Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 03 szer., 18:51 
Heroes Team

cooper írta:
Kmettil írta:
Hali !
Valojaban koddevaltak ! Ott volt a kepuk ott volt a darabszamuk de harolni nem lehetett veluk. Pontosabban hogy miket lehetett -1596 csontival csinalni mar nem tudom mert ilyenkor mindig viszatoltottem a mentet alast.
Megprobalom ujra elohozni a hibat (szerintem nem lesz nehez) es akkor kepekben is lementem.

És csatában??? HA megütötték őket nőtt a számuk??? mert ugye minuszból minusz az plusz! :lol:
vagy ha a minusz csonti sebez, akkor valószínűleg minuszt sebez, de ha minuszt sebez akkor feltámaszt, ugyanebből a matematikai gondolatból kiindulva... :mrgreen:

Ezzel a matematikai gondolattal csak az a bibi, hogy mínuszból kivonsz az ugyanúgy mínusz marad... (-1000-100 = -1100)

A - csonti nem fog plusszt sebezni, ez hülyeség, tehát ha netán mínuszossal ütnél, az még ugyanúgy LEVON az ellenfél lény életéből. (hozzá nem fog adni az biztos!)

Menyus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menyus 2003 dec. 03 szer., 19:11-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 03 szer., 19:00 

menyus írta:
cooper írta:
Kmettil írta:
Hali !
Valojaban koddevaltak ! Ott volt a kepuk ott volt a darabszamuk de harolni nem lehetett veluk. Pontosabban hogy miket lehetett -1596 csontival csinalni mar nem tudom mert ilyenkor mindig viszatoltottem a mentet alast.
Megprobalom ujra elohozni a hibat (szerintem nem lesz nehez) es akkor kepekben is lementem.

És csatában??? HA megütötték őket nőtt a számuk??? mert ugye minuszból minusz az plusz! :lol:
vagy ha a minusz csonti sebez, akkor valószínűleg minuszt sebez, de ha minuszt sebez akkor feltámaszt, ugyanebből a matematikai gondolatból kiindulva... :mrgreen:

Ezzel a matematikai gondolattal csak az a bibi, hogy mínuszból ha kivonsz az ugyanúgy mínusz marad... (-1000-100 = -1100)

A - csonti nem fog plusszt sebezni, ez hülyeség, tehát ha netán mínuszossal ütnél, az még ugyanúgy LEVON az ellenfél lény életéből. (hozzá nem fog adni az biztos!)

Menyus

Ilyet már láttam a Heroes2-ben... Ha negatív számú egységed van, akkor az 1-et sebez (azaz a minimumot). Viszont a legkisebb (azaz bárki hozzáér) sebzéstől behal az összes. Bár nekem úgy is volt negatív számú csapatom, h olyan hosszan jáccottam, h. már a várban, megvásárlás előtt negatív lett a számuk :!: . Megvettem őket, s lássatok csodát...baromi sok pénzt kaptam. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 03 szer., 19:12 
Heroes Team

Sir Stevensen írta:
menyus írta:
cooper írta:
Kmettil írta:
Hali !

Ezzel a matematikai gondolattal csak az a bibi, hogy mínuszból ha kivonsz az ugyanúgy mínusz marad... (-1000-100 = -1100)

Menyus

Ilyet már láttam a Heroes2-ben... Ha negatív számú egységed van, akkor az 1-et sebez (azaz a minimumot). Viszont a legkisebb (azaz bárki hozzáér) sebzéstől behal az összes. Bár nekem úgy is volt negatív számú csapatom, h olyan hosszan jáccottam, h. már a várban, megvásárlás előtt negatív lett a számuk :!: . Megvettem őket, s lássatok csodát...baromi sok pénzt kaptam. :D

Én még nem találkoztam ilyennel -szerencsére- viszont olyannal már igen, hogy volt soktízezer lényem és miután hozzáadtam még sokat, egyszer csak azt vettem észre, hogy 150db körüli van...?!

Menyus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 03 szer., 20:03 

Sir Stevensen írta:

Ez nagyon jó! :shock: Régebben sokat játszottam a 2-vel, de én sem tapasztaltam hasonlót...
Pedig sokszor jól jött volna. :lol:
Kinek van még hasonló tapasztalata :?: :?: :?:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 03 szer., 21:43 

Nálam ilyen csak régen, a majdnem patch-eletlen időszakban fordult elő.
Az roe-ben. Csak nekem pénzzel is. A világ ura versenypályán egyszer annyi pénzem volt, hogy egyszer csak eltűnt. Úgy ahogy volt, eltűnt!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 06 szomb., 1:38 

Nem tud valaki esetleg olyan helyet ahonnan a Heroes3-hoz nem Shadow of death-es és nem Armageddon's blades szörnyek letölthetők?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 06 szomb., 8:31 
Heroes Team

zsc írta:
Nem tud valaki esetleg olyan helyet ahonnan a Heroes3-hoz nem Shadow of death-es és nem Armageddon's blades szörnyek letölthetők?

Szia!
Már mire gondolsz? Ha olyan új lényekre, amik nincsnek benn sem a SODban sem az ABben, akkor a "Letöltések" menüből lehúzhatod a Wake of Gods nevű nem-hivatalos kiegészítőt (SOD kell hozzá!)
Ha másról lenne szó, írj!

Menyus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 08 hétf., 14:31 

Ha a Castle katonái ellen csatáztok a Lightning Boltot
Használjátok :idea: !
Bye, Owen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 09 kedd, 19:26 

Ne mond már! A sebzők nagy része bizotsan nem, de:

-Blind,Slow,Haste,Teleport,Bless...

Ez itt a legjobb rím húzz el a f*szba!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 09 kedd, 23:59 

Srácok!!

Kezdünk offtopikká válni!!
Ezt a topikot nem azért hoztam létre, hogy egyszerű tippeket adjatok, arra ott van a "H3 Tippek" rovat.
Ide akkor írjatok, ha "csatatéri" segítségre van szükségetek, és nem tippekre (hogy mit varázsoljunk mire) vagy kiegészítőre...

Olvassátok el légyszi legközelebb a topik címét.

Köszi, Cooper

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cooper 2003 dec. 10 szer., 0:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 11 csüt., 16:49 
Heroes Team

Hali!

Nem fogjátok elhinni, de elővettem én is a WoG-ot! El kezdtem egy jó nagy WoG-os mapot! Kiváncsi voltam, mit lehet kihozni egy Commanderből.
40. szintű volt a Commanderem,amikor a Hp-je úgy 1000 körül mozgott, Death Start osztogatott (úgy hullottak előtte még a Darkness Dragonok is mint a legyek) , ráadásul kétszer ütött! :twisted:
Hát ugye jó heroesos szokásomhoz híven, szinte sereg nélkül (20 Diamond Dragon) Mephalával szaladgáltam, amikor is megtámadott (!!ENGEM 8) ), mint az később kiderült a legerősebb ellenséges hero, gondoltam jó nagy az arc, mit akar ez itt, na lássuk milye van...Na ekkor esett le az állam! A sereg kb. az alábbiakat tartalmazta:
- Commander kb. 900-as HP-vel
- 37!! Darkness Dragon
- 80 Medusa
- 120 Evil Eye
- 80 Mino King
- 60 Scorpicore

Hősök: Mephala (38Att-47!!Def-31Pow-26Know)
Dace (27Att-16Def-24Pow-17Know)

ChainLightning a Commanderébe, erre az elesik mivel nem volt resistanciája..., meg egy rakás egyéb
20 gyémánttal-vel neki estem a sötét sárkiknak: erdmény: -3 gyémánt -8 sötét
A sötétek neki mentek a Commanderemnek, vesztükre ui. míg az ő erejükből mindösszesen 300 damage-re futotta, addig a DS-el kiegészített támadása a Commanderemnek 4 Dragon halálát jelentette.
Az egyéb serege lenyomott 4 gyémántot. Az én Commanderem közelebb szaladt a dolgokhoz (mivel ugye a sötét a hárpiáktól tanult módon vissza is repkedett...)
A Commanderemet felgyógyította a sátor (a speckója a First Tent!)
A következő körben még egy ChainL. Jó formán már csak a sötétek vannak, a gyémántok nekik rontanak újjabb 2 gyémánt és 5 sötét esik. Már csak 20 van igaz nekem is már csak 11 van. Most a gyémánt kapja a sötét áldást: -2 gyémánt és 3 sötét. Ám ekkor jön a Commander ami kétszer megüti a sötéteket: -7!! sötét. Innen már laza volt...Ugyan közben megidézett még egy pár elementált de nem osztott nem szorzott.

Azért ezt nem gondoltam volna... és még maradt is 8 Gyémántom!

Jó kis csata volt!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 10:57 
Heroes Team

Hi!

Na ez a topic is már majdnem meghalt. Az utsó hozzászólás is az enyém volt, pedig nem rossz téma szerintem. Itt mindenki leírhatná emlékezetesebb csatáit, vagy akár kérdezhetne is elakadás esetén.

Mivel most van egy kis időm, leírom eddigi legrövidebb multi meccsem storyját. Három évi kollégista életem egyik lehetősége volt, hogy rengeteg ember ellen multizhattam különféle játékokkal, nyílván amivel a legtöbbet jáccottam az a H3 volt. Egy nagyon jó barátommal különösen sokat meccseltünk, végeredmények tekintetében kb. egál lehetett. Egyszer elkezdtünk egy M-es ToH-os nyílt map-et! Gondoltuk tart vagy 4-5hétig... ehelyett mindössze 9!! napig (másfél óra) tartott a küzdelem. Történt, hogy mindketten merészet gondolva a második hétre tettük támadásunk idejét. Aminek eredménye, hogy középen találkoztunk. A Haverom serege: Stronghold: 3 Behi, 6 Roc, 36 OrcC. kb. 40 WolfR.- hőse offenses 8. szintű, míg az én seregem: Inferno: 3 Devil, 8 efreet, 12 Cerberi, kb. 50 Gog. – hősöm Pyrre 9.szintű (kb. egyforma Pskillek). A csata iszonyat hosszú volt (Az egész multi meccs kb. 2/3-át tette ki!!). Varázslat alig, legerősebb varázslat az én Cold Rayem volt (100-as). Kemény taktikázás eredménye képpen a csata végéig nem lehetett biztos egyikőnk sem. Az utolsó előtti körben azonban a Gogjaim kaptak egy moralt (advanced Leadership mellett, ez volt a csatában az egyetlen moral), ami eldöntötte a csatát. A végére 1 Devilem maradt, és kb. 20 Gogom. Máig az egyik legnehezebb csata volt amit jáccottam, (ui. általában a végsőcsatánál már az első körben látszik ki fog nyerni, sőt, sokszor, már az első lépésnél látni lehet.)

Nem tudom kit mennyire érdekelt a story, de szerintem sokat lehet tanulni egy-egy ilyen storyból, rá lehet kérdezni ezt meg ezt hogy csináltad, stb. Szívesen olvasnék én is hasonló történeteket.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 11:23 

Hát, mit ne mondjak nekem is volt érdekes csatám multiban egy-két hónapja Manticore ellen. Én Fortress-szel voltam (főhős: Bron), ő Infernoval (főhőse: ööö ííí jaj asszem Zydar).
Hot Seatben játszottunk tehát végül is tudtuk, hogy áll a másik. 227-re előre megbeszélten kivettük az összes sereget. A számokra nem emléxem de igen brutál csatának ígérkezett. 1-1 elleni táboros pálya volt, ezt elfelejtettem említeni. Expert Air Magic segítségével a Haste nagyon jól működött. :lol:
A legemlékezetesebb (és legfontosabb) pillanat a negyvenakárhány Mighty Gorgon vs 11 v. 13 Arch Devil volt. Gorogonkáim lefújtak 2 Arch Devilt, majd jött a Death Stare, aminek eredményeként 1 szem Arch Devil kukucskált a pálya sarkában. :)
Manticore barátom csata közben serényen (kb 4szer) idézgette az Earth Elementalokat (52 db jött egy nyomatra ehhehh). De a Defense-mnek hála egész jól megúsztam a csatát. Volt még egy bődületes hibája szegény Manti barátomnak, aki utána hátom cigit szívott el és tépte a haját, hogy hogy lehet ilyen hüjjje... :D Az Pit Lordjával úgy ütötte meg a Basilsikusaimat, hogy sikerült egy olyan pozitúrába helyeznie 4 egységét, hogy kedves kis Chaos Hydráim ördögi reggelit fogyasztottak három alkalommal (1: amikor odaléptem somtam egyet (wait-elve voltak). 2: visszaütésből 3: újabb kör)
A végére elhulltak a Wyvernjeim, Draco Fly-aim, Greater Basiliskusaim az Earth Elementaloknak köszönhetően, viszont a Gnoll Marauderből (amiből vagy 200 volt) maradt 150, a Mighty Gorgonokból kábé 7-et vesztettem, a Hydrából kábő 3-4et Lizard Warriorjeim pedig simán megúszták néhány fő veszteséggel.
Manti a meccs végén azt mondta, hogy soha többé nem lesz Infernoval... Eheehe. Ehhez képest a kövi meccsünkön én Necro Galthrannal (csonti speckó), ő pedig Inferno Mariusszal. Ez volt az a csata, aminek a közepén nem tudtuk eldönteni ki fog nyerni... de végül én jöttem ki győztesen köszönhetően a Csontijaimnak, no meg az Animate Deadnek... :D De erről részletesen majd később...

Nimbus, te jössz! ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 14:16 

Ha Bron én itt vagyok :wink:
De nem ezért.
Lenne pár kérdésem...
Ha van expert fire magic-em akkor a lényeim immunisak az Armageddon varázslatra?
A Dread Knight-nak milyen esélye van a dupla sebzésre és a curst-özésre, és basic,advanced vagy expert fire magic-kel curst-özik minekit? :twisted:
És ugye a Ghost Dragon (kedvencem :twisted: ), annak mennyi esélye van az öregítésre, és milyen magic kell hozzá, hogy mindenkit öregítsen? :?

u.i: Mennyibe kerül a Shadow of Death és az Armageddon's Blade :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 14:24 
Heroes Team

agent.007 írta:
Ha van expert fire magic-em akkor a lényeim immunisak az Armageddon varázslatra?

NEM!
agent.007 írta:
A Dread Knight-nak milyen esélye van a dupla sebzésre és a curst-özésre, és basic,advanced vagy expert fire magic-kel curst-özik minekit? :twisted:

20-20%, Nem!
agent.007 írta:
És ugye a Ghost Dragon (kedvencem :twisted: ), annak mennyi esélye van az öregítésre, és milyen magic kell hozzá, hogy mindenkit öregítsen? :?

20% Soha nincs olyan, hogy mindenkit öregít!

ui.:Gepyt jól megelőztem!! :lol: (Van Blessem! :lol: )

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2004 máj. 06 csüt., 14:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 14:40 
Heroes Team

- Ha van expert fire magic-em akkor a lényeim immunisak az Armageddon varázslatra?
- Nem

- A Dread Knight-nak milyen esélye van a dupla sebzésre és a curst-özésre, és basic,advanced vagy expert fire magic-kel curst-özik minekit?
- Asszem minden hasonló speckó 20% eséllyel fut (öregítés, death blow, zombi fertőzése, wyvern mérgezése, thunderbird villáma, stb).

- És ugye a Ghost Dragon (kedvencem), annak mennyi esélye van az öregítésre, és milyen magic kell hozzá, hogy mindenkit öregítsen?
- Elvileg erre is 20% bár sokkal inkább 10%-nak tűnik. Csak a támadott lényt tudja öregíteni, egyik lény speckója se működik mindenkire! (kivéve enchanter). Az öregítés - úgy mint minden más káros hatás pl fertőzés, mérgezés, curse, stb - Cure-val gyógyítható.

- Mennyibe kerül a Shadow of Death és az Armageddon's Blade
- Nem tudom, bár általában nem az árukkal hanem a fellelhetőségükkel szokott gond lenni.

ui.: grrr, úgy látszik Nimbus bácsi megelözött, curse reá! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 15:53 
Heroes Team

Sziasztok!

Segítséget, illetve ötleteket kérek.
Először is: írjon olyan, aki végig(!)játszotta a The empire of the world II.-t.
Én csak úgy elkezdtem másodszorra, de megint csak ugyanoda jutottam, pedig azt hittem, 3 év alatt szereztem plusz rutint... :(
A pálya 3/4-énél a továbbhaladást megakadályozza a God of Air nevű hős, de nincs más út tovább, csak a holttestén keresztül.
Na, itt a baki.
Milyen tippeket tudtuk adni az alábbi felálláshoz:
God of Air (Thunar): 3500 arkangyal kétszer, plusz ~ 25 000 légelementál 4000-8000-4500-1300-9000 elosztásban, kb. 95-95-95-95-ös skillek, okos típusú hős, expert légmágiával, kb. 1800 spellponttal, gyári varázslatokkal (kiemelem a klónozást, dispelt, haste-t, prayert). +Angelic Alliance.
Maximus, mire ideér, kb. 82-84 körüli skillekkel bír, négy mágia, plusz taktika, leadership, gyakorlatilag minden lényeges varázslat (berserkert kivéve), összes kombinált artifact az előzőn kívül, kb. 1600 spellponttal. A sereg: kb. 1300 arkangyal, 1600 champion, 3000 zealóta, 6000 íjász, ennyi griff, 3000 keresztes lovag. A hetedik sereg most 4000 grand elf, de mondjuk aranysárkányból tudnék jelentősebbek összeszedni, mondjuk 800 darabot, esetleg behemótot vagy hidrát, kb. ugyanennyit.
A csata helye Magic Clouds, tehát expert légmágiás hely. Elmenekülni tudok, visszavásárolni is, pénz van.
Véleményezzétek, légyszíves, a helyzetet, mert érdekelne. Én régen itt megálltam a pályán, mert nem tudtam átjutni a hősön, most még csak előtte vagyok, de nem nagyon látom a kiutat...
Esetleg más út is lenne? :( Nem hiszem...
Semmiképpen ne most álljatok neki, mert ez kb. a 13. hónap vége felé van és valódi időben is nagyon macerás a pálya, mindenhol légió 7. szintűek vannak!!! A kedvencem a Death event: 4000 db mind a négyféle nagy sárkányból (azúr, rust, crystal, faerie).
Szóval inkább csak a fenti helyzetet tanulmányozzátok! :wink:
Köszönettel: Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2004 máj. 06 csüt., 16:04 

Köszike, akkor nem próbálom az Armageddont :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 293 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]