Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 14:44 

Sziasztok!

Először is én is jönnék támadni, majd kitalálok valami elmés hadsereget :). Aztán: Az 50k jó sok mani, abból már lehet kezdeni valamit :wink:. A hősök lvl 15-ön már jók, továbbá több hős 1 csapatban az nem problem :lol:.

Első lélegzetre ennyit, várom a fejleményeket!

További jó játékot!
Patrick alias Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 16:06 

Szerintem is jó ötlet az előörs állítás. De csak akkor, ha leszabályozott, hogy az első csata után mananövekedés nélkül kell a második csapatnak szaladni.
Mert ha pl valami mananövelő folyadékkal ez kiküszöbölhető lenne, vagy bármivel, akkor csak felesleges időhúzásról beszélünk. Szerintem.
Szerintetek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 16:46 
Heroes Team

Sorceress írta:
...
Mert ha pl valami mananövelő folyadékkal ez kiküszöbölhető lenne, vagy bármivel, akkor csak felesleges időhúzásról beszélünk. Szerintem.
Szerintetek?

Mananövekedés nincs kizárva akkor, ha valaki vesz olyan folyadékot (Poition of Mana)! Viszont ez pénzbe fog kerülni, és nem a végtelenségig töltöget (25/ ital), szóval nem biztos hogy mindenki azt fog majd venni! Na de nem csak manaveszteséggel kell számolni, hanem emberveszteségről, és netán italok/hősök elvesztéséről is szó lehet!
Na meg várakozni se lesz szabad arra hogy töltődjön a varázspont és az életerő, ezt pályaszerkesztésnél meg lehet biztos oldani!

S egy gyors lista azokról, akik mondták játszanának:
Sorceress
Jackasss(IceCream)
(VerZo)Süni
Taegen
Hellblood
AAnt
Patrick alias Dragon
Jou

Bogpista? Te hogy döntöttél? (még konkrétumot nem mondtál)

A szabályokhoz:

- A hősöknél annyi megkötés lenne, hogy lehetőleg a szintek közel azonosak legyenek a skillek szintjéből kikövetkeztetőnek, illetve a skillek követelményei is teljesüljenek(Pl. nem lehet nagymester Életmágiád ha csak alap a hozzá tartozó skillek szintje! )!

-A mágiák ötvözéséből (Death és Nature) tanulható idéző varázslatok használhatóak lesznek, plussz árral ha valaki mindkét skillt megvásárolja!
(Ugyanis itt nem lehetlesz figyelni, hogy használja e valaki avagy sem, ha nincs megvéve!)

- A hősök ára pedig az alapból meglévő skillek árai fogják meghatározni, amik kötelezően meg is lesznek (Nehogy egy barbárból valaki 5 mágiával rendelkező Főmágust faragjon! :) )

Egyenlőre ennyi plussz jutott az eszembe most, várom a véleményeket továbbra is folyamatosan!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 17:11 

Sorceress írta:
Szerintem is jó ötlet az előörs állítás. De csak akkor, ha leszabályozott, hogy az első csata után mananövekedés nélkül kell a második csapatnak szaladni.
Szerintetek?

Természetesen ugy képzeltem, hogy az első napon kellene mindkét sereget megtámadni, kút meg nem lenne. Ha viszont valaki arra akarja költeni a pénzét, akkor vehet varázsitalt. Ez a pénz ráadásul elveszik, mikor a gép vezeti a seregedet, mert nem valószinü, hogy megissza.

A min. 15k lényre nem nagyon zavaró, ugyhogy csak elvböl nem vitatkoznék tovább rajta. :)) Offlineban valószinüleg ugyis értékesebb a lény mivel a hőssel a gép nem játszik olyan jól.

Az 50 k aranyról még annyit, hogy kicsi infláció is volt, mivel leginkább drágulást jelentettek a változások, főleg a varázstárgyak területén.

Ha elkészült az árlista-tervzet, akkor légyszives szóljatok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 17:21 
Heroes Team

HoMano írta:
...
Ha elkészült az árlista-tervzet, akkor légyszives szóljatok.

Dobj egy mailcímet privibe majdd, s akkor ha kész elküldöm néked! :)
S előre is köszi a tippeket és a segítséget tőled és a többiektől is!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 18:05 

Jou írta:
A hősöknél annyi megkötés lenne, hogy lehetőleg a szintek közel azonosak legyenek a skillek szintjéből kikövetkeztetőnek, illetve a skillek követelményei is teljesüljenek(Pl. nem lehet nagymester Életmágiád ha csak alap a hozzá tartozó skillek szintje! )!

Ezt pontosítanám. Szerintem a szint nem lehet magasabb, mint amennyi a képzettségekből következik, és nem vehető meg egy képzettség a hozzá tartozó kötelezőek nélkül. De képzettséget szintnövekedés nélkül is lehet venni, ha valaki azt szeretné.

Az előörsröl még annyit, hogy ott el tudnék fogadni olyan megkötést is, hogy nem lehet benne hős. (A varázstárgyai ugyis csak az ellenfelet erösítenék.) Igy viszont lehetne azt is ugyanannyi pénzből, mint a főcsapat. (Remélem azért marad itt is tere a kreativitásnak, és nem csak a fekete sárkány csapat a nyerő, ami biztosan sebez. :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 05 kedd, 20:48 
Heroes Team

HoMano írta:

Ezt pontosítanám. Szerintem a szint nem lehet magasabb, mint amennyi a képzettségekből következik, és nem vehető meg egy képzettség a hozzá tartozó kötelezőek nélkül. De képzettséget szintnövekedés nélkül is lehet venni, ha valaki azt szeretné.

Valahogy én is így gondoltam, köszönöm a nyelvtani kijavítást! :)

HoMano írta:
Az előörsröl még annyit, hogy ott el tudnék fogadni olyan megkötést is, hogy nem lehet benne hős. (A varázstárgyai ugyis csak az ellenfelet erösítenék.) Igy viszont lehetne azt is ugyanannyi pénzből, mint a főcsapat. (Remélem azért marad itt is tere a kreativitásnak, és nem csak a fekete sárkány csapat a nyerő, ami biztosan sebez. :))

Azt nem gondolod, hogy egy előörs hős nélkül immunitás mentesen nem sokmindent ér? Egy olcsó idéző varázslat, némi lassítás és átkozás, s egy kis tápolás, s akkor bármi könnyen megölhető! Ha netán gondolkodunk, akkor artit nem veszünk a hősnek, de skilleket és varázslatokat érdemes vele rakni, mert akkor így erősebbek leszenk, s némi apró varázslattal a mágia is kompenzálható! S akkor nem csak blekis meg a többi immunis sereg lenne! (Sőt, ki is tilthatóak, hogy előseregnek nem vehetőek!)
Ha ezt elfogadják akkor szerintem 50k óriási pénz lenne hozzá, de az biztos, hogy érdekes lenne! Próbálkozni lehet, s be is válhat! Vélemények? :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 06 szer., 11:19 

Halihó

Jáccanék. Csak a gépemet kéne kikalapálni, mert megadta magát a HDD és egy új az bizony tőke. :?

judicator

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 06 szer., 11:35 

Jou írta:
... szerintem 50k óriási pénz lenne hozzá, de az biztos, hogy érdekes lenne!

Tehetünk egy próbát, ha meglesz az árlista: összedobsz két csapatot, én meg igyekszek 1 olyat, amivel egymás után le lehet nyomni a kettöt. :)

Egyébként meg természetesen a szabályokban tisztázni kell azt az esetet, hogyha a második csatát nem tudja már megnyerni valaki, akkor ki mennyi pontot kap. (Meg ha már az elöörsön elvérzik 8) )

Felölem lehet hős is az előörsben, nem fogja nagyon jól kihasználni a gép.
A pillanatnyi véleményem szerint csak a fekete sárkányt tiltanám ki belöle. A többi lény ellen jobban ki lehet találni valamit.

---

Rájöttem, hogy Sorceress miért csak a mannafogyástól tart: a teleportálás sokat fogyaszt. :)))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 06 szer., 12:46 
Heroes Team

HoMano írta:
Tehetünk egy próbát, ha meglesz az árlista: összedobsz két csapatot, én meg igyekszek 1 olyat, amivel egymás után le lehet nyomni a kettöt. :)

Ok! Ha minden jól megy ezen a héten, ha nem, akkor jövőhéten megpróbálom összetákolni az a listát! :)

HoMano írta:
Egyébként meg természetesen a szabályokban tisztázni kell azt az esetet, hogyha a második csatát nem tudja már megnyerni valaki, akkor ki mennyi pontot kap. (Meg ha már az elöörsön elvérzik 8) )

Mivel itt nem babra, öhmm... pontra :) megy a játék, hanem a vezsteség, vagy a megmaradt sereg Hp.-ja alapján menne, ezért lehet hogy nem kell külön szabály! Összesítésnél úgyis megmutatkozik, hogy ki hogyan teljesített ( mondjuk 2x 90% meg mittudomén 60 % veszteség= 240% :3= 80% átlag! De ez lehet 100% + 2x 70% is)

HoMano írta:
Felölem lehet hős is az előörsben, nem fogja nagyon jól kihasználni a gép.
A pillanatnyi véleményem szerint csak a fekete sárkányt tiltanám ki belöle. A többi lény ellen jobban ki lehet találni valamit.

Az lehet hogy kihasználni nem fogja, de egy két skillt attól még alapból használhat, s lehet hogy még varázsol is egy-kettőt ki tudja! De az biztos, hogy oda 1 hős bőven elég. Szóval nem lenne kötelező, de lehet, aki akar, s fáhozkötés helyett ő is inkább vásárolható skillekkel rendelkezne!

HoMano írta:
Rájöttem, hogy Sorceress miért csak a mannafogyástól tart: a teleportálás sokat fogyaszt. :)))

Az lehet, meg a berserk és a blind is! Még jó hogy itt nem lehet többszáz földest megidézni, mert akkor jaj lenne! (bár lehet hogy a gonosz testvéreivel akar majd ikább csatába indulni :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 07 csüt., 21:46 
Heroes Team

Egy újabb kérdéssel állok ide!

- Az elősereg legyőzése után járó Xp-t hagyjam-e hogy megkapható legyen? Mert én inkább nem hagynám felhasználhatónak, nehogy véletlenül valaki extra szintekhez és a hozzá kaphatókhoz jusson valaki! Vagy hagyjuk meg, hogy ez is egy taktikai lehetőség legyen? Vélemények?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 08 pén., 8:48 

Jó kérdés, mert úgy már nem lesz annyira kiegyenlített a játék.
Szerintem ne kapjon xp-t az elősereget leverő csapat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 08 pén., 9:11 

És hogy tudod megakadályozni, hogy megkapja a hős-hősök ? Ha a mannapont fogyást át akarjuk vinni, akkor a tapasztalatnövekedés is megy szerintem.

Hm, lehet, hogy ezzel is lehet taktikázni, mindenesetre ha valaki ugy vesz meg egy nagy varázslatot, hogy nincs meg hozzá a képzettsége, akkor az első csatában nem tudja használni. Ha meg a harc képesség nő, az nem olyan nagy nyereség szerintem a csapat szempontjából, hogy érdemes legyen bonyolítani.

Én meghagynám ezt is taktikai lehetőségnek

AAnt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 08 pén., 14:35 
Heroes Team

HoMano írta:
Hm, lehet, hogy ezzel is lehet taktikázni, mindenesetre ha valaki ugy vesz meg egy nagy varázslatot, hogy nincs meg hozzá a képzettsége, akkor az első csatában nem tudja használni. Ha meg a harc képesség nő, az nem olyan nagy nyereség szerintem a csapat szempontjából, hogy érdemes legyen bonyolítani.

Hát pedig lehet, főleg a Nature Magic és a Demonology között! Ingyen hozzájutni mondjuk a summon Demon magasabb fokaihoz! De az biztos, hogy figyelemmel fogom kísérni, aztán ebből nem lesz túl sok előny! nem fogunk ingyen summon devil-hez jutni! Egyébként pedig még ma készen leszek a listának a teszt verziójával, s kiküldöm azoknak, akik kérték, hogy átnézhessék!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2006 szept. 08 pén., 19:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 08 pén., 19:55 
Heroes Team

Aki kér a próbaverzióból átnézésre egy példányt, az szóljon lehetőleg mihamarabb!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 15:15 

Sziasztok!

Azzal a felvetéssel fordulok hozzátok, hogy mi lenne ha a támadásverseny 2 fordulós lenne? A verseny félidejében mindenki átgondolhatná a dolgokat, és némi plussz pénzből még megvehetne 1-2 dolgot.

Ez csak 1 ötlet, várom a reagálásokat, mert szerintem ez sokat javíthat a játékosok pozícióján...

További jó játékot!
Patrick alias Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 19:48 
Heroes Team

Egy újabb feltevés! Szeretném ha véleményeznének az emberek róla! És Ha kérhetném a jelentkezőket, hogy egy E-mail címezt juttasanak el nekem Privátban, vagy az illes_v@freemail.hu címre Küldjenek egy nicknévvel elátott üzenetet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 10:21 

Jou írta:
nem fogunk ingyen summon devil-hez jutni!

Ebben igazad van, de hogy akarod megakadályozni ? Lehetne pl. ezt az egyet tiltani. Mivel 3 választási lehetőséget kinál fel, ezért meg lehetne tiltani azokat a választásokat, amikkel a summon demon nő. Tehát a démonológiát és a természet szintlépést csak akkor választhatja valaki, ha nincs meg a párja. Ez ellenőrizhető a beküldött mentésekből, és diszkvalifikálást vonhat maga után.

Szigorubb változata az lenne, ha a mágia szintjét sem lehetne növelni, csak a kiegészitő képességeket. Remélhetőleg nem alakul ki olyan helyzet, amikor minden választást kitiltunk. :) Legfeljebb valaki arra kényszerül, hogy bübájt válasszon. :)))

Az árlista nagyjából jó. Azt hiszem az order varázslatok felértékelődenk ebben a változatban a múltkori onlinehoz képest. A pénz miatt is, mert a legtöbb csapatnak többféle wardja meg rezisztenciája is volt, a bersek, teleport, hipnotizálás, vakitás a játék elején általában nem müködött (jól), csak miután valamelyik hőst kipurcantották. De itt egyrészt nem lesz pénz annyi artifaktra, másrészt lehet tudni, hogy a hősnél mi van, melyiket kell kinyirni elöször. Tehát ezen varázslatok árát 20 %-al emelném. (Ráadásul a részleges mágiarezisztencia, ami pl. a törpéimet megmentette a múltkor a visszatölthetőség miatt itt nem sokat ér.)

Elvileg a részleges mágiavédelmet okozó tárgyak árát lehetne csökkenteni, csak elég macerás lenne. Pl. egy nature wardot okozó pajzs a sebzést továbbra is csökkenti, de mivel a darázsrajtól nem (nagyon) véd, ezért túl drága.

A hősök szintjét szerintem legfeljebb kis mértékben kellene emelni. Egy hős felszerelése igy is elég drága. A szint önmagában nem sokat ér, csak a képességekkel varázstárgyakkal együtt.

Az, hogy támadás/védekezés bónusz jobban dráguljon, elvileg jó ötlet. Tehát a kicsi olcsóbb lesz, a nagy meg drágább. De össze kell vetni a kardok/pajzsok árával. Az árlista tervezetben nekem ugy tünik, jobban megéri védekezés bónuszt venni, mint szintet.

Néhány lényre árjavaslat: A csontsárkány szerintem megér legalább 850-et. Bizonyos varázslatokra immunis, és elfutnak tőle. Berserker 15. Angyal 820. Fogcsikorgató 1000. Megasárkány 4000.

A hőst lehetne esetleg az elszámolásban 50*szint + 100-al számolni. Mi van, ha sebződik ? Ilyenkor vegyük ugy, hogy életben maradt és a teljes HP-je megmarad ? Végülis a lényeknél ez a helyzet.

Ha van elöörs, akkor annak a költségvetése nyilván független a főcsapattól, az egyik rovására a másikra nem lehet többet költeni. (Ezt gondolom ti is igy gondoljátok, csak az árlista tervezetben nem volt szerintem elég világossan megfogalmazva.)

Ja, és megint volt kis infláció. :))

AAnt

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára HoMano 2006 szept. 11 hétf., 10:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 10:26 

The Cold Empire írta:
Azzal a felvetéssel fordulok hozzátok, hogy mi lenne ha a támadásverseny 2 fordulós lenne? A verseny félidejében mindenki átgondolhatná a dolgokat, és némi plussz pénzből még megvehetne 1-2 dolgot.

Lehet, hogy megnyitna új lehetőségeket, azonban szerintem nehéz megszervezni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: pontozás
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 10:31 

Még mindig nem teljesen világos számomra a verseny értékelése.

Csak az számit, hogy az én csapatomnak a legkevesebb sebzést okozzák ? Vagy az is, hogy az én általam készitett, de a gép által vezetett csapat mennyi sebzést okoz ? Mert szerintem egész másképp kell csapatott összeállitani a két csatához. Ha csak az egyik számit, akkor ezáltal egysikubbak lesznek a csapatok, ha mindekettő, akkor érdekesebb a kérdés, hogy hogy kell kompromisszumot kötni.

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]