Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 14:30 

Szavazatom az h ne legyen kiemeles.
(hu mekkora jo lesz ha egy halalcsoportba kerulok...Sssth Laca meg ilyen mesterek kellenek)
Egyebkent nem ez az oka h erre szavazok,hanem az h egyetertek Karesz velemenyevel,legyen minden random. :!: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 15:27 
Heroes Team

OFF:

Bocs az OFF-ért... ide írom mert ez a topic volt az utolsó csepp...

Búcsúzom. Örültem, hogy aktív tagja lehettem a fórumnak az elmúlt 5-6 évben. Vologyát megkértem, hogy töröljön a fórumról mint usert, mely kérésemet remélem mihamarabb teljesít!

VOLT szerencsém!

ui.: ha valaki továbbiakban el akar érni MSN címem változatlan marad (az utsó hsz-emre való reakciókat is ezen úton ejtsétek meg.)

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 szept. 27 szer., 17:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 17:11 

Nimbus írta:
OFF:

Bocs az OFF-ért... ide írom mert ez a topic volt az utolsó csepp...

Búcsúzom. Örültem, hogy aktív tagja lehettem a fórumnak az elmúlt 5-6 évben. Vologyát megkértem, hogy töröljön a fórumról mint usert, mely kérésemet remélem mihamarabb teljesít!

VOLT szerencsém!

ui.: ha valaki továbbiakban el akar érni MSN címem változatlan marad (az utsó hsz-emre való reakciókat is ezen úton ejtsétek meg.)

Nimbus mi nem tetszik?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 3:31 

a mai gaméban, volt összesen 2 obelisk, mind nekem jutott, s megszereztem a grált is, egyenlőre még nem tudom mire megyek vele, jelenleg elmentettük.
Ja, és a grál elég közel volt a váramhoz, viszont a fortress csucs szopás, M, skirmish template.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 8:17 

Hali!

Tegnap Petrussal toltunk egy M skirmish-t! Gazdag, egyszerűen játszható map, még nekem is ment... 8)
Aztán Petrus talált egy hill fortot és meglepett a 3. hét 1. napján egy aranyos zydaarral, archdevillel, efreet szultánokkal meg az aprajával! Ha két nappal később jön talán picit megizzasztom Jeditte-tel, de így lemosott, egyszerűen tehetetlen voltam! :) Dehát ez Petrustól az elvárható szint! :P
Játékidő kb. 4 óra volt, de én közben egy csomó dolgot intézgettem, szerintem lement volna 3 - 3,5 óra alatt is simán!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 16:06 
Heroes Team

Sziasztok!

DE LEGYEN!

Szerintem a szavazás ott dőlt el, amikor Mugger kinyilvánította véleményét - miszerint ne legyen kiemelés a 2006-os BB-n - ezzel befolyásolva másokat. Így értelmetlen ezaz egész. Továbbá fontosnak tartom mások véleményét is meghallgatni és tiszteletben tartani, elsősorban a "nagyokra" gondolok, és nem azonnal elvetni, anélkül, hogy kicsit mögé látnánk a dolgoknak. Pl. nem biztos, hogy jó vagy rossz egy ötlet, mert azt XY írta meg.
Ezeknek a dolgoknak, amikre próbáltam rávilágítani, szerintem köze van Nimbus fórumból való kilépéséhez.
Köszönöm, hogy elolvastátok.

Üdvözlettel:

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 17:50 
Heroes Team

Sziasztok!

A szavazás ott dől el, ha mindenki, aki játszik SZABADON elmondhatja a véleményét, és leadhatja a szavazatát, gondolom mint játékos, talán én is!
Amennyiben valaki nyomásgyakorlás szándékát érezte a szavazás felvetése mögött, sajnálom, véleményem viszont talán nekem is lehet! Ami esetleg jónéhány emberétől különbözik és jónéhány emberével azonos. Amennyiben bárkit is arra próbáltam meg rávenni, hogy úgy szavazzon ahogy én gondolom, kérem mondja el nyilvánosan! :evil:

Az, hogy Nimbus mitől sokallt be, mitől nem, szerintem mondja el Ő maga, annak akit a probléma érdekel, bizonyára megteszi s felvilágosítja MSN -en, ahogy jelezte is, korrekt információt valószinűleg csak Ő tud adni.

Igen, legyen kiemelés: 7 - Imperátor, Laca, Adler, Titi, AAnt, Csizu, Ssth
Ne legyen: 8 - Cat, Süni, Zolirobi, TyRoN, GJodie, Karesz, Energy, Mugger

Üdv. Mugger

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 29 pén., 16:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 22:16 

Mugger: Senki sem gondolta, hogy befolyásolni akartál valakit, valószínűleg csak meg akartad vele nyitni a szavazást, ezzel nincs is gond! De azt el lehet ismerni szerintem, hogy azok a játékosok, akik annyira nem értik még a kiemelés lényegét, a főnököt (téged :) ) vesznek etalonnak! :roll: Legalábbis szerintem!

Az 1 fős kiemelés szerintem nem lenne nagy probléma csoportonként! 8 csoport estén ugye 8 fő, mi ezzel a gond?

Nimbus távozásáról meg annyit szeretnék, tény, hogy utóbbi időben elég sokszor ha mondott valami építő jellegűt egyből le lett hurogva... :? Tudom, hogy nem kell őt védeni, de még ha nincs is igaza, kinek esik jól az, hogy egyből le van szavazva... :?
Mindegy nem az én dolgom...

A BB szabályait pedig el fogom fogadni, ez csak javaslat volt!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 1:56 

azért ne essünk egymásnak, ha lehet:)

mindenki úgy szavazz ahogy gondolja, többen meg is indokolták, hogy miért igy vagy úgy.
Lesz majd egy végeredmény, s gondolom azt minden induló tiszteletben fogja tartani.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 7:51 
Heroes Team

Hát már hogy a kék égbe ne! :) Nekem határozottan mindegy, hogy lesz, vagy sem, nekem nem ez a lényeg, versenyszerűen úgysincs esélyem bejutni az elődöntőbe se! De az tény, hogy emiatt nem kellene összekapni! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 10:35 
Heroes Team

Sziasztok!

Amennyiben azzal, hogy én elmondtam a véleményem, bárkit is befolyásoltam volna, nem tudok mit kezdeni, egyrészt asszem egyenlőre szabad országban élünk s mint versenyző megtehetem, hogy elmondjam, másodszor rajtam kívül jópáran véleményt nyilvánítottak, az enyémtől teljesen eltérőt (ott miért nem merül föl a befolyásolás gyanúja??? :) ), harmadszor pedig nem értem hogyan lehet bárkinek baja azzal ha egy kérdést demokratikusan MINDEN játékos véleményét meghallgatva a majdani játékosok szavazataival döntünk el???

Mint már kb. 4 x leírtam, az ég világon SEMMI baj sincs a kiemeléssel, csak NEM való egy tényleg random versenyre. Szerintem nem.

Én tudom, hogy sok embernél a RANDOM játék 4 oldalas szabálykönyv betartását jelenti, én szeretnék olyan versenyt rendezni, ami NEM a végletekig leszabályozott, kiegyenlített, meghatározott, hanem minden lehetséges döntés a szerencsére/szerencsétlenségre van bízva!

Nimbusra pár mondat erejéig visszatérve, én asszem, megsértődni nekem lett volna okom, miután az én véleményemet hülyézték le, de mivel már a kérdés felvetésekor jeleztem, hogy a kizárólag JÁTÉKOSOK véleménye mérvadó az ügyben - nem fogjátok elhinni -, ugyanígy jeleztem volna BÁRKINEK, aki nem az, hogy a véleménye figyelembevehetetlen. Kibicként nagyon egyszerű mindenbe belebeszélni, más szerszámával verni a csalánt, felelősség nélkül véleményt nyilvánítani, hülyézni, DÖNTENI sokkal nehezebb! Mint látható még akkor is, ha demokratikusan teszi az ember... Az emberek egy részének csak addig jó a demokrácia, amíg megegyezik a saját véleményével, én viszont úgy gondolom, hogy el kell fogadni akkor is ha esetleg mégse.
De bizonyára ez egy ennél összetettebb probléma, amire a pontos választ Nimbusnál keressétek...

Én asszem, hogy a probléma gyökere ott van, hogy a versenyzők egy része (én magam is) sokkal inkább FUN versenyként képzeli ezt el - az eddigiektől teljesen eltérő módon - míg mások az eddig megszokott beidegződésekhez ragaszkodnának. Én szeretném, ha ez a verseny elsősorban a JÁTÉK -ról, a heroesról szólna s még véletlenül se az
eddig megszokott szimmetriaversenyről. Még annak árán is, hogy nem lesz neki "rangja" meg "nívója". De remélhetőleg játszunk egy jót...

Üdv. Mugger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 29 pén., 11:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 11:31 

néha egy kivülálló jobban látja a dolgokat, mint az elvakult fanatikusok...............

bármi is lesz, biztos, hogy jót fogunk játszani, az eddig is igy volt, legyen fix map vagy sem, arra ugyan törekedhetünk, hogy mindenkinek jó legyen, de olyan ugy sem lesz............

szerintem szavazzunk és korteskedjünk ki ki a maga igaza mellett, ez ügyben, de ne személyeskedjünk, teljesen felesleges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 11:36 
Heroes Team

Adler írta:
néha egy kivülálló jobban látja a dolgokat, mint az elvakult fanatikusok...............
...
szerintem szavazzunk és korteskedjünk ki ki a maga igaza mellett, ez ügyben, de ne személyeskedjünk, teljesen felesleges.

NA én ezért szoktam tartószkodni a szavazásoktól ezen a téren! Most is elfogott helyenként a rossz érzés, mikor felemlegettek egyes dolgoknak okozókat is! Nem is tudom, miért álltam el a tartózkodástól! :(

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 12:07 
Heroes Team

Jou írta:
Nem is tudom, miért álltam el a tartózkodástól! :(

Sziasztok!

Jou:
Bizonyára befolyásoltalak a saját véleményemmel! :) :) :)

Természetesen 2006.10.31 -ig mindenki visszavonhatja a szavazatát, átgondolhatja, újraértelmezheti a véleményét, leadhatja újra, a lényeg, hogy a megadott határidőkor érvényes, kinyilvánított szavazata legyen, vagy se! Arra azért kérnék mindenkit, lehetőleg NE kétnaponta gondolja másként a dolgokat! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 13:41 

Sziasztok!

Bár nem akartam írni semmit, mert egyenlőre nem jelentkeztem a versenyre (bár ha még lesz hely, és megoldódnak a problémáim még lehet hogy jelentkezem), de úgy érzem én is leírnám a véleményem, max nem fog senkit sem érdekelni, és nem fog beleszámítani a szavazásba. De elolvasni talán azért érdemes, mert eddig mind a 4 BB.-n részt vettem.

Alapvetően én azt hiszem, hogy az ilyen versenyeken jó dolog a kiemelés, hiszen az összes nagyobb versenyen a mai világban mindenhol szinte mindenhol van. AZONBAN ez egy teljesen új, a hagyományokkal szakító (mármint a BB-k történetében) verseny, ahol kiemelt szerepet kap a random és a luck, ezért az én szavazatom (már ha lenne :lol: ) az az, hogy a "normál" BB-n, ahol kiegyensúlyozott mapokon folyik a csata legyen kiemelés, a random maposon pedig NE legyen kiemelés, ezzel is lehetőséget adva annak, hogy aki csak 1 napra látogat ki az is láthasson komoly Gigászok közti csatát.

u.i1 : Engem nyugodtan sértegethettek, és lehülyézhettek én úgysem fogok kilépni. :lol:

u.i.2. Mugger! Még mindíg nem tanultad meg, hogy a demokrácia az egy nem működő utópia, ha azt mondtad volna hogy nincs kiemelés és kész, akkor senki sem vitatkozott volna. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 13:58 
Heroes Team

Sziasztok!

Warlock: Én ugyan már csak félve merem leírni, ugyanazt, amit az előző esetben is, hátha megköveznek (:)), de azért:
Köszönöm értékes hozzászólásod! Kérném azonban a majdani JÁTÉKOSOK véleményét inkább!

Az u.i.2 -höz meg csak annyit, hogy amíg nincs jobb... :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 14:09 

Hellotok!

Én akkor élve a Mugger kínálta lehetőséggel szeretném megváltoztatni a szavazatomat. Rájöttem, hogy nem a saját lehetőségeimet kell előtérbe helyeznem, hanem mások szórakozását. Így arra szavazok, hogy legyen kiemelés.

És nem fogok változtatni 2 nap múlva megígérem Muggernak. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 14:10 

Mugger öreg májer, sokat tanult ebből, hidd el.:)

Azért a gigászi harcok, jobb, ha az egyenes kiesésre esnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 14:13 
Heroes Team

Sziasztok!

Remélem nem csak nekem kell tanulni ebből! :) :) :)

Bár gyaklan csuklok, amikor eszembe jut nejem Őnagyságának mondása, amikor az utóbbi 3 nap termését elolvastattam reggel Vele, ez volt a reakciója: Köll ez neked, édes fiam??? :) :) :)
Mit tegyek, hülye vagyok, köll! :) :) :)

Üdv. Mugger

U.i: Adler: Ebből annyi igaz, hogy Mugger öreg, májer sose volt és már sose lesz, de ezt egyáltalán nem bánja! :) :) :)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 29 pén., 14:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 29 pén., 14:38 

ennek az a titka, hogy nem szabad személyesnek venni, ahány ember annyi vélemény, s annyi vélemény nyilvánitási forma.

Persze semmit nem kell túl reagálni, hiszen ez csak 1 1x játéklebonyolitási kérdés volt:)

Ssth, köszönjük:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]