Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 12:19 

KTibsza írta:
kisdacide írta:
KTibsza írta:
Jou írta:
Darkness Dragon (a WoG-ban van ilyen ugye?:))!

Az ám. Nem rossz. Támad és visszarepül a helyére, mint a harpy. :) Már csak arra nem emléxem, hogy van e no enemy retal-ja. Mert azzal be lehetne durvulni :D.
Szerintem a ghost behemoth a legdurvább lény.Repül,kétszer támad,aztán a 600-as(vagy 500-as :?: )életerőről nem is beszélve...

Igen 600-as hp-ja van. Mint minden 7 lvl monstinak dupla életet adtak a 8 lvl változatának. :D Meg talán ha jól emléxem ghost behi 95 % védekezés csökkentése? az se semmi. De a többibe is van vmi jó.

Ja,még azt a defensecsökkentő képességét ki is felejtettem.Amúgy szerintem teljesen lecsökkenti.Titán meg kétszer lő,600 hp...vannak durvaságok a WOG-ban. :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dave 2006 szept. 10 vas., 17:20-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 17:12 

szerintem a legjobb vár a heroes 3:Castle
heroes 4:amiben a tündérsárkány van
heroes 5:pokol :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 14:06 
Heroes Team

kisdacide írta:
KTibsza írta:
Ja,még azt a defensecsökkentő képességét ki is felejtettem.Amúgy szerintem teljesen lecsökkenti.Titán meg kétszer lő,600 hp...vannak durvaságok a WOG-ban. :wink:

Ja hogyne lenne! 2 Lord Of the Thunder(hőssel) Vs. 1 Diamond Dragon(hőssel és kb. egyforma szinttel és skillel mint az enemy) :arrow: Diamond Dragon wins! :) Ez eléggé durva! :twisted:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 19:01 

Ha már a WOG-os durvulásoknál tartunk:

- Egyszer poénból adtam 50% méregsebzést a master gremlineknek. Expert fokozaton 2 szintes M-es map 8 játékossal 21 kör alatt, visszatöltés nélkül.

- unlimited retaliation a mighty gorgonoknak, és Vampire Flies a Fortress-nek: királyság!! :lol:

Itt jegyezném meg, hogy a játék legbrutálisabb egysége a PARASZT!
Ellenálló a mérgezéssel szemben, nem hat rá az átok, körönként regenerálódik, adót fizet, 4 körönként szaporodik, és ingyen van!!
Über brutál tápos egység!! :shock:

OFF, én beszéltem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 19:16 

A hydra pedig mérgez.12 hydra-val (hell) legyőztem egyszer 20 lord of thundert. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 20:50 
Heroes Team

És hány hidrát vesztettél volna resurect és mindennemű feltámasztás (sacrafice, Gyógítósátor csatavégi feltámysztása, resurectelő sátor) nélkül? :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 13:09 

Szerintem a legjobb akkor is a Tower. Regebb szerettem a Castlet is de mostmar meguntam. Csak Towerral jatszom. Es nem bantam meg. Azota jobb eredmenyeim vannak. :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 15:31 

Nyomjunk egy multit egy S-es pályán, én Fortressel leszek.Meglátjuk akkor is olyan jó lesz-e a Tower. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 16:56 

Hát Zargul egy kevés nyersis S-es pályán sztem bármikor elvered a Towert a Fortressel:D. A Tower akkor lehet jó ha L-es v. Xl-es pályán játszol és van NAGYON sok nyersi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 16:57 

Jou írta:
És hány hidrát vesztettél volna resurect és mindennemű feltámasztás (sacrafice, Gyógítósátor csatavégi feltámysztása, resurectelő sátor) nélkül? :lol:

Mindketten resurrecteztünk,de a méreg és a sebzés többet vitt le,mint amennyit a resurrect visszahozott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 19:01 
Heroes Team

kisdacide írta:
Mindketten resurrecteztünk,de a méreg és a sebzés többet vitt le,mint amennyit a resurrect visszahozott.

Ja, úgy könnyű! :lol: :lol: De úgy is, ahogy én megcsináltam a Lord Of the Th. és a D. Dragon meccset! Egy 100-300 hp-s gyógyítóerejű sátor sokmindent megváltoztat!! :) :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 12 kedd, 19:18 

Jou írta:
kisdacide írta:

Ja, úgy könnyű! :lol: :lol: De úgy is, ahogy én megcsináltam a Lord Of the Th. és a D. Dragon meccset! Egy 100-300 hp-s gyógyítóerejű sátor sokmindent megváltoztat!! :) :)

Na látod,mit ér a mérgezés :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 15 pén., 14:49 

Cső!

Egyik haverommal multiba nyomjuk a HMM5-öt.
Komoly fogadást köttötünk 5sör+1techila.
Én Dungeon várral vagyok(feketesárkányos:D), mig ő a Heavennel(arkangyalos).
Minden segitséget szivesen fogadok. Pl milyen képzettségekre és skillekre menjek a hősőmmel, mi legyen a taktik.
A map very big és a 2.héten vagyunk.
BÁrminevü segitésget szivesen fogadok thx all bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 15 pén., 16:04 

Örülnénk,ha olyan topicba írnád véleményed,ahova igazán való!
Nem szükséges új topicot nyitni egy ilyen probléma miatt.

On:
Nekem a Heroes 3-ban a dungeon vár tetszik a legjobban,Malekith lett a kedvenc hősöm.Valahogy a Tower-Solmyr kedvenc páros után,váltottam.
Nem jött be,ugyanis a ceglédi versenyen se ment az előző kedvenccel.
A dungeon hangulata,lényei mind elnyerték tetszésemet,ezzel a várral tudok a legjobban játszani.Persze multiban az armoreres hősök lehet földbe döngölik kedvencemet :) .Azonban én kitartok Malekith mellett,hiszen a spell powere gyönyőrűen fejlődik,nagyon jól tud nyomulni.
A lények közül a minotaurusz a legjobb nálam.
Gyors,ütős egység,nem kell magyaráznom.
Gyengéje a vár egyes lényeinek a nagy damage különbség.
Szóval például a hárpia eléggé bizonytalan,hogy mennyit sebez.
Ez a H4-ben a chaos várban hasonlóan van,ott is nagy a két damage érték közötti különbség.
Szóval szeretem a dungeon várat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 15:46 

Nincs legjobb vár - ízlés dolga -talán csak legerősebb gyanús. Amúgy a Konflux nem annyira vészes véleményem szerint. Elég sokat tesztelgettem.
Alaphelyzetben a Castle az egyik legerősebb, az egységei bármely várral felveszik a versenyt. Bizonyos varázslatoknál a Dungeon elsöprővé válhat. A Tower is határozott jó, de nem minden esetben. A Fortress és a Stronghold kifejezett kezelhető és nem annyira elveszettek, mint amennyire sokak elveszejtik a lehetőséget velük. De a legnagyobb erő mindig a játékosban és az alkalomhoz illesztett taktikájában van. Nos és a Konflux miért is kell hogy annyira erős legyen? Nem az, csak túldramatizálják. Jó kis vár azt meg kell hagyni. De a főnix mint olyan igaz hogy heti 4 alapban, de az alapsebzése és a támadó védőerejének a függvénye már nem olyan kedvező ha összehasonlítjuk mondjuk egy arkangyaléval egy behemótéval, sárkányéval - sebezhetőbb egyszerűen és több kell hogy ugyanakkorát sebezzen vagy kicsivel többet.... az életereje sem kimagasló - újjászületés és gyorsaság, valamint tűzlehellet, ez az erőssége. De melyikeknek nincs.... A hidra tömegpusztító, az arkangyal feltámaszt és a legjobb harcos, a behemót ellen nem lehet védekezni jóformán ha támad és sorolható még. A többi egysége sem vészes. A magmafajzat 5. szinten nem erős, és mindegyik érzékeny valamilyen támadásra... kivétel a mágiaelementál de az meg leüthető ha azonos szintű lényt párosítunk mellé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Hozzászólás.
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 27 szer., 17:07 

Sziasztok

Legjobb vár a Heroes3-ban a Castle, 2 lővővel ráadásul az egyik kétszerlövő. Az arkangyal is odaüt mint legjobb lény.
A heroes IV-ben nekem a ASYLUM. Az 5-ben meg mind szuper.

Visszatérve a H3-hoz a Fortress, stronghold,conflux várak nehezebb csatákra alkalmatlanok.Kevés lövő, ( azok is rosszak ) gyenge lények , nehéz a vár kiépítése , és a hősöket is nehéz felerősíteni. Ne áltassuk magunkat,hogy nem annyira vészes... :)

Amúgy szerintem is a játékostól függ a vár és a hős erőssége.

bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Hozzászólás.
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 9:58 

DarkAnima írta:
Visszatérve a H3-hoz a Fortress, stronghold,conflux várak nehezebb csatákra alkalmatlanok.Kevés lövő, ( azok is rosszak ) gyenge lények , nehéz a vár kiépítése , és a hősöket is nehéz felerősíteni. Ne áltassuk magunkat,hogy nem annyira vészes... :)

Ez alapból hülyeség.
Kevés lövős egység:Conflux-nál kapásból kettő van és nem is olyan rosszak(tény hogy a Lizardmen és az Ork nem valami csúcsszuper távolsági egység de ott nem is arra kell menni).
Gyenge lények:Mighty Gorgon naggyyyoooon tápos, Chaos Hidra szintúgy(csak a lassúság az egyetlen hátrányuk de Haste-t mindig kap az ember),Ancient Behemót már-már túlzás, ami az erősségét illeti(+Ogre is idetartozik:ha valaki megtámadná az orkjaid, hát annak nem lenne egyszerű eset az elpusztításuk.), Conflux-nál a 6-os elementál igen erős de tény, hogy nem egy brutál vár de ott nem is az a lényeg mint tudjuk(varázslatok, mágia, ilyenek).
Várak kiépítése:Fortress-nél és Stronghold-nál nincsen gyorsabb vár.2.-3. napon Vivernel nyomulni?Első héten Behemót?Ebben mi a nehéz, már ami a vár kiépítését illeti?
Hősök felerősítése:nem tudom mi köze van egy várnak a hős fejlődéséhez, mert nálam a pálya határozza meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 15:00 
Heroes Team

A heti +4 Főnix már nem is számít! :shock: Igaz hogy nem erősek, de a mennyiség eléggé felhozza a hátrányukat! És perzse az, hogy a Játék leggyorasbb egysége, s a mágiákhoz is nagyon jól illik a kezdés! :) Főleg Armageddonhoz! :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Várak, amelyek nem igazán jók
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 16:23 

Elősször is leszögezném, hogy én nem vagyok a Dark Anima, hanem én a Nagyonati vagyok.
Sziasztok kedves Játszótársaim
Rátérnék a lényegre:
Én csak Heroes 3-as vagyok.
A kedvenc váram a Tower, mert erős lövői vannak, és remek varázslatokat lehet vele csinálni. Ebből következik, hogy egy olyan vár, mint a Conflux, az nem tuti, mert ahhoz, hogy erős lövőid legyenek, ahhoz 3 hónap kell, harc nélkül, meg egy erős védelem a várba.
A Főnix az nem produkál valami jól. Azért, mert sok van belőle, egy harcban képzeld el, hogy van 40 főnixed. ellened van egy 15 arkangyal. Nem öli meg a 40-es főnixet mindet, hanem csak nagyon legyengíti, ami hatására a következő nagyobb harcban elpusztul, és töredéke támad fel, mint amennyi akkor, ha nem gyengítették volna le. Ezért a Főnix egyáltalán nem jó lény. Nálla még a halállovag is jobb, pedig csak 6-os szintű. Efreet Sultan is Százszor jobb.
A várfejesztésről meg annyit, hogy a Behemót helyett, inkább a Villámmadarat illik csinálni, mert nem lesz pénzed a többi emberre, és így könnyedén legyőz bármilyen csapat.
A hősfejlesztésben a Vár sokkal fontosabb, mint a pálya, mert a pálya csak a tp-ket adhatja, denem érek vele semmit, ha nem ad be jó fejlődést.
Solymir a legjobb ember számomra, mert az első körökben, amikor egy nagyon gyenge csapatom van, könnyen szerzem meg a védett gyárakat.
arról nem is beszélve, hogy a játék úgy van kitalálva, hogy a kastélyx legyen a legerősebb bármi áron, hiszen az a vár a játék történetének az alapja.
Csak ennyit szerettem, volna írni, de nem akartam senkit megsérteni. Ha valaki másképp gondolja, akkor várom az érvekkel alátámasztott válaszát.
Egyébként a honosítás letölthető. Kár angolul írni
Ciao

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Várak, amelyek nem igazán jók
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 28 csüt., 16:32 

DarkAnima írta:
A várfejesztésről meg annyit, hogy a Behemót helyett, inkább a Villámmadarat illik csinálni, mert nem lesz pénzed a többi emberre, és így könnyedén legyőz bármilyen csapat.

Ha az előző héten már felhúztad a fővárost, akkor nem lesz probléma a pénz. :wink:

DarkAnima írta:
Egyébként a honosítás letölthető. Kár angolul írni

Én jobbszeretem a játékok eredeti nyelvét. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 811 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 41  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]