Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 23:12 
Heroes Team

Üdv!
Mindig támogattam a helyosztók lejátszását!
Azért mert valaki jobb Heroes-os nem kell több meccset játszania,mint aki nem annyira jó,vagy szerencsés-ráadásul ugyanannyi pénzért :D .
A kiesők meg hazamennek,ugye?
A kérdés ottmaradnak-e a versenyzők lejátszani egy helyosztót a 10.-11.helyért.Szóval értelmes dolog-e egyáltalán foglalkozni ezzel... :?:
A gond a gépigény.
Megoldás?
Talán egyenes kiesés kezdetektől,(aminek sok-sok hátránya van...),és a vesztesek is mennek tovább a helyezésekért- eredményeként mindenki ugyanannyit játszik.
Ellenvetésekre csak annyit,aki győzni akar,annak győzni kell mindig!
Legalábbis aznap...
Ez nem javaslat,csak épp eszembejutott...
Üdv-Lzo

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Lzo 2006 szept. 29 pén., 23:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 23:13 
mindenki hozzon magaval meg egy gepet:))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 23:25 
Heroes Team

Sziasztok!

Én úgy eszmeileg nagyon nem támogatnám a versenyzők szegregálását, de tiszta fejjel a hétvégén visszaolvasom az ötleteket és átgondolom. Most sajna nem vagyok képes rá.

kokozd: Ha mindenkinek gépet kell hozni, szerinted hányan jönnének???? :) :) :) :)
De én nagyon tudnék örülni, nem egyszerű feladat 16 gépet összevadászni!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 23:49 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Eddig bírtam, hogy ne szóljak közbe... Bár én nem vagyok résztvevő (SAJNOS!), de egy dologra szeretném felhívni a figyelmet... Vegyétek már észre, hogy minden verseny előtt van valami vita SZERINTEM értelmetlen dolog miatt... Ahány ember, annyi vélemény! :roll: Ezt tudomásul kellene venni! :? Én Mugger Bátyó helyében már rég lezártam volna ezt az értelmetlen szavazást és döntöttem volna belátásom szerint! :shock: Aztán mindenki eldöntheti, hogy elfogadja e vagy sem! :roll: És aztán lehetne köpködni nyugodtan! :shock: :shock: :shock: Ez egy RANDOM verseny lesz, nem??? :shock: Akkor nincs sem kiemelés, sem más szabály! :roll: És hogyhogy valaki(k) meggondolja(ák) magát(ukat)??? :? Ha én eldöntöm, hogy jobb, akkor az jobb marad és nem bal! :shock: Bocs az OFF-ért, de ezt ki kellett írnom magamból... :roll: Jó versenyzést mindenkinek! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 1:06 

Igazából nincs vita mindenki leirja a véleményét és szavaz! Igazából ezért is érdekelne, hogy egy normalis ember min tudja ennyire fel kapni a vizet mikor ez csak egy játék! Én mindenképp részt veszek a versenyen függetlenül a szabályoktól!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 3:16 

Egy rövid gondolat az egészhez:

- tanulni, tapasztalatokat szerezni általában olyanoktól lehet, akik jobbak az embernél, s itt nemcsak azt értem, hogy ellene játszani, csak leülni, s nézni, ahogy játszik............a BB talán nem a legjobb erre, de a Tábor pl. nagyon is az.

- a másik fontos dolog ebben a témában a gyakorlás, ezt lehet sokféle képpen, de a legjobb 1vs1 ben, emberi ellenfél ellen, nincs load, ha hibázol, akkor hibáztál, max. káromkodhatsz, mint egy kocsis.................nagyon sok gyakorlás

- sikerélmény, ez kétélű fegyver, ha szegregáljuk a játékosokat( előre, még a verseny előtt, én ezt elképzelni sem tudom) akkor a sikerélmény is megtévesztő lehet.
Az ellenfél tisztelete, s veszteni megtanulni, ezt feldolgozni, ez a legfontosabb ezekben a versenyekben.

szvsz

a helyosztókat by Lzo a verseny után online is le lehet játszani, volt már ilyenre példa.

más
csak ez a két template - Balance és Skirmish - lesz, vagy lehet számitani másra is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 7:22 

Adler írta:
Egy rövid gondolat az egészhez:

Az ellenfél tisztelete, s veszteni megtanulni, ezt feldolgozni, ez a legfontosabb ezekben a versenyekben.

szvsz

Egyetértek. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 15:12 
Heroes Team

Mugger: Kérlek, ne hagyd, hogy egyedül elrontsam 30 ember szórakozását!

Mindenért elnézést!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 15:25 
Heroes Team

Üdv!
Éljen Nimbus!Megint köztünk!
Ami a lényeg;szerintem ne ingereljétek Muggert sokáig,mert ha jók az infóim már megfordult a fejében,hogy tojik az egészre,és nem szervez versenyt nekünk a csapat viselkedése miatt...
Lehet véleményeket ütköztetni érvekre építve is,amit mindenki elfogad.
Sziasztok-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 15:28 

Nimbus!

Én kérek elnézést. :oops:

ui: Látod, sikerült. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 16:13 
a szavazassal kapcsolatban egyet nem ertek.....
vegignezve a szavazokat, a kiemeles mellett tobbsegeben olyan jatekosok szavaztak akik valoszinuleg ki lennenek emelve, ellene szavazok nagytobbsege pedig nem.
hat akkor kerdem en minek szenvedunk azzal hogy legyen kiemeles ha azok nem akarjak, akiknek szerintunk ez erdeke lenne?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 16:26 

Kokozd:szerintem te nem érted a kiemelés lényegét.....
Azért van a kiemelés,hogy a rövid idő miatt reális eredmény szülessen a végére..Mert ha összekerül 1 csoportba 3 erősebb ember abból legalább 1 kiesik. És a másik csoportbol 1gyengébb képességű játékos akár a negyeddöntőig is eljuthat.Csak azt nem értem ez miért sikerélmény? Biztos nem tudnék örülni 1 jó helyezésnek,ha igy jutnék el odáig.
Személy szerint Én is a kiemelés ellen szavaztam... de viszont meggyőztek az előttem a témához szolók Titi, Adler. És Nimbussal folytatot msn csevegésen döbbentem rá,hogy a randomnál is fontos a kiemelés. Most nem vonom vissza a szavazatomat(ami még változhat),de rájöttem itt is fontos a kiemelés.

Igazábol ez a szavazás felesleges. Az lenne a célravezető ha a szervező Mugger kimondaná legyen ,vagy ne legyen. Övé a döntés és aki játszik igen is fogadja el a szabályokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 16:34 
Heroes Team

Viszont ha mondjuk a top 10 -ből 3-an egy csoportba kerülnek, az egyikük megérezheti azt, hogy milyen korán kiesni. És egy új, számára addig ismeretlen dologot tapasztalhat meg. Még ha nem is olyan kellemeset.

Karesz: Nem örülnél, ha egy halálcsoportból továbbjutva lennél bajnok? A végén már a döntő lehet hogy csak levezetés lenne, de a lényeg hogy a csoportban lehetnének izgalmas meccseid.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 16:51 

KTibsza írta:
Viszont ha mondjuk a top 10 -ből 3-an egy csoportba kerülnek, az egyikük megérezheti azt, hogy milyen korán kiesni. És egy új, számára addig ismeretlen dologot tapasztalhat meg. Még ha nem is olyan kellemeset.

Karesz: Nem örülnél, ha egy halálcsoportból továbbjutva lennél bajnok? A végén már a döntő lehet hogy csak levezetés lenne, de a lényeg hogy a csoportban lehetnének izgalmas meccseid.

Ktibsza te nem örülnél ha esetleg továbbjutnál? 3 jó játékos ellen igen nehéz, viszont ha 1 jó ellenfél van azt akár 1 mecsen szerencsével le is győzheted! A kicsiknek is ugyanolyan jo a kiemelés! Én tavaly nem voltam kiemelt még se elleneztem hogy legyen kiemelés, mert az minden versenyen jó! Igazábol teljesen mindegy, ha Mugger nem akar kiemelést nem lesz! Végülis egy Ssth, Laca, Csizu, Imperator csoport jó lenne, legalább eldölne gyorsan van e értelme másnap bejönni:D A helyemre mehetsz Kokozd :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 16:54 
Heroes Team

Imperator01 írta:
KTibsza írta:

Ktibsza te nem örülnél ha esetleg továbbjutnál? 3 jó játékos ellen igen nehéz, viszont ha 1 jó ellenfél van azt akár 1 mecsen szerencsével le is győzheted! A kicsiknek is ugyanolyan jo a kiemelés! Én tavaly nem voltam kiemelt még se elleneztem hogy legyen kiemelés, mert az minden versenyen jó! Igazábol teljesen mindegy, ha Mugger nem akar kiemelést nem lesz! Végülis egy Ssth, Laca, Csizu, Imperator csoport jó lenne, legalább eldölne gyorsan van e értelme másnap bejönni:D A helyemre mehetsz Kokozd :D :D

Hát igen, de azért még az első helyért meg kell "küzdeni". Mert ugye nem csak 3 jó játékos jelentkezett. Vagy tévedek? :) Van még a top 10-ben az első 3-on kívűl még játékos.

ÉS igen én örülnék, ha továbbjutnék egy halálcsoportból, amelyben én lennék a feketebárány. :D És ezután nem mennék haza, lejátszanám a többit is ettől függetlenül. Olykor az életben is alakulnak ki halálcsoportok (PL. BL, VB, EB...de focin kívül máshol is) Bár azok nem random versenyek, és mégis...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 17:04 
szerintem tobb jo verzio is akad minden lebonyolitasi rendben, de a top 3at nagy biztonsaggal kihozza, es szerintem ez a lenyeg.
az , hogy ki hogy jut el odaig mar csak a szerencse es tudas kerdese, dehat elvegre ez random, es nem nyerhet mindig ugyanaz a figura :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 17:08 
Imperator01 írta:
KTibsza írta:

en megyek szivesen legalabb nem mondhatja senki hogy gyenge ellenfelekkel szemben estem ki:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 17:09 
Heroes Team

Sziasztok!

Meg, sajnos megfordult. Eddig általában a BB -k végére kerültem olyan állapotba - Vologya a tanúm! :) -, hogy megfogadjam, nem rendezek többet. Eddig általában a fáradtság miatt, most nem.
Ez sajnos mostanra jóval a verseny előttre datálódik.

Elmondom miért.

Számomra ez az egész játék NEM arról szól, hogy ki állhat a dobogó tetejére, ki lesz tök utolsó, NEM arról, hogy kit emelünk ki, kit nem, NEM arról, hogy bárki jó játékos -e vagy sem, számomra ez a verseny JÁTÉK, szórakozás, egyszerűen jól érzem magam ha olyan emberekkel vagyok együtt akik ugyanazt a játékot szeretek amit én! Egyáltalán, olyan embereket ismerhetek meg, akikkel ugyanaz az érdeklődésünk.

Még véletlenül SEM tekintem háborúnak, a másik legyőzésének, a jó játékosok ledegradálásának, a gyengébbek tuningolásának, bármilyen egyéb önös érdeknek a versenyt, ez nekem játék!
Szeretném ha az is maradna, még olyan áron is, hogy kizárólag 3 emberrel, a nappalimban vívom! Nem presztizs és nem "nívó" kérdése, szimplán szórakozás!

Nem azért ölök bele heteket, hónapokat a szervezésbe, előkészítésbe és NEM azért kérdezlek meg Titeket, hogy döntsetek egy NEM általam eldönteni kívánt kérdést, hogy ezek után még a résztvevők között is "háborús" állapotok uralkodjanak!
Tény, eldönthetném gond nélkül úgy is, hogy azt mondom ez van, oszt lehet szeretni vagy se. Mit tegyek, ez genetikai hiba, nem vagyok türannosz. Természetesen a saját véleményem minden körülmények között vállalom, akkor is, ha esetleg az ez MINDENKI véleményével ellenkezik. Egyszerűen azért, mert így találom HELYESNEK!

Épp ezért nem is fogom én eldönteni hatalmi szóval a dolgot, vállaljátok
Ti a döntéseteket, még olyan áron is, ha más véleményére hallgatva hozzátok, mert az a TIÉTEK! Tessék érte felelősséget vállalni!

Valami nagy félreértés áldozatai lehetnek azok, akik úgy gondolták (-ják), hogy nekem Nimbus személyével/hozzászólásával/ellenvéleményével van bajom.
Egyszerűen etikailag NEM tartom helyesnek, hogy a résztvevőkön KÍVÜL BÁRKI, BÁRMILYEN módon befolyásolja a majdani döntést - akkor is ha esetleg 100% -ig igaza van!!!- egyszerűen azért, mert a véleményényét mindenki MAGA szerencsés ha kialakítja s nem 16 Nimbusvélemény áll. 16 Muggervélemény ellen, hanem Gipsz Jakabé és Sztrovacsek Matildé, Sobri Jóskáé és Rózsa Sándoréval szemben! Ebbe az én értékítéletem szerint NEM fér bele a RÉSZTVEVŐ játékosok személyes győzködése, de még csak az sem, hogy megbeszéljem bárkivel is a véleményem. Leírtam, nyilvánosan többször is - egyesek szerint ezzel determinálva a döntést -, de soha senkit nem győzködtem arról, amit én helyesnek érzek! Mindenkit megnyugathatok, soha NEM is fogok!!!
De nagyon elszomorít, ha valaki úgy érzi, pártot kell maga köré szervezni, meggyőzni minden ellenkező véleményű emberkét, hogy az ővé az EGYETLEN helyes és elfogadott vélemény... Az én mércém szerint, nem az...

Felnőtt, értelmes (ez utóbbi nejem szerint nem biztos, hogy igaz! :) ) embernek tartom magam, aki el tudja dönteni, mit tart helyénvalónak és mit nem!

Ez a szavazás számomra NEM "háború", nem Nimbus vagy Mugger "legyőzése", hanem annak a nagyon egyszerű kérdésnek az eldöntése, legyen -e az 5.BB -n kiemelés vagy se?
És nagyon szeretném ha az is maradhatna, minden "meggyőzéstől!!!" mentes, SZABAD emberi döntés, amihez szerintem MINDEN versenyzőnek JOGA van! Ha mégse, akkor megette a fene az egészet, akkor az egy szimpla klikkharc, amiben én nem kívánok résztvenni...

Az, hogy meg fogom rendezni a BB -t az szinte biztos, mint ahogy sajnos az is, hogy kezd elmenni a kedvem az egésztől... Remélem kialszom.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 17:28 
1. Legyen BB5!
2. Legyen kiemeles!
3. Legyen mindenkinek (Muggernek is remelem:) jokedve!

es a leirtakert felelosseget vallalok! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 30 szomb., 17:34 
Heroes Team

Sziasztok!

:) :) :)

Igen, legyen kiemelés: 8 - Imperátor, Laca, Adler, Titi, AAnt, Csizu, Ssth, Kokozd
Ne legyen: 9 - Cat, Süni, Zolirobi, TyRoN, GJodie, Karesz, Energy, Havoc, Mugger

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 30 szomb., 19:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]