Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 109  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 28 pén., 23:18 

Sziasztok!

Épp most játszottam egy nagyon élvezetes játékot Lzo ellen az "One must fall" nevű mapon! Életemben először játszottam ezen a térképen, és szerintem apró módosításokkal akár versenymap is lehetne belőle!
All random beállítással vágtunk neki! Lzo Strongholdat kapott Crag Hack-kal, míg nekem Rampartot sorsolt a gép, Kyrre-ral! Mivel az elején megegyeztünk ő is maradt a főhősöm, Crag több-kevesebb sikerrel diplóval próbálkozott... :)
Elég jól haladtam, persze nem versenytempóban :), Crag igen gyorsan növekvő skilljei igyekezetre sarkalltak. 10. szinten még basic volt a Logisticem... :lol:
Alapjában a map elég csöves, igazán akkor álltam helyre anyagilag, amikor a harmadik hét elején meglett a capitol és a 3. vár! A szigeten csatlakozott 20 mighty gorgon is, minden fenékig tejföl... :D
A sziget kifosztása után bementem a váramba felszerelkeztem varázslatokkal (resurrect, impló...) advanced earthem volt hozzá! Crag Dungeont kapott második várnak ezért féltem, hogy jó spellekkel és rengeteg manával jön...
A negyedik hét elején bevertem a redeket (béna voltam, buktam egy green-t, amiket a resurrect miatt direkt nem gyúrtam fel), majd beütöttem a középső várat. A következő körben megjelent Crag, majd nekiestem. A magic plains kicsi magabiztosságot adott. Ekkor Crag 20/15/9/10 volt, míg Kyrre 17/18/11/16. Mint kiderült Crag elfelejtett csizmát cserélni, ezért az indító implómat a "csupán" 20%-os alap rezisztanciájával védte ki, a fejem főtt, Lzo slowolt, majd nekem esett. Laca beszart, de a resurrect és a mighty gorgonok kihúztak a sz@rból! A gorgonok két ütéssel bontották a thundereket, némi morál segítségével leszedtem a macikat is, ezekután már csak resurrectáltam, és szépen bontottuk egymást. Crag menekült, a megdöbbent Kyrre 4 greennel és 27 elffel maradt faképnél! A köv körben közelebb merészkedtem ellenfelem területéhez. Az újratápolt Crag nem is késlekedett, megtámadott! A meneküléskor kimenekített 9 cyclopsa mellé hozott csaknem 50-50 farkast és goblint, mana egyik oldalon sem volt sok, de Kyrre-nak épp elég volt, két villám és a greenek megtették a hatásukat, igaz egy reziszt ekkor is volt...
Azt nem értem, hogy a dungeonban miért nem húzott Lzo tornyot és manaörvényt... :roll:
Nagyon élveztem a gamét! Köszi Lzo! Nagyon jól nyomtad!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 15:11 

Ki akar jáccani multyplayeren?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 21:56 

Sziasztok!

Ma ismét játszottam egy gamét! Ma Adler lett az áldozat, a map a Keresztes Háború nevű tábori térkép. All random beállítással indultunk, de egyébiránt tábori szabályokkal. Neki stronholdot adott a gép, főhősnek Krelliont választotta, míg én infernót kaptam, főhősöm Nymus volt! Nymus jól haladt, szépen foglalt el mindent, rengeteg pénzem és nyersanyagom volt (kivéve higany...), a 3. hét közepén lett meg a pit lord, ekkor kezdtem el démonokat gyártani, lett is gyorsan 67 db... :)
Ezután kivettem a resurrectet, majd a kapu ellen indultam... A kapuban a 2*7db arkangyal morálozott többször is, így a friss 48 gremlinből nem lett démon :( sőt itt buktam 4 pit lordot és 6 démont is! :( Mana nélkül érkeztem a középső részbe, így buktam egy archdevilt 70 db wyvern ellen... :? Középen Nymus 22/17/17/14 kiszedte a cuccokat, és a 4.hét közepe felé mikor jött Krellion 22/20/15/13 már nála is ott volt a 4 heti populáció. A 4. hét 3. napján csaptunk össze, gigászok csatája, a majdnem 70 démon jó szolgálatot tett, clone-nal le is ölte a macikat Adler serege a sorozatos feltámasztások ellenére szépen fogyott, Nymusnál ott lapult a homokóra is és az antimorálos arti is, ezért Krellion hiába várt a jó hangulat adta előnyökre, Nymusnak valamivel a manája is több volt, és a démonok adta erőtöbblet is biztonságot nyújtott! Krellion feladta a harcot és elmenekült!
Jó game volt, szerencsére a varázslatok mellettem álltak! Kösz!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 21:59 

Gratulálok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 22:00 

Sziasztok!
Szívesen játszanék H5 multit! Írjatok msn-en: gertad@freemail.hu
vagy ide

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 29 szomb., 22:27 

Flvettelek a az msn-re. Gyre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 30 vas., 21:11 

West vs East
Nyugat vs Kelet
Fifi vs Süni
Necro-
Moandor
vs
Conflux-Dessa
Számomra az első téttel járó online meccs,ugyanis beleszámít a toplistába.
A másik váram Dungeun volt,megkaptam azt implot.
Megszereztem még a 3.hét elején kettő jó artit,az 5all kardot,és a titán pengét.
Jól haladtam,kényelmes tempóban.
Megvettem Kyrrét,aláadtam 4 madarat,aztán rendesen kaszabolt a terepen.
Közben Dessával teljesítettem az öszzes küldetést,így +4et kaptam minden képességemhez.
Dessának szépen fejlődött a logistic,a wisdom,a leadership,és az earth magic.
A 2.hónap első hetében középre gyűjtöttem seregeimet,teljesítettem a küldiket,és áttört Moandor a pack red dragonon.
Meglepett,befoglalta a conflux váramat.
Dessának adtam minden seregem,és az elfoglalt váram felé nyomultam.
Dessa értékei:13 29 14 16,Moandoré:11 10 7 7
Nem volt nehéz csata számomra,hisz 14 főnixem,14 pszhihic elementálom,19 föld elementálom,36 víz elementálom,és 35 energy elementálom volt.
Fifinek 15 black knightja,100 csontija,2 vámpírja,és 15 power lich-e volt.
Pár kör alatt lenyomtam,egy imploval,és a főnixxekkel.
Enyhén meglepődött fifi.
Aztán elindultam a vára felé és végeztem maradék seregével.
Tehát fifi vs Süni : 0-1
Jó game volt fifi,megismételhetnénk :!: :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süni 2006 szept. 27 szer., 16:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 30 vas., 22:12 

Bármikor :wink:
Már első héten megvolt minden lénylakás de a csontisárkányt a játékvégéig nem vásároltam ki!A küldik is gyorsan készen lettek.Egyszer véletlenül megnyomtam a homokórát így egy kör elúszott.Voltak olyan csaták ahol egyáltalán nem vesztettem semmit.Geenik ellen, Gorgonok ellne stb.
Utána már volt 150 valahány csontim.De mikor megtámadtam a vörössárkányt leszedett 50-et mert a lich-eket védtem inkább mert volt íjászat képzettségem meg ugye Moandor a lícheket fejleszti.Meg már a második legerősebb lényem a lich volt a knight után.Végén átmentem elfoglaltam a várat utána jött a másik hősöm a csonti sárkánnyal de azt is elnyomta süni.Ekkor asszem 3 hősöm maradt.Mindegyiknél 1 1-es szintű lény.Az egyikkel megtámadtam kinyírta.Már úgyis mind1 volt.Utána egy másikkal a hőse elé mentem és beírtam neki hogy átjöne egy teára.Ő meg azt írta hogy ez volt a célja vagy valami ilyesmit.Lenyomta minden seregem és nyert.

UI:A játékelején vásároltam 2 vámpírt és azok addig megmaradtak míg Süni enm ölte meg őkat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 30 vas., 22:31 

Különben mennyi reddragont kellett lenyomnod? Várunk jelentkezőket 2vs2,vagy 3mas meccsekre fifivel!msn címem:verzo_msn@citromail.hu fifié:fifikeanecroka@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: on-line csata
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 3:12 

Sziasztok!

Dregar-al játszottam a Nyugat vagy Kelet 2006 tábori pályán.
Ő a Tower várat választotta Daremyt-el, én pedig a Conflux-ot és Grindant.
Kiemelkedően jó tárgy nem volt a térfelemen a +5 all kardon kívül, ami mindkét félnek ugyanúgy megszerezhető ezen a pályán.
A második szigetemen a titánok páncélja volt(+10 varázserő, -2 tudás).
A két szigeten lévő tárgyakat a harmadik hét végére sikerült begyűjtenem. Az ellenfelem is kb. hasonló ütemben szerezhette meg a tárgyait.
A második várunk mindkettőnknek infernó volt.
Nagy könnyebség volt, hogy a küldetéses tárgyakat nem kellett messzire vinni, ami eddig nem így volt ezen a pályán.
Vakítás, élesztés és összeomlás varázslatokat nem kaptam.
Miután a térfelemen mindent összeszedtem és a +4 küldetéseket is megcsináltam, a negyedik hét végén kaput nyitottam a sárkányokon keresztül a pálya mindkét szélén.
A második hónap elején kölcsönös várfoglalások után a főváramban kaptam a támadást.
Ekkor a hősök az alábbi értékekkel rendelkeztek.
Daremyth 14-24-32-29, Grindan 16-17-36-25
A csatát a varázspontok mennyisége döntötte el. Nekem 250 manám volt, míg ellenfelemnek 580.
A láncvillámokkal lebontottuk egymás seregét, majd jöttek a föld elementál élesztések. Amennyben egy kicsit korábban elpusztítom az ostromgépét nem tudott volna egykönnyen bejönni a váramba.
Így azonban feladtam a küzdelmet, miután elfogyott a varázspontom, ami az ellenfelemnek ekkor még kb. 300 volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 12:46 

TÁBOR??????? SZEMÉLYESEN KELL RAJTA RÉSZTVENNI VAGY internetemn kell jáccanii? Ugya internten van a tábor és nem kell személyesen résztvenni rajta?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 14:00 
Heroes Team

Dougal írta:
TÁBOR??????? SZEMÉLYESEN KELL RAJTA RÉSZTVENNI VAGY internetemn kell jáccanii? Ugya internten van a tábor és nem kell személyesen résztvenni rajta?

Személyesen kell részt venni, így nem érdekel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 14:21 

Van olyan H%-es online (internetes, amin nem kell személyesen részt venn) verseny, amin néhány játékos egymás ellen harcol? Tehát nem kell beküldeni semmit, csak egymás ellen harcolunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 14:57 
Heroes Team

Dougal írta:
Van olyan H%-es online (internetes, amin nem kell személyesen részt venn) verseny, amin néhány játékos egymás ellen harcol? Tehát nem kell beküldeni semmit, csak egymás ellen harcolunk.

Ott van pl. a Lords (de gondolom téged nem érdekel, mivel Heroes 3), vagy a támadástornák (H2, H3; sőt H4 is volt, de ez nem internetes volt, ha jól emléxem) Meg az esetleges új verseny próbálkozások, meg Bogpista versenye, de ez mind Heroes 3-as.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 15:01 

Hagyd Tibsza! Én már próbáltam msn-en meggyőzni arról, hogy nem a megfelelő heroes résszel játszik (:)) de hajthatatlan volt! :? Csak azt tudta zajkózni, hogy h5 így, h5 úgy, a többi részt nem is ismeri, de majd rájön idővel... :P

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 15:29 

A H5-höz már patch is van, ami minden H3-mas vágyatokat kielígíti és a Heroes Tower oldaon lehet letölteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 15:59 

Dougal írta:
A H5-höz már patch is van, ami minden H3-mas vágyatokat kielígíti és a Heroes Tower oldaon lehet letölteni.

Az enyémet messzemenően kielégíti. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 16:23 

Tényleg? Kielégíti? Akkor töltsd le a Heroes 5-öt, telepítsd, utána a pathot tölrsd, le telepítsd, és próbáld ki a játékot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 19:00 
Heroes Team

Dougal írta:

Szia!
Legegyszerűbb:előveszed az eredeti H5-öt,a kódoddal amit adtak hozzá regisztrálsz az Ubisoft oldalon,majd az ottani szobákban tudsz online játszani.
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 aug. 01 kedd, 19:48 

Sziasztok!

Nem túl rég kezdtem Heroes-ni, de már szenzációsan jó vagyok :lol: . Még csak gép ellen nyomtam (ütöm-vágom persze), de nagyon tetszik! Az egyedüli ami nem tetszik, hogy egy játék borzalmasan sokáig tart. Ez egyrészt baj, mert ennyi idő a világon nics, másrészt előnye is van: minden más :) . Kérdésem: lehet-e úgy egymás ellen játszani neten, hogy „csak” max napi pár óra játék és mindig menteni-tölteni az állást? És ha igen, van-e valakinek kedve egy ilyen játékhoz? msn-m: hankesz007@hotmail@com
Ui: Sorry ha hülyeséget kérdeztem ... :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2177 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 109  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]