Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 23:15 
Heroes Team

credo írta:
gyerekek, gáz lenne életemben először BB-n multizni? Nagyon nagy beégés lenne? :):)

Sziasztok!

Credo:
Mit gáz??? Zsana lenne! :) :) :)
Én asszem a jelenlegi versenyforma még a tőzsgyökeres BB résztvevőknek is eléggé új lesz, úgyhogy a kutya nem fogja észrevenni, hogy először multizol! :) :) :)
Csak aztán ki ne derüljön, hogy suttyomban 10 éve minden délután random mapokon edzed magad! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 16 szomb., 23:36 

azért alakul a brigád, néhány név hiányzik............

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 17 vas., 13:32 

Hali!
Ezúton szeretnék én is jelentkezni a H3 támadásra! Levko is jön, tehát két pécsi versenyző biztosan lesz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 17 vas., 14:52 

Kiderült az amitől féltem. Tesómnak szalagavató bál lesz szombaton pénteken meg ZH-zom így mint bajnok kihagyom ezt az érdekes versenyt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 17 vas., 16:03 

Sziasztok!

Jó kis versenynek ígérkezik a kisjubileumi BB. Random mapokon ismeretlen terepen játszani ez az igazán nagy kihívás. Sok olyan trükk van, amit csak ilyen mapokon érdemes alkalmazni. Egy baj van csak, hogy én nem tudok rajta résztvenni :cry: Azon a hétvégén dolgozok és szabadságom meg nemnagyon van. Ezvan. :( A tanácsom az lenne, hogy a monstererősség mindenképpen STRONG legyen. Játék szempontjából jobb az L, viszont a lebonyolítás miatt az M-es méret lesz inkább a nyerő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 17 vas., 21:19 
Heroes Team

Sziasztok!

Egyrészről sajnálom, mert már a 2. Bajnok mondja le a részvételt, így egyedül Titi lesz a mezőnyben aki e címmel büszkélkedhetett, másrészt viszont ettől a többiek esélyei növekednek ugrásszerűen! :) :) :) Szépen nő a létszám, már írnom kellett az eddigi BB -ken játszóknak, nehogy lemaradjanak, harminckettőnél többen ugyanis nem semmiképp se tudnak játszani!

Én Bogpistával ellentétben kizárólag a NORMAL monsterfokozat tudom elképzelni, nem egy STRONG -os generált mapnál, olyan erős és nagyszámú lények védték az átjárókat, hogy a szabott játékidőbe biztosan nem fér bele. Volt pl. olyan map. ahol az átjárót nyolcvan valahány Roc madár védte az első nap, ennek a leveréséhez olyan mennyiségű populáció szükségelteteik, aminek megszerzése normál esetben (diplo nélkül) bőven túllép a 4-5 órás keretidőn!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 7:28 

Mugger_ írta:
Én Bogpistával ellentétben kizárólag a NORMAL monsterfokozat tudom elképzelni, nem egy STRONG -os generált mapnál, olyan erős és nagyszámú lények védték az átjárókat, hogy a szabott játékidőbe biztosan nem fér bele. Volt pl. olyan map. ahol az átjárót nyolcvan valahány Roc madár védte az első nap, ennek a leveréséhez olyan mennyiségű populáció szükségelteteik, aminek megszerzése normál esetben (diplo nélkül) bőven túllép a 4-5 órás keretidőn!!!

Igen, ilyenek is vannak. A rocmadár nem annyira vészes, mass slow és széjjellövöldözöd, nem veszélyes. Előszeretettel rak le monkokat a generátor ilyen helyekre, amik erőt próbálóak, mert forgetfulness ritkán van magasabb szinten. De a random nagy előnye az is, hogy nem csak egy helyen lehet összefutni! Általában 1-2 irányú monolitok vannak, és persze a szektorelválasztó lények. Felhívnám a figyelmet arra, hogy elő szokott fordulni olyan, hogy úgy sikerül generálni, hogy a monster mellett el lehet menni anélkül, hogy meg kelljen ütközni vele. Na erre oda kell figyelni. Erre szokott lenni az FMG-s szabály (fight misplaced guard) De mivel át lesz nézve minden map játszhatósági szempontból, így erre csak az átnézéseknél kell figyelni. A normal szerintem túl gyenge, nem illene be egy versenybe, túl könnyen lehet haladni. Lebonyolítás szempontjából persze jobb, de szerintem nem növeli meg annyira a játékidőt a Strong monstra. De persze ez csak az én magánvéleményem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 8:38 

Sziasztok

A zoneconnectionnél csökkented Mugger a value értéket, az határozza meg a monsterek "nagyságát". / Viszont a gond szerintem ott van, hogy valaki kap horde lvl4-es gyaloglót a másik meg pack black dragont. Sajnos ezt nem lehet állítani /

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 8:52 
Heroes Team

Gyerekek!

Ti valamit nagyon félreértetek!
Eszem ágában sincs 200 mapot átjáróról átjáróra végignézni (nézetni Vologyával)!!! Az, hogy el lehet menni a monster mellett vagy se, egyéni szerencse függvénye, ha el, akkor ezt dobta a gép! :) :) :)

NEM kívánok semmiféle kiegyenlítő beavatkozást végrehajtania mapokon, csak és kizárólag VÉGIGJÁTSZHATÓSÁGI szempontból lesz leellenőrizve a map! Ha a két fél FIZIKAILAG el tudja érni egymást akkor jó a map, ha nem, akkor megy a sűllyesztőbe!

NEM lesz háromoldalas szabálylista, kitiltott "mittudoménmiafenékkel" épp elég nagy marhaság, hogy maga a template kiegyenlít dolgokat, kitilt artifactokat, stb. stb! Nem kellene neki!

Szerintem ez a játék PONT attól szép, hogy amennyire csak lehet, NEM avatkozunk bele kézzel!!
Ez NEM az egyenlő esélyek játéka és lehet, hogy a necro a csontiképzés miatt überelőnyben van, és lehet, hogy az ellen el tud jönni az átjáróvédő monstere mellett, én meg nem, és az is lehetne (ha a hülye template nem akadályozna meg), hogy Ő a kannának nevezett csörgősipkát kapja, én meg a forgetfulness nyakláncot, DE ettől lesz nagybetűs "JÁTÉK" ez a verseny!!! Nem vérremenő klikkverseny, hanem JÁTÉK!

Én nem kívánom kitiltani a necrot (bár a buta template szerintem ezt is megteszi) és a diplomáciát, az ötös varázslatokat, a DD -t és a Fly -t, SEMMIT ami része a játéknak!!!

Szabályként csak a bugok tiltását, a Red Rush tiltását ill. a maximálisan 5 órai játékidő betartását tartom szükségesnek, az összes többi "műszabály" felesleges!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 9:57 

egyetértek, nekem Csizu ellen normal monsterekkel is igen hosszunak tünt a játék, igaz Ő ásott én meg csontikat gyűjtöttem.
Red rushon kivül szvsz semmilyen szabály nem szükséges, hagy bővüljön a taktikai repertoár, lehet valaki vadul ás, valaki a csontikat gyűjti - én strongholddal gyűjtöttem - valaki a hit&run ra számit, s nem utolsó sorban ott
a diplo, hogy melyik mikor lesz nyerő, az majd kiderül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 16:19 

Hi!

A két fél fizikailag mindig el fogja érni egymást. De megnézném annak az arcát, aki olyan mapot kap, hogy a vára előtt pont 1 obeliszk, amit horde marksman véd. És akkor ő csak áll és néz, míg a többiek játszanak. De Mugger hitvallása szerint akkor ő így járt, minek volt ilyen szerencsétlen, hogy pont ezt a mapot kapta. Attól, hogy NO RULES van az nem azt kell jelentse, hogy esztelenség van. Ugyanúgy benne lehet akkor hagyni a Redrusht meg a bugokat is, hiszen azok is a játék része. Miért kéne őket akkor tiltani? És a bug mi alapján bug? Lehet a tervezők pont így akarták, hogy benne legyen csak mi hisszük bugnak. Szerintem az, hogy ki tudjál jönni a váradból és a fa-kőbányád elérhető az ugyanúgy a fair játék kérdése, mint a bugok tiltása. Persze nem fontos. Csak akkor lesz olyan, hogy valaki egy életre megutálja majd a random mapokon való játszást. És igazad van, a sok szabály megöli a játékot. Hidd el én is tudom, mert volt olyan, hogy már nekem sem volt kedvem a játékhoz, mert nem csinálkhattam semmit, annyi tiltó szabály volt. Jó dolog a NO RULES nagyon is, hioszen annyi féle variáció van, hogy fel se lehet sorolni. Nagyon-nagyon jó kis partik kerekedhetnek belőle. De csak akkor, ha mindkét félnek egyenlő esélye van arra, hogy játszon. Ezennel felajnlom ilyen jellegű segítségemet, hogy átnézem ebből a szempontból a mapokat - ha igényt tartasz rá - Ha nem, akkor nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 16:35 
Heroes Team

Sziasztok!

Bogpista: Én magam se gondolom másként, de én még nem láttam random térképek között az általad felvetett hibájú mapot!!! Az lehet, hogy az átjárót esetleg 3 kupac monster védi s abból elég egyet leverni, hogy el lehessen slisszolni mellettük s ez szerintem ÍGY VAN JÓL!!!
Mivel tudomásom szerinte Te sem jössz a versenyre így én szívesen elfogadom a felajánlott segítséget, hogy átnézed a mapokat, ha úgy érzitek, hogy ez olyan horderejű probléma, ami kézi beavatkozást igényel (szerintem ugyan nem, de mivel más is jelezte a fenntartásait ezzel kapcsolatban, gondolom én tévedtem). Akkor viszont nem kérném Vologya segítségét, megtennéd, hogy a majdani mapokat be is sorszámozod s leellenőrzöd, hogy elérik -e egymást a felek?

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 16:37 

szerintem ez jó ötelt, ha átnézed
igaz eddig még én template randomnál nem tapasztaltam, hogy ne lehessen menni, de minden előfordulhat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 16:50 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Bogpista: Én magam se gondolom másként, de én még nem láttam random térképek között az általad felvetett hibájú mapot!!! Az lehet, hogy az átjárót esetleg 3 kupac monster védi s abból elég egyet leverni, hogy el lehessen slisszolni mellettük s ez szerintem ÍGY VAN JÓL!!!
Mivel tudomásom szerinte Te sem jössz a versenyre így én szívesen elfogadom a felajánlott segítséget, hogy átnézed a mapokat, ha úgy érzitek, hogy ez olyan horderejű probléma, ami kézi beavatkozást igényel (szerintem ugyan nem, de mivel más is jelezte a fenntartásait ezzel kapcsolatban, gondolom én tévedtem). Akkor viszont nem kérném Vologya segítségét, megtennéd, hogy a majdani mapokat be is sorszámozod s leellenőrzöd, hogy elérik -e egymást a felek?

Üdv. Mugger

Szia!

Vállalom a dolgot, de annyit kérnék előrevetítve, hogy nem egyszerre küld majd át, hanem folyamatosan ahogy készülgetnek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 16:59 

400 map lesz kb, nem fogsz unatkozni:)

kiderült már milyen templatek, balance, skirmish, esetleg más is.
szvsz jobb lenne többfajta, hogy változatosabb legyen a verseny.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 17:00 
Heroes Team

Szia!

Hát, valószinűleg én sem egy nap alatt fogok legenerálni 200 mapot, úgyhogy ennek nincs akadálya! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 17:06 

én azt hittem leülsz egy nap és lenyomod mind a 400at:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 17:09 

Áá, dehogy, olyasmit csak Dougal tud :lol: Persze kizárólag H5-ben, lényegtelen, hogy megjelent már a random map generator vagy sem :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 17:18 
Heroes Team

Randa cinikusak és totyakos vénemberek vagytok! :) :) :)
Meg komiszak is, ahogy a Fősárkány mondaná! :) :) :)

Nos, az eddigi jelentkezők névsora:

H3 1 vs. 1:

1. Kertics
2. NG
3. AAnt
4. Titi
5. Adler
6. GJodie
7. Mugger
8. Dreegar
9. Rt.
10. Cat
11. Karesz
12. Sefa
13. Havoc
14. Zolirobi
15. Jou
16. Imperátor
17. TyRoN
18. Hellblood
19. Silver
20. Teklberry
21. Laca
22. Csizu
23. Credo
24. Süni
25. Koko
26. Ssth
27. Hzsolt
28. Kady

H3 Támadás:

1. Kertics
2. Vologya
3. Mugger
4. Titi
5. Cat
6. Karesz
7. Sorceress
8. Havoc
9. Zolirobi
10. Jou
11. Hellblood
12. Silver
13. Laca
14. Csizu
15. Zomi Dudu
16. Levko
17. Ssth
18. Hzsolt

H5 Támadás ***ÚJ*** :

1. Titi
2. Vologya
3. Jou
4. Mugger
5. Cat

Üdv. Mugger

A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 szept. 21 csüt., 6:39-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 19:22 

Én tanusítom Bogpista állítását. Nekem is volt olyan random map ahol a fa bánya felé vezető utat egy obeliszk védő zárta el majd egy pandora box is utba akadt.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 427 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]