Zargul írta:
zolirobi írta:
Unalmamban összeszedtem a topikban szereplő összes tényt, bemásolgattam őket egy Word dokumentumba, és feltettem a webre, mindenki örömére

Nem semmi, az alapbeállításokkal 56 oldalba jött ki!!! Kicsit szórakozgattam vele, sikerült 46 oldalba tömöríteni

A link:
www.stcable.co.yu/~zolirobi/tenyek.docÜdv: zolirobi
Nem rossz, gratula!Viszont úgy vélem ekkora adagban ez már nem viselhető el

Mire egy "szűz" végi olvasná szivaccsá válna az agya és az utolso sok x tényt nem is fogná fel

Na mindegy, azért jó hogy megvan.
Megkíméltelek volna a problémától, ha szólsz, ugyanis nekem az összes megvan egyben, azok is, amik még nem is voltak!
Egyébként tényleg azért jelentetem meg "aprólékosan", mert különben a kutya sem olvasná végig. Olyan ez, mint egy filmsorozat. Egyben nem nézné senki sem (max az, aki mazochista

), külön-külön, max 2 rész/nap arányban már kelendő lenne!
Következzenek akkor a mai tények:
• A kínai Beijing Kacsa Étteremben egyszerre akár 9000 vendég is helyet foglalhat.
• Egy újszülött ötször gyorsabban lélegzik, mint egy felnőtt.
• Az első világháborús legendás pilóta, a Vörös Báró igazi neve: Manfred Von Richtofen.
• A legtöbb, egy anyától született gyerek rekordja: 69.
• A horroríró Dean R. Koontz nevében az "R" a Ray-t jelenti.
• Telly Savalas és Louis Armstrong is a születésnapján halt meg.
• Isaac Newton mindössze 23 éves volt, amikor felfedezte a gravitáció törvényét.
• Sawney Beane, a felesége, 6 lánya és 32 unokája a Galloway (skócia) melletti barlangokban élt a XVII-ik században és emberevésből tartotta fent magát. Az áldozatok száma pontosan nem ismert, de a korabeli hírek évi 50 körülire teszik a számukat. Később a teljes családot katonák fogták el, Edinburghbe vitték és kivégezték.
• Samuel Clemens (másnéven Mark Twain) életének utolsó éveiben napi 40 szivart szívott.
• Az orosz I. M. Csiszov túlélt egy 7300 méteres, ejtőernyő nélküli ugrást. A férfi szerencséjére egy hóval vastagon borított hegyoldalra esett.
• Nagy Péter cár kivégeztette felesége szeretőjét, feleségét pedig arra kényszerítette, hogy egy alkohollal töltött üvegben a hálószobájában tartsa a férfi levágott fejét.
• Napóleon rettegett a macskáktól.
• Mozart teljes neve: Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus Mozart.
• Egy John Bellavia nevű illető több, mint 5000 vetélkedőn indult - és egyszer sem nyert semmit.
• 1911-ben Bobby Beach majdnem minden csontját összetörte, de túlélte a Niagara-vízesésen végzett hordótúráját. Később Új-Zélandon elcsúszott egy banánhéjon, és belehalt a sérülésbe.