Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 30 vas., 14:47 

Miután a raktárból felhordták a szőrméket, Clod is magához vesz egyet és a többiekkel lemennek az étkezdébe öltözni. Miközben magára ölti az egyik bundát - ami egy havasi állatból készülhetett, fehér alapon fekete foltokkal - végighallgatja Johnatan aggodalmait az általa gyakorolt erőkkel kapcsolatban. Az útitársaiból eddig kiváltott reakciók alapján valami ilyesmire számított most is. Miután a fedélzetmester befejezi mondandóját, ő is belekezd:
-Ilyesmitől nem kell tartanotok, de megértem, hogy ott van bennetek a félelem a nekromanta mágiával szemben. De azt se felejtsd el, hogy elf is vagyok. Nem támadnék rá senkire sem, ha nem képes megvédeni magát. Persze vannak kivételek, mint például a madarak támadása. Viszont úgy gondolom ilyen esetben mindegy, hogy felgyújtom a dögöket vagy egy átoktól elsorvadra rogynak össze. Ezt a mágiát csupán eszközként használom céljaim elérése érdekében, mint ti a kardjaitokat vagy íjaitokat. És a céljaim között nem szerepel az, hogy bárkinek is az életére törjek, aki a hajón tartózkodik. Ki tudja, lehet egyszer még ezzel mentem meg valamelyikőtök életét...
Miután befejezte mondandóját, Clod elhagyta az ebédlőt és egyenest a fedélzetre ment, hogy jobban szemügyre vegye a környéket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 30 vas., 17:08 
Heroes Team

Miután kiment az elf, befejezték az öltözködést, s kimentek ők is a fedélzetre az alabárdossal! kint már vártak rájuk az expedició tagjai, majd elkezdődött a kiszállás a kietlenbe! Johnatan odaszólt a nemmesze levő Clodnak hogy indulnak, majd útközben még zárásként elmondta még a következőket:
"Bocsáss meg ha kicsikét nyers voltam, de nem akartalak megbántani, csak tudod nem mindenapi dolog a eme sötét mágia használata! De amint hallottam, te nem a tanokat követed, csak eszközként használod tudásodat!"-majd egy kicsikét mosolyogva hozzátett még egy mondatot:"Na de végülis mindegy hogy mivel keresünk halféléket, az a fő hogy legyen néhány eltévedt család errefelé! Azt se bánnám, ha egy egész telepet találnánk itt a jég alatt!"

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 30 vas., 21:53 

Clod meglátja, hogy Johnatan int neki, indulnak ki az ismeretlenbe! Út közben még mond neki valamit a fedélzetmester, majd az elf válaszol:
-Semmi gond, meg tudom érteni, hogy a legtöbben így reagálnak erre. Talán te is hallottad, hogy Neldor és a barátja hogyan fogadták ezt a "hírt". De hogy megnyugtassalak nem fogom zombik tömkelegét rátok zúdítani -mondja nevetve- Jut eszembe...
Azzal megáll, félig térdre ereszkedik, jobb kezét a jégpáncélra teszi és behunyja a szemét. Látszólag nem történik semmi, azonban az elf mintha máshol járna. Látni nem lát semmit, azonban hallja a víz sodrását és még valamit. Mintha valaki a távolban nevetne. Clod hirtelen felkapja a fejét és zavarodottan feláll. Nem tudja mi lehet az, a vízi állatok elég ritkán kacagnak. Johnatanhoz fordul és mondja neki:
-Nos, nem nagyon érzek nagyobb mozgást odalenn, de talán egy próbát megér. De azért óvatosan - teszi hozzá habozva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 10:50 

Hát ámberek! Ez a mese jobban halad, amikor nem vagyok itt... :cry: :cry: :cry:

Csak pár apróság:
- tényleg nagyon nincs élet a sziget ezen a végén... vajon miért :roll: :twisted:
- Freemy: én sem akarok minden karakteredet elküldeni felderíteni, 3 ember bőven elegendő hozzá, akiből az egyik ugya immár Clod... de úgy látom, ez időközben megoldódott
- az expedíció tudta, hogy a Jégszigetre jönnek, úgyhogy MINDEN jellegű téli cuccal fel van szerelve a hajó, tehát síléc, hószemüveg, messzelátó, mágikus jelzőrakéta-féleség, meleg ruházat, jégcsákány, könnyen felverhető, erős sátor stb... (még sosem voltam sarki expedíción, úgyhogy lehet, hogy valamit kihagytam :lol: )

Nem tudom, ki lesz az első, aki a hómezőről visszatekint a horgonyain himbálódzó hajóra, de annak feltűnik a következő:
Nem tudod, mi zavar elsőnek a hajó látványában. Minden nyugodtnak, csendesnek tűnik. A hószitálás abbamaradt, süt a nap, és bár elég hideg az idő, nem úgy tűnik, mintha bármiféle veszély is fenyegetne titeket. Ám valami nincs rendben. De vajon micsoda? Nézzük csak! A matrózok csendben tevékenykednek a fedélzeten, talán ők sem akarják hangos szóval megzavarni a táj nyugodt, fehér szépségét. A vitorlák szép rendben bevonva, az előfedélzeten Dakk a korlátnak támaszkodva bámul a messzeségbe (jó szokásához hűen).

Még sincs rendben valami! Pedig a jégtáblák csak elsőre tűntek veszélyesnek. A szegélyük tényleg éles, képes lett volna arra, hogy apró darabokra hasogassa a hajó bordáit, de amikor ezzel már az ember tisztában van, egészen meg lehet valük barátkozni. Nem igazán tudni, hogy hol végződik a vízen összefagyott jég, és hol kezdődik a szárazföld, mindenesetre elég biztos járás esik rajta, nem kell attól tartani, hogy beszakad valahol...

De még is, mi lehet a zavaró momentum? Lássuk csak! Hátul rendben... matrózok... vitorlák... a böszme minotaurusz... Hopppá! Az Ezüstsólyom Röpte nevét adó nagydarab, faragott madárszobornak egyszerűen nyoma veszett! Nem letört, vagy darabokra hasadt, vagy szétforgácsolódott... úgy néz ki, mintha sosem lett volna ott! Látszik a helye, ahonnan eltűnt, de nem látszik semmi nyom, hogy hogyan tűnhetett el, és miért... Mintha maga a szobor kapott volna szárnyra, és reppent volna el a helyéről... Áááá, ez már túlzás!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 13:11 
Heroes Team

Bocsánat tisztelt Mesélő Úr, de Clod Petrussal és Johnatannal nem messze vizsgálódnak a hajótól kaja után, a felderítőcsapat az meg ment a maga utjára, őket nem zavartuk! Csak együtt indultunk le a hajóról, aztán ment mindenki a maga dolgára egykis idő után! Legalábbis így szeretem volna megjeleníteni! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 31 hétf., 14:21 

Én is így értelmezem, tehát akkor két háromfős csapat ereszkedik a jégre!
Petrus hamar magára kap valami meleg cuccot. Igazából nem azt nézi, hogy tetszik-e a ruha, sokkal inkább azt, hogy mennyire tartja a meleget, mennyire hasznos.
Öltözködés után a csónakban (amivel leeresztették őket a jégtáblára) összetalálkozik Alexanderrel, aki a másik három fős felderítő expedíció egyik tagja.
Alex elmondja neki, miért vállalta el a feladatot (mert ki szeretné szellőztetni a fejét és kíváncsi, felfedezőként még sehol sem volt jelen, ezt is ki szeretné próbálni, hátha így marad meg a neve az örökkévalóság számára), majd Petrus mondja el az ő feladatukat.
Amint földet ér a csónak, a két csapatnak szétválik az útja...

Theodorus nem örül neki, hogy a fedélzeten kellett maradnia, de a kapitány fontos személyiségnek tartja, így nem engedte el a felderítő útra. Talán majd az igazi expedícióra... Addig, mint korábban is volt, a hajó őrzése lett ismét a feladata.

Tehát történetem szerint mindkét alabárdos elment a hajóról, kéne még két harcos Alex mellé!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 10:10 

Billy hatalmas kacskaringós és folymatos szitokfolyammal reagál a hirtelen irányváltásra, de miután feltápászkodik a kicsi a rakás nevezetű játékos torna maradvanyaiból, gyorsan Dakk felé fordul.

Dakk, ha lesz egy kis időm meg kellene vizsgálni a bárdodat, mivel a varázsló nagyon feni rá a fogát, az elméje alapján még hatulról is ledöfne, csak hogy megkaparinthassa, úgyhogy nagyon vigyázz vele, és engem is kiváncsivá tett a bárd, hogy miért kell neki annyira. Ha lesz egy kis nyugadalmunk mesélhetnél a bárdodról, addig pedig nézzünk körbe, hogy mi történhetett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 04 pén., 9:21 

- Rendben - így Dakk.

Nos, mint legrövidebb hozzászólás e topicban... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 04 pén., 20:40 
Heroes Team

Itt meghalt az élet? Mióta nem néztem ide, mindössze 1 három szavas hozzászólással lettünk gazdagabbak :shock: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 04 pén., 22:57 

Én nem tudom, mi van. Beorntól, mint mesélőtől várnám a bólintást, további két kutató-felfedező személy megnevezését és a folytatást, de ő csak a legrövidebb hsz-re törekedett, a többiek meg nem is jelentkeznek... A varázslóval is van még befejezetlen beszélgetése lovagomnak, valamint a halas sztori sem megy tovább...
A sas eltűnését sem én szeretném felhozni...
Magamban semmit sem tudok tenni, mert jelenleg mindhárom karakterem egymástól távol van. Szóval rajtam nem múlna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 17:49 

Én jelen pillantban várok a sztori továbbgördülésére.Nem írhtatom azt hogy:"Jajj.Eltünt a madár.Micsináljak.És hideg van" :lol: Mert kb ennyit tudnék.Najó nem :) ...A lényeg:MIHAMARABB ÍRJ, BEORN MESTER!!! :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 18:48-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 05 szomb., 19:35 
Heroes Team

A halas sztori majd talán hétvégén még alakul valamit, de nem tudom, hogy merrefelé alakuljon, mert nem sok infó az, amit a nekromanta közölt, hogy "Nos, nem nagyon érzek nagyobb mozgást odalenn, de talán egy próbát megér. De azért óvatosan - teszi hozzá habozva." Tovább sajna nem ment, így valamit ki kell találni, ha netán MGee nem ír még valami konkrétumot (ami sokat segítene)! Az eltünt szoborral pedig sejtésem sincs mit kén kezdeni, nem tom észre kelen-e vennünk! Nagy szükség lenne egy gyönyörű Beorn közbeavatkozásra :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 9:33 

Halihó!

Köszönöm az "aggódó" megjegyzéseket. Bocsi, kissé túl sok felé szakadt a party, én meg rátok vártam egy kis ideig, hogy valami legyen.

Akkor, hogy könnyebb legyen a mese továbbgörgetése, jöjjön némi info:

1.) a madár tényleg eltűnt, majd csak valaki észreveszi, magyarázat egyenlőre nincs, ha egy mágus megvizsgálja közelebbről, esetleg érdekes dolgokra bukkanhat
2.) mivel Feemy mester ledorongolt, hogy ne így és ne úgy osszam be az embereket, lassan már szólni sem merek, hogy ki menjen felderíteni, és ki ne :lol: :lol:
3.) a Jégsziget ezen csücske tényleg totál kihalt, sívó jégmező, meg ilyesmi: lehet nyugodtan felderíteni, meg kitalálni kis kalandokat, de azért ne meséljetek be egy komplett jégmanó társadalmat, ha lehet :lol:
4.) a történet folytatása, amit kitaláltam: némi időzés, meg felszerelés összeírás után a hajó felfelé hajózik észak felé a part mentén, azután egyszer csak...
5.) a jó atya még gondolkodik a felderítés lehetőségén, és bár a mesélő már tudja, hogy mi lenne a jó megoldás, szeretném, ha egy bizonyos valaki jönne rá, és nem nekem kéne a szájába adnom a megoldást (a lényeg: hogyan lehet veszélytelenül minél nagyobb területet átkutatni egy ősi rom után, amiről azt sem lehet tudni, hogy miként néz ki)
6.) tényleg sorry, amiért kis pause van, de akár hiszitek, akár nem, kivételesen dolgozom, látástól vakulásik, ráadásul két napig netem sem volt, hála a viharnak, és a remek Datanetnek
7.) ja, és közben várom az új játékost, hogy elkezdje írogatni a saját sztoriját, ami ugyan még nem kapcsolódik a hajóhoz közvetlenül, na de majd...
+1.) csak azért sem zöld színnel írtam! :lol: :lol:
+2.) Ugyan nem jó szívvel, de ha úgy gondoljátok, túl unalmas a mese az utóbbi időben, átadhatom azt másnak, aki többet tud vele foglalkozni. Szívesen felvilágosítom, hogy mit találtam én ki, azután majd csak lesz valahogy. De továbbra is fentartom a véleményem: ez nem lóverseny, és van amikor a mesélőnek sincs kedve/ideje/nete, hogy éppen írogasson...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 9:55 

Beorn the Shapeshifter írta:
Köszönöm az "aggódó" megjegyzéseket. Bocsi, kissé túl sok felé szakadt a party, én meg rátok vártam egy kis ideig, hogy valami legyen.

Akkor, hogy könnyebb legyen a mese továbbgörgetése, jöjjön némi info:

...

2.) mivel Feemy mester ledorongolt, hogy ne így és ne úgy osszam be az embereket, lassan már szólni sem merek, hogy ki menjen felderíteni, és ki ne :lol: :lol:
3.) a Jégsziget ezen csücske tényleg totál kihalt, sívó jégmező, meg ilyesmi: lehet nyugodtan felderíteni, meg kitalálni kis kalandokat, de azért [color=green]ne meséljetek be egy komplett jégmanó társadalmat, ha lehet :lol:

...

+2.) Ugyan nem jó szívvel, de ha úgy gondoljátok, túl unalmas a mese az utóbbi időben, átadhatom azt másnak, aki többet tud vele foglalkozni. Szívesen felvilágosítom, hogy mit találtam én ki, azután majd csak lesz valahogy. De továbbra is fentartom a véleményem: ez nem lóverseny, és van amikor a mesélőnek sincs kedve/ideje/nete, hogy éppen írogasson...

Ha jól emlékszem, a fedélzetmester mondta először, hogy ő nem úgy gondolta... :lol:
Hal lehet? Mert ha jól értem, amit írsz, arra gondolsz, hogy hal sincs arrafelé...
Türelmes vagyok. Tetszik a mesélő meséje, most nekem sem volt elég időm idejárni, úgyhogy pont jó volt az ütem. Ha gyorsítunk, hajrá, ha nem, akkor maradhat így is. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 10:41 

Freemy írta:
Hal lehet? Mert ha jól értem, amit írsz, arra gondolsz, hogy hal sincs arrafelé...

Nem bánom, egy-két ványadtka... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 11:05 

Beorn the Shapeshifter írta:

+2.) Ugyan nem jó szívvel, de ha úgy gondoljátok, túl unalmas a mese az utóbbi időben, átadhatom azt másnak, aki többet tud vele foglalkozni. Szívesen felvilágosítom, hogy mit találtam én ki, azután majd csak lesz valahogy.

Soha!Neked kell végig vinned a sztorit!Nagyon ötletes és meglepő dolgokat találsz ki, szóval a mesélő posztja marad a tied!Punktum! :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 18:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 11:13 
Heroes Team

MIért kellene mesélőváltás? Beorn marad a posztján, nincs változtatás! A tempó is lényegtelen, már ha van aki ír is hozzá! S íme, a halak is lelepleződnek mindjárt! :lol:

A rend kedvéért Freemy hozzászólása után már!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2006 aug. 07 hétf., 11:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 11:23 

A halkereső expedíció tagjai Petrus szerint már elég messze jutottak ahhoz, hogy felmérhessék, van-e hal a közelben, avagy nincs. A hajó is áll már egy jó ideje, ezért biztos, hogy már lenyugodott a környék, ha egyáltalán volt valami, ami a hajó érkezése miatt nyugtalanná vált... Tehát így szól az alabárdos:
- Barátaim! Úgy érzem, eljött a mi időnk! Vizsgáljuk át a környéket, véleményem szerint már elég messze jutottunk ahhoz, hogy elvégezzük dolgunkat! Ugye nektek is ez a véleményetek?

Alexander a felderítőcsoport tagjaival szintén elég messzire jutott, bár a hidegben nagyon nem beszélgetnek. Most megállnak, mintha valami készülődne...Még mindig nem tudom, ki a másik két felderítő. Talán két matróz?
A fedélzeten minden a legnagyobb rendben. Theodorus gyönyörködik a tájban, ugyanis jobb dolga épp nincs...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 11:43 

Freemy írta:
Még mindig nem tudom, ki a másik két felderítő. Talán két matróz?

Pont az ilyen helyzeteket kell rugalmasan kezelni. Mivel senki sem "lihegett", hogy ő benne akar lenni az expedícióban: igen, két matróz. Ha közben valaki kitalálja, hogy ő is ott akar lenni, akkor hipp-hopp, ő is ott lesz, az egyik matróz helyett. Ha meg valami nem tetszik a mesélőnek, akkor ő meg szépen beleugat... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 07 hétf., 12:22 
Heroes Team

Clod véleméyne után a csapat kicsit arrébvándorolt a hajótól, hogy az esetleges mozgások ne zavarjanak bele a mágus műveleteibe! Miután Petrus már eléggé megelégélte a gyaloglást felhíta a társai figyelmét, hogy ugyan már elég messze értek! Mituán megállapodtak elvégezte Clod a megfelelő műveleteit, ami eléggé elkeserítő eredményeket hozott! Miután visszatértek a fedélzetre Johnatan megköszönte a segítségüket, majd elment jelentést tenni a lordnak erről az egyes helyzeteiben nem túl fényes helyzetről! Szóval miután bebocsátást nyert egy kihallgatásra, a lord kiváncsi tekintetének láttán előadta a valóságot:
"Nos, Lord uram, igaz kicsit késve, de összeállt a jelentés a jelenlegi állapotokról! A felszerelések zömét rendben találtam, az expedíciós kellékek és a javítóanyagok mind egy szálig rendben vannak, illetve a hadianyagok is kielégítő állapotban vannak! Ami pedig az éleélmet illeti,"-itt egy kicsit elkomorodik az arca a fedélzetmesternek-"nem éppen a legbővebb ellátásban lesz részünk, ha nem szerzünk valamit sürgősen! A helzet az, hogy a készletek fogytán vannak, illetve néhány adag élelmiszer, többek közt két zsák liszt, egy korsó zsír, egy hordó káposzta , rejtélyes módon ehetetlenné vált, illetve a húszkészlet is szabotázs áldozata lett, mert valami jóétvágyú matróz/ok megdézsmálták időközben , de arra is lusták voltak, hogy eltüntessék a nyomokat! Ez két tábla szalonna, illetve 3 pár kolbászt tesz ki, a többi nagyjából jónak mondható! Az italkészlet kielégtő, van még pár hordó rum, bor meg egy kis pálinka is még, viszont a vízkészlet igencsak fogyóban van, s a hideg miatt fagyás veszélének is ki van téve! Ha javasolhatnám a folyadékos hordókat át kellene helyezni valami melegebb helyre, talán a konyhába vagy az ebédlőbe, mert már most is mutatkoznak az eljegesedés jelei, mert ha még ennél is hidegebb lesz, akkor méghamarabb áthül az egész raktár, s akkor a fagyott víz nem csak több munkát fog igényelni a kiolvasztása, de a hordók is használhatatlánná válnak, amire még jövőben szükség lenne, hisz valahonnan nem ártana vizet szereznünk a közeljövőben! Szóval a véleményem szerint még másfél-két hónapra lenne elegendő az élelem, de az időjárást figyelembevéve nem biztos hogy ennyi ideig ki fog tartani! Illetve kérésének eleget téve az egyik mágiatudó segítségével megvizsgáltuk a környéken az élővilágot, s szerinte ezen a helyen nem fogunk semmilyen ehető halféleséget találni, mert alig élhet néhány eltévedt faj maradék nemzetsége ebben a térségben! Szóval értelmetlen lenne itt halászni! Talán a szigettől távolabb több szerencsével járnánk ezen ügyben, de ha nem itt fogunk állomásozni, akkor ez is komoly problémába ütközik!"- fejezte be a beszámolót Johantan, s várta milyen véleménnyel illeti a lord, kinek eléggé gondterheltté vált időközben az ábrázata!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]