Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 18:17 

Mugger_ írta:
Számomra ez az egész játék NEM arról szól, hogy ki állhat a dobogó tetejére, ki lesz tök utolsó, NEM arról, hogy kit emelünk ki, kit nem, NEM arról, hogy bárki jó játékos -e vagy sem, számomra ez a verseny JÁTÉK, szórakozás, egyszerűen jól érzem magam ha olyan emberekkel vagyok együtt akik ugyanazt a játékot szeretek amit én! Egyáltalán, olyan embereket ismerhetek meg, akikkel ugyanaz az érdeklődésünk.

Mugger ha ez valóban így van, akkor ne zavartasd magad, hogy kicsit veszekednek az emberek. Te majd csak élvezed a játékot és a társaságot a versenyen. Ez ne vegye el a kedvedet! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 18:39 

Én is szavazok, hogy ne legyen kiemelés! Nagy lenne a kiemeltek előnye!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 19:19 

minden verseny előtt, ilyan vagy olyan okokból hasonló volt a hangulat, szerencsére jó sokan vagyunk, igy sokféle a vélemény is, ez benne a legjobb.

én nem érzek háborús hangulatot, sem párt vagy egyéb szervezkedést, ami folyik az 1x emberi tulajdonság, szertejük meggyőzni a másik valós vagy vélt igazunkról, ennyi.
Annyi a gond, hogy ez a kiemelés már lerágott csont, szvsz, de mi azért vadul tovább csámcsogunk rajta, s fogunk is, egészen addig amig nem jön valami másik téma a verseny ügyében (bármit ki lehet találni).

A versenyen azaz a BB-n viszont nem lesz demokrácia, szigorúan diktatórikus intézkedésk lesznek a lebonyolitási szabályok szerint, mert csak igy müködik. A demokrácia iránti igényeket addig ki lehet itt élni, Muggernak úgy sem lesz több haja:)

S még annyit, a mappok sem demokratikusak vagy hasonlók, template ide vagy oda, nyomtam pár meccset, ez a tapasztalat, tessék ezt is bekalkulálni, ugy lelkileg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 20:28 

Kokozd barátom!
Nekem annyira mindegy lesz-é kiemelés:D Ha viszont megkérdezik a véleményem akkor elmondom:D Én mindenképp megyek és győzelemre török:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 21:19 
Heroes Team

KTibsza írta:
Imperator01 írta:
KTibsza írta:
Viszont ha mondjuk a top 10 -ből 3-an egy csoportba kerülnek, az egyikük megérezheti azt, hogy milyen korán kiesni. És egy új, számára addig ismeretlen dologot tapasztalhat meg. Még ha nem is olyan kellemeset.

Karesz: Nem örülnél, ha egy halálcsoportból továbbjutva lennél bajnok? A végén már a döntő lehet hogy csak levezetés lenne, de a lényeg hogy a csoportban lehetnének izgalmas meccseid.

Ktibsza te nem örülnél ha esetleg továbbjutnál? 3 jó játékos ellen igen nehéz, viszont ha 1 jó ellenfél van azt akár 1 mecsen szerencsével le is győzheted! A kicsiknek is ugyanolyan jo a kiemelés! Én tavaly nem voltam kiemelt még se elleneztem hogy legyen kiemelés, mert az minden versenyen jó! Igazábol teljesen mindegy, ha Mugger nem akar kiemelést nem lesz! Végülis egy Ssth, Laca, Csizu, Imperator csoport jó lenne, legalább eldölne gyorsan van e értelme másnap bejönni:D A helyemre mehetsz Kokozd :D :D

Hát igen, de azért még az első helyért meg kell "küzdeni". Mert ugye nem csak 3 jó játékos jelentkezett. Vagy tévedek? :) Van még a top 10-ben az első 3-on kívűl még játékos.

ÉS igen én örülnék, ha továbbjutnék egy halálcsoportból, amelyben én lennék a feketebárány. :D És ezután nem mennék haza, lejátszanám a többit is ettől függetlenül. Olykor az életben is alakulnak ki halálcsoportok (PL. BL, VB, EB...de focin kívül máshol is) Bár azok nem ra
ndom versenyek, és mégis...

Itt nem az a cél, hogy bárki is megérezze, hogy milyen kiesni, nem ezért megyünk el. Ne akarjunk rosszat másokank. A Random szerencsefüggő piszkosul, aki előzetesen esélytelennek érezte magát, egy szempillantás alatt esélyessé is válhat egy gamen belül. A kiemelés ugyanannyira segítheti a "jobb" játékosokat, mint amennyira hátráltathatja őket. Ha csoportonként egy kiemelt lenne, az nem jelentené/biztosítaná a kiemelt személy továbbjutását! Ez nagyon fontos. Vannak nagyon jó játékosok, akik jelen pillanatban nem lennének kiemeltek az online toplista szerint (Pl. Titi) és a csopot favoritjai is lehetnek akár. A kiemeléssel a "gyengébb" játékosok esélyei nőnék véleményem szerint. Ha 3 favorit 1 csoportba kerül, könnyen lehet, hogy a csoport 4. tagja esélytelenné válna, még akkor is, ha randomon bármi előfordulhat.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 7:41 
Heroes Team

Rusty_Rockfist írta:
KTibsza írta:
Imperator01 írta:
KTibsza írta:
Viszont ha mondjuk a top 10 -ből 3-an egy csoportba kerülnek, az egyikük megérezheti azt, hogy milyen korán kiesni. És egy új, számára addig ismeretlen dologot tapasztalhat meg. Még ha nem is olyan kellemeset.

Karesz: Nem örülnél, ha egy halálcsoportból továbbjutva lennél bajnok? A végén már a döntő lehet hogy csak levezetés lenne, de a lényeg hogy a csoportban lehetnének izgalmas meccseid.

Ktibsza te nem örülnél ha esetleg továbbjutnál? 3 jó játékos ellen igen nehéz, viszont ha 1 jó ellenfél van azt akár 1 mecsen szerencsével le is győzheted! A kicsiknek is ugyanolyan jo a kiemelés! Én tavaly nem voltam kiemelt még se elleneztem hogy legyen kiemelés, mert az minden versenyen jó! Igazábol teljesen mindegy, ha Mugger nem akar kiemelést nem lesz! Végülis egy Ssth, Laca, Csizu, Imperator csoport jó lenne, legalább eldölne gyorsan van e értelme másnap bejönni:D A helyemre mehetsz Kokozd :D :D

Hát igen, de azért még az első helyért meg kell "küzdeni". Mert ugye nem csak 3 jó játékos jelentkezett. Vagy tévedek? :) Van még a top 10-ben az első 3-on kívűl még játékos.

ÉS igen én örülnék, ha továbbjutnék egy halálcsoportból, amelyben én lennék a feketebárány. :D És ezután nem mennék haza, lejátszanám a többit is ettől függetlenül. Olykor az életben is alakulnak ki halálcsoportok (PL. BL, VB, EB...de focin kívül máshol is) Bár azok nem ra
ndom versenyek, és mégis...

Itt nem az a cél, hogy bárki is megérezze, hogy milyen kiesni, nem ezért megyünk el. Ne akarjunk rosszat másokank. A Random szerencsefüggő piszkosul, aki előzetesen esélytelennek érezte magát, egy szempillantás alatt esélyessé is válhat egy gamen belül. A kiemelés ugyanannyira segítheti a "jobb" játékosokat, mint amennyira hátráltathatja őket. Ha csoportonként egy kiemelt lenne, az nem jelentené/biztosítaná a kiemelt személy továbbjutását! Ez nagyon fontos. Vannak nagyon jó játékosok, akik jelen pillanatban nem lennének kiemeltek az online toplista szerint (Pl. Titi) és a csopot favoritjai is lehetnek akár. A kiemeléssel a "gyengébb" játékosok esélyei nőnék véleményem szerint. Ha 3 favorit 1 csoportba kerül, könnyen lehet, hogy a csoport 4. tagja esélytelenné válna, még akkor is, ha randomon bármi előfordulhat.

Üdv

Ez mondjuk ugyanúgy vonatkozik azokra is akik esetleg kiemeltek lennének. Ne akarjanak ugyanúgy rosszat, a nem kiemelteknek. Sztem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 13:13 
Heroes Team

Sziasztok!

Tetszik az az érvelés, hogy a kiemelés megszüntetésével még a kiemeltek járnak jól, és a nem kiemeltek rosszul!!! :) :) :)
Nevetséges! Ebben az országban mindent el lehet adni! :) :) :)
Ha bárki ránéz a szavazás listára, az azt hiszem mindent elmond, arról, hogy ki hogyan gondolja ezt és miért! :) :) :)
De a magyarázatokat nagyon humorosnak találom! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 13:22 
Heroes Team

A kiemeléssel NEM akar senki rosszat senkinek. A nem kiemeltek épphogy jobban járnának, eszt szajkózzuk mióta. Mert most döntsük el, mi a cél, amellett, hogy jól érezzük magunkat, és én a magam részéréről örülök annak, hogy Veletek találkozhatok, mert egy évben van erre kb 3 alkalom. Az a fontos, hogy mindenkinek egyenlő esélye legyen, hogy egy adott csoportból továbbjusson, vagy másokat arra kényszerítünk, hogy egy számára "lehetetlen" csoportból jusson tovább. Ez maga után vonja azt, hogy más pedig sokkal könnyebb csoportba kerül. Mert ha 3 favorit kerül egy csoportba, akkor más csoport favorit nélküli lenne, és a 2 csoport játékosai ekkor NEM egyenlő esélyekkel indulnának a továbbjutás felé. Persze, cél, hogy jól érezzük magunkat, ez az elsődleges. De ha továbbjutsz, akkor tovább lehetsz a többiek társaságában, esetleg nemcsak mint szemlélő. Jobb érzés lenne úgy hazajönni, hogy megvolt az esélyem a továbbjutásra, legfeljebb nem éltem vele.

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 16:07 

Mugger_ írta:
Ha bárki ránéz a szavazás listára, az azt hiszem mindent elmond, arról, hogy ki hogyan gondolja ezt és miért! :) :) :)

Mondjuk szerintem ez pont annyira nem igaz, mivel a kiemelésre 4 ember szavazott akit érinthet ez. Arra pedig, hogy ne legyen kiemelés 2 érintett. Valamint Kady még nem szavazott aki kiemelt lehetne. És ha netán valamelyik kiemelt visszavonná a nevezést, mert mégse lesz jó az időpont neki, akkor Süni lépne elő kiemeltté és ő is arra szavazott, hogy ne legyen kiemelés, ezzel máris 3:3-ra módosítván az eredményt...
Persze ez csak akkor igaz ha meglesz a 32 fő és a 8 csoport.

update: Sőt elnéztem jelenleg Süni is kiemelt. Szóval már most 4:3 az állás :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 16:10 
Heroes Team

Rusty_Rockfist írta:
A kiemeléssel NEM akar senki rosszat senkinek.
Üdv

Pontosan ezért mondom én, hogy EZT a szerencse döntse el, NE mi tegyünk könyebb helyzetbe jobb játékost és/vagy rosszabbat, HANEM a szerencse!!!
Ami Nektek persze nem jó, mert véletlenül összeakadhattok már korábban!!!

Megértem, tudomásul veszem, csak akkor el is kellene mondani, fel is kellene vállalni, nem marhaságokkal megpróbálni megetetni a népet, hogy még ettől mindenki marha jól is jár!!! Annyira deja vu érzésem van, mitől lehet??? :) :) :)

Ssth: Csak egy kicsit is magadba nézel, rögtön láthatod, hogy ez nem igaz. Igazán tapasztalt játékos a kiemelést ellenzők között egyedül Karesz van, aki pillanatokon belül úgy is átszavaz, csak beszélnie kellene még egyszer Nimbussal! :) :) :) Barátilag! :)
Az ellenérdekelt oldalon az egy AAnt kivételével mindenki profi! Akkor NE próbáljuk bedugni a fejünket a homokba és úgy tenni mintha ez nem így lenne! :) :) :) Úgyhogy az pont annyira igaz, ahogy leírtam!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 17:12 

Én amondó vagyok, - megismerve a véleményeket, és az indokokat - hogy ezt is oldjuk meg random. A verseny előtt fej vs írás alapon. Hamár random, akkor legyen ez is az, nem érdemes ölre menni ezért. Bármelyik lesz, úgyis mindenki elfogadja, mert a JÁTÉK a lényeg, és hogy megint jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Vagy rosszul látom a dolgokat? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 17:13 

Nem azt mondtam, hogy tapasztalt, hanem hogy kit érint a kiemelés. Tudomásom szerint az új online toplista alapján lenne a kiemelés ha lenne, éspedig 8fő lenne kiemelt. Csoportonként 1 fő. Tehát a toplista és a jelentekzők közül ez a 8 fő per pillanat: Ssth,Laca,Csizu,Karesz,Imperator,Kady,Mugger és Süni...

Vagy tévednék?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 17:49 
Heroes Team

Sziasztok!

Ssth: Jó, hát ha nem AKAROD megérteni, nem kell!!! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 19:00 

jaj srácok, ne vitatkozzatok már, adott a demokratikus eszköz alias szavazás, az majd eldönti úgyis - viszont ehhez kapcsolódna a kérdésem: döntetlen állásnál mi lesz? :D
[egyéb: az élménybeszámolókból még nem derült ki, hogy Hitehagyott miért lett pumpás :) vagy csak én maradtam le róla...?]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 19:12 
Heroes Team

Sziasztok!

NG: Fogalmam sincs, reméljük nem lesz döntetlen.
Gondolom, eldönti Vologya, vagy kisorsoljuk.

Üdv. Mugger

U.i: Én megfogadtam, nem szólók többet hozzá, ha megesz a fene, hogy válaszoljak, akkor se! :) :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 19:18 

Nem lesz döntetlen! Garantálom! 8)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 19:32 

Ssth: Teljesen felesleges erőlködni. Ők azért vannak a kiemelés ellen, mert úgy 1:8 -hoz az esély, hogy összekerüljenek veled, kiemelés nélkül meg 1:30 -hoz. :lol: És ők abban a hiú ábrándban lubickolnak, hogy majd nekik akkora mákjuk lesz, hogy a 4 leggyengébben rangsorolt játékos egy csoportba kerül. Persze nem így lesz ls legalább 2 "májer" kerül majd a csoportjába és akkor majd újragondolja az egészet, de akkor már késő lesz. Elnézve a jeletkezőket erre minden esély megvan. Legalább 16-20 olyan játékos van, akik jó teljesítményre képesek és mindig kemény ellenfelek bárkinek. Elárulnám azért, hogy egy balanceon még No Rulessal sincs semmi esélye Ssth vagy Csizu,Titi etc. ellen a zöldfülüeknek. De nagyon izgalmas derbik várhatók, sajnálom, hogy ki kell hagynom ezt a BB-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 20:10 

Nem fogok sírni akkor sem,ha a 3 legerősebbel kerülök össze.
A cél:hogy megnyerjem legalább az egyik meccsemet.
Nem fogom megváltoztatni a véleményem.
Ha csúnyán kikapok az sem baj,ugyanis,biztos lesz tanúlsága,amit fel fogok használni következő meccseimnél.
Sőt Ssth-nak is szivesen visszavágnék.
Nem most. A BB-n.
Szerintem.
Próbálok fejlődni,de még nem vagyok messze sem szalonképes egyeskhez képest.
Ettől én még szeretném jól érezni magam veletek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 22:32 

mire odaérünk, ez a kérdés már eldől, ergo ott már jól fogjuk érezni magunkat.........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 02 hétf., 0:49 
Heroes Team

Mugger_ írta:
Rusty_Rockfist írta:
A kiemeléssel NEM akar senki rosszat senkinek.
Üdv

Pontosan ezért mondom én, hogy EZT a szerencse döntse el, NE mi tegyünk könyebb helyzetbe jobb játékost és/vagy rosszabbat, HANEM a szerencse!!!
Ami Nektek persze nem jó, mert véletlenül összeakadhattok már korábban!!!

Megértem, tudomásul veszem, csak akkor el is kellene mondani, fel is kellene vállalni, nem marhaságokkal megpróbálni megetetni a népet, hogy még ettől mindenki marha jól is jár!!! Annyira deja vu érzésem van, mitől lehet??? :) :) :)

Ssth: Csak egy kicsit is magadba nézel, rögtön láthatod, hogy ez nem igaz. Igazán tapasztalt játékos a kiemelést ellenzők között egyedül Karesz van, aki pillanatokon belül úgy is átszavaz, csak beszélnie kellene még egyszer Nimbussal! :) :) :) Barátilag! :)
Az ellenérdekelt oldalon az egy AAnt kivételével mindenki profi! Akkor NE próbáljuk bedugni a fejünket a homokba és úgy tenni mintha ez nem így lenne! :) :) :) Úgyhogy az pont annyira igaz, ahogy leírtam!!!

Üdv. Mugger

Szóval feleslegesen nyomtam a szöveget eddig, mert nem érted :( Mindegy, ami szabályt hozol elfogadom és tiszteletben tartom természetesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]