Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Elakadtam!
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 19 szer., 21:40 

Olvastam az elején a kérdést, valhogy így jártam én is a hadjáratoknál! A kékfejű dzsinnel nem találom a sárkánybör páncélt, igy nem nyerek bebocsátást a fekete sárkányokhoz, hogy megküzdjek velük. Végigpörgettem a topicot, de lehet, hogy gyorsan, és nem találtam meg a választ. Még1* kérem a nagytudásút, hogy ossza meg a helyet, hol meglelhető a páncél!
:oops: Kínomban elkezdtem másik hadjáratot, de a kalózkislánnyal is elakadtam. Ott pedig le kell vmi nagyon gonoszt győzni, akit nem tudok ki. Meg kell keresni vmi medúza csajt, utána a várban vmit felépíteni, ami nincs is! Már ellenség sincs, minden vár az enyém, a földalatti zegzugokat is bejártam, a tenngert is behajóztam, de semmi. Legyöztem a bekapos tengeri szörnyeket is és az őket irányító hipnotizőröket is. A várat is megtartottam, aminek elvesztése a hadjárat végét jelentette volan, és akkor mit kell még csinálni? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 20 csüt., 11:14 

Sziasztok!

Felvetnék én is egy problémát, és csak kíváncsi lennék, hogy találkozott-e más is ilyesmivel.

H4 WOW-ban játszottunk egy multit, aztán az első hónap végén elkezdtük volna gyakni az ellent. Itt azonban belefutottunk egy nagyon csúnya dologba. :evil:
M-es a pálya, egyformán indultak a csapatok (megnéztük 1-es szintű hősök semmi bónusz1séggel), és kisbarátaink (2 ellen volt) a 2. hó elején 30-as szintű hősökkel rendelkeztek, míg mi csak 19-esekkel. (Na jó itt még ki lehetne röhögni, hogy bénák voltunk) De ez még nem elég, hanem vagy 120 - 120 waterelementáljuk is volt a drágáknak :shock: (nem árt tudni, hogy barbár és life várak voltak az ellenfelek, a pályán sehol nem volt waterelementál lelőhely, és nem volt semmilyen quest ami ilyet ajándékozott volna).
No ezt 1 picit furcsálgattuk, aztán beletörődtünk, hogy bénák voltunk, vagy a pálya hibája.
Ezután viszont 2-3 nappal játszottam (volna) 1 versenypályát, ahol a gépnek már 380 darázsfészek :shock: :shock: :shock: drágaság volt 1 hónap után az s-es pályán az ellenfélnek (mondanom sem kell itt sem tudott volna ilyet szerezni sehol).
Lehet, hogy így oldották meg a WOW-ban az AI problémákat?
Ezután újrahúztam a H4-et, és semmi probléma.
Szal láttatok már ilyet :?:

csá:
Sorceress

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 20 csüt., 13:07 

Benyo írta:
...Jah, ez igy igaz! Hulljon! 8)
Engem csak 1 dolog zavar, amikor iszonyu durva ellenfelek vannak, nincs penzed lenyre, 500 ap a beveteled, es nyomkodod az "End Turn"-oket 1 hetig... Persze, ez sok minden miatt jo, csak olyan idegesito, hogy tetlenul varsz...
Bar most, hogy belegondolok, a H3-ban ilyet sose csinaltam, csak a
H4-ben...

Bocsi, de szerintem ez nem jó dolog, ha nem csinálsz semmit, csak a köröket nyomod enymás után. Hisz akkor az ellenség közben fejlődik, a független egységek létszáma is növekszik stb. Tehát egyhelyben ülni és a pénzt a körökkel gyűjteni, az a vesztés alapja :-( -szerintem!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 20 csüt., 13:21 

Kull írta:
...
1) Varázslós küldetés, 3. pálya ahol Solymr a hős és meg kell találni a fekete sárkány temetőt/ki kell ütni a pávakék hőst, nos a problémám a következő:
Bal felső sarokban van egy-egy teleport kapu bejárat/kijárat és egy alagút szerűség illetve a jobb felső sarokban a vár mögött van egy teleport kapu bejárat, de egyikhez sem tudok eljutni!
...

A jobboldali vár mögött van a teleport, amivel a bal felső sarokba át tudsz menni az alvilág lejáratához. A várat jobbról (Délről) kerüld meg, ott van egy torony, már nem tudom mi a belépés feltétele, de ha beenged, akkor ott vagy a teleportnál. Én is Északról akartam sokáig megkerülni, míg rájöttem, hogy röviden kell vezetni a hőst a toronyhoz, ami elzárja az utat a teleporthoz. Ha a toronyt "átlépted", eltűnik és aztán már lehet száguldozni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 20 csüt., 15:22 

Barna írta:
Kull írta:
...
1) Varázslós küldetés, 3. pálya ahol Solymr a hős és meg kell találni a fekete sárkány temetőt/ki kell ütni a pávakék hőst, nos a problémám a következő:
Bal felső sarokban van egy-egy teleport kapu bejárat/kijárat és egy alagút szerűség illetve a jobb felső sarokban a vár mögött van egy teleport kapu bejárat, de egyikhez sem tudok eljutni!
...

A jobboldali vár mögött van a teleport, amivel a bal felső sarokba át tudsz menni az alvilág lejáratához. A várat jobbról (Délről) kerüld meg, ott van egy torony, már nem tudom mi a belépés feltétele, de ha beenged, akkor ott vagy a teleportnál. Én is Északról akartam sokáig megkerülni, míg rájöttem, hogy röviden kell vezetni a hőst a toronyhoz, ami elzárja az utat a teleporthoz. Ha a toronyt "átlépted", eltűnik és aztán már lehet száguldozni!

Szia Barna,

Köszi a segítséget, de valaki már megválaszolta régebben és meg is csináltam csakhogy azóta valahogy elment a kedvem a H4-től és ezt a küldit is félbehagytam csakúgy mint a nekróst/lovagost ..... bár azért a barbárost/tündést megcsináltam .... nekem valahogy ennyi elég volt H4-ből :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 20 csüt., 16:42 
Heroes Team

Sorceress írta:
Sziasztok!

Felvetnék én is egy problémát, és csak kíváncsi lennék, hogy találkozott-e más is ilyesmivel....

Üdv !

Elég sok tapasztalatom van (teszt és verseny), de ilyennel még nem találkoztam (WOW-val versenyzek).

A versenypálya: Final Exam, sima H4-ben nincs termelés (azt hittem, hogy ez valamilyen pályabeállítás) ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 20 csüt., 20:47 

Kull írta:
...
Köszi a segítséget, de valaki már megválaszolta régebben és meg is csináltam csakhogy azóta valahogy elment a kedvem a H4-től és ezt a küldit is félbehagytam csakúgy mint a nekróst/lovagost ..... bár azért a barbárost/tündést megcsináltam .... nekem valahogy ennyi elég volt H4-ből :cry:

Bocsi, de tagnap leltem rá a fórumra, nem vagyok neten, csak ha tanulok.
Sajnálom, ha feladod :cry: , pedig a heroes a legjobb körökre osztott stratégia. Nincs is ilyen jó másik, szerintem unalmas és lassú a többi, de ennek van hangulata, szépsége, logikája... Én is a realtime-kat szeretem, bár mostanában sokszor csak ész nélkül lövöldözöm, az megnyugtat 8)
De a h4 mellett éjjeleket el tudok ülni. Nem játszottam még hálóban heroest, félnék, hogy elvernek és attól is, hogy elunnám az életemet! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: SEGÍTSÉG!!!!
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 23 vas., 11:25 

Flames írta:
A Heroes 4.-ben, a sárkányos hadjáratban, Solymr nem tud bemenni a sárkány-barlangba, mert nincs nála a sárkánybőr páncél! Please valaki írja meg hol a francban találom azt a tetű páncélt! Köszöntem...

Tisztelt mindenki!
Végre sikerült olyan konfigot összetákolni, amivel tudok h4ezni. Az öröm azonban most sem teljes, mert én is elakadtam a kampányban, mégpedig hajszálra ezen a ponton. Végigolvastam a topicot, jobbnál jobb ötleteket írtatok, de a választ valójában nem találom. Az igaz, hogy az összes oracle meglátogatása után megjelenik a térkép, de odamentem az x-re és felástam, aszonjda: sajnos itt nincs semmi. Mondok: biztos rossz helyen ástam, mondjuk fél centivel arrébb. Nézem puzzle, ill. csak nézném, mert már nem mutat semmit, tök üres a kép.
Kérdésem: én már mindent el tudok képzelni, de most komolyan, lehetséges az, hogy a kulcsfontosságú arti véletlenszerűen legyen rajta a térképen?
Egyébként bejártam az egész mapot, minden ellent kiiktattam, minden barlangot, anyámtyúkját felnyomtam. Egy helyen nagák legyőztek egy ellent, a nagákat is legyaktam, de náluk se volt az a nyomorult páncél.

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 24 hétf., 11:07 

Én is itt akadtam el még múltkor, és az itt olvasottak alapján baró módra meg tudtam csinálni. A páncél megvolt, feketesárkány likvidálva... 8)
Már Emiliával és a Soymárral együtt vagyok, épp az istenek kardját keresem. Még nem akadtam el, csak nem volt időm végig vinni a hadjáratot a hétvégén :cry:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barna 2003 nov. 24 hétf., 16:03-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: SEGÍTSÉG!!!!
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 24 hétf., 13:47 

kazakh írta:
Flames írta:
A Heroes 4.-ben, a sárkányos hadjáratban, Solymr nem tud bemenni a sárkány-barlangba, mert nincs nála a sárkánybőr páncél! Please valaki írja meg hol a francban találom azt a tetű páncélt! Köszöntem...

Tisztelt mindenki!
Végre sikerült olyan konfigot összetákolni, amivel tudok h4ezni. Az öröm azonban most sem teljes, mert én is elakadtam a kampányban, mégpedig hajszálra ezen a ponton. Végigolvastam a topicot, jobbnál jobb ötleteket írtatok, de a választ valójában nem találom. Az igaz, hogy az összes oracle meglátogatása után megjelenik a térkép, de odamentem az x-re és felástam, aszonjda: sajnos itt nincs semmi. Mondok: biztos rossz helyen ástam, mondjuk fél centivel arrébb. Nézem puzzle, ill. csak nézném, mert már nem mutat semmit, tök üres a kép.
Kérdésem: én már mindent el tudok képzelni, de most komolyan, lehetséges az, hogy a kulcsfontosságú arti véletlenszerűen legyen rajta a térképen?
Egyébként bejártam az egész mapot, minden ellent kiiktattam, minden barlangot, anyámtyúkját felnyomtam. Egy helyen nagák legyőztek egy ellent, a nagákat is legyaktam, de náluk se volt az a nyomorult páncél.

Én annyiban tudok segíteni, hogy nekem ott volt ahol a puzzle-n megjelölték és onnantól kezdve már minden ment simán, ötletem sincs mi lehet a gond nálad ........

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Sorry!
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 24 hétf., 17:23 

hel'LÓ' Mindenki!

Szóval csk elnézést akarok kérni, ha valakinek megsértettem a szépérzékét az eddigi aláírázommal. Szerencsére az orromra koppintottak. Mégegyszer bocs!
Jó játékot mindenkinek!!!

CSŐ'dör'

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 25 kedd, 13:16 

Én igazán örülök, hogy más nem akadt el, de inkább arra lennék kíváncsi, hogy előfordulhat-e, hogy az artifact nincs a térképen. Illetve, ha rajta volt, de esetleg egy ellenfelem megszerezte, akkor hol lehet? (mint már említettem, már mindenkit legyőztem a térképen nincs más, csak a fekete sárkányok meg én) :evil:
Elképzelhető-e olyan variáció, hogy nem volt a térképen az a nyamvadt páncél (mint már említettem, a puzzlés helyen nem volt) :?:
Vagy esetleg nagyon nagy fantáziával elképzelhető-e, hogy valamelyik ellenséges hero-nál volt a páncél, de a gép dismisselte saját hősét a páncéllal együtt? (bár nem hiszem, hogy az AI dismisselne... :wink: )
Talán azt meg tudja valaki mondani, hogy a kampány térképekbe bele lehet-e mászni valahogy, hogy legalább megnézzem, hogy mi a helyzet.
Baromira nincs kedvem előlről kezdeni az egészet :roll:

„mi lesz, ha ideérnek a trogodlitidok...”
hát én a heroesos tapasztalataim alapján a legkevésbé attól félek, hogy mi lesz, ha trogodlitidok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 25 kedd, 13:33 

velem előfordult a Homm4 kampányában egy hasonló eset:
az ellen benn dekkolt a várában és nála volt a nyamvadt artifact, amire szükségem lett volna
mivel a lényszaporulatom soha nem érte volna el az övét, muszáj volt feladnom a játékot :cry:
lehet, hogy kazakhnak van igaza, annál is inkább, mert a grál kiásása nem mindig olyan egyszerű feladat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 25 kedd, 14:32 

Érdekelne, hogy ki lehet-e deríteni egy oracle-ről, hogy már láttam-e? Persze heroes4-ben, és nem úgy, hogy odamegyek.

Az ásásról annyit, hogy a crack-elt heoes4-ben nekem is gondom volt vele. Egyszerűen nem mutatta a helyet ahol ásni kellene.

üdv: Joe

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 26 szer., 11:37 

Szerintem, ha nem mutat helyet, akkor nem néztél meg minden orakulumot!
Nem hadjáratban, hanem küldetésben jártam úgy, hogy a gép előttem kiásta a cuccost, és elvitte, nekem már üres volt.
Hadjáratban még nem történt meg ez velem. Az Emiliás hadjáratot most csinálom, a kalózos kiscsajjal félben vagyok, de a többit már megcsináltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 06 szomb., 18:23 

üdv arcok!

ha map editorban megcsinálom hogy egy adott pályán az összes hőssel lehessen menni, akkor miért nem választhatok azok közül mégis, pedig elmentettem

előre is kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 16 kedd, 19:44 

Hi!
tudom jo reg eltuntem mondjuk a heroest is hanyagoltam
de nem birtam tovabb es most felraktam a gepemre magyaritas meg minden (a taborban kapott valtozat)
DE
nem muxik....
amikor elinditom a video lefut aztan ahelyett az uzenet helyett hogy nincs benn cd(pdig benn van) egy ugyan olyan ablakban ez a szoveg:a heroes3 futtatasahoz legalabb 5mb szabad hely kell szabaditsak fel 5mb szabad helyet blablabla. 25giga szabad helyem van :)
szoval aki tudja az okat vagy a megoldast plz valaszoljon
udv KADY
ui:brutaljol nez ki a H5 arkangyal

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 18 csüt., 14:40 

Sziasztok!

Kéne nekem egy kis segítség a Heroes III Armageddon Balde egy kampányjának az egyik pájáját nem tudom megcsinálni, mert nem tudom mi a feladat. Így szól: To prove you can keep land for the citizens you must defeat all of the creatures inhabiting this area inside of four months.

Lécci segítsetek, mert nagyon régóta ezen a pályán vagyok és nem tudom megcsinálni :(
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 18 csüt., 15:52 

__Morpheus írta:
To prove you can keep land for the citizens you must defeat all of the creatures inhabiting this area inside of four months.

Jelentése:
le kell győznöd az ÖSSZES, a pályát benépesítő kóbor lényt 4 hónap alatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 dec. 19 pén., 1:48 

Szia!

credo írta:
__Morpheus írta:
To prove you can keep land for the citizens you must defeat all of the creatures inhabiting this area inside of four months.

Jelentése:
le kell győznöd az ÖSSZES, a pályát benépesítő kóbor lényt 4 hónap alatt.

Igen, de MINDENKIT megöltem és nincs nem írja ki, hogy nyertem!! :(
Elküldjem a mentést?? 4 hónap 4 hét 7 nap-ján van egy mentés ahol mindenki ki van nyírva a legerősebb ember elér bárhova, mert Dimension door és a fly is megvan elküldjem?? nem tudom, hogy mit kéne csinálni :(:(

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]