Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 19:02 

létra írta:
Havoc írta:
létra írta:
Hello!

lenne egy olyan hülye kérdésem hogy a Heroes V-ben meddig egy kör a csatában? Mert van olyan lényem ami már legalább 2-szer 3-szor lépett valamelyik meg még egyszer sem? (a kérdés onnan adódik hogy pl. az ancient treant-nek van egy olyan tulajdonsága hogy gyökeredzés, 1 kör kihagyás után korlátlan visszatámadás 1 körig, és nem tudom hogy amikor az ancient treant jön az a kör vége felé van-e és érdemes-e kihagynom a körből hogy a következőben visszatámadjon mindenkinek)
remélem érthetően írtam le :)

Nos, a Blood Fury aktivitása (kezdeményezése), pontosan 16,ezért eléggé sokszor van a köre. Pl. vannak lények akiknek nagyon alacsony az aktivitásuk (kezdeményezésük). A lassítás varázslattal hátralökhetjük a kiválaszott lény körét, vagyos csökkentjük az aktivitását (kezdeményezését). Erre gondoltál? :wink:

igen ezt értem, de pl. az ancient treant ha kimarad egy körből akkor a következő körben mindenkinek vissza üt, de nem tudom hogy hol van egy-egy körnek a határa, mikor van vége az egyiknek és mikor kezdődik a másik, vagy itt nincs olyan meghatározott kör mint a 3-ban? ahol akkor van vége a körnek amikor mindegyik lény lépett, mert ugye az 5-ben nem beszélhetünk olyan körről mint a 3-ban, mert nem minden lény lép ugyanannyit a különböző kezdeményezések miatt.

Hát, igen. Ugye most az aktivitások miatt nemigen van kör, ugyanis egyes lények előbb lépnek, pl. Blood Fury. Ő többször bir lépni, mint a Treant. Rosszul tudom? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 19:10 

thx jitay

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 19:38 

Létra:
A Heroes V-ben a csatában már nincsenek kimondott körök. A kezdeményezéstől, sebességtől függ, hogy ki mikor következik, így igazából nincs kör.
Ha viszont mégis egy körről beszélünk, akkor előfordulhat varázslatok miatt, hogy egy lény háromszor, másik pedig nem is lép az adott körben! Remélem, érted, hogy mire gondolok.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 20:09 

köszönöm a segítségeket így oké, de mivel már nincsenek igazi körök az egy körig tartó dolgoknak végülis nincs is teljesen meghatározott időtartama (vagy valami ilyesmi :) )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 17 hétf., 20:39 

létra írta:
köszönöm a segítségeket így oké, de mivel már nincsenek igazi körök az egy körig tartó dolgoknak végülis nincs is teljesen meghatározott időtartama (vagy valami ilyesmi :) )

Sztem ilyen tekintetben (pl. a Treantnak a "legyökerezős" képessége) egy kör az az időtartam ami a lény két cselekvése közöt lezajlik... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 18 kedd, 8:29 

létra írta:
... mivel már nincsenek igazi körök az egy körig tartó dolgoknak végülis nincs is teljesen meghatározott időtartama (vagy valami ilyesmi :) )

Actionok vannak, amik akkor érvényesülnek ha az adott lény jön.Pl:Decay, mérgezés, stb.Mivel a kör fogalma megváltozott - vagy talán már nincs is ilyen dolog - inkább a varázslatok létrejöttének száma egy lényen nevű dologról beszélhetünk.Vagy valami ilyesmi.Persze a folyamatosan aktív varázslatok - például a fentiekben említett Treant képesség vagy a Haste - nem tartoznak ide.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 16:08 

végre holnap jön az 1.2 és utánna talán normálisan lehet majd multizni az ubi onlineon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 21:13 

Lenne egy kérdésem: Csak nekem hiányzik a Beta-ból a lénykívételnek az a módja hogy egy nagy csarnokban áll az összes toborozható lény ( a megvehetőek élesen, a nem kifejlesztettek meg szellemalakban). Vagy csak én emlékszem már rá? :) De ez nekem nagyon tetszett nagyon nagy filingje volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 19 szer., 22:20 

Coradiel írta:
Lenne egy kérdésem: Csak nekem hiányzik a Beta-ból a lénykívételnek az a módja hogy egy nagy csarnokban áll az összes toborozható lény ( a megvehetőek élesen, a nem kifejlesztettek meg szellemalakban). Vagy csak én emlékszem már rá? :) De ez nekem nagyon tetszett nagyon nagy filingje volt.

ez a bétában volt, le kell mondanod róla, de amúgy is suta volt kissé, mmint játék szempontból...

más
kör: én szerintem is a trentnél a kör az amikor újra jön, bár ez nem teljesen állja meg a helyét, hogy minden lénynél, a varázslatok hosszát kellene megfigyelni. Az is lehet, hogy az elején legenerált sorrend szerinti első lény amikor újra sorra kerül, akkor telt le... Pl. catapult a vártámadásnál, ez lehet egy kiindulópont.

megint más
H3ban is csalt az AI sokan panaszkodtak, sőt asszem megjelent egy patch, vagy a WOGban van, hogy nem kapja meg a "bónuszokat" a gép???
Na mindegy, nekem Markal kinyírása, és a Demon Campaign 3. pályája okozott izzadnivalót, és ennek már örültem.
Különben is aki igazi kihívást akar, annak multiznia kell 8)

kicsit más
Apropó, nem lesz egy H5 party valamikor? Akár egy kisebb létszámú is...
Egy olyan 6-8 fős brigádnak tudnék helyet biztosítani... mondjuk úgy aug vége felé. Ha mindenki hozna magának gépet, kaja-piára összedobunk, egy augusztusi hétvége, vagy akár huszadika környékén? Jó lenne letesztelni a ghost módot, meg amúgy is... Nem verseny lenne csak úgy brahi.
Nos?
Helyszín: Hűvösvölgy
Időpont: vmelyik aug hétvége
Jel. korhatár: 18
Létszám 7 fő egyenlőre (8. én vagyok), de a helyszínt még le kell csekkolni elférés-ügyileg + 16amperos a villanyóra nem tudom ez mit bír el, de ha valaki ért hozzá szóljon, és két konnektor van összesen.
Ha valakit így is érdekel, írjon a cgsilver@gmail.com címre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 9:42 
Heroes Team

Hali!

1 gép max. 1-1,5 Ampert vesz fel + monitor pl. 19-es TFT max. 1 A vagy egy 17-es CRT max. 2-2,5 A

Azonban nem kell betojni, mivel átlagosan ennél jóval kevesebbet vesznek fel. Így szvsz a 16 Amper elég lesz. Viszont nem árt egy-két okosságot figyelembe venni, pl. jóminőségű hosszabítók/elosztók, ill. régi trükk, azaz kikapcsolt monitorokkal elindítani a gépeket, majd utánna szépen egyesével bekapcsolgatni a monitorokat.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 10:15 

Nimbus írta:
Hali!

1 gép max. 1-1,5 Ampert vesz fel + monitor pl. 19-es TFT max. 1 A vagy egy 17-es CRT max. 2-2,5 A

Azonban nem kell betojni, mivel átlagosan ennél jóval kevesebbet vesznek fel. Így szvsz a 16 Amper elég lesz. Viszont nem árt egy-két okosságot figyelembe venni, pl. jóminőségű hosszabítók/elosztók, ill. régi trükk, azaz kikapcsolt monitorokkal elindítani a gépeket, majd utánna szépen egyesével bekapcsolgatni a monitorokat.

Kössz kolléga 8) , bár eddig még nincs gond a túljelentkezéssel :lol:
Tényleg Nimbus, Te hogy állsz az 5 multival? Eljutottál már a címvédő szintig? :roll: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 20:35 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Megjelent a Heroes V-höz az 1.2-es patch! Hamarosan letölthető lesz a Heroes V szekciónkból, addig is innen leszedhetitek:

http://patches.ubi.com/heroes_might_magic_5/

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 20:57 

Na emberek most teszteltem a H5 multit az Ubi.com-on.Elsőnek azt kell, hogy mondjam, nem valami gyors dolog.Bár nem volt ghost mode és a hősök mozgásának sebessége is a leglassabb volt de nem hinném, hogy ezekkel annyit nyernénk.Most, pár perce fejeztem be és kora délután kezdtük.Poén még az, hogy most se legyőztem az ellenfelet, hanem ő adta fel :P Szóval tényleg nem valami száguldó téma ez :) Ja és csak ketten voltunk humánok és egy gép volt.Kíváncsi vagyok mi lehet 3-4 vagy esetleg több playernél(aki persze mind élő ember) :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 21:01 

Én még nem játszottam a multival, de ezek után lehet, hogy nem is fogok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 21:13 

Sziasztok! Lenne egy problémám:
Honnan tudnék leszedni 1.2höz tört exe-t? Nemtom ezt lehet-e itt, ilyen formában írni és az esetleges következményekért felelősséget vállalok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 21:19 

MGee írta:
Sziasztok! Lenne egy problémám:
Honnan tudnék leszedni 1.2höz tört exe-t? Nemtom ezt lehet-e itt, ilyen formában írni és az esetleges következményekért felelősséget vállalok!

Ezt itt, ilyen formában nem lehet :lol: De nem hinném, hogy másfajta patch kell(vagy igen???Akkor bocsesz)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 20 csüt., 21:48 

Zargul: ezt én is gondoltam, de azért hátha mégse :P
A tényállás az, hogy a tört H5-re feltettem először az 1.1et majd az 1.2t. Ezek után indítani nem sikerült. Az eredeti (tört) .exe visszarakásával már elindult, pár frissítés már benne volt - VIZUÁLISAN! Gyakorlatilag viszont mégse. Ráadásul kampánypályánál a töltésnél megjelenő kép és szöveganyag is eltűnt valahova...

Szerk: Ma úgy érzem vezekelni kell a bűneimért :oops: Megyek és megveszem az eredetit :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 16:46 

Hali!

Mit frissít a 1.2-es patch pontosan?

Nekem van egy totál eredeti angol gyűjtői változatom. Feltelepítettem, majd puszta kíváncsiságból az exe-t felülírtam egy nem egészen hivatalos exe-vel, hogy ne kelljen az igen drága cd-t (dvd-t) ki-be rakosgatni. A progi tökéletesen műxik, minden benne van, ami a speciális változatban benne volt eredetileg, és az 1.1-es patch után is működött. Sőt, még a magyarítást is kibírta (mondjuk nem nagy cucc azt az egy szem file-t kicserélni).

No akkor ezek után az 1.2-öt felpakolva megsüthetem a tört nocd exe-met? Vagy sem?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 16:54 
Heroes Team

Minden patch-hez (elméletileg) külön tört exe kellene, mert lehet hogy egy régebbivel is elindul a játék minden gond nélkül, de akkor lehet, hogy pár dolog majd hiányzik, amit a patchnek kellett volna frissíteni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 21 pén., 18:09 

Sziasztok!
Beorn: nekem annyit művelt, hogy 1.0 --> 1.2es frissítési procedúra után új .exe volt a régi helyett, így törni kellene azt is. Vagy berakod az 1.0 (1.1??) tört .exe-t de valszeg akkor pár dolog nem megy majd tökéletesen. Pl. nekem a kampány bevezető szövegei echte eltűntek :cry:

u.i: Ma beszereztem a H5 magyar verzióját, totál jogtisztán. Elnézést az előbbiekért :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]