Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 18 pén., 9:43 

Az megvan de ot is be van álitva hogy nincs idökorlát és harc közben mégis számol.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 18 pén., 12:02 

A hadjáratban mindössze egy csatám volt ami időkorlátos.
Ha neked mind időkorlátos, akkor nem tudom hogy mi a hiba. Valaki lehet hogy tudja, de az nem én vagyok sajnos. Talán majd más segit aki tud.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 18 pén., 13:19 

Köszi majd akkor taln más :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 18 pén., 17:42 

undynd írta:
Köszi majd akkor taln más :cry:

Na megnéztem és mondhatom hogy nem a játékkezdésnél kell beállítani, hanem a Beállítások Játék és ott a Harcstilus ne Dinamikus Csatán legyen hanem a Standardon.
Na reméllem így már jó lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 18 pén., 18:25 

Szupi köce tényleg dinamikusan va. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: undynd
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 19 szomb., 11:38 

Általába' nem zavar, ki milyen sprachén talkingol, de próbáljátok ómagyar stílusban, lécci!!
Köfike. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 22 kedd, 20:48 
Megjegyzés: a végigjátszásoknál a Sylvan kampány első map leirása kicsit el van irva. Már a 3. hónap vége felé közeledek, és nem jön Biara. Jah és akkor is elveszted a csatát ha egyetlen egy erődöt elfoglal a nekro hős, és 1! nap alatt nem foglalod vissza... Ergo ha éppen nem vagy a közelében akkor bukta. Ahogy a másik topicban olvasom mindenkinél más az az idő ami el kell teljen, remélem nekem nem 9 hónapig kell várnom... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 23 szer., 9:29 

Na ne már!!!! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 23 szer., 23:36 
Bokis írta:

De már :)
Erről már írtam a kampányvégigjátszós topicban... szoktam sokszor hülye lenni, de most asszem nem voltam az :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 24 csüt., 11:04 

Lazán végig vittem a pályát, különöseb gond nélkül, 1.2-vel :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 24 csüt., 11:23 

larzz írta:
Bokis írta:

De már :)
Erről már írtam a kampányvégigjátszós topicban... szoktam sokszor hülye lenni, de most asszem nem voltam az :wink:

Én több mint 3 napig nem foglaltam vissza, és nem volt gondom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 24 csüt., 12:46 

larzz írta:
Megjegyzés: a végigjátszásoknál a Sylvan kampány első map leirása kicsit el van irva. Már a 3. hónap vége felé közeledek, és nem jön Biara...

Hali!
Ebbe a laza bugba én is belefutottam. 10 hónapig mászkált a hősöm le-fel, és már NAGYON unta magát. Másodszori nekifutásra rendesen támadta a gaz ellen a kapuimat, és Biara is megérkezett időben. Nagyjából akkorra, mire én végeztem a saját pályám felderítésével, és már nem volt tovább tápolni lehetőség a hősömet.
Ha Te nem akarsz másodjára is nekifutni, akkor ajánlom a pálya megnyerő csaló kódot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 24 csüt., 13:00 

Figyelem, Spoiler van a szövegben!!

**************Spoiler************************************

Hello!

Most értem az egész végére. Mivel az elején én nem játszottam külön pályán, és Izabel kapcsán ismertem meg a játékot, nekem ő volt a kedvenc karakterem.
Mivel azt hittem, a végén is ő lesz a főszerplő, amikor visszakaptam a nekro-s pályákon, igyekeztem a létező maxra felnyomni. Mindig adig csináltam a pályát, hogy level cuo legyen, és minden "fejlesztő automatát" végig jártam vele. :)
A végén meg ellene kellet harcolni a Zehir-es kampány 4 pályáján.
Olyan jól sikerült a "tuning", hogy az volt a legnehezebb csatám, amikor őt kellet "leütni".
Nekem összeségeben tetszett a kampány, a sztori nem volt rossz.
Bár a vége az egészhez képest tényleg laposra sikerült!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 25 pén., 9:21 

Hali, Ámberek!

Az RPG.hu-n található egy nagyon kis fain írás a H5-ről. Annak is érdemes elolvasni, aki már ismeri a játékot, mert legalább kap tőle némi lelkesedést. :lol: És tényleg igaza van: én sem tudom, mi volt a jó a régi Might & Magic részekben, de valami nagyon, az biztos! :lol:

A cikk:
http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4708

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 9:53 

Na befejezve a 6 kampányt leírnám véleményemet. A játék összeségében tetszett, én rosszabra szamítottam. Ez a skillwheel-es dolog is kafa, de szerintem nagyon kevés az 5 felvehető skill, mivel gyakorlatilag logisztika nélkül nem lehet haladni a pályákon, és a leadership is nagyon kell, főleg amikor azon döbbentem meg, hogy a varázslóval csak academy lényeim voltak, és az idézett főnixemnek -2-es volt a morálja.
Ami nem tetszik benne az, hogy kevés varázslat van magasabb szinten. fény mágiából pl. 2-t sikerült eddig összeszednem 5. szintről.

A várakról pár szót.
Haven: Semmi fantázia nincs benne, az ijásznál tök ****, hogy a nem fejlesztett lénynek van jó specialitása, ami a fejlesztéssel elveszik. A griff nem rossz. Az arkanygyal messze nem olyan táp, mint a H3-ban, sőt megkockáztatom, hogy vannak nála erősebb 7. szintű lények. Az egyetlen lény amelyik tetszett ebben a várban a fegyverhordozó.
Silvan: Elég kellemes vár, bár a 2. szintű lénye nagyon pusztulós, de az ijászai jók, a treant beillik 7. szintű lénynek is(ha van rajta gyorsítás).
Nagyon erős vár.
Necro: Én az előző részekben erősnek találtam, de nem szeretem vele játszani, azonban most nagyon tetszett, kifejezetten jól eltalált lények erősségek és gyengeségek. A lidércek pedig az írtózat szivatás lényei.
Inferno: Szerintem elég gyengére sikerült, az Ördögök, szerintem nagyon gyenge 7. szintű lények,a cerberus hozta a tőle elvárhatót, és a Pitlordok meteor Showerje írtózatps, valamint az impek királyak varázsló hős ellen, de nem igazán tetszett.
Dungeon: A nevenből is látszik, hogy eddig is nagyon szerettem, és most úgy érzem ez a vár lett az űbertáp. A 1. szintű lövős egység mérgezéssel, a 2. szint visszatérés, vissza nem támadás, A minotaurusz gárdista dupla csapása, a fekete lovas további sebzése, és a Fekete sárkány. Istencsászár a vár.
Academy: Úgy ahogy van elrontották a várat. A többi várhoz képest írtózatosan drágák az épületek. A gremlin elmegy, a gargoyle az egy semmi, a golem szintén, a mágus is ****, mert mindenkit sebez, azaz vagy eléállítasz valakit, és azt is szétlövi a mágus, vagy nem állítasz elé senkit, akkor meg leverik. A dzsinn a leggyengébb 5. szintű lény, és sokkal le van maradva a többiek mögött. A rakszasza és a titán elég jó, bár a titánnak egy kicsit kevés az életereje.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 16:20 

Tudtok valamit a 1.3-as javitásról? Már itt van Augusztus vége :? Megjelenés?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 16:25 

Szerintem Heroes5-ben a Haven úgy néz ki mint egy régi komunista város!A vár színe olyan lehangolt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 16:31 

Hogyan?!Kommunista város?!Na neee...Meg amúgyis fényárban űszik az egész.És igen a követzező peccset augusztusra ígérték de még jó egy-két hónapja, szóval nagyon úgy néz ki csúszik a dolog.De megéri várni mert jön vele a pályaszerkesztő is...elvileg szóval lehet ez is meghiúsul. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 aug. 28 hétf., 17:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 17:00 
Heroes Team

Amúgy mit szóltok hozzá, hogy az első kiegészítővel, megérkeznek a hiányolt Törpök, méghozzá különálló fajként, + saját rúnamágiával, ami nem manába fog kerülni, hanem nyersanyagba. Sztem egy egész érdekes koncepció, kíváncsi vagyok hogy valósítják majd meg a dolgokat. És persze remélem, hogyha majd végre kijön, akkor már játszható is lesz, és nem kell majd a javításokra várakozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 28 hétf., 17:53 

Sziasztok!
Jómagam 10-11 éves lehettem tán, mikor először találkoztam a Heroes-zal, természetesen az 1-gyel, és azóta is az egyetlen számítógépes játék számomra, soha nem találtam hozzá foghatót. Az első képre is emlékszem, amit láttam belőle: az a hófehér vár a tündérkékkel... A 2-t imádtam, a 3 az egy mestermű, mind tudjuk, hogy felülmúlhatatlan, személy szerint a 4-től irtóztam, de ezen nem akarok vitát nyitni, sokan vannak, akik szeretik...
Nagyon vártam az 5. részt, emlékszem, titokban azon imádkoztam, hogy csak nehogy meglegyen vizsgaidőszak vége előtt, különben... :D

Elsőre volt pár csalódásom, mit tagadjam, arról nem is beszélve hogy mikor végre-valahára telepítettem a játékot, nem indult el a Geforce 440-es vidkártyám miatt ugye, zavaros volt elsőre az egész, nem tetszett az átvezető videók grafikája, furcsának tartottam elsőre sok mindent, de pár hét intenzív játék után összeállt a kép, az új Heroes-univerzum (mert Ashant nem lehet Erathiához hasonlítani) elbűvölő világ. Különösen tetszik a hősök személyre szabhatósága, hogy milyen jól lehet irányítgatni a "karrierjüket" és az újítások szerintem teljesen rendbenvannak - ugyanis, mint mondtam, a Heroes3 felülmúlhatatlan, ha arra vágyom, bekapcsolom azt, de a Heroes5 pedig ízletes, új, még sok-sok meglepetést és új taktikákat rejtő lehetőség, jól megférnek egymás mellett az asztalon.

Persze, hogy szükség van a kiegészítőkre. De valljuk be, a Restoration of Erathia se egy Armageddon's Blade...
A törpös vár így első hallásra a rúnamágiájával óriási ötlet, lehet, hogy az új kedvencemet tisztelhetem majd bennük? :roll:
Addig is nyomom tovább a kedvenceimmel, az elfekkel, a sötételfekkel és a varázslókkal... :twisted:
Ugyanis az egyetlen, amit abszolút nem bánok, hogy barbárok nincsenek - azokat sose komáltam...

És ott, túl az emlékezésen,
Ott legyen otthonunk."

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]