Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 0:09 

Visszavonom, hogy nem jó választás Rikki.Azért mondtam, mert csak a 20 nomádot láttam nála, azt meg nem vettem észre, hogy a mindkét vár tele van emberekkel.
De az az érzésem, hogy nemsokára fenéken leszünk billentve, hogy magántársalgásra használjuk a topicot.Ezért azt ajánlom, hogy a következő üzenetet a bjozsi@inf.elte.hu címre írd :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 10:31 
Heroes Team

Ezek az emberek kíváncsivá tettek engem! Lehet hogy akkor én is belefogok ebbe a naggyon nehéznek látszó ( és valszeg nehéznek készült :( ) mappnak! Az biztos, hogy túl nagy probléma nem lehet vele, ha a Vengeance is mine pálya végéig eljutottam! Csak a főcsata lehet még meglepetés számomra! :shock:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 10:36 

Szia Jou!

Ha már felhoztad a Vengeance is mine-t, akkor megkérdezném újra, hogy hogyan sikerült elfoglalnod az első várat, ergo hol a barna a sátor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 12:20 

Udv ,a sátor a vár feleii lejáronál van aföld alatt:)
jol el van dugva,és célszeru a másik hőssel a fekete sátrat meglátogatni,mert akkor ki tudod venni a sárkányokat,amivel le lehet foglalni a várat,de vigyázz 1-et sem veszithetsz a sárkányok közül,mert 1 border guard kérni fogja mindent! :)

Jou grat hogy végig vitted a pályát,kérdés hogy az alap verziot,vagy a nehezitettet?:)))

Heroes 3 és fallout 2 forever !:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 16:37 
Heroes Team

verne írta:
Szia Jou!

Ha már felhoztad a Vengeance is mine-t, akkor megkérdezném újra, hogy hogyan sikerült elfoglalnod az első várat, ergo hol a barna a sátor?

A barna sátor a föld alatt található, ahová a Fortress-es vidéken van a lejáró (a legfelső vár fölött kicsivel!) Aztán igyekezni kell a Fekete sátor felszedésével is, mert a barna kulcs mellett várakozó sárkányokra szükség van! :wink:

yc írta:
Jou grat hogy végig vitted a pályát,kérdés hogy az alap verziot,vagy a nehezitettet?icon_smile.gif))

1. Végig nem vitttem, mert az utolsó csata szerintem azon a szinten végigvihetetlen, a pálya verziószáma pedig 2! :shock: Ez biztos elárul neked mindent! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 17:44 

Sziasztok!

Most aztán tényleg szükségem lenne a hozzáértésetekre.Milyen néppel lehet legyőzni egy igen nagy Confluxos sereget.A 4. hónap elején ui. beindult az orange és Pasis 160 Phoenix, 260 Magic Elemental, kb. 400-400 Magma és Fire Elemental, kb. 600-600 Ice és Storm Elemental kíséretében nekem akar esni.Na most ezek közül egyikre se lehet varázsolni blindot és berserket + a hős kb 20 skillel jobb, mint az enyém.Szóval várom a javaslatokat, hogy melyik nép lehet méltó ellenfele a tulajdonképpen varázslatimmunis Confluxnak.Tényleg Elydan, te hogy győzted le?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 24 vas., 14:49 

Szia Verne!

Rengeteg időt beleöltem azóta a pályába. Pl elkezdtem castle-val és a 3ik hónapnál abbahagytam. Tegnap este viszont ujra nekiláttam a strongholdos néppel,azzal a különbséggel,hogy most Iassont akarom tápolni,nem Rikkit. Én most vagyok a 3ik hónap közepén. A teal elindult,de még nem csaptam vele össze. Az orange is már mutogatja oroszlánkörmeit. :)

Amikor Rikkit favorizáltam akkor Pasissal én az 6ik hónap elején csaptam össze (van olyan mentésem,hogy pasis kinyírva) :twisted: Annyi rémlik,hogy kb mindkettőnk teljes serege elpusztult mire végeztem vele,de szerencsére addigra már volt vagy 1000 manám és tudtam resurrectelni. (sprite-okat blindeltem,vagy vmelyik lövős egységéből hagytam valamennyit,miközben reseurrecteltem) Itt már tényleg nehéz lesz a gold dragonokat megvédened,ha egyáltalán meglehet.

Kérdés: hol lehet az orb of vulnebarityt megszerezni? Egy helyet tudok...A többiről tud vki vmit? :?: Esetleg aki már végigvitte?
Mert elég szörnyűnek tartom,hogy legkorábban 50ik szinten kapom meg e tárgyat,ami nélkül Tivának nekimenni egyenlő a teljes seregem pusztulásával :x

Elydan

ui.: azért ide irtam,nem emailben,mert hátha másokat is érdekel a pálya elég részletes elemzése :lol: Ha nem legközelebb emailre váltok :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 24 vas., 15:36 

Szia Elydan!

Úgy döntöttem, hogy nem győzöm le egyelőre Pasist, hanem inkább Rashkával végzek.Rá ugyanis lehet varázsolni, blindet ugyan nem, hypnotizet(!) igen.Ezt az Eternal Love kampányban tanultam, hogy a hypnotize adott esetben helyettesítheti a blindet.Nos ezt a csatát nagyon sokszor lejátszottam.Két óra után meguntam és hagytam meghalni 30 gold dragont, pedig egy kis szerencsével meg lehet nyerni veszteség nélkül is.Ha valakit érdekel a csata előtti mentés, akkor szólhat :)
Az Orb of Vulnerabilytit meg tudod szerezni az 50. szint előtt is.Ha jól gondolom, akkor csak a Clover of Fortune beszerzésével vannak gondok. Nos ezt ingyen megkapod, ha Tira Rampartos vára fölött elsétálgatsz, sőt még a Stoick Watchmen is ott van.És ha már ott vagy akkor érdemes meglátogatni a piros sátrat is, mert utána Rashka legyőzése után nyitva a lila sátor is.
Most ott tartok, hogy vége a tealnek, 4. hónap vége felé.Pasist kellene legyőzni, de igazából nem zavar, mert elvan a hajózgatással.
És még egy dolog: azért a Rampart a legjobb választás szerintem, mert ebből a várból van a legtöbb a pályán, és ebből lehet a legnagyobb sereget gyűjteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 24 vas., 15:56 
Heroes Team

Üdvözelt az itt beszéolgető nagy heroes játékosoknak!

Na szóval egy kicsit beszállnék én is az Uprising vegigvitelével kapcsolatos vitázásokba! Az elöttem szóló emberkék mind leszólták a Castle-val történő végigvitelt, én idáigi tapasztalatom az, hogy eggyáltalán nem nehéz vele haladni! :shock: Idáig izzasztó csatám nem is nagyon volt, igaz még fent élnek egynéhányan, de az csak a lila Necro sereg, és néhány elzárt kis váracska! A lényeg az, hogy a 3. hónap közepefele járok, s még olyan durva ellnefelekkel még nem találkoztam, mint amiket ti említettetek! (Főleg azért, mert az a másik szinten van! :) ). Szóval idáig egészen játszhatónak tűnik a map, majd később talán megváltozik a véleményem! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 15:06 

Udv :)

én is castle-val vittem végig,mert az archangel feltámaszto képessége bizony igencsak jol jön... a gyors terjeszkedés a fontos,és elfoglalni a hasonlo várakat,és persze 1-2 rampartot is,hogy ne legyen gond apénzzel !:) Ha gyengék a skilljeid,akkro a questekre menj rá,sok quest ad +5 atatckot,deffense-t és ilyesmit!:)
A vunerability gömbből 3 van apályán,és a pálya elején csak az egyik elérhető,és ahhoz biza kell az 50. szint... én is szivtam vele sokat!:)
A gömb nélkül bizony igen nehéz elfoglalni azt a bizonyos rampartos várat,vagy legalábbis nagyon későn már...! Ezen apályán sietni kell,mert ha sokáig huzod,akkro bizony az utolso jopár csata igencsak nehéz lesz !
Haverom pl a 14. honapban támadta meg a végső ellenfelet,és esélye sem volt... !
Szoval ezen apályán a gyorsaság a fontos,és vigyázni az artifactokra,mert kellenek a questekhez,amik erősitik ahőst,vagy épp hasznso avrázslatotokat adnak !
Minnél elöbb be kell törni aközépső részre,ahol a conflux és az infernos várak vannak ! Mert addig folyamatosan jönnek ki onnan a hősök,és visszafoglalgatják a várakat !
Ha valaki ezen már tul van,akkor lesz 1 igen trükkös csatája 1 purple necros hőssel ! Ha van apályához mellékelve a szerző által mellékelt TXt fájl,akkor könnyebb lesz ! :))

Más,vengaence is mine ver 2.. nos ezen apályán a kulcs,a rengeteg mighty gorgon,és behemot.. több légio mighty gorgon nélkül bizony esélytelen emgölni az azur sárkányokat ! Én még csatát annyiszor nem játszottam le,rádadásul ugy,hogy a evszteség mellékes,mint ezt ! :))

Heroes 3 és fallout 2 forever !:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 16:47 

yc írta:

A vunerability gömbből 3 van apályán,és a pálya elején csak az egyik elérhető,és ahhoz biza kell az 50. szint... én is szivtam vele sokat!:)

Hali!

Helyesbítenék, nem kell az 50. szint az első orb of vulnerability megszerzéséhez :) Ha egyet visszalapozol, akkor elolvashatod, az előző hozzászólásomban.Egyébként 5. hónap körül a tavern is írja, hogy psszt ott van :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 17:35 
Heroes Team

yc írta:
Haverom pl a 14. honapban támadta meg a végső ellenfelet,és esélye sem volt... !

5. hónap sincs, s már csak 2 ellenfél van a pályán! A narancs és a lila! És még az a huncut tápos Pasis se volt különösen nagy gond! Könnyű ellenfél volt ő is! :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 17:52 

Jou írta:
yc írta:

5. hónap sincs, s már csak 2 ellenfél van a pályán! A narancs és a lila! És még az a huncut tápos Pasis se volt különösen nagy gond! Könnyű ellenfél volt ő is! :) :)

Orb of vulnerability-vel vagy anélkül?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 18:08 
Heroes Team

verne írta:
Orb of vulnerability-vel vagy anélkül?

Vunerablity nélkül! Addig ugyanis nem jutottam el, hogy felszedjem a zöld sátrat, s felszedegessem a Lóherés talajról a 4levelű szerencsehozómat! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 18:53 

Sziasztok!

Ismét elérkezett az idő,hogy megmérkőzzem Adelaval és Xeronnal. Verne köszi a segítséget az orbbal kapcsolatban. Te hogy állsz?
Sajnos az Akademy tower várat nem sikerült 100 nap alatt elérnem,de legalább igy megmaradt az angelic alliencem. A grált is megtaláltam."Mozgó ellenfél" már nincs a pályán,de így is elég erősek.Most jön még csak a java...

Nehéz eldönteni, hogy melyik néppel érdemesebb indulni... :?

Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 19:50 
Heroes Team

Én a 102. nam jöttem rá, hogy időzáras is a kapu! Én meg még Össze se raktam a cuccokat hozzá, a Főhiró nem ért rá felszedni a maga részét! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 22:05 

Sziasztok!

Jou: Elmondod, hogy milyen sereggel, és hogyan győzted le Pasist, ha nem titok?Azt mondod könnyedén, és én még azt hittem, hogy egész jól nyomom :)
Elydan: Megvan az 50. szint, megküzdhetnék Adelaval és Xeronnal, de előbb szerintem Tirat fogom legyőzni, bár tovább már nem ismerem a pályát.Most léptem a 6. hónapba, nekem is megvan a grál, meg a statue of legion, így már 32 gold dragont kapok hetente, ha jól számolom.Azért viszont mérges vagyok, hogy egy lizardmen populáció miatt nem tudtam befoglani a kis szigeten lévő green dragon lelőhelyet, mert csak vizen sétálással lehet odajutni :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 25 hétf., 22:43 
Heroes Team

A sereg az lényegében lényegtelen volt, egyébként Meg implót használtam többnyire egy régen megtanult taktikával (ami mass berserkkel hatásos legjobban :) ) S így csak a Magic elementál jelenthet gondot! :D

Egyébként meg én 5 hó 2hét 5nap-nál tartok, s csak Adela, Xeron, illetve A nekrós brigád van még hátra! De itt már kell némi kis gondolkodás, az előző kettő személy nem olyan egyszerű! :? S annyi biztató jel van, hogy a heti 20 Arkangyal és heti 20 Behemaci jóféle utánpótlást biztosít!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 14:57 
Heroes Team

Nincs olyan varázslat, h mass berserk... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 26 kedd, 16:08 
Heroes Team

Ok, akkor csak legyen a neve Expert Berserk! :) Bár ha jól megnézem, akkor a hatóköre nagyobbodik, minnél fejlettebb! ( ezért kevertem sztem! :D ) Na de mindegy, este tudok jóféle hülyeségeket beszélni én is! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]