Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 13:35 

Hello!

Érdekelne, hogy lehet-e ennél magasabb értékig felvinni Isabell tulajdonságait a Menedék-kampányban:

A 19
D 17
8
10

Elvileg minden fejlesztő bigyót végigjártam, láttam minden rejtett dolgot, így a tankot is. A hölgy ismeri a bábjátékso varázslatot, de több 5-ös szintűt nem tudtam vele begyüjteni. Volt már olyan valaki, aki megpróbálta kiütni azt a kaput, ami az 5. pályán az inferno vár előtt van?

Szerintem az lehetetlen.

Érdeklene még, hogy van-e valahol olyan oldal, ahol többet meg lehet tudni a játál új világának, Ashanak a történetéről?

Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 15:03 

sisko12 írta:
Hello!

Volt már olyan valaki, aki megpróbálta kiütni azt a kaput, ami az 5. pályán az inferno vár előtt van?

Szerintem az lehetetlen.

Érdeklene még, hogy van-e valahol olyan oldal, ahol többet meg lehet tudni a játál új világának, Ashanak a történetéről?

Köszönöm.

Azt a border gate-t nem lehet elfoglalni legalábbis "legálisan" biztosan.Meg nem is létszükséglet, anélkül is tovább lehet jutni.A hivatalos oldalon biztos van valami infó Ashan-ról.Vagy google.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 21:24 

Sziasztok!
Gondoltam esetleg érdekelhet itt pár embert az új várral kapcsolatban pár kép :) http://www.hardwired.hu/forum/forum.pht ... t&id=19073 ezen a linken megtaláljátok :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 21:31 

VÁÁÁÁÁ!!!!Királyság! :D Havas terep, hmmm fincsi. :D Csak egy gond van:nem enyhén Disciples 2 feeling... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 22:08 

Én lehet véglegesen visszatérek a heroes3-hoz, ez már nem az a játék, amit régen megszerettem. :cry: Lehet maradi vagyok, meg minden, de már a sima 5-ben sem tetszett a csak elf, de főként a sötét elf város. A fedett rész ötletes, de ez a csak törp vár falhoz dobott... :cry: Még talán egy thunderbird+behemoth ide belefér, de a képek alapján minimum 3+1 féle törp... :?
Edit: Kösz az infót. :)
Edit2: végülis csak 2+1, egy upgrade-det néztem plusznak. :oops: Lesz karaván, ez jó. Rebesgetik, hogy a Manticore megjelenik neutralként. :o (ubi fórum)
Bocsi a sok editért, de folyamatos infók. :D:
Ezt nézzétek:
http://www.ag.ru/screenshots/heroes_of_ ... rs_of_fate
Valszeg a level7-es is látható. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Még több kép!
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 30 szer., 22:58 

http://www.ag.ru/screenshots/heroes_of_ ... rs_of_fate

Én is nagyon de nagyon sokat játszottam h3-mal, mindegyik résszel, néha meguntam de ujra és ujra elővettem. De csak míg meg nem jelent az 5. Szerintem ez jó utódja a heroes sorozatnak, nem lehet panaszunk a patchek kiadásának gyakoriságával se (megjelenés óta havi 1, ha minden igaz 3napon belül 1.3-as patch is lesz), sőt novemberben kiegészítőt(!) kapunk melyben biztosak(?) is lehetünk a képek alapján...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 8:06 

jön a Heroes 5 kiegészítőőőőőő waow ,várom! :)
A Ubisoft ezekben a pillanatokban jelentette be a Heroes of Might & Magic V című körökre osztott stratégiai játék kiegészítőjét Hammers of Fate alcímmel.

Amit már biztosan tudunk:

Új frakció: törpék. Hősi harcosok és mágikus szakértők, akik Ashan világának legmélyebb bugyraiban, a hegyek alatt éldegélnek, főleg ellenséges területeken.

15 új küldetés, új hősökkel, szebb átvezetőkkel. Az új kampány még drámaibb eseményeket dolgoz fel.

Rengeteg új varázslat és képesség, öt új singleplayer, tíz multiplayer pálya, új épületek, artifact, semleges lények. Új taktikák, továbbfejlesztett offline és online játékélmény.

A véletlenszerű pályagenerálásnak köszönhetően a játékidő szinte végtelenre nőhet. Az online játékot fűszerezi az egyidejű körök lehetősége, ami felgyorsíthatja a játékmenetet. Íme az első képek!

válasz erre
08-30 @ 20:02:00
Kommentjeim: 278 db HEROES 5 KIEGÉSZITÉS !!!!!!!!!!!!!!!!!4

Hammers of Fate hivatalosan is bejelentve.

De inkább szóljanak helyettem a megaggiga hangulatos képek és infók róla. ) Visszatér megannyi neutralként régi lény mint pl a farkas naga, Manticore, Crystal dragon de jönnek ujak is snowape pl. a Dwarfok mint úkj nép jönnek és a random map generator és javitott map editor is benne lesz a KARAVÁN visszatértével egyetemben. Yuheee. Ez még az Armagedons Bladenél is 100 szor jobb lesz ezt nem gondoltam. JA és 2006 novemberében már megjelenik az Ubisoft szerint.

Egy kép és infók itt:

www.Celestialheavens.com

képek itt

http://mightandmagic.com/fr/
nézzétek és ámuljatok:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 10:20 

Hát elég érdekes lesz az új kiegészítő.
A törpöket nagyon szeretem, úgyhogy nagyon örülök, hogy végre megjönnek, azonban a rúnamágiától félek, minden egyes varázslathoz ércet, meg fát kell használni, az nagyon gáz, mert vagy nem tudsz majd varázsolni, és építkezni egyszerre, vagy van valami spéci anyaggyártó épület a városban, akkor azonban meg a többi várhoz képest borulhat az egyensúly.
Inkább csináltak volna több varázslatot, a mostani szférákhoz, mert azért elég gáz, hogy 2 varázslat van szintenként.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 10:55 

Nem értem, azt hittem a kiegészitőben folytatják a mostani kampány sztoriját. Mert annak még koránt sincs vége. Azzal mi lesz?!
Igaz, nekem a Haeven lett a kedvenc váram, így elfogult vagyok. :)

Ez a törpös nem néz ki rosszul, bár egy kicsit valóban egyhangúnak tűnik: a képek alapján kis törp, nagytörp, törp medvén, etc...
De szépen ki van dolgozva a rajzok alapján.
Kicsit olyan Kazat-dumos az egész, már ha jól írom a nevét.

Engem a multi nem nagyon mozgat meg, én a kampányokat szeretem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 12:04 

sisko12 írta:
...Azzal mi lesz?!...

Majd a második (harmadik) kiegészítőben... :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 12:42 

Kezdeti csalódottságomra aludtam egyet, de a képeket megnézve - este már álmos voltam az összesre :) - sokat nem változott a véleményem. :P Viszont "újra" 3+1 a felállás: egy harcos, egy lövő(?), egy varázsló + 1 medvés törp... :? Akkor ehhez jön az ogre, a berzerker(?) és a tüskés/tüzes lény. Viszont valóban szépen vannak kidolgozva, a vár se utolsó. :o
És észre lehet venni, hogy nagyon átdolgozták a Haven-t, nekem nagyjából tetszik, bár szerintem az angyal tovább romlott.
A szokásos edit... :oops:
Valami anti-haven várról beszélnek. Érdekesnek hangzik :o

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 14:12 

A random map generátor az azt is jelenti, hogy jön a térképszerkesztő?Mert bár nem láttam erre utalást, elviekben jönnie kell vele.És Poetice:hol láttad te a törp vár képét illetve az "anti-Haven" vár ötletét?Forum?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 14:21 

Mondtam én, hogy jönnek a D2 hegyi klánjai. Félig igazam is lett. Bár szerintem is nagyon egyhangú a vár, még a Sylvan-hoz képest is. Ott 4 lény, tehát több mint a várban lévő lények fele nem elf, ebben viszont azon a tüzes gyíkon, vagy min kívül (ami egyébként szerintem nem illik a törpék közé) az összes lény törpe... :roll: A mamuton-medvén lovaglós megoldás tetszik, bár amióta megláttam, hogy milyen lesz a vár, azóta alábbhagyott a lelkesedésem. Addig ok, hogy a törpék föld alatt élnek, de hogy kerülnek oda a mamutok meg a medvék? :P Szóval egy havas várhoz passzolnának, de így... :?

Az átdolgozott Haven-ről csak annyit, hogy szerintem 3 lények áll jól a piros (inquisitor, marksmen, royal griff) a több megjelenésén csak ront az új külső. :( Szóval szerintem ez az átdolgozás TELJESEN FELESLEGES időpocsékolás, ehelyett inkább javíthatnák a játékmenetet... :roll:

Nekem úgytűnik, hogy megint inkább a látványra fognak rámenni. :( De azért reménykedjünk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 14:46 

Zargul írta:
A random map generátor az azt is jelenti, hogy jön a térképszerkesztő?Mert bár nem láttam erre utalást, elviekben jönnie kell vele.És Poetice:hol láttad te a törp vár képét illetve az "anti-Haven" vár ötletét?Forum?

A vár képei az említett oldakon fent vannak:
Két külső nézet: 1. 2. (a 2. nem akar nekem jelenleg bejönni...)
és egy belső: klikk

Az anti-haven meg ubis-fórum ötlet. :) Érdemes olvasgatni, jó kis viták vannak. :D Balee hsz-e után elgondolkoztam, hogy végülis tényleg 6 törp van. Borzasztó... A következő vár mi lesz? Csupa ork? Esetleg szúnyogok vagy bacilusok? Nem hiszem el, hogy ennyire nincs ötletük. :cry:
Itt van kiskép a Manticore-ról és a múmiáról (a farkas mellett). Sajnos elég kicsi ahhoz, hogy meg tudjam ítélni, milyen, de legalább tényleg lesz. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Poetice 2006 aug. 31 csüt., 15:01-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 14:57 

Poetice írta:
Zargul írta:

A vár képei az említett oldakon fent vannak:
Két külső nézet: 1. 2. (a 2. nem akar nekem jelenleg bejönni...)
és egy belső: klikk

Az anti-haven meg ubis-fórum ötlet. :) Érdemes olvasgatni, jó kis viták vannak. :D Balee hsz-e után elgondolkoztam, hogy végülis tényleg 6 törp van. Borzasztó... A következő vár mi lesz? Csupa ork? Esetleg szúnyogok vagy bacilusok? Nem hiszem el, hogy ennyire nincs ötletük. :cry:
Itt van kiskép a Manticore-ról és a múmiáról (a farkas mellett). Sajnos elég kicsi ahhoz, hogy meg tudja ítélni, milyen, de legalább tényleg lesz. :)

Köszi a linkelést, valahogy nagyon átsiklottam felettük... :oops: Amúgy tényleg uncsinak tűnik a dolog, semmi extra. :? Bár azért ez a rúnamágia sejtet még némi jót és Novemberig még van idő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 19:30 

olyan disciples 2-ős lények jönnek a kiegben:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 31 csüt., 22:01 
Heroes Team

Sziasztok!

Én csak reménykedni tudok, hogy a köv. kiegben csupa ork lesz! :) :) :)

A többikkel ellentétben így elsőre nekem tetszenek a törpök, már csak azért is mert növelik az eddigi kicsinyt szegényes monsterlétszámot :)
Egy furcsaságuk eleve van, nincs hegyes fülük! :) :) :)

Az átfesett Heavenes kreatúrákkal kapcsolatban azonban régi, szerencsére elfeledett emlékek böffennek fel a WoG rózsaszín titánjáról! :) :) :) Rég rossznak gondolom, ha a meglevő grafikai elemeket kozmetikázzuk s újként áruljuk, ahelyett, hogy tényleg újakat csinálnának!!! Pl. az eddigi skandináv menyecske (akarom mondani Arkangyal) ellentettje lehetne egy erősen használt szűz a ledérebb típusból (szívesen kölcsönadom az eleddig kedvenc Dungeonom domina karakterű monsternőit szőröstől-bőrőstől-erényövestől! :) :) :) ).
Ez a megoldás viszont erős negatívum a szememben!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 01 pén., 4:17 

A képeket elnézve nekem az tűnt fel, hogy 6 féle törp és még két másik lény kerül az új kiegészítőbe. Ez pedig már 8 lény. Vajon melyik lesz a neutral?
A piros Haven nagyon ronda lesz. Nem értem, mi szükség erre. Az az vörös csőrű griff meg az angyal is nagyon ronda. Szerintem ezek inkább újabb, még tovább fejleszthető lények lesznek, úgy jobban meg lehetne szokni őket, mint egy sima átfestéssel...

Remélem, a kedvenc nekróimat nem bántják. :)

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 01 pén., 8:40 

Nem hittem volna, hogy van idejük ilyen rondára festeni a Haven vár lényeit.
A törpös vár jó, és Lávasárkány is tetszik,
egyébként akit nagyon érdekel, hogy melyek lesznek pontosan a vár lényei lvl. és upg. szinten, az valamelyik előző oldalon található linken megtalálhatja.

Hozzátenném még, hogy a medvés törp, bár egy kicsit furcsa, de az AD&D-ben is van lovassága a törpöknek, igaz ott farkasokon, vagy vadkanokon rohamoznak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 01 pén., 10:24 

Na szép, mondhatom. Kiegészítő már van, de mapeditor még nincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]