Sziasztok!
Meg, sajnos megfordult. Eddig általában a BB -k végére kerültem olyan állapotba - Vologya a tanúm!

-, hogy megfogadjam, nem rendezek többet. Eddig általában a fáradtság miatt, most nem.
Ez sajnos mostanra jóval a verseny előttre datálódik.
Elmondom miért.
Számomra ez az egész játék NEM arról szól, hogy ki állhat a dobogó tetejére, ki lesz tök utolsó, NEM arról, hogy kit emelünk ki, kit nem, NEM arról, hogy bárki jó játékos -e vagy sem, számomra ez a verseny JÁTÉK, szórakozás, egyszerűen jól érzem magam ha olyan emberekkel vagyok együtt akik ugyanazt a játékot szeretek amit én! Egyáltalán, olyan embereket ismerhetek meg, akikkel ugyanaz az érdeklődésünk.
Még véletlenül SEM tekintem háborúnak, a másik legyőzésének, a jó játékosok ledegradálásának, a gyengébbek tuningolásának, bármilyen egyéb önös érdeknek a versenyt, ez nekem játék!
Szeretném ha az is maradna, még olyan áron is, hogy kizárólag 3 emberrel, a nappalimban vívom! Nem presztizs és nem "nívó" kérdése, szimplán szórakozás!
Nem azért ölök bele heteket, hónapokat a szervezésbe, előkészítésbe és NEM azért kérdezlek meg Titeket, hogy döntsetek egy NEM általam eldönteni kívánt kérdést, hogy ezek után még a résztvevők között is "háborús" állapotok uralkodjanak!
Tény, eldönthetném gond nélkül úgy is, hogy azt mondom ez van, oszt lehet szeretni vagy se. Mit tegyek, ez genetikai hiba, nem vagyok türannosz. Természetesen a saját véleményem minden körülmények között vállalom, akkor is, ha esetleg az ez MINDENKI véleményével ellenkezik. Egyszerűen azért, mert így találom HELYESNEK!
Épp ezért nem is fogom én eldönteni hatalmi szóval a dolgot, vállaljátok
Ti a döntéseteket, még olyan áron is, ha más véleményére hallgatva hozzátok, mert az a TIÉTEK! Tessék érte felelősséget vállalni!
Valami nagy félreértés áldozatai lehetnek azok, akik úgy gondolták (-ják), hogy nekem Nimbus személyével/hozzászólásával/ellenvéleményével van bajom.
Egyszerűen etikailag NEM tartom helyesnek, hogy a résztvevőkön KÍVÜL BÁRKI, BÁRMILYEN módon befolyásolja a majdani döntést - akkor is ha esetleg 100% -ig igaza van!!!- egyszerűen azért, mert a véleményényét mindenki MAGA szerencsés ha kialakítja s nem 16 Nimbusvélemény áll. 16 Muggervélemény ellen, hanem Gipsz Jakabé és Sztrovacsek Matildé, Sobri Jóskáé és Rózsa Sándoréval szemben! Ebbe az én értékítéletem szerint NEM fér bele a RÉSZTVEVŐ játékosok személyes győzködése, de még csak az sem, hogy megbeszéljem bárkivel is a véleményem. Leírtam, nyilvánosan többször is - egyesek szerint ezzel determinálva a döntést -, de soha senkit nem győzködtem arról, amit én helyesnek érzek! Mindenkit megnyugathatok, soha NEM is fogok!!!
De nagyon elszomorít, ha valaki úgy érzi, pártot kell maga köré szervezni, meggyőzni minden ellenkező véleményű emberkét, hogy az ővé az EGYETLEN helyes és elfogadott vélemény... Az én mércém szerint, nem az...
Felnőtt, értelmes (ez utóbbi nejem szerint nem biztos, hogy igaz!

) embernek tartom magam, aki el tudja dönteni, mit tart helyénvalónak és mit nem!
Ez a szavazás számomra NEM "háború", nem Nimbus vagy Mugger "legyőzése", hanem annak a nagyon egyszerű kérdésnek az eldöntése, legyen -e az 5.BB -n kiemelés vagy se?
És nagyon szeretném ha az is maradhatna, minden "meggyőzéstől!!!" mentes, SZABAD emberi döntés, amihez szerintem MINDEN versenyzőnek JOGA van! Ha mégse, akkor megette a fene az egészet, akkor az egy szimpla klikkharc, amiben én nem kívánok résztvenni...
Az, hogy meg fogom rendezni a BB -t az szinte biztos, mint ahogy sajnos az is, hogy kezd elmenni a kedvem az egésztől... Remélem kialszom.
Üdv. Mugger