Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 127  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 16:05 

morphose írta:
Akkor fogjunk hozzá az esélylatolgatásnak.

Annak örülök, hogy sokszínű a társaság, bár a nagy varázslatok teret veszítettek, nincsen arma, nincsen implo. Én 7 csapatot találtam nagyon könnyűnek, érdekes módon a Vámpír Lordok mind közöttük vannak. Biztos lesz olyan is, akinek gondot okoznak. Első pillantásra BogPista-val keveredek majd véres verekedésbe (feltételezem ezzel nemcsak én leszek így :twisted: ). Nála van 1 hiba is: harcos hero-jának nem vett varászkönyvet, ezért a villám és a slow csak díszítésnek értékelhető. Talán gondolt az ellenfél EagleEye-ára :D. Nem tudom, korábban mennyire voltak szőrös szívűek a szervezők, itt a szándék világos. Talán 3 iron golemet megér BogPistának egy varászkönyv. Persze, lehet, hogy akkor már borul a taktikája. :lol:
Nem szeretnék ebben állást foglalni, csak gondoltam, szólok.

Végül annak örülök, hogy nincs a taktikámhoz (túl) hasonló. Remélem, fogok majd párat csuklani. :twisted:

Azért van 1-2 varázslós sereg, Vologyáé, Ssth-é feltétlenül ide sorolandó. Az én Gólemkéimmel nem lehet véres csatákat vívni, max. olajcseppek fognak az ütések következtében záporozni. (a vámpírosok nagy örömére :twisted: ) És igen, Josephine kisasszony rendelkezik varázskönyvvel. Az Eagle eye pedig amúgy is csak akkor működik, ha az ellenfél varázsol és nem a nem létező varázskönyvből nézi ki. :P :) A sereged miatt nagyon sokat fogsz csuklani, ezt előre borítékolom. :) Én kiváncsi leszek arra is egyébiránt, hogy az olyan seregek birtokosai, amelyek szivatásra jók, de önszivatásra méginkább, mennyi energiát feccölnek majd bele a végigjátszásba...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 16:38 

bogpista írta:
Azért van 1-2 varázslós sereg, Vologyáé, Ssth-é feltétlenül ide sorolandó. Az én Gólemkéimmel nem lehet véres csatákat vívni, max. olajcseppek fognak az ütések következtében záporozni. (a vámpírosok nagy örömére :twisted: ) És igen, Josephine kisasszony rendelkezik varázskönyvvel. Az Eagle eye pedig amúgy is csak akkor működik, ha az ellenfél varázsol és nem a nem létező varázskönyvből nézi ki. :P :) A sereged miatt nagyon sokat fogsz csuklani, ezt előre borítékolom. :) Én kiváncsi leszek arra is egyébiránt, hogy az olyan seregek birtokosai, amelyek szivatásra jók, de önszivatásra méginkább, mennyi energiát feccölnek majd bele a végigjátszásba...

Hát jól beégtem Josephine-nel, na. Úgy képzeltem, hogy harcos hős nem indul spellel, de hát én csak egy koca heroes-os vagyok.
Az utolsó mondatot nem értem. Ha úgy gondolod, hogy a taktikai elemek nagy részének kikapcsolása csökkenti a variációk számát, ezért kevesebb a lehetősége egy orbosnak, akkor igazad van. Én biztos, hogy kevesebb összóra alatt fogom teljesíteni a 35 csatát, mint egy slow/haste/... spell-listás. A ranglistát azonban nem összórában mérik, hanem elbukott %-ban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 17:09 

morphose írta:
bogpista írta:

Hát jól beégtem Josephine-nel, na. Úgy képzeltem, hogy harcos hős nem indul spellel, de hát én csak egy koca heroes-os vagyok.
Az utolsó mondatot nem értem. Ha úgy gondolod, hogy a taktikai elemek nagy részének kikapcsolása csökkenti a variációk számát, ezért kevesebb a lehetősége egy orbosnak, akkor igazad van. Én biztos, hogy kevesebb összóra alatt fogom teljesíteni a 35 csatát, mint egy slow/haste/... spell-listás. A ranglistát azonban nem összórában mérik, hanem elbukott %-ban.

Nem az orbosokra gondoltam elsősorban. Majd a végén elmondom mire is céloztam. De semmi jelentősége egyébként. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 17:22 

Na megnéztem én is a csapatokat, a vámpíros csapatokat én is a könyebbek közls sorolom így elöljáróban. Remélem az Ancient Behemaci felfalja vacsira a vámpírokat (és persze a többit is). Én legjobban a varázslós cspatoktól félek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 17:32 

én most játszom Támadást életemben először:)

fogalmam sincs mire lesz jó a csapatom, szerintem nem sokra...

de nagyon kíváncsi vagyok:)

Mindenkinek GL

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 17:42 

Megnéztem, hát érdekes mit ne mondjak, a varázslósoktól nem félek viszont az íjászoktól igen.

Nem tudom valamire csak jó lesz :D
Amúgy nem sikerült jól a csapat!
Szivatásra terveztem nem tom bevállik-e viszont aki a varázslatra gyúrt rá, az sokat fog emlegetni!:D

Üdv

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 17:47 
Heroes Team

Hát sok véleményem nincs, az utolsó helyért szeretnék harba szállni! :lol: Bár én látok néhyány 0%-ra teljesíthető csatát, de az a sok gólemes és elementálos csapat készítője sokat fog csuklani, garantálom! :) De egy jót szórakozunk, s egy végeredményében egy kosárból első körben kiesett tesztcsapattól mit is várhatnánk! :P A brutálisabb csapatok későbbre kellenek meglepetésekre! :twisted: :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 03 kedd, 18:42 

Én a középmezőnybe várom magam. Sajnálom hogy nem a másik csapatomat küldtem át mert abban így utólag töb fantáziát láttam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 04 szer., 8:47 
ISTEN

sziasztok!

a szerkesztendo mapok szama brutalis. itt mar Laca egeszsegere is gondolni kene. most mar valoszinuleg keso, de ilyen magas letszamnal csak a csoportmeccsek johetnek szoba (szerintem).

kiki

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 04 szer., 11:13 

Sziasztok!

Sikerült most is megtalálnom azt a csapatfajtát amivel nagyon kevesek vannak. Vologya, Ssth, Teki, Energy és jómagam vagyunk ízig vérig magices csapat. Vannak még félmagices csapatok is Laca és Gepy. Rengeteg a verekedős csapat, aminek örülök. Igyekszem minél jobb veszteséggel abszolválni a mightos csapatok elleni csatákat.
Aminek nem örülök hogy van 4 piros gömbös és egy recanteres csapat. Tehát ezúttal is megszidnám Merlint, Taegent, Azaghtothot, Petrust és Morphose-t. :D Ellenük valószínűleg nem tudom megnyerni a csatákat.
Megint jó csapatokat sikerült összeállítani. Már várom a csatákat!

Üdv, Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 04 szer., 11:22 

Én is az első támadás versenyen veszek részt. Vannak nagyon jó csapatok, de az enyim katasztrófa! Nagyot ütök, de a védelmem 0! :shock: Szó szerint! :lol: Egyesek ellen izzadni fogok, mások ellen viszont simán nyerek. Vologya seregétől félek a legjobban, mert van chain lightningje és boltja. Legalább megvédelek titeket az utolsó helytől. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 11:49 

Sziasztok!

Ezt nagyon bírom: minden verseny előtt a résztvevők fele kiosztja megának az utolsó helyet. :lol: Na, nem érdekeltek, én azért sem mondom, hogy utolsó leszek. :lol: (Szvsz valamelyik vámpíros csapat fog versengeni ezért - ha mindenki visszaküldi...)

Jók lettek a csapatok. Lesz mit agyalni az íjászaimmal, hogy mindenkit legyaluljak (remélem Lacáék adnak majd rá elég időt.) Mondjuk lesz aki ellen elég lesz wait-eket nyomogatni, aztán hagyni, hogy az unmorál elvégezze a munka nagyját :wink: .

Személy szerint a gólem-dzsinn sereget tartom a legesélyesebbnek, de nagyon kiváncsi vagyok a törpékre is. Ha Zolirobi ügyesen csinálja, nagyon elől végezhet.

Laca, Kertics, csak nyugodtan a mentések készítésével! Simán bírjuk még néhány óráig! :wink:

Üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 15:32 

Én csak reménykdem hogy Thorgrim megvédi a vámpírkákat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 05 csüt., 15:42 

Hellblood írta:
Én csak reménykdem hogy Thorgrim megvédi a vámpírkákat.

Ellenem nem!! :twisted:

Szegény Laca és Kertics!

Üdv

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 21:42 

Hali!
Csak szeretném itt is jelezni, hogy a H1 támadástornás csapatomat még egyszer elküldtem az illetékeseknek, mert valamiért kimaradtam a névsorból. (azért, mert fekete vagyok??? :roll: )
Kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 21:48 

De ez a h3 támadás topic... :P

Laca, aki nem illetékes... :mrgreen:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 06 pén., 21:51 

Laca tudom, csak a pánik teszi. Muszáj indulnom a tornán, azon nőttem fel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 10 kedd, 22:00 

Sziasztok!

Ezúton szeretnék tőletek elnézést kérni, de sajnos úgy néz ki, hogy a h3 támadás mapjainak elkészítésével személyes okok miatt jelentősen késni fogok! :(

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 10 kedd, 22:28 

Laca írta:
Sziasztok!

Ezúton szeretnék tőletek elnézést kérni, de sajnos úgy néz ki, hogy a h3 támadás mapjainak elkészítésével személyes okok miatt jelentősen késni fogok! :(

Üdv: Laca

Pár hét nem számít, csak ne annyi legyen mint a H2 támadás esetében... :P :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 11 szer., 0:23 

ha kell segítség szólj!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2530 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 127  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]