Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 30 vas., 20:47 

Zargul írta:
charon írta:
Zargul írta:
Sehonnan.Ami van, az benne van.Nem értem, hogy nem lehet felfogni, majd csak augusztusban kaparinthatjuk meg a pályaszerkesztőt amivel majd várhatjuk az új kihívásokat! :?

lesz augusztusban pályaszerkesztő??ollé :D :D miket meg nem lehet itt tudni :P

Legalábbis a játék megjelenése után ezt mondták...Inkább későbbre várd(vagy a hivatalos infóig), mintsem anyázz ha nem jelenik meg időben.

Nem szokásom anyázni :wink: azért köszi az infot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 12:45 

charon írta:
Zargul írta:
charon írta:
Zargul írta:
Sehonnan.Ami van, az benne van.Nem értem, hogy nem lehet felfogni, majd csak augusztusban kaparinthatjuk meg a pályaszerkesztőt amivel majd várhatjuk az új kihívásokat! :?

lesz augusztusban pályaszerkesztő??ollé :D :D miket meg nem lehet itt tudni :P

Legalábbis a játék megjelenése után ezt mondták...Inkább későbbre várd(vagy a hivatalos infóig), mintsem anyázz ha nem jelenik meg időben.

Nem szokásom anyázni :wink: azért köszi az infot :)

Ezt úgy értettem, hogy ha nem jelenik meg időben akkor magadban elkezdesz szitkozódni :) Egy percig sem gondoltam, hogy anyázásra lennél képes :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 15:33 

zolirobi írta:
Én csak annyit kérnék, hogy legközelebb legyen annyi méltóságotok, hogy az ilyen illegális dolgokat priviben beszéljétek meg. Senki sem tiltja, de ez akkor is etikátlan dolog :roll:
Nem vagyok az illegalitás híve. Aki ismer, tudja, aki nem, az meg tudja meg most.
Akinek eredeti angol verziója van, miért ne tehetné magyarrá, ha szeretné? Én se tennék másképp, ha nem magyar verzióm lenne, de azt szeretnék.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 16:17 

Azért gondolják sokan, hogy akinek angol annak illegális, mert magyarul jelent meg.... Viszont akinek gyűjtői változata van annak angol

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 9:27 

Öööö... valamit nem értek. Én megvettem a gyűjtői változatot, nem tudom már mennyiért, de 15.000 biztos volt. A jó magyar rénes forintokat odaadtam a cégnek, aki forgalmazza a játékot, és ugye ebből kap hasznot a terjesztő, a készítő, meg Állam bácsi is.

Ha megvettem volna a magyar nyelvű változatot, ami ugye 11.000 forint körüli árért vesztegettek, azért jóval kevesebbet kapnak a fentiek.

Ezek után kinek okozok kárt, ha a magyarítást rátöltöm az abszolút hivatalosan vásárolt, drágábban megvett, eredeti Heroes 5-ömre?

Mert ha jól sejtem, a fordító nem az eladott példányok után kap zsét, hanem fix szerződés alapján.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 9:46 

Az égvilágon senkinek. De rajtad kívül még 299 db deluxe van az országban. Ugye nem azt akarod mondani, hogy mindenki, aki a magyarítást keresi ebbe a 299-be tartozik? Bocs 296, három foglalt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 14:05 

cat írta:
Az égvilágon senkinek. De rajtad kívül még 299 db deluxe van az országban. Ugye nem azt akarod mondani, hogy mindenki, aki a magyarítást keresi ebbe a 299-be tartozik? Bocs 296, három foglalt.
Mi van akkor, ha külföldön vette mondjuk német nyelven? Ez esetben is lehet legális, nem?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 16:33 

cat írta:

Sorry de pontosítanék.Én is egy ilyen limitált kiadványt birtokolok.És tetszik, mert szép. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 20:00 

Freemy! Ha külföldön vette meg német nyelven, hogy aztán felrakhassa rá a magyarítást, hát nem biztos, hogy jó üzletet csinált. Mert vagy tud németül és azért vette meg, akkor ugye minek a magyar szöveg, ha meg nem, akkor vegye meg a magyar verziót, egyszerűbb. Néztem Ausztriában, a német nyelvű 12-13 eFt között mozog, még csak nem is olcsóbb.
:?
Azt persze megértem, hogy a gyűjtői példányt megvásárolta valaki, még akkor is, ha angol tudása nem elegendő a játékhoz - jómagam is ezt tettem. De mivel nem kívántam elveszni a javítások útvesztőjében, megvásároltam a magyart is. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 10:48 

cat írta:
(...) vagy tud németül és azért vette meg, akkor ugye minek a magyar szöveg, ha meg nem, akkor vegye meg a magyar verziót, egyszerűbb. Néztem Ausztriában, a német nyelvű 12-13 eFt között mozog, még csak nem is olcsóbb.
:?
Tovább nem ragozom, csak még ennyit engedj meg: Lehet, hogy rossz üzletet csinált, lehet, hogy jót. Ki tudja kitől vette azt a mondjuk német eredeti példányt. Viszont még ha olyan szinten tud németül, mint én, akkor is jobb szereti anyanyelvén olvasni a szövegeket. Én is így vagyok ezzel. Tudom, hogy mit jelent ugyanaz németül, de legyen meg magyarul! Elvégre magyar lennék vagy mi!? :)
Én mindenkihez úgy állok hozzá, hogy eredeti játéka van. Ettől még lehet más az igazság. Ezért a segítség, amit írok többnyire csak azoknak segítség, akik eredeti játékkal rendelkeznek. Jelen esetben a feltört verzióhoz is használható a módszer, de ez nincs mindig így!
Hivatalos angol játékot pedig úgy tudsz magyarítani, ha letöltöd az aktuális legfrissebb patch fájlt, majd az az ismerősöd, akinek magyar verziója van, szintén letölti a hozzávalót és utána a magyar felirathoz szükséges fájlt az övéről rámásolod a tiedre. Így teljesen hivatalos és eredeti marad. Legalábbis szerintem.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 14:38 

21654984-dik ujrakezdésre sem tudom megcsinálni az Infernál 3. küldetését normálon (!!!) egyszerűen nem megy!!!!!!!!!!!!

hogy a *** csináljam meg?! úgy csinálom ahogy a végigjátszásban van...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 14:49 

A legelső dolog: elhiszem, hogy kiakadtál, de egy picit moderáld magad :wink:
Ha lenyugodtál, nézzük higgadt fejjel a dolgokat: az a küldetés az egyik legnehezebb a játékban, az egyedüli bonyolultabb a Ranger kampány 5. pályája (szigorúan szvsz), tehát nem is csoda, ha nehézségeid akadtak. Először töltsd le a patcheket, amik Easy beállítás mellett butítják az AI-t és kellően könnyítenek rajtad. Ha ez megvan, olvasd végig, most már higgadtan ( :wink: ) a végigjátszást, ha mindent pontosan követsz, megcsinálható a pálya, én is így tettem. Ha ez se megy, és értesz angolul, akkor a hivatalos oldalon és a celestialheavens oldalán találhatsz hozzá tippeket. Sok sikert!
Üdv: zolirobi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 17:50 

A virágszaglász kampány utolsó küldetésében vagyok. Úgy állok, hogy van 5 váram, és még van 3 az ellenségnek. Két varázstárgyat már megszereztem, a másik 2 meg egy gonosz necro hősnél van aki azon a szigeten van ahol nyikoláj is. megölöm a hőst aztán spuri vissza.(egy két teleport, menelkülve nyikoláj elől...) Aztán a poltáron utánam jön nyikoláj és 1 2x akkora sereg. (ez szokatlan mert adiig még nem támadtak, most se csak findan után mennek) Beviszem a varázscumokat, kapok 5 Főnixet. Ezután az a másik sereg lehoran és nekem csúfós végem lesz....

Ja! Nyikoláj serege:
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 17:57 

A képet nézve azt szeretném kérdezni Imp, (nem tartozik a témához) hogy nekem a Heroes 5 nem írja ki a magyar ékezetes betűket pl.: á é ő stb... De neked igen! Miért van ez! :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 18:04 

nahh sikerült legyőzni azt a gilaren izééét :P most meg egy feladat van már csak... "meg kell semmisíteni a druida mágia forrását" és azt hol kell?! mert egész pályát átkutattam de nemtudom hol kell... pls help

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 18:10 

Turbo B. írta:
A képet nézve azt szeretném kérdezni Imp, (nem tartozik a témához) hogy nekem a Heroes 5 nem írja ki a magyar ékezetes betűket pl.: á é ő stb... De neked igen! Miért van ez! :cry:

Nem tudom, lehet, hogy valami windows beállítás..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: válasz
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 19:04 

gilverto írta:
nahh sikerült legyőzni azt a gilaren izééét :P most meg egy feladat van már csak... "meg kell semmisíteni a druida mágia forrását" és azt hol kell?! mert egész pályát átkutattam de nemtudom hol kell... pls help

a két északi vár közötti úton, úgy kábé félúton vezet egy füves út dél felé, treentek vannak arrafelé, amúgy, ha jól emlékszem délen a witch hutba belenézve lehetett látni őket, ja és a csatára figyelj majd oda, nekem dinamic battle volt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 02 szer., 22:27 

Sziasztok

A ranger(sylvan campaign) 4., tehát utolsó előtti pályájánál nem tudom megcsinálni Tieru megmentését...: :roll: A két ellen közül az egyik rohadék rámront, a másik meg átszald a hídon, és hídralépésem után felgyujtja szegény Tieru-t... :lol: Ha nem mentem meg, akkor mi van, simán átmehetek az 5. pályára? A cuccokat megszereztem, Tieru halála nem lesz gáz ezen(5.) pályán? Már minden "értelmes" dolgot megprobáltam, de kevés volt... :?
Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 03 csüt., 8:07 

Semmi gond, ez is a történet része, ennek így kellett történnie :( Ha Tieru meghalt, Biara egy másik szigeten vár rád, őt kell megölnöd egy igazán könnyű csatában. A tűzfalat pedig azért húzta maga mögé, hogy senki se zavarja a ceremóniáját :) Viszont -akár hiszed, akár nem- sikerült megmentenem Tierut, egy bugnak köszönhetően. Elértem Biarát mielőtt még Meteorzáporozott volna (ami valójában lehetetlen), megöltem, a játékom pedig befagyott, újra kellett indítanom a szegény gépemet :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 03 csüt., 11:34 

Most már nem a másik hős öl meg hanem nyikoláj XD. Ez a pálya LEHETETLENSÉG! amikor megkapom az 5 Főnixet, ő kap 4000 sárkányt, plusz kétkörönként 1000-t. Ezen a pályán NEM lehet továbbjutni!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]