Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 19:25 

Bocsi hogy megint felhozom :oops: de nekem nagyon tetszett a bétás lénytoborzás :lol: . Ha valaki tud róla hogy modként kiadták (vagy legalább tippet ad hogy keressek rá azon túl hogy mod :D ) Megköszönném. A segítségeket várom priviben :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 14:48 

Nem tudja valaki, hogy van
-e map editor a heroes 5-höz? Már csináltam volna egy két pályát, de nekem az 1.1-es verzió van meg, amiben nincs editor. Csak az 1.1 ben nincs editor vagy a többi verzióban sincs?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 15:25 

Valaki nem tudna megadni egy linket vagy egy oldalt ahol biztosan van magyaritás a heroes 5-höz? nagyon kéne, mert angolul van meg!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 15:41 

cavalier36 írta:
Valaki nem tudna megadni egy linket vagy egy oldalt ahol biztosan van magyaritás a heroes 5-höz? nagyon kéne, mert angolul van meg!!!

Ha pár oldal visszaolvasol, Zolirobi már írta, hogy illegális letölteni. :wink: Különben meg megvásárolható minden áruházban, 15000 Ft alatt van az ára. :wink: A map editor még szerintem nem jött ki, de készülőben van. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 21:13 

Szasztok! Nekem lenne egy kérdésem: a Heroes 5 -ben valóban nincs pályaszerkesztő mert ami nekem megvan abban nincs és nem tudna vki ide az oldalra pár pályát felnyomni ha lehet mert azok amik alapból benne vannak pár egy picit unalmasak mivel már egy párat megcsináltam belőlük amiket meg még nem azok sztem meg nehezek, szóval nagyon hálás lennék ha bárki feltudna ide rakni pályákat a heroes 5-höz. előre is köszi :wink: [color=red][/color]

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 22:13 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A Heroes V. map editorát várhatóan az augusztus vége felé megjelenő 1.3-mas patch fogja tartalmazni. Addig gyűjtsetek és vegyétek meg vagy itt az oldalon keresztül rendeljétek meg a magyar nyelvű Heroes V-öt a bal oldali menüben az Előrendelés gombra kattintva! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 22 szomb., 23:41 

Üdv!

1.2 patch elérhető. Sajna még mindig nincs editor, viszont az Ubi állítólag teljesen rendberakta a multiplayer bugjait. Ami viszont tény a teljesség igénye nélkül: Duel mód Hot Seatben, 2 új multira (is) alkalmas map.

Jó kalandozást!

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 14:11 

patch 1.2
- Alt+TAB még nem teljesen támogatott. Ha sokáig játszol és/vagy túl gyakran használod a rendszer belassulhat (mintha amúgy nem 8) )
- ha régebbi verzióból töltesz be mentést, bizonyos javítások csak a pálya újrakezdése után lépnek érvénybe

Új cuccok:
-kibővített gyorssúgó az épületekről a kalandtérképen
-CTRL-t lenyomva mindig melee attack most már működik
-"R"-rel a vár bármely képernyőjéről egyből a toborzóba ugrik
-új lénytulajdonság: "Range", ami meghatározza azt a távolságot, ahol a lény sebzése még feleződik
- új video opció: kamera mód
-új csata vége dizájn
-Hot Seat duel mode
-Hall of Fame
-2 új térkép

Javítások
-működik rendesen a multiplayer
-számos szöveghiba javítva
-a következő térképeken javították a balnszot: 'The Conquest', 'The Attack', 'The Invasion', 'The Cultists', 'The Triumvirate', 'Defiance', 'Island of One's Own'
-a 'The Fall of the King' pályán az AI nem vehet Haven hőst többé
-'The Cultists' mapon a 'Capture any town in one week' feladat nem eltűnik, ha teljesítve, hanem kipipálva
-a 'The Temptation' mapon, ha Wizard járőrt a folyónál kinyírunk, az 'Avoid enemy patrols' cél nem minősül "teljesítettnek"
-A 'The Refugees' mapon javították az egyik célkitűzést
... egy csomó pálya szöveg, apró bug javítva; még 3 dolog amit én fontosnak találok
- a vámpírok és a vámpírlordok már nem szívják vissza az életerőt élőhalottakból
- deep hidra bátyó teljes hp regenerálást végez
- a varázslatokról a könyvben pontos infót kapunk (hány körig tart, számszerű effekt)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 15:42 

Hát nekem pont ez nem müklödik :( a varázskönyvben kapok egy leírást a mágiáról de hogy mekkora a sebzése sehol sem írja :( csak amikor ellövöm :( Vagy lehet hogy azért van ez nálam mert valamit elállítottam? valaki tud tippet?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Coradiel 2006 júl. 23 vas., 16:22-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 15:49 

Most már van Hall of Fame, range..
Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt.. Szépen apránként csak kipofozzák a hülyeségeket a játékból, és jó lesz.. Hajrá az 1.4-ért! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 20:16 

Sziasztok! Lehet már kérdezték de én nem találtam :oops:
Sylvan hadjárat 3. pálya. Először meg kell védened a fővárost - amit el is buksz, aztán meg visszafoglalni! Ezek után megfelelő helyőrséget (50 druid elder, 30 silver unicorn, 10 dragon) kell elhelyezni a városkában. Mindezek után indulhatnál kiszabadítnai a bebörtönzött hősöket...DE! A lila egy egyirányú kapun keresztül kb heti 1x sereget küld a várad felé, amit ugye meg kellene tartanod.

Erre én azt a megoldást találtam, hogy bent ülök Findannel a várban, de így meg nem tudok haladni a hős kiszabadításban. Help me! Véget ér a lilák inváziója vmikor?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 20:16 

Coradiel írta:
Hát nekem pont ez nem müklödik :( a varázskönyvben kapok egy leírást a mágiáról de hogy mekkora a sebzése sehol sem írja :( csak amikor ellövöm :( Vagy lehet hogy azért van ez nálam mert valamit elállítottam? valaki tud tippet?

sajnos a magyar verzió szöveg ügyileg picit bugos, de az angol verzióval nem találtam szöveg hibát
talán a továbbiakban odafigyelnek az ilyen jellegű problémákra

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 20:54 

VodevilX írta:
sajnos a magyar verzió szöveg ügyileg picit bugos, de az angol verzióval nem találtam szöveg hibát
talán a továbbiakban odafigyelnek az ilyen jellegű problémákra

Köszi VodevilX a segítséget :) én is remélem hogy jobb lesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 12:34 

Ahoj!

A Hall of Fame-et úgy elszúrták ahogy kell. Külön-külön, pályákra bontott listákat csinál, aminek persze megvannak az előnyei is, de azért a régi jobb volt. Viszont a Hot Seat duel mód a sláger most nálam, csak sajna kevés a választható hős. Remélem megcsinálják majd a Duel Hero Editort, ahogy ígérték.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 13:43 

Duel Hero Editor :?: Ilyen is lesz? :o
Már várom... egymásnak lehetne engedni két ultimate skilles hőst :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 15:09 

Sziasztok!!!!!!

Baromi nagy problémám van. :(((((
1 hete nyomultam utoljára a Heroes 5el. Most, hogy hazajöttem, gondoltam folytatnám. VISZONT: az agyvérzés határára sodródtam, mikor észrevettem, hogy nem tudom folytatni. -> Ez a mocskos program visszatért az eredeti beállításokhoz (közvetlenül a telepítés utánihoz) -> elmásztak a beállításaim: handerő, felbontás... SAVED GAME ???????????

"My Documents" -> "My Games" -> "Heroes of Might and Magic V" -> "Profiles" -> "LaC" -> "Saves". Itt azonban ott vannak az elmentéseim.

Mit tegyek, hogy ne kapjak agyvérzést. (újrakezdeni valahogy nincs kedvem)

Mentsen meg valaki!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 15:31 

LaC írta:
Sziasztok!!!!!!

Baromi nagy problémám van. :(((((
1 hete nyomultam utoljára a Heroes 5el. Most, hogy hazajöttem, gondoltam folytatnám. VISZONT: az agyvérzés határára sodródtam, mikor észrevettem, hogy nem tudom folytatni. -> Ez a mocskos program visszatért az eredeti beállításokhoz (közvetlenül a telepítés utánihoz) -> elmásztak a beállításaim: handerő, felbontás... SAVED GAME ???????????

"My Documents" -> "My Games" -> "Heroes of Might and Magic V" -> "Profiles" -> "LaC" -> "Saves". Itt azonban ott vannak az elmentéseim.

Mit tegyek, hogy ne kapjak agyvérzést. (újrakezdeni valahogy nincs kedvem)

Mentsen meg valaki!!!!! KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!

Ezek alapján én úgy veszem észre. mintha a betöltés után átált volna valami default profilra, és lehet, hogy csak ki kellene választani a LAc profilt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 16:37 

... ha ki lehet választani 8) ha nem akkor meg csinálj a mentésekről biztonsági másolatot, kreálj egy új profilt, aztán annak a mappájába másold be a save-kat.
1ébként nekem meg olyat csinált, hogy belöktem egy elmentett állást, befejeztem a pályát és mondom megnézem bekerültem-e a HoF-be, de akkor látom, hogy 1.1-es. "Jé" -mondom, mert azt hittem telepítettem a patchet. No kilépek, hogy pótoljam, erre kiírja, hogy már telepítve. Ezután megint start, és szerencsére már 1.2-es... de persze HoFban nincs ott a nevem. Lehet hogy csak 1.2 alatt kezdett pályával lehet bekerülni? Bár írták is h sokminden nem működik régi save-vel.
Na olaj.
Aloha

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 21:52 

ja a patch nem szereti a korábbi dolgokat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 22:02 

Sziasztok, az lenne kérdésem hogy hol taláélom a tears of asha-t a warlockos küldi második részében. Néztem a leirásokat, de csak a necro van fennt eddig. msn en keresnétek annak nagyon örülnék msn:raistlin_majere_3@msn.com

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]