Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 361 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 12:54 

Csak két albumot, a Still Life-ot, és a Blackwater Park-ot.

Bodomból meg úgytudom majdnem az összes megvan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 14:04 

Balee írta:
Csak két albumot, a Still Life-ot, és a Blackwater Park-ot.

Bodomból meg úgytudom majdnem az összes megvan.

És mennyire voltál képes eddig megemészteni ezt a két lemezt? :) Viccet félretéve:amint tudod, szerezd be a többit is mert mindegyik iszonyatosan igényes és mély.Minimális szinten kivétel a Damnation lemez, amely nem tartalmaz semmiféle death metal elemet(durva gitárok, hörgés)hanem a 70-es évek rockzenei progresszívitása(pl Emerson, Lake & Palmer)keveredik az egyedi opeth elemekkel.Nagyon ízléses hallgatni való de főleg őszi napokra, mikor kopog az eső az ablakon és csak tekintesz ki a ködös semmibe...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 14:37 

Zargul írta:
Nagyon ízléses hallgatni való de főleg őszi napokra, mikor kopog az eső az ablakon és csak tekintesz ki a ködös semmibe...

Nekem a meglévő 2 albummal kapcsolatosan is hasonlóak a benyomásaim, mindegyik számban bennevan az a lehangoló hangulat is, és éppen ezért tetszik. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 14:41 

Balee írta:
Zargul írta:
Nagyon ízléses hallgatni való de főleg őszi napokra, mikor kopog az eső az ablakon és csak tekintesz ki a ködös semmibe...

Nekem a meglévő 2 albummal kapcsolatosan is hasonlóak a benyomásaim, mindegyik számban bennevan az a lehangoló hangulat is, és éppen ezért tetszik. :)

Ez igaz de azért jópárszor elszabadul a pokol is :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 18:20 

Üdv! Ahogy visszaolvastam látom ám,hogy charonnak is tetszik Bon Jovi. Végre egy ember a heroes fanok között,akinek az egyik kedvence ez az előadó.Melyik albuma van meg neked? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 20:36 

VerZoSüni írta:
Üdv! Ahogy visszaolvastam látom ám,hogy charonnak is tetszik Bon Jovi. Végre egy ember a heroes fanok között,akinek az egyik kedvence ez az előadó.Melyik albuma van meg neked? :)

:D Megvan a Bounce, meg a Have a nice day. Meg elvétve régebbi számok. Még dolgozom rajta, hogy teljesebb legyen a gyűjtemény :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: zene
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 17:48 

Szasztok!
Tudjatok en izig verig rocker vagyok es nagyreszt csak metalt hallgatok. Szerintem nehany eggyuttes stilusa illik a heroes-hoz, igy peldaul a Rhapsody, vagy a szolokarriert befutott Luca Turilli.
Meg a Hammerfall is bejon, na meg nem utolsosorban az Eurovizion befutott Lordi. Tisztara olyanok, mintha a Necropolisbol leptek volna elo.
Meg bejon nalam term. a Metallica, Nightwish, Within Temptation, Crematory, Cradle of Filth es nem utolso sorban a Children of Bodom is. Szoljatok ha ti is birjatok ezeket!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: zene
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 17:57 

spodzy írta:
Szasztok!
Tudjatok en izig verig rocker vagyok es nagyreszt csak metalt hallgatok. Szerintem nehany eggyuttes stilusa illik a heroes-hoz, igy peldaul a Rhapsody, vagy a szolokarriert befutott Luca Turilli.
Meg a Hammerfall is bejon, na meg nem utolsosorban az Eurovizion befutott Lordi. Tisztara olyanok, mintha a Necropolisbol leptek volna elo.
Meg bejon nalam term. a Metallica, Nightwish, Within Temptation, Crematory, Cradle of Filth es nem utolso sorban a Children of Bodom is. Szoljatok ha ti is birjatok ezeket!!!!!

Én a felsorotakból csak a Bodomot szeretem.Voltál 2 éve a szigetes koncertjükön?Van egy fotóm ahol együtt villázok Alexivel. :D Nagyon büszke vagyok magamra(és a képre). :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 19:08 

Zargul írta:
És mennyire voltál képes eddig megemészteni ezt a két lemezt? :) Viccet félretéve:amint tudod, szerezd be a többit is mert mindegyik iszonyatosan igényes és mély.Minimális szinten kivétel a Damnation lemez, amely nem tartalmaz semmiféle death metal elemet(durva gitárok, hörgés)hanem a 70-es évek rockzenei progresszívitása(pl Emerson, Lake & Palmer)keveredik az egyedi opeth elemekkel.Nagyon ízléses hallgatni való de főleg őszi napokra, mikor kopog az eső az ablakon és csak tekintesz ki a ködös semmibe...

Mostanra sikerült megszereznem az összes albumukat, a Damnation tényleg nagyon tetszik, de amikor azt hallgatom, kicsit hiányzik a zúzás, az első pár albumnál meg az a baj, hogy ott meg a lassabb részből van kevesebb. Persze tetszik mindegyik, de a legjobbak azok, amelyikeken sikerült kb. belőni a fele-fele arányt a 2 stílusból. Szóval most van bőven hallgatnivaló. :)

Időközben kicsit utánanéztem a kiadott Bodom albumoknak is, és rájöttem, hogy megvan mind abból is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 15 kedd, 23:57 

Emlegettétek a néha lehangoló, mély és 'őszies' dalokat; azt hiszem, ennek az egyik mestere a Sentenced volt(hörgös "death"-heavy metalból vérbeli rock 'n' roll-os heavy metállá fejlődtek. Az Amorphis mellett a másik finn banda, amely elindította azt, ami most finnhonban folyik).
A 'The Rain ComesFalling Down' c. számuk tökéletes példa erre. Aki szereti az ilyesmit, és még nem ismeri, járjon utána. :wink: :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BHappy 2006 aug. 29 kedd, 4:00-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 24 csüt., 12:38 

BHappy írta:
Van egy Savatage nevű zenekar, van egy Holocaust című számuk, ha gondoljátok, küldök kiskori képeket a kutyánkról msn-en. :wink:

De a lényeg, ez úgyis zene topic, és én meg kíváncsi vagyok - és a köz épülésére is gondolok :) - ezért felteszem a kérdést; Fifi, nem tudsz valami jó török rock vagy metal bandát mondani? Komolyan.

Nah én tudok mondani egyet! :D Most néztem utána pedig vagy már másfél éve ismerem őket. :P A nevük:Cidesphere.Technikás death metal, göterborgi ízekkel.Egész jó zenét tolnak, ajánlom figyelmedbe! :) Bár csak egy nagylemezük jelent meg(egy demo mellett) de az eléggé kidolgozott lett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 24 csüt., 12:42 

2* ment el...az üzi. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 29 kedd, 20:26 

Huuuuu, ha szeretitek a női énekes, gótosabb zenéket, hallgassatok Theatre of Tragedy-t!Isten zenét csinálnak, mostanság nagyon rávagyok állva!Az énekesnőnek csodaszép hangja van, teszem hozzá.És nem mellesleg szőke, készemű északi, Norvég szépség...Tökéletes! :lol: Első három lemezt ajánlom(Theatre of Tragedy, Aegis, Velvet darkness they fear), mert a késöbbiek állítólag ilyen tüccögősek. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 01 pén., 23:43 

Igen, ismerősek. :)
Ha a szőke, szép hangú, norvég énekesnővel felszerelt bandákról van szó, Zargul, hallgass bele kicsit a Leave's Eyes elnevezésű felállás anyagaiba is, hátha bejön.
(De ugye mostanság gombamód szaporodnak az "ilyenebbnél-ilyenebb" zenekarok, de csak hogy néhány ismertebb/régebbi előadót említsek, hátha többen is szomjazzák a tudást :D :
The Gathering, Epica, Within Temptation, a már említett Leave's Eyes, Nightwish[gondolom nem kell bemutatni, meg semmi ilyesmi..], Lacuna Coil stb.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 13:00 

Most jelent meg CEZA harmadik solo albumja és lehet hogy magyarországon is lehet majd megvenni!!!!Ajánlom mindenkinek!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 13:33 
Heroes Team

Nem tudom, hogy ismeri-e vki Ensiferumot (olyasmi metált nyomnak, mint amit már korábban írtatok le, ők is finnek), Ayreon.
Meg vki kérdezte, hogy tud-e Fifi vmi jó török metálos bandát. Még nem hallgattam bele számaikba, de rákerestem és találtam legalább egyet. :D
http://www.thepentagram.net/
De biztos nem az egyetlen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 15:21 

Jaja én ismerem de valahogy nem fogott meg a zenéjük.Szigeten is voltak amúgy csak én inkább kint maradtam piázni a kocsmarésznél... :lol: De utána a Morbid Angel ütős volt(bár nekem a Formulas lemeztől istenek - szóval azokról a lemezekről nem játszottak, amit igazán kedvelek...ez az én formám :) ).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 10 vas., 15:56 
Heroes Team

http://www.tetvek.extra.hu/fooldal.html
Ők viszont még nagyon újak. :D Eleinte alternatív/rock stílust játszottak, de azóta már sok más stílust is bevállaltak. Hátha van aki kedveli ezt a stílust is. :) De érdeklődöknek is érdemes idenézni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 szept. 11 hétf., 18:12 

Ha valaki tudja, hogyan hallgathatnék még több HOBO-t a neten, írjon pü-t.
Az egyik kedvencem. LP-ben megvan a vadászat, de a bakelitet kímélendő, jó volna mp3-ban is.. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 okt. 01 vas., 21:46 

Mostanában leginkább epikusat. (:lol:)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 361 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]