Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 16:16 

[quote="MGee"]OFF: Dougal mint már mondtam 61 éves felnőtt ember nem viselkedik így. Mondok neked pár szép szót, érdemes megjegyezned, még hasznodra lehet, ha eddig nem sikerült elsajátítani őket (márpedig ez nem látszik a hsz-eiden):
Érvelés
Indoklás
Tisztelet
Mértékletesség
Nyugalom
Remélem segíthettem! Üdv,
MGee, aki 15 éves és vállalja :wink:[/quote]

oké

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 17:47 

Ezt a filmet mintha egyszer már megnéztük volna :oops: :oops: :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 18:00 

fifi írta:

:lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 19:14 

Jó kis film volt! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 19:49 
Heroes Team

Zargul írta:
Vologya Mester!Segíts a fórumon!Muszály offolni, mert ezt már nem lehet kibírni!! :evil: :evil:

Sajna szerintem máshoz kell ez ügyben fordulni valahogy így: Segítsen már valakííííííiiiiii! :!: :!:

Dougal írta:
oké

Ez már a sokadik oké :arrow: Javulás nem észlelhető! :(

fifi írta:

Csak más nem látta, de általában a folytatások nem olyan izgalmasak mint az eredeti! :lol: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 21:33 

Dougal: Utoljára kérlek, hogy MODERÁLD MAGAD!!! :x

1. Ne bizonygasd, hogy 61 éves vagy! 16 sem, legalábbis hszeidből ez derül ki! :?
2. Ne hangoztasd minden topikban, hogy h5 így, h5 úgy! Már ismerjük a rajongásod, és azt hiszem nem csak a saját véleményem, hogy ennyi elég is volt belőle! :evil:
3. A Fórumetikettet figyelmesen OLVASD ÁT! Az ott leírtak betartása minden fórumozóra nézve kötelező jellegű! (elsősorban gondolok itt a topikok offolására és az egyszavas, cset jellegű beszélgetésre!) Senkit sem zavar, ha itt fórumozol, sőt tölts el itt kellemes perceket! De amennyiben nem tartod magad a fórumetikettben leírtaknak (mint mindenki más) annak következményei lesznek!
4. Kerüld az értelmetlen és a tartalom nélküli hszeket!

Ha tényleg 61 éves vagy, akkor ezt megérted, és akkor talán olvasni is tudsz, és elolvasod a fórumetikettet, és talán be is tartod... :?

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 21:50 

Oké, oké oké, csak higgyétek el már hogy 61 vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 22:08 

Dougal írta:
Én elhiszem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 22:22 

fifi írta:

Az eredeti, a klasszikus, a remekmű, és még megannyi jelzővel illethetném. Egyszerűen utánozhatatlan. A remek török-magyar együttműködés meghozta a gyümölcsét :lol: :lol: :lol: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 22:38 
Heroes Team

Dougal írta:

A hittel nincs baj! Csak azzal, hogy az ígéreteket be kellene tartani akkor! Ha lehet kérni ilyet! Szerintem!Oké nélkül, csak úgy!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 4:56 

Dougal írta:

Oké, elhiszem. Csak akkor kissé restellem magam a felnőttek nevében. :cry: :cry: :cry:
Veled ellentétben én komolyan veszem a felnőttek példamutatásra vonatkozó kötelességét. És tudom, hogy a fórum többi - fiatal vagy már "komoly" - felnőttje is.
Én kínosnak tartanám, hogy unoka korú srácok figyelmeztessenek a kulturált fórumozás szabályaira. Arról már nem is beszélek, hogy a magyar helyesírásra is.
Egyébként a probléma megoldása nagyon egyszerű, van egy olyan topic, Mutasd meg magad és egy másik, Heroesek a közéletben, avagy ismerjük meg egymást, amelyet megválaszolva egyértelművé válik minden.
Vállalod?
És, hogy ne csak offoljak, én mind az öt - H1, H2, H3, H4, H5 - játékot kedvelem, tudomásulvéve, nem egyformán könnyű velük játszani. Pláne multit nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 9:19 

Köstzönöm szépen, hogy hisznek nekem. Most már épp eleget OFF-oltunk, itt az ideje visszatérni a témához.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 11 pén., 13:28 
Heroes Team

Off:

Dougal írta:
...Most már épp eleget OFF-oltunk...

Ezt is megértük!

On: Mellesleg a H4- ből 1 dolog van szerintem, amit át lehetne venni a H3 or H5 harcrendszerébe! Az egyidejű támadás/visszatámadás jobb stratégiai elgondolást igényel, nem csak azt, hogy mész-ütsz-meghal, szóval nehezebb elérni a veszteségmentes csatavégkimenetet! a félistenhősök pedig egy idő után rontják az élményt szerintem! Na meg a viszonylag kevés az artifact, amit lehet is használni értelmesen!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 11:39 

Jou írta:
Mellesleg a H4- ből 1 dolog van szerintem, amit át lehetne venni a H3 or H5 harcrendszerébe! Az egyidejű támadás/visszatámadás jobb stratégiai elgondolást igényel, nem csak azt, hogy mész-ütsz-meghal, szóval nehezebb elérni a veszteségmentes csatavégkimenetet! a félistenhősök pedig egy idő után rontják az élményt szerintem!

Én azért átveszem a karavánokat, és a Potion Market-et is a H3-ba.. Meg a hős nélküli seregeket. Biztos, ami biztos. Ezt az egyidejű sebzés dolgot inkább nem. Szabad a pálya. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 12:01 

doom3D!!
ha ezek mind benne lesznek a 3.59 WOG-ban én személyszerint nagyon boldog leszek. ezekkel a "modokkal" sokkal élvezhetöbb lesz a H3 világa.
ha lehet adni 1 ötlet félét az elkövetkezendő wogokhoz (már amennyiben lesznek) :
én örülnék 1 olyan wognak ami egyesíti a 3 a 4 és még az 5 egyes skripteit.
eddig tapasztaljuk a 3 és 4 keverékét, de mi lenne ha kevernénk bele egy kis H5-t is???
azt hogy mit azt oda bízom a kedves forumozók képzeletére.

nektek mi a véleményetek kedves forumozók???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: PCguru1990
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 12:34 

pcguru1990 írta:
doom3D!!
ha ezek mind benne lesznek a 3.59 WOG-ban én személyszerint nagyon boldog leszek. ezekkel a "modokkal" sokkal élvezhetöbb lesz a H3 világa.
ha lehet adni 1 ötlet félét az elkövetkezendő wogokhoz (már amennyiben lesznek) :
eddig tapasztaljuk a 3 és 4 keverékét, de mi lenne ha kevernénk bele egy kis H5-t is???

OFF: Jelenleg a bitwise packer és ERM debugger modulon dolgozom. Utána jön a H3 Karaván, a Táltosfutás 3.0 és a DARK RITUAL script. Valamikor később (az új csatavarázslatok után) jön a H5 stílusú csata. Csata előtt/közben behozhatsz/kiküldhetsz egységeket a pályáról. A kezdeményező érték behozását nem vállalom. (Egyenlőre kb. 25 opció van a várólistán.)
Milyen más H5-ös vívmányokat szeretnél/szeretnétek a H3-ban?

ON: Az ilyen szkriptelési lehetőségek miatt is jobban szeretem a H3-mat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 12:51 

pcguru1990 írta:
doom3D!!

És mi van a 3D-vel? És a támadó hősökkel. Természetesen a H5 hőseire gondoltam. A Warlock, a Necromancer és a Wizard varázslattal lő, a Ranger az íjjával lő, Demon Lord és a Knight kardal és csatabáedal támad közelharcban, de a támadás után azonnal visszamegy a hejére. A hősök bármelyik kreatúrát bánthassák.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Dougal
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 14:07 

[quote="Dougal"][/quote]
- És mi van a 3D-vel?
Köszönöm szépen, jól megvagyok vele is, meg nélküle is. A 3D-s csaták tényleg szépek.

- És a támadó hősökkel. Természetesen a H5 hőseire gondoltam. A Warlock, a Necromancer és a Wizard varázslattal lő, a Ranger az íjjával lő, Demon Lord és a Knight kardal és csatabáedal támad közelharcban, de a támadás után azonnal visszamegy a hejére. A hősök bármelyik kreatúrát bánthassák.

Csatabárddal, visszamennek, bánthatják..
A H3 WoG-ban a hősnek van egy állandó kísérője (Commander), aki harcol, halandó, és szinteket lép, mint a H4-ben. Még külön a hősnek is direkt sebzést adni szerintem fölösleges, de elég egyszerűen megoldható a WoG-ban. Az animációk elkészítését nem vállalom, nem értek hozzá, de a szkriptes részt el tudom készíteni.
Mondjuk, legyen a hősöknek (5-9)*szint dmg, rendes Attack/Defense sebzés módosítással, és körönként egy támadás?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re: Dougal
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 15:39 

doom3d írta:
Dougal írta:

- És mi van a 3D-vel?
Köszönöm szépen, jól megvagyok vele is, meg nélküle is. A 3D-s csaták tényleg szépek.

- És a támadó hősökkel. Természetesen a H5 hőseire gondoltam. A Warlock, a Necromancer és a Wizard varázslattal lő, a Ranger az íjjával lő, Demon Lord és a Knight kardal és csatabáedal támad közelharcban, de a támadás után azonnal visszamegy a hejére. A hősök bármelyik kreatúrát bánthassák.

Csatabárddal, visszamennek, bánthatják..
A H3 WoG-ban a hősnek van egy állandó kísérője (Commander), aki harcol, halandó, és szinteket lép, mint a H4-ben. Még külön a hősnek is direkt sebzést adni szerintem fölösleges, de elég egyszerűen megoldható a WoG-ban. Az animációk elkészítését nem vállalom, nem értek hozzá, de a szkriptes részt el tudom készíteni.
Mondjuk, legyen a hősöknek (5-9)*szint dmg, rendes Attack/Defense sebzés módosítással, és körönként egy támadás?

Pontosan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re: Dougal
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 19:16 

Dougal írta:
Idézet:

Pontosan.

Ha megírom, veszel H3 Complete-et, hogy kipróbáld?[/quote]

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]