Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 26 szer., 14:23 
Heroes Team

Freemy írta:
Először lesz NB I a Ferencváros nélkül! Azért ez elég drasztikus lépés, de legalább jövőre remélhetőleg időben rendbetesznek mindent. Hihetetlen, hogy egy ilyen nagy múltú csapatnál ilyen előfordulhat...

Ilyen szinte minden éveben előfordul, hogy a csapatok több mint felének nincsenek meg a feltételek, de végül csak megoldották eddig. A fradinak nem sikerült. De nélkülük se lesz rosszabb a bajnokság. Most majd legalább meglátjuk mire lesz képes a másodosztályban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 26 szer., 15:25 

Sziasztok!

A Fradi-nak már arra se volt pénze, hogy elmenjen busszal Felcsútra!!! (Az NBII-es Felcsút küldött értük buszt, hogy játszhassanak...) Hát hogy akarnak így indulni? És még majd most mennek a Ferencváros képviselői bíróságra, meg az UEFA-hoz.
Mindenki tudja, hogy az elmúlt 10-15 évben elloptak-elcsaltak az FTC-ből mindent amit lehetett. Egyenes út vezetett ide és mindenki megnyugodhat, hogy van ennél lentebb is, ha továbbra is ezt csinálják. Pedig itt lenne az újabb lehetőség a megtisztulásra. Kirúgni a klubvezetésből a sok sz@rházi, tehetségtelen tolvajt, Nyilasi-t, Albert-et, visszakönyörögni és újra jönnének a támogatók, játékosok, szurkolók. Csak az a baj, hogy túl sok már az összefonódás és a nagytakarításnak áldozatul esne néhány politikus is. Tehát várhatóan marad minden úgyanígy. Sajnos.
(Pedig én nem is vagyok Fradi-szurkoló csak az a baj, hogy a bajnokságunknak úgy kéne egy erős FTC, mint egy falat kenyér.)

Üdv:
ubul

Ps: Hajrá Loki-ka, ma szétkapjuk a macedónokat! :twisted: :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 27 csüt., 22:46 
Heroes Team

Hát sajnos nem sikerült "szétkapnia" a lokinak a Skopjét. :( De akár lehetett volna rosszabb is. 3-3, a végén jól megizzasztották a macedónokat, de a mieink naggyá tették a kapusukat, meg lőttek pár kapufát. Viszont volt nekik is kontratámadásuk, de ezek kevésbé voltak eredményesek, mint a vaduziaké. szerencsére.
DVSC - Rabotnicski 1-1
Kairat Almaty - Fehérvár 2-1
Vaduz - UTE 0-1

A Fehérvár továbbjutott, már vezetésnél szinte biztos eldőlt hogy továbbment. A lokiba még bízhatunk. Az UTE meg az első meccsen rontotta el. Kár hogy egy ilyen zakó kellett ahhoz, hogy ne becsüljék alá az ellenfelet akár ki is az.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 8:16 

Sziasztok!

Hát, igen! Sajnos Sándor Tamás nem muzsikált fényesen; el is ment a meccsen a tippmix-em. :evil:

Egyébként úgy tűnik én a kákán is csomót keresek foci-témában, de nagyon szomorúnak tartom, hogy már annak is örülni kell, hogy az egyik legjobb magyar csapat csak 2-1-re kap ki egy no-name kazah(!) csapattól. Ide jutottunk.

Fradi ügyben tovább folytatódik a tragikomédia. Én nem értem. Mindenki tudja, hogy a klubvezetés tehet arról, hoy 2. osztályú lesz a klub. Beadják a felmondásukat és NEM FOGADJÁK EL!!! Bárhol máshol a világon páros lábbal-vasalt csizmával rugnák őket ki és többet a klub közelébe se engednék ezt a társaságot.
Mondjuk Magyarországon sajnos az élet más területén is hasonló a felfogás... (lásd politika, bkv, stb)

üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 10:16 

Újpest meccs, hát igen, az első meccsen ment el... :? De legalább győztünk a visszavágón. Hétvégén bizonyíthatjuk, hogy nem a 0-4-es Újpest a csapat, és az csak egy nagyon félre sikerült szereplés volt.

Az egész felmondási cirkusz csak egy nagy színjáték volt, legalábbis szerintem. Így azt hihetjük, hogy ők "megprobálták", de marasztalják őket. Szánalmas vezetőség...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 20:17 
Heroes Team

Megszülettek a BL és UEFA kupa sorsolásának eredményei:
A Fehérvár a Grasshopperst kapta, otthon kezd, míg a DVSC, HA továbbjut, akkor a Lille ellen játszhat, először idegenben. És a Milan a bundabotrány ellenére indulhat a BL-selejtezőn, ahol ír/szerb csapatot kaphat, bár az utóbbinak nagyobb az esélye.

BL-sorsolás:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=118648
UEFA kupa sorsolás:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=118653

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 17:53 

Elhunyt Szusza Ferenc, a klubhűség mintaképe…

A tragikus hírt ma reggel Várhidi Pál, az Újpest legendás edzője, Szusza Ferenc jó barátja közölte klubunkkal.

Az 1923. december 1-én született Szusza Ferenc az elmúlt 1-2 esztendőben sokat betegeskedett, halálakor a Kútvölgyi úti szanatóriumban ápolták.

„Tudtuk, hogy beteg, de erre azért nem számítottunk” – mondta szomorúan Várhidi Pál.

Szusza Ferenc maga volt az Újpest, itt született és labdarúgóként is csak egyetlen klubot erősített, amely a történelem viharai miatt több névváltáson is átesett.

Klubunk abszolút rekordere, nála több alkalommal senki nem lépett pályára lila-fehér mezben, és nála többször senki nem lőtt gólt csapatunkban.

1941 és 1960 között összesen 463-szor szerepelt az Újpestben, és 393 alkalommal talált a hálóba. 1945-ben, 1946-ban, 1957-ben és 1960-ban is bajnoki címet szerzett, s noha gólkirály egyszer sem volt, 393 találata valószínűleg örök időre elérhetetlen csúcs marad. Bajnoki címet négyszer nyert az Újpesttel (1945, 1945-46, 1946-47, 1959-60).

Szusza Ferenc egyébként 1935-tól szerepelt az Újpest utánpótlás csapatában, és 45 éven át a klub igazolt játékosa volt, hiszen 1980-ban lépett pályára utoljára lila-fehér színekben – hivatalos mérkőzésen – méghozzá az újpesti öregfiúk csapatban.

A válogatottban mindössze 24-szer szerepelt és 18 gól szerzett, előbbi elenyésző szám tudásához, képességeihez képest, ám a politika az ő karrierjét sem kímélte...

Pályafutása befejezése után edzőként dolgozott az Újpestnél (1963-65, 1981), Egerben (1969), Győrben (1962-1963, 1966-1968), Lengyelországban a Górnik Zabrzenél (1970-1971), ahol bajnok és kupagyőztes is lett. Ezután Spanyolországba vezette az útja, a Real Betisnél (1972-1977) – itt utolsó évében spanyol kupagyőztes lett – és az Atletico Madridnál (1978-1979).

Újpesten 69, összesen pedig 211 NB I-es mérkőzésen ült a kispadon szakvezetőként, lila-fehér edzőként bronzérmet ünnepelhetett a csapattal. Spanyolországban hatalmas edzői karriert futott be és a Mágus becenevet kapta.

Szusza Ferenc színészként is helyt állt, Keleti Márton alkotásában a „Civil a pályán” című filmben főszerepet kapott, ahol természetesen futballistát és gyári munkást alakított.

1996-ban megkapta Újpest díszpolgára címet.

A Megyeri úti Újpest-stadion 2003 óta az ő nevét viseli.

Szusza Ferencet az Újpest FC, az Újpesti Torna Egylet és a Magyar Labdarúgó-szövetség saját halottjának tekinti.

Temetéséről később történik intézkedés.

ujpestfc.hu

Nyugodjék békében. :(
Kérvényeztük, hogy a Róla elnevezett Stadionban emlékezhessünk meg a Győr elleni meccsen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 21:29 
Heroes Team

Egy szomorú hír után egy kellemetlen.

67. percben Rabotnicki-DVSC 4-1

20' [0 - 1] I. Sidibe
22' [1 - 1] Nedzipi
35' [2 - 1] Pejcic
41' [3 - 1] Trajcov
42' P. Halmosi (kiállítás)
49' I. Sidibe (kiállítás)
55' [4 - 1] Pejcic

Hát már csak a Fehérvárnak szurkolhatunk. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 09 szer., 23:09 
Heroes Team

Sziasztok!

Lezajlottak a BL-selejtező 3. fordulójának első mérkőzései.
Néhány csapatnál azért még meglátszik, hogy nem kezdődött el a szezon, viszont van olyan csapat is, aki már jobb formában van.

Austria Wien - Benfica 1-1 Blanchard (16. perc) ill. Nuno Gomes (36.)
Dinamo Zagreb - Arsenal 0-3 Fabregas (63., 79.), V. Persie (64.)
Milan - Crvena Zvezda 1-0 F. Inzaghi (22.)
RB Salzburg - Valencia 1-0 Pitak (74.)
Liverpool - Maccabi Haifa 2-1 Bellamy (33.), M.D. González (88.) ill. Boccoli (29.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 09 szer., 23:57 

Holnap játszik a Fehérvár a Grashopperssel. Sajnos tv nem adja, de azért mi még szurkoljunk nekik!
Legalább ők mentsék meg a magyar foci becsületét!
Bár a svájci gárda nehéz ellenfél lesz...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 11:06 

Freemy írta:
Holnap játszik a Fehérvár a Grashopperssel. Sajnos tv nem adja, de azért mi még szurkoljunk nekik!
Legalább ők mentsék meg a magyar foci becsületét!
Bár a svájci gárda nehéz ellenfél lesz...

De, a Duna II Autonómia tv adja. Neten (is?) lehet nézni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 12:33 

Poetice írta:
Az meg mi? Még nem is hallottam ilyenről. Nálunk nincs ilyen, az biztos. Miért nem lehet normális csatornán adni???
Neten max a livescore.com oldalon tudom követni. Ha más nincs, ezt fogom tenni.
Hajrá Fehérvár!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 10 csüt., 18:33 

Freemy írta:
Poetice írta:
Az meg mi? Még nem is hallottam ilyenről. Nálunk nincs ilyen, az biztos. Miért nem lehet normális csatornán adni???
Neten max a livescore.com oldalon tudom követni. Ha más nincs, ezt fogom tenni.
Hajrá Fehérvár!

http://www.dunatv.hu
Majd kicsit lejjebb görgetve van egy "élő" felirat. Arra kattintva már lehet is nézni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 12:37 
Heroes Team

Valószínű hogy az NB II-ben nézőszámcsúcsot döntött egy mérkőzés. Igen a FTC-Jászapáti 1-0, amely meccsre személyesen 13000 ember volt kíváncsi :). Noha eddig szinte csak pár százan nézték ezeket a meccseket, na jó azért nem mindet, meg most mégis csak a fradi játszott itt. Azért szép. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 19:21 

Szerintem meg nagyon furcsa... Most több a bérletes, mint ahányan tavaly meccsen voltak. :shock: A nagy összefogás jegyében voltak ilyen sokan, bár vicces, mert ezzel is csak a vezetőség zsebeit tömték tele. :lol: Mindegy, jól legyűrték 1-0-ra a jászapátiakat. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 13 vas., 19:45 
Heroes Team

Poetice írta:
Szerintem meg nagyon furcsa... Most több a bérletes, mint ahányan tavaly meccsen voltak. :shock: A nagy összefogás jegyében voltak ilyen sokan, bár vicces, mert ezzel is csak a vezetőség zsebeit tömték tele. :lol: Mindegy, jól legyűrték 1-0-ra a jászapátiakat. :P

Hát ja. Kíváncsi leszek, hogy az NB1 vagy az NB2 a "keményebb". :) Az lenne a poén a végén, hogy a pályán bentartották a fradit az NB1-ben, de az Nb2-be nem sikerülne ugyanez. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 16 szer., 20:57 

Nah,az U21 alázta a finneket!Gratula!Kiváncsi lennék hogy a magyarok jók vagy a finnek rosszak?Most megy a felnőtt válogatott meccse, eddig vezetünk! :) Hajrá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 16 szer., 21:29 
Heroes Team

Zargul írta:
Nah,az U21 alázta a finneket!Gratula!Kiváncsi lennék hogy a magyarok jók vagy a finnek rosszak?Most megy a felnőtt válogatott meccse, eddig vezetünk! :) Hajrá!

Sztem mind2 rosszak. :) Inkább. A finnek felnőtt válogatottban sem szerepelnek olyan jól. Bár nekünk senkit sem szabad lebecsülni még Mongóliát sem. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 16 szer., 21:33 

Az első félidő alapján sokkal jobb a magyar válogatott. Szerintem még a helyszínen tartózkodó Matthaus is büszke válogatottunkra, hiszen sok olyan játékos van a pályán, akit ő fedezett fel.
A 2:0 teljesen megérdemelt. Szép gólok voltak, Király 11-es védése gyönyörű volt. Persze talán a sors szolgáltatott igazságot, ugyanis nem volt 11-es.

Következik mindjárt a második félidő.

Hajrá Magyarország!

Szerkesztve meccs után:

Sajnos a második félidőben már nem játszottunk olyan jól, mint az elsőben.
Ennek két oka lehet.
1. Taktikátváltott a csapat és beállt védekezni.
2. Nem hagytak érvényesülni bennünket, ráadásul nagyon ránk jöttek, taktikát váltottak.

Akármelyik eset is igaz, csak egy gólt kaptunk, de rúgtunk az első félidőben kettőt, így 2:1-re nyertünk, és ez borzasztó örömteli dolog ennyi sikertelen eredmény után!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 17 csüt., 8:33 
Heroes Team

Hát igen. Mégha "csak" egy bartátságos meccs is, még ha 20-25 hellyel előttünk is vannak a világranglistán, már ennek is örülhetünk hogy győztünk, sőt mostanában minden sikernek örülni kell, mert már senki ellen se lehetünk biztosak. De a győzelmünknek még egy oka lehet sztem, az osztrákok is abba a hibába estek mint, pl. mi a Vaduz és Rabotnicki ellen. De nem baj. :)

Csoportbeli ellenfeleink eredményei:
Norvégia-Brazília 1-1 (itt a norvégok vezettek)
Luxemburg-Törökország 0-1
Anglia-Görögország 4-0
Bosznia-Franciaország 1-2 (itt a bosnyákok vezettek)
Szlovákia-Málta 3-0
Moldova-Litvánia 3-2

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]