Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 20:00 

Itt egy újabb report:
Süni vs Merlin
Kyrre vs Pyre
Nyugat vs Kelet
Kyrre jól indult,szépen fejlődött,minden küldetést megcsinált a 4.hétig.Jelentős veszteségnek tartom a 2 sari elvesztését az elején,a 2.hét közepén nem bírtam ki veszteség nélkül a 15naga elleni harcot.Továbbá még egy unikornist,és 5grand elfet is vesztettem,de nem ebben a csatában.Artik közül +4es pajzsot találtamegy morál,ill egy luck növelőt.Vízen semmi használ6ó.Szigetek közül is csak az egyiket látogattam meg,mert fölösleges volt felvennem a +5all kardot,mivel a másik szigeten egy kombós arti,titán kard(+600at ad a villám sebzéshez,0 manáért)Bejött az expert vezetés,expert air magic,expert wisdom,advanced intelligence,basic earth magic,advanced luck.Még egy varázstárgy volt jó,a villámhárító :lol: .Mage guildba bejött az implo,villám,és láncvillám,haste,slow.A végső csatában Kyrre értékei:25 24 20 19,Pyrre:24 23 21 22.Nekem azonban 270manám volt,Pyrenek nem jött be az intelligencia.A 2.hónap első napján tört át Merlin legalul a zöld sariknál,ezután elfoglalta Strnghold váramat,és következhetett a végső ütközet.Először Merlin kezdeményezet,Fortunet varázsolt.Az efreet sultanokkal tizedelte a pegasusaimat.Azonban a túlerő,és az első körben luckot kapott 2 lényem,nála pedig 1ik sem,lenyomtam az efreeteket.A második körben az ördögökkel támadott,a sarik jól irtották,és a grand elfem a luck morál luck szisztémát követte,4 devilnek annyi.Innentől kezdve izgultam :D .A pit lordokkal elbántam,és Merlin gyors visszavonulót fújt.Megvette Pyret a Stronghold várban,és a főváramat bevette.Végső csatára került sor,azonnal megtámadtam.10perc után feladta,nagyon élvezetes game volt.Köszönöm a játékot Merlin! Ezután elkezdtünk egy újabb gamet,de ott délután 3 órakor el kellett mennem.Merlin azóta sem jelzett vissza.Bocsánat,ha megbántottalak. :oops:
Tehát:Süni vs Merlin:1-0
U.i.:Ezt a gamet tegnapelőtt játszottuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 23:20 

Sziasztok!

Csizuval játszottunk 1 előkészületi meccset a táborra.
Map: Harc a győzelemért
Stronghold vs. Stronghold
Gundula 24 20 21 21 vs. Crag Hack 24 24 18 18

Strongholdot választottam, mert nem szeretem, viszont a táborba lennem kell vele. A pálya nem a legjobb, a titános questek nem egyszerűek, vagy jó spell, vagy jó lény kell hozzá. Éppen ezért nehéz rajta rusholni. Én kaptam resurrectet (2 várba is), Csizu viszont nem, így ő bár jobban kezdett az utópiáját jóval később szedte csak ki. Bár mindkettőnknek használhatatlan artikat adott. A 4. hét végén ütköztünk meg. A resurrect miatt nyertem csak. Neki earth elementál idézése volt, de nem forszírozta. Vakítottam + támasztottam és végül nyetem. De a strongholdot nem kedveltem meg...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 12 szomb., 1:53 

pedig a bfh á la Dicsőséges háború egy igazi rush map

bogpista:
mit nem szeretsz a Strongholdban?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 12 szomb., 5:34 

Hany zold sari valasztott el benneteket a W vs E-en? 50+? Az a palya 2 hetes, nem?:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 12 szomb., 11:10 

3
de én nem szólok, mert azon mindig kikapok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 12 szomb., 13:09 

Adler írta:
pedig a bfh á la Dicsőséges háború egy igazi rush map

bogpista:
mit nem szeretsz a Strongholdban?

Lehet rajta rusholni, de mint mondtam, szerintem jó spell, jó lények nélkül nehéz. Én elsősorban azért nem szeretem a strongholdot, mert -szégyen, nem szégyen - nem tudok vele játszani. A macival jól lehet haladni az elején, de a Titánok ellen itt pl. kellett a resurrect. A mágiája semmit nem ér és ha nem kapsz mellé jó várakat könnyen bukhatod. De biztos csak én vagyok a béna. Majd a táborban ellesem a technikáját :D

Upd: Nem a dicsőséges háború, hanem a harc a győzelemért (Battle for Glory) A Honor open map, azon lehet rusholni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 12 szomb., 16:41 

én süniék meccsére gondoltam.

szvsz egy anti magic kel a ancient a legerősebb lény:)
sa herok is jók
de én igy vagyok az infernoval és a towerrel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 5:19 

hi laca,

kosz a gamet itt is. Ekkora tapeger palyan (szomszedok haboruja) mar ugyis regen jatszottam. Mindent elmond, hogy meg capitolt is kellett huzni, mar nem is emlekeztem, hogy mi kell hozza:P

legkozelebb valami komplikaltabb es nyersanyagdusabb palyat valasztunk!:)

petrus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 19:35 

Sziasztok!

Hát eddigi leghumorosabb online meccsemet játszottam le Muggerrel, Sünivel és Cattal. Full randommal indultunk 2vs2 felállásban a Homokóra 2006-on. Én voltam Sünivel, Cat és Mugger ellenünk. Én Infernót kaptam Ignatiussal, Süni Towert Daremyssel, Cat Infernót asszem Axisisszal, Mugger Strongholdot Gundulával. Az egész meccs alatt mindenki jól fejlődött, asszem senki nem kapott ugyanolyan másik várat. Amúgy olyan hangulat volt, alig-alig telt el 5 perc humoros beszólások nélkül. A meccs mindaddig jól haladt amíg Mugger egy Tombból elő nem kotort egy Angelic Alliancét. Mi már ekkor éreztük a vereség szagát. Szegény Sünit aki rendezte az egész meccset a Szőke Herceg (alias Mugger) a meccs közepén letarolta, de a főhősével elmenekült hozzám. Így sok artira szert tettem. Aztán 1 hétig poén hegyek és nagy készülődés volt az én térfelemen. Cat is felbukkant, pechére Ignatius pont elkapta, és szegény Cat még menekülni se tudott, mert a bilincset magánál hagyta :lol:. A zsákmányolt artifaktok között ott volt a Titan's Gladius is :wink:. A nagy verekedés után következő nap Gundula elslisszolt Ignatius mellett, így az a vágy hogy megütközök Muggerrel az átkozott mezőn, álom maradt. Mikor Mugger betört megtámadtam, de az 1. körbe kettévágta a seregem, mert volt 2000-et sebző implója :). Ja és azt Süni Toweréből szedte :lol:. A főcsata így értelmét vesztette, de azért remek kis meccs volt, én legalábbis tök jól szórakoztam :).

Köszönöm a meccset srácok, Mugger neked meg még visszavágok :twisted:. Ja és külön köszönet Süninek, mert alapból 3-an freeztek volna, de sikerült megbeszélni, hogy én is játszhassak :P.

További jó játékot!
Patrick alias Sárkány

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 16 szer., 14:29 

Üdv!

Jön az újjabb report:

Adler vs. Patrick alias Dragon
Inferno vs. Stronghold
Ayden vs. Shiva
Versenyfutás az Ellenséggel

Rég játszottam, már Adler ellen, így nyomtunk 1 jó meccset, persze táborit az alkalomhoz illően. Nagyon jó kezdésem volt, semmibe se volt hiány, az artifactok se voltak rosszak. 1. héten állt az összes (!) dwelling, castléval megtoldva, így seregem második héten már 3 behemacival büszkélkedett. Adler is haladt, de építkezésnél félrekattintott, ha jól vettem ki. Nos ez csak a meccs vége felé derült ki, ezért nem loadoltuk vissza... Amúgy ez megtérült, mert 1 csatában véletlenül félrekattintottam, és ez -10 wolf raidert jelentett. Aztán hihetetlen nagy szerencse ért: Felderítőim jelentették, hogy 5 ancient behemót mögött meglátták a PIROS GÖMBÖT. Ez nagy megkönnyebbülés volt számomra barbárnak ennél jobb varázstárgy nem kell... Az alvilág kipucolása után (utópiát még kihagyva) mentem vissza a felszínre. Adlernek nagy mákja lett volna, mert odalent mikor bevettem a várat, ami mellesleg rampart volt, majdnem elbuktam 1 behemótot... Fent begyűjtöttem a gömböt, felfejlesztettem a lényeimet. Eljött a 4. hét közepe, Adler áttört, és megindult a váram felé, Shiva berohant a várba, hogyha netán Adler megtámadná, legalább segítsenek a védművek is. 7. napon Adler nem volt messze, de nem támadta meg a váram, mert elég erős seregem volt, neki se volt rossz, de a védelem sokat jelentett. Itt történt meg a fordulópont, megjött a következő hét, ráadásul wolf rider hét volt... Adler ment volna a seregéért, ám a riderek mindenhol elálták az útját, ráadásul elfogyott a lépéspontja is. Shiva ekkor kivette a seregét, és pont eltudta kapni Aydent. A végcsatában aztán elővillant az Inhibition, Adler esélyein ez nagyot rontott... A végcsatában a hősök értékei:
Ayden: 19, 16, 18, 18 Shiva: 18, 16, 10, 10. A végcsatában kedveztek a seregviszonyok, azonban Adler félelmetes volt, állandóan kapott luckot és morált... A felénél azt hittem veszteségbe kerget a sok mákjával, de végül a démonok és pit lordok elhullásával megpecsételődött Adler sorsa.

Köszönöm a meccset Adler, bár ha nincs az Inhibition, nekem befellegeztek volna. :)

További jó játékot!
Patrick alias Dragon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 17 csüt., 3:49 

az Inferno továbbra sem lopta be magát a szivembe
jol elrontottam, nem ért oda a populáció 1 kör alatt, az ellenfél meg elért, mondjuk igy is mindegy volt, spell nélkül esélyem sem volt.

+6 luck om volt
a nyakék
a gyűrű
a madár
és basic luck

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 18 hétf., 21:58 

9.18.
Ma elkezdtem,és majdnem be is fejeztem egy játékot Lacával.
Bastardok háborúja mapon.(gyakorlok Havoc elleni meccsemre )
Holnap este leírom kevésbé pozitív élményeimet...
9.19.
Laca vs Süni
Bastardok háborúja
Dace vs Andra
Dungeon vs Fortress

Andra jól fejlődött abból a szempontból,hogy a 2. hét végére 14.szintű volt.DE a wisdom,intelligencia,water magicen kívül más használható skillt nem kaptam.Na jó,még bejött az expert luck is :D.A logisticot a macik leverése után kaptam meg,akkor már túl késő volt.Vízen nem sok jóra leltem,egy kesztyűt,egy kentaur axe-t,egy +3,+3 luck,morált adó artin kívül más nem jutott. 7 8 10 11 voltak a skilljeim,amikor bementem az utópiába a 3. hét 4. napján.A seregem harmada odaveszett,earth magic nélkül nehéz,resurrection pedig volt...Jutalmm lion shield,egy +4-es defensét adó pajzs,meg még egy jelentéktelen cucc.Recantert is kaptam,de minek :roll: ,Aztán egy olyan artit is találtam,ami 2-tőt ad a knowledge,illetve a spell poweremhez. +4-es morálom,és + 6os luckom volt a főcsatára,amit az én váramban vívtunk.Gyakorlatilag a resurrection,és a fire elemental idézést kellett előtérbe helyeznem.478 manám volt,Lacának 81.! kör után elfogyott a manája,chainnel irtotta fortress népemet.Egy idő után a black sarik,és a fire elementálok is elhaltak,nekem a szellem katonáim tartották a frontot.Győztem volna egy slackes of warral,de nem volt Laca elmenekült.Andra ott maradt a várban,lény nélkül :shock: .1 gnoll bentmaradt a várban,kivettem,és megnéztem Andra tulajdonságait,ott pedig a basic first aid tent szerepelt,mint új,wisdomod képpel :D:D.Jobb klikk rá,és egyből kifagyott.Gyakorlatilag innentől kezdve 2 napot kellett volna várnom az újabb populáció érkezésére,de ennyi idő alattt Laca beér váramba.Szóval sakk-matt.Előbb beért középre,esélyem se lett volna,ha kiszedi az ottani jó artikat.Így legalább érdekesen kaptam ki :D.
Köszönöm a meccset,valamelyik mapon ígérem megpróbálok visszavágni!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 szept. 19 kedd, 20:32-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 19 kedd, 9:08 

VerZoSüni írta:
Ma elkezdtem,és majdnem be is fejeztem egy játékot Lacával.
Bastardok háborúja mapon.(gyakorlok Havoc elleni meccsemre :lol: )
Holnap este leírom kevésbé pozitív élményeimet... :)

Kelleni is fog a gyakorlás, mert most nincs kegyelem :twisted: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 21:04 

Sziasztok!
Ma délután Muggerrel játszottam egy Balance,Strong monster,random l-es mapon.
Ő Infernót,én Towert kaptam.
A legelején érzetem,hogy nem sok keresnivalóm lesz...
DE:3 Tower várat találtam a területemen:D.
Csak vízköpőket,illetve gremlineket vettem ki ebből a két várból.
A főváramat első hónap legvégén sikerült elég jól felhúzni.
Titán+Castle+Naga Queen+Master Genie...
Szépen gyűltek a gremlinek,már 300-an is voltak.
Sikerült szerezni egy dim-door tekercset is.
Az elején kaptam pathfindigot(:D),lehet,hogy ez nem nagy skill,de én jól haladtam tőle :) .
A végcsatában Astral skilljei: 9 3 11 12,Thant skilljei: 5 6 8 9
Hozzáteszem,először,amikor megütköztünk Thantnak 1200 csontváza volt,mégis elmenekült,mert nem volt hastéja...
A főcsatában 1000 csonti volt neki,én közben bementem a sivatagos részre,ahol 26 wyvernre tettem szert.
A csata a haste,slow varázslatok felváltásával zajlott,közben Thant azért animate deaddel is próbálkozott,implot is bevetett,én teleportoltam a titánokat.
Addig szórakoztunk,míg a titánok elpusztították a csontikat.
A diplo skillel lehet előbb véget ért volna a játék,mert szerintem hozzám is beállt volna pár semleges lény...egyszerűen kaptam intelligencia,earth,wisdom,air,pathfindig,first aid tent(egy simát,és egy olyat aminek a képe wisdomos kép volt,ezt a bugot Laca ellen is ta)pasztaltam,ott andrán jelent meg :lol: )meg még 2 használhatatlan skillt.
A fővárban a mage guildot level 4ig húztam,ezt magamnak köszönhetem,mivel kristályom nagyon kevés volt... :D
Én nagyon élveztem a játékot,győztem ráadásul,a JÁTÉKIDŐ:4,5óra
DE ha Mugger nem talál rám,több is lehetett volna...:D
Köszönöm a játékot,nagyon élveztem...
Süni.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 szept. 23 szomb., 7:10-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 21:20 
Heroes Team

Sziasztok!

Nos, teszteltünk egy mapot Sünivel, L -es map Balance template STRONG monsterek. Neki Tower jutott, nekem Inferno, de reménykedtem, mert a kocsmában megjenent Thant atya, így csontigyűjtögetésbe fogtam. :) Szépen szaporodtak is legények, ahogy köll, de Haste csak nem akart jönni a tornyokban, elfoglaltam 3 másik várat is, de sehol se kaptam. Gondoltam megindulok Süni felé, hátha útközben a töméntelen
mennyiségű Shrine egyike hastet rejt! :) Nem rejtett! :) :) :)
Cirka 1,2k csontimat a Toweres lövészekkel felére amortizálta Süni, mikor kitaláltam, hogy jól elmenekülök, hátha egy eddig fel nem épített várban megkapom a hőn áhított hastet! Tulképp ekkor már mindegy volt, de gondoltam kijátszom az időt. Úgy is lett, megszereztem a gyorsítást, főcsata, és gyors vereség! Hogy őszinte legyek mindig utólag okos az ember, de még egyszer Haste nélkül nem indulok sehova se, főleg csontival! :) :) :)

Az azonban tisztán látszik, hogysimán kijátszható a 4.5-5 óra, egyszerűen defenzív gyűjtögetős taktikával! Ez ugyi azt jelenti, hogy mindenképp szükség van a 4.5 órás időlimitre ahhoz, hogy a főcsatával kijöjjön a 5 óra. Másképp sajna a végletekig el lehet húzni a játékot!

Gratsz a győzelemhez Süni s köszi a tesztet!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 22:14 

Most Skirmish vagy Balance volt? :)

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 22 pén., 22:21 

:cry:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GJodie 2006 szept. 24 vas., 8:50-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 2:13 

thant necromancy szempontjából szarul fejlődik, egyébként übergiga.

L is végig lehet nyomni 4-5 óra alatt, M simán, de az L élvezetesebb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 7:21 

Laca írta:
Most Skirmish vagy Balance volt? :)

Laca

Szia Laca!
Mugger szerint Balance mapon játszottunk,én valószínűleg elnéztem,nem skirmishen.

Szerintem is sokkal élvezetesebb L-es mapon játszani...

Bár tegnap összesen 2 artit találtam,egy kentaur baltát (még Jou mondta valamelyik nap,hogy ez az arti egy relikvia lehet ezeken a mapokon:D,Dragon Wing Tabard volt a másik)
A térkép kb. 40 %-át derítettem fel...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 23 szomb., 11:47 

Üdv Fórumlakók!

Hosszú idő után ez az első hozzáböfögésem, ráadásul életem első online match beszámolója is.

TyRoN vs Cooper
Stronghold vs Rampart
M-es balance map. No rules, 2 perces időlimit.

TyRoN helyzeti előnyből indult a vártól kb két napi járásra volt egy kristálybánya. Viszont jómagam viszonylag kis területen voltam kénytelen erőt gyűjteni. Már idegesített az, hogy balfékeskedem, hiszen második héten elég nagy anyagi gondjaim akadtak. Aztán 3. hét elején megjelent TyRoN Throng Skeleton (174), Sev. Behe(rovka)mót, 30 alap kutya, 40 Hobó társaságában... Gondoltam minden mindegy, úgyis szarul játszottam esélyem nincs, vásároltam szűkös vagyonkámból néhány lényt oszt uccu neki. Seregem Kyrre: 2-5-2-2 (+2 morál, +2 luck) 5 törpe, 5 törpe, 5 pegazus, 58 Kentaur, 38 Grandelf, 5 Unikorn, meg még 5 törpe.
Keményen beálltam védekezni macik ellen. Csontikat 2 kör alatt elsöpörte a blesselt Grandelf. A végén TyRon Moandor-a (3-5-4-5) kénytelen volt elfutni egy szem macijával. Nekem maradt 33 Grandelfem, meg 5 Unikornis.
Harmadik hét végén jött a második fő csata. Kyrre lépett az elsőben két szintet: 3-6-2-2. Sereg: 1 Pegazus, 8 törpe, 4 Unikornis, 34 Grandelf (volt még 1 a várban :D), 5 Unikornis, 9 Dendroid, 7 törpe. VS. 15 Roc, 1 Maci, 21 Orc Chief, 14 Kentaur, x Hobgoblin (20 körül, nem lényeg). Ja és Moandornak volt 150 manája az én 20-ammal szemben. A végén a terepet kihasználva haste-lt 2 db rocjával magic arrow-zgatta a megmaradt lényeimet. Elfuthattam volna 5 Unikornissal, némi törpével meg 2 Dendróval, de fáradt voltam meg dühös is, úgyhogy hagytam a fenébe. TyRoN győzött

Este 8 után, ha minden jól megy fent leszek MSN-en szívesen játszom egyet hasonló feltételekkel.

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]