beleírtam :!: :x (Bocsi.)Lehet,hogy(dehogyis!biztos!)törölve lesznek ezek a hsz-ok,úgyhogy kár volt neked is,meg nekem is koptatni-már megint-ezt a szerencsétlen billentyűzetet :lol: ...

Igen, viszont a moderátornak nem mindegy, hogy kell-e hszt törölniük, vagy nem! Javaslom, mielőtt elkóldöd a hozzászólásodat, kiteszed vágólapra a teljes szöveget, vagy egy külön txt fileba amit erre szánsz csak, s ha visszanézve nem jelenik meg a hsz., akkor csak 2-3 gombnyomás, s lehet újra küldeni! Szerintem a moderátorok nem haragudnának meg, ha kevesebbet kellene törölgetniük, van nekik egyéb dolguk is itt! :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 18:14 

Jou írta:
kisdacide írta:
Balee írta:
kisdacide írta:

Igen, viszont a moderátornak nem mindegy, hogy kell-e hszt törölniük, vagy nem! Javaslom, mielőtt elkóldöd a hozzászólásodat, kiteszed vágólapra a teljes szöveget, vagy egy külön txt fileba amit erre szánsz csak, s ha visszanézve nem jelenik meg a hsz., akkor csak 2-3 gombnyomás, s lehet újra küldeni! Szerintem a moderátorok nem haragudnának meg, ha kevesebbet kellene törölgetniük, van nekik egyéb dolguk is itt! :lol: :lol:

Jó,tudom,szoktam alkalmazni,de amikor nem ezt csinálom,akkor meg pont ez van,hogy nem vagyok biztos abban,hogy elküldi-e.Nagyon bosszantó és érdekes :evil: :shock: :( .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 19:30 

Akárki akármit mond, az 5. részben a Dungeon vár visz mindent! Ez a kampányból is tisztán kiderül: varázslatokban abszolút fölötte állnak mindenkinek! :twisted:

Persze ez most csak egy elragadtatott hozzászólás... :wink:

És ott, túl az emlékezésen,
Ott legyen otthonunk."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 17 kedd, 22:05 

Én az ötödik részben, mindig arról gondolom hogy a legerősebb, épp akivel játszok. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 18 szer., 12:11 

Zargul írta:
Én az ötödik részben, mindig arról gondolom hogy a legerősebb, épp akivel játszok. :)

Teljesen igazad van, megadom! :D :wink:
Ebből is következik, hogy épp sötételfekkel nyomom...

És ott, túl az emlékezésen,
Ott legyen otthonunk."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 dec. 04 hétf., 22:05 

A H2-ben nem túl egyensúlyosak a várak:
a Warlock vár például sokkal durvább,mint mondjuk a Sorceress.De az azért elég érdekes,hogy bármivel bármi ellen,nagyon hasonlóan végződik a játék.Pl.a Knightnak egy kis ideig tart míg fejlődik,meg a varázslókkal is egy ideig tart,mire egy jó varázslatot szerzünk.Megverjük az egyik ellenfelet,felturbózzuk magunkat,megyünk a következőhöz,és így végigmegyünk.Ha megakadunk,A várakból van utánpótlás.Ha az nem elég,végünk.Ennyi.Már a végére pl.a lovagunknál lesz 12 titán,10 fekete sárkány,20 küklopsz,50 paladin meg minden...A Warlocknál meg lesz ........,szóval ezért.Remélem érthető voltam,és jó észrevételnek veszitek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 08 hétf., 15:30 

Én a H3 -ban a tower-t szeretem a H4-ben pedig a Halált

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Legjobb várak
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 23:31 

Heroes I és II - Warlock
Heroes III - Conflux, Shadow of Death-ben Castla
Heroes IV - sajnos Death ...
Heroes V - talán Haven?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 19 pén., 23:37 

H3 - castle
H4 - death

És hogy mért? Mert én azt mondtam :D

Szerintetek melyik a jobb? A citromos nyalóka vagy a pálinka?

Vigyázz vándor. Ellenem nem sokat érnek a fegyvereid! A mágia pártfogoltja vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 10:36 

Szerintem a h3-ban a Tower a 4ben pedig a Rend :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 20 szomb., 15:12 

Rend az gyenge...
Ha hiszed, ha nem 8)

Szerintetek melyik a jobb? A citromos nyalóka vagy a pálinka?

Vigyázz vándor. Ellenem nem sokat érnek a fegyvereid! A mágia pártfogoltja vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 13:27 

Helló!

Szerintem a varázslók jók.

Csak az 5-ben nagyon drágus.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 14:09 

Egyéni ízlés kérdése az egész, kinek ez, kinek az. Nekem az olyan várak jönnek be, amik mind a kettőben jártasak eléggé, pl. az új törp vár, a hősei remek mágia használók és a harcban is jók az egységei, szerintem kimondottan univerzális vár! A másik meg a Haven, mert ott nagyon jól kiegészítik egymást az egységek, a hőseik meg agyon tápolják őket mindennel! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007 jan. 21 vas., 16:55 

Ja.

Én szerintem a törp oltári,csak már egy régi haver mondta,hogy kicsit nagyok.Igaza volt.A Pajzsgárdista nagyobb mint az Orgyilkos. :?

De jók.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]