Sziasztok!
Amennyiben azzal, hogy én elmondtam a véleményem, bárkit is befolyásoltam volna, nem tudok mit kezdeni, egyrészt asszem egyenlőre szabad országban élünk s mint versenyző megtehetem, hogy elmondjam, másodszor rajtam kívül jópáran véleményt nyilvánítottak, az enyémtől teljesen eltérőt (ott miért nem merül föl a befolyásolás gyanúja???

), harmadszor pedig nem értem hogyan lehet bárkinek baja azzal ha egy kérdést demokratikusan MINDEN játékos véleményét meghallgatva a majdani játékosok szavazataival döntünk el???
Mint már kb. 4 x leírtam, az ég világon SEMMI baj sincs a kiemeléssel, csak NEM való egy tényleg random versenyre. Szerintem nem.
Én tudom, hogy sok embernél a RANDOM játék 4 oldalas szabálykönyv betartását jelenti, én szeretnék olyan versenyt rendezni, ami NEM a végletekig leszabályozott, kiegyenlített, meghatározott, hanem minden lehetséges döntés a szerencsére/szerencsétlenségre van bízva!
Nimbusra pár mondat erejéig visszatérve, én asszem, megsértődni nekem lett volna okom, miután az én véleményemet hülyézték le, de mivel már a kérdés felvetésekor jeleztem, hogy a kizárólag JÁTÉKOSOK véleménye mérvadó az ügyben - nem fogjátok elhinni -, ugyanígy jeleztem volna BÁRKINEK, aki nem az, hogy a véleménye figyelembevehetetlen. Kibicként nagyon egyszerű mindenbe belebeszélni, más szerszámával verni a csalánt, felelősség nélkül véleményt nyilvánítani, hülyézni, DÖNTENI sokkal nehezebb! Mint látható még akkor is, ha demokratikusan teszi az ember... Az emberek egy részének csak addig jó a demokrácia, amíg megegyezik a saját véleményével, én viszont úgy gondolom, hogy el kell fogadni akkor is ha esetleg mégse.
De bizonyára ez egy ennél összetettebb probléma, amire a pontos választ Nimbusnál keressétek...
Én asszem, hogy a probléma gyökere ott van, hogy a versenyzők egy része (én magam is) sokkal inkább FUN versenyként képzeli ezt el - az eddigiektől teljesen eltérő módon - míg mások az eddig megszokott beidegződésekhez ragaszkodnának. Én szeretném, ha ez a verseny elsősorban a JÁTÉK -ról, a heroesról szólna s még véletlenül se az
eddig megszokott szimmetriaversenyről. Még annak árán is, hogy nem lesz neki "rangja" meg "nívója". De remélhetőleg játszunk egy jót...
Üdv. Mugger