Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 9:25 

Adler írta:
Vettem egy Zidane mezt, a hentes Materezzi megérdemli, én már a nézőtérre sem engedném be, nem hogy a pályára.
Egy igazi, alattomos, durván játszó védő.
A gólnál is simán lehúzta Vierát.

Domenech - ekkora gyükért - megérdemelte, hogy elbukta, aki a padon ülteti Trezeguet -t, s képtelen együtt játszatni Henry vel, az sz@pjon is.
Zizu ennek ellenére tényleg Isten volt.

Lippi jó csapatot csinált, a sok másod, meg harmadosztályú - Juve, Milan, Fio, Lazio - játékosokból, hol van ez az EB-n simán kieső olasz csapathoz képest.

Totti, Perotta, De Rossi, 3 világbajnoka van a Romának!!!!

Zidane ilyet nem tenne, ha csak Materezzi nem idegesítette volna fel. Eddig Juve szurkoló voltam, de most már, hogy Olaszország nyert, eggyel kevesebb Juve rajongójuk lett. :lol: Viera mögött egy kosárjátékos elbújhatna, nem, hogy Materezzi fejeljen gólt! :shock: Szerintem, ha Vierát nem húzta volna le, akkor nem nyert volna Olaszország!!! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 10:28 

engem a többi csaló csapat nem érdekel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 10:36 

Ebben a helyzetben normális, amit a fancia drukkerek éreznek, azért mégsem normális, amit Zidane tett. Nem mondom, biztos rendesen beszólt neki Materazzi, de egy ugyanolyan beszólással el lehetett volna intézni a dolgot. Miért kell tetlegességhez folyamodni???

Zidane-t mindig bírtam, de ez most kicsit kiábrándított belőle. Ő már egy olyan ember akire a gyerekek felnéznek. Most minden gyerek bika módjára fog menni a labdáért??? Ilyen helyzetben el kell számolni magadban 10-ig és utána ha még mindig ideges vagy, akkor tenni valamit. Közben meggondolod és mérlegeled a dolgokat, következményeket. Ezt ő nem tudta, így számomra már nem példakép, pedig volt mikor az volt!

Az olasz győzelemnek viszont örülök. Gól az, amit a bíró megad. Legyen az jogtalan 11-es vagy visszahúzás utáni gól... Ebben x-re végeztek, amikor a büntetőkre került a sor, biztos voltam benne, hogy az olaszok nyertek. Korábban háromból egyszer sem sikerült túlélniük a 11-es párbajt, így 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy külön készültek erre is! Látszott a magabiztos emeléseken. Aki nem ront büntetőt, legyen világbajnok!!!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 13:53 
Heroes Team

Havoc írta:
Adler írta:
Vettem egy Zidane mezt, a hentes Materezzi megérdemli, én már a nézőtérre sem engedném be, nem hogy a pályára.
Egy igazi, alattomos, durván játszó védő.
A gólnál is simán lehúzta Vierát.

Domenech - ekkora gyükért - megérdemelte, hogy elbukta, aki a padon ülteti Trezeguet -t, s képtelen együtt játszatni Henry vel, az sz@pjon is.
Zizu ennek ellenére tényleg Isten volt.

Lippi jó csapatot csinált, a sok másod, meg harmadosztályú - Juve, Milan, Fio, Lazio - játékosokból, hol van ez az EB-n simán kieső olasz csapathoz képest.

Totti, Perotta, De Rossi, 3 világbajnoka van a Romának!!!!

Zidane ilyet nem tenne, ha csak Materezzi nem idegesítette volna fel. Eddig Juve szurkoló voltam, de most már, hogy Olaszország nyert, eggyel kevesebb Juve rajongójuk lett. :lol: Viera mögött egy kosárjátékos elbújhatna, nem, hogy Materezzi fejeljen gólt! :shock: Szerintem, ha Vierát nem húzta volna le, akkor nem nyert volna Olaszország!!! :evil:

Hát azért megőrizhette volna a hidegvérét, akármit is mondott neki Materazzi. Mint pl. Gattuso, aki akár ugyanilyet tehetett volna korábban. Amúgy Zidane nem először csinált ilyet. Még emléxem is rá. Akkor ki is esett a Juve a Bl-ből. Nem bírtak magukkal a pályán. Amúgy meg Vieirát se kell félteni. Ő sem volt vétlenebb mint Materazzi. És a franciák jobban színészkednek mint a portugálok ezt észrevettem, de egy különbséggel, nem olyan látványosan, ezért is lehet hogy elnézőbbek velük szemben, pedig nem kéne. Kit érdekel hogy Vb és eb győztesek. Ugyanúgy kell ellenük fújni, mint egy albán válogatott ellen is. De nem csak velük van így hogy a bíró kivételez a nagyobb csapatokkal a kisebb csapatok kárára. Végülis a franciák leégtek de nem annyira mint amennyire leéghettek volna. Zidane meg jól búcsúzott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 19:38 

Hogy ez a Zidane bika megmozdulás mekkora sláger lett!
Feljebb látható egy Mortal Kombatos kép, itt meg még valami:
http://www.dongenlanmasters.nl/zidane/

Ki ne hagyjátok! :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 11 kedd, 19:50 

De roooossz!!Ez már komolyan fájt!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 12 szer., 15:45 

Freemy írta:

Még mindig nincs vége! Itt egy újabb oldal: http://www.yonkis.com/imagenes01/zidane.htm?

Akinek az eddigiek tetszettek, annak ez is tetszeni fog! :wink:

A macskás rész ütős! :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 23:17 
Heroes Team

Na hogy a rossz hírek után jöjjenek a jók is. :)

Újpest - FC Vaduz (LIE) 0-4, a 90. perc körül Tóth Norbert büntetőt hibázott.
Fehérvár - Kairat Almati (KAZ) 1-0, nehéz visszavágó lesz Alma-Atába.

Attól tartok, hogy a Debrecennek se lesz könnyebb dolga a Rabotnicki Skopje (MKD) ellen. Talán az utóbbi 10 év egyik leggyengébb eredményeit produkálták a magyar csapatok. A tavalyi se volt jobb, de ez. :evil:
Szegény Bicskei már le is mondott. Még el se kezdődött a bajnokság és már le kellett mondania. Ja és a liechtensteini csapat most annyi/vagy több gólt lőtt, mint 10 év alatt eddig az UEFA kupában.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 7:51 

Freemy írta:
Freemy írta:

Még mindig nincs vége! Itt egy újabb oldal: http://www.yonkis.com/imagenes01/zidane.htm?

Akinek az eddigiek tetszettek, annak ez is tetszeni fog! :wink:

A macskás rész ütős! :lol: :lol: :lol:

Nagyon jók a képek. A játék sem semmi, de a képek..... A játék gyorsan végetér. Ezt sajnálom. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 8:43 

KTibsza írta:

Attól tartok, hogy a Debrecennek se lesz könnyebb dolga a Rabotnicki Skopje (MKD) ellen. Talán az utóbbi 10 év egyik leggyengébb eredményeit produkálták a magyar csapatok. A tavalyi se volt jobb, de ez. :evil:
Szegény Bicskei már le is mondott. Még el se kezdődött a bajnokság és már le kellett mondania. Ja és a liechtensteini csapat most annyi/vagy több gólt lőtt, mint 10 év alatt eddig az UEFA kupában.

Te jóég, mik vannak!Nem követem figyelemmel a magyar focit de ahogy így elnézem nem is kár érte :? Ez már komolyan szánalmas...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 11:43 

KTibsza írta:

Szegény bicskei? :shock: NEM EDZŐ! Taktikai érzéke nincsen, egyszer nem állt fel a kispadról, hogy buzdítsa a játékosokat, csak ült ott, mint tette azt az rtl "szakértőjeként". Ott bezzeg megmondta a frankót. Mikor lehozta Kokót - 3-0 volt ekkor... - és behozta a Szőke gyereket, majdnem forradalmi hangulat alakult ki. Csatár helyett csatárt, te jó ég. :x De legalább megérte szidni. 8) Még van két hetünk a bajnokságig, talán nincs minden veszve, a visszavágón meg remélem legalább becsületből nyerünk, bár azt hozzá teszem, nagyon jól fociztak...

Zargul írta:
Te jóég, mik vannak!Nem követem figyelemmel a magyar focit de ahogy így elnézem nem is kár érte :? Ez már komolyan szánalmas...

Ha nem követed, akkor ne is szóld le. :evil: :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 14:05 

Poetice írta:
Zargul írta:

Ha nem követed, akkor ne is szóld le. :evil: :evil: :evil:

Bocs, hogy én tehetek arról, hogy nincs mit dicsérni.Valahogy eddig nem nagyon találkoztam említésre méltó "tettel" ebben a topicban.Hidd el, ha azt írták volna, hogy az Újpest, egy lichtenstein-i csapatot elvert 4-0-ra akkor azt mondtam volna, hogy grat.Nem rajtam múlott...azt hiszem...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 15:20 

Zargul írta:
Bocs, hogy én tehetek arról, hogy nincs mit dicsérni.Valahogy eddig nem nagyon találkoztam említésre méltó "tettel" ebben a topicban.Hidd el, ha azt írták volna, hogy az Újpest, egy lichtenstein-i csapatot elvert 4-0-ra akkor azt mondtam volna, hogy grat.Nem rajtam múlott...azt hiszem...

Nem is azt írtam, hogy dicsérni kellett volna. Hanem csak "láthatatlanban" szidod, az engem kiakaszt. Utálom, ha valaki divatból szidja a magyar focit. És látszik, hogy nem követed az eseményeket, mert csak egy játék fórumáról tájékozodsz. :oops:
1. Lichtensteini csapat ide vagy oda, a svájci másodosztályban játszik, és vert már meg első osztályút, a svájci bajnokkal meg x-elt.
2. Sajnos elég esélyes, hogy edzőbuktatás is van a háttérben, ami a játékosok miatt elszomorító, és azért is, mert nemzetközi porondon tették, de BB-t abszolút nem sajnálom...
Részemről lezártam. Nem személyeskedésnek szántam, csak az ilyen megnyilvánulás ellen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 17:00 

Poetice írta:
Nem is azt írtam, hogy dicsérni kellett volna. Hanem csak "láthatatlanban" szidod, az engem kiakaszt. Utálom, ha valaki divatból szidja a magyar focit. És látszik, hogy nem követed az eseményeket, mert csak egy játék fórumáról tájékozodsz. :oops:

Nos igen, ezt kihagytam.Nem divatból szídom magyar focit, ez volt az első alkalom, hogy egy fórumon negatívan beszélek róla.Nem is a magyar labdarúgásra gondoltam igazából, hanem az eredmény...khmm...nem egészen jó arányára.Tisztában vagyok vele, hogy azt írtam, hogy eddig nem néztem és ezután se fogom de ezt olyan átvitt értelemben gondoltam.Mármint ha egy magyar élvonalbeli ezüstérmes kikap egy másodosztálybelitől, akkor nem is vagyok kíváncsi arra, mi lehet a bajnokságban.Tehát ez a bénázás(mondjuk ki, ez az)nem érdekel.Lehet, hogy vannak színvonalas meccsek de csak azért nem fogok megnézni x sok másikat, hogy kiszemezgessem belőle a jót.Tudom, hogy pl az olasz bajnokságban is produkáltak nem egyszer unalmas meccseket de ott mégis más az arány, ott azokat elviselem...ohh bocsesz kicsit elkalandoztam.Más:nem a fórumról tájékozódok, csupán eddig egy dicsérő hsz.-t sem olvastam(a frissebbek közül), így egyfajta utalást akartam adni arra nézve, hogy ha rossz eredményeket beírtok akkor csaknem azért hiányzik jó eredmény mert nem írjátok be, hanem azért mert nincs.Vagy csak a negatívumot osztjátok meg a néppel? :) Na a lényeg a lényeg:nem akartam pesszimistának, fikagépnek, divatarcnak vagy egyébnek tűnni, egyszerűen elkeserített az Újpest eredménye.Nem ezt érdemelték meg.(remélem szereztem nálad ezzel valami plusz pontot, nem fogsz magyarfocigyűlölőnek titulálni :) Ja és fúj-fúj Fradi :D - még Poetice szeretet pont, még Poetice szeretet pont :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 17:25 
Heroes Team

Hát ha korábban nyitottam volna meg a fórumot, akkor azért lennének benne jó eredmények is. Mondjuk egy 50 évvel ezelőtt nyitottam volna meg. :lol:
De szerintem csak inkább a rossz eredmények kerülnek ide a fórumra, mert szeretik szidni a magyar focit, lehet, nem biztos. Én amolyan optimista magyar szurkoló vagyok. De hamar letörök. De sztem az is szép eredmény tőlünk hogy az utóbbi évekbe a BL 3. selejtező körig eljut a csapat. Meg a tavalyi DVSC eredmények is itt vannak. Amikor 8-0-val jutott tovább a Hajduk Split ellen. Vagy amikor a FTC 1-1 után tizenegyesekkel esett ki és egy hajszálon múlott hogy nem jutott be a csoportkörbe. Vagy a FTC-Feyenoord 1-1 (2-3 éve lehetett, nem emléxem pontosan), Hearts-FTC 0-1, jó eredménynek számítanak, és lehettek volna jobbak is. Még a továbbjutás se volt messze tőlük. És ez csak klubszinten.
Ja és a nemzetkőzi kupákban nem számít hogy ki a csapat, egy a lényeg, hogy magyar.
Azt sajnálom, hogy egyszer elérünk egy egész jó, vagy hihetetlen eredményt, utána meg jön a szörnyű valóság és bukunk egy nagyot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 21:38 
Heroes Team

Megszületett a döntés az olasz bundabotránnyal kapcsolatban.
A döntés szerint a Milan marad a Serie A-ban, de -15 ponttal kezdi a bajnokságot és a BL-ben nem indulhat.
A Juve, Fiorentina és a Lazio a Serie B-ben kezdheti meg a 2006/07-es szezont, plusz a Juve csapatától elvették az utóbbi két bajnoki címét és -30 ponttal indul a Serie B-ben.

Magyarország:
A FTC és a Vác nem indulhat az NB1-ben. Nem kaptak licenszet. Valamint az MTK is ilyen helyzetbe kerülhet, ha nem fizet a svéd játékosmenedzsernek, a tartozását.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 21:53 

Üdv!ez már végleges,vagy lehet fellebezni?Szerintem a Milannak meglessz az uefa kupa indulási joga,a juvet meg mér nem a 3mad osztályba sorolták???Bajnok lehet az inter,illetve hajrá ROMA!!! Kár a fradiért,,a vácért is de akkor most indul helyettük 2 csapat a keleti és nyugati főcsoportból vagy nem?A bíróság a szintén a másodosztályba visszasorolt Laziót 7, a Fiorentinát 12 pontnyi levonással büntette, így ők halványan reménykedhetnek az azonnali feljutásban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 23:06 

Zargul:
Ez esetben elnézést kérek, de a hsz-ből úgy tűnt. :) Az utolsó mondat meg különösen jól esett. :lol: Azért annyit hozzá tennék, hogy az előző idényben elég sok jó, és színvonalas meccs volt. ;)

KTibsza:
Akkor én ide sorolnám a 2004-es Servette elleni oda-vissza verésünket (3-1, 0-2). :) És még ugyebár lesz egy visszavágó is a Vaduz ellen is. :oops:
Azzal nem mondok újat, hogy a fradi nem a szívem csücske, de személy szerint én sajnálnám, ha nem indulhatnának. Az igazi örök rangadó hangulata pótolhatatlan, és hiányozna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 23:21 

Sajnos a meccseket nem láttam, az eredmény viszont önmagáért beszél.
Van egy olyan érzésem, hogy még teljesen az alapozás elején-közepén járnak, és így nem lehet meccset nyerni egy igazán felkészült ellenféllel szemben. Tavaly is így volt, most se lesz másképp...
Ez van, ez a miénk, a hibákkal együtt szeretni kell. Lesz ez még jobb, csak generációcsere kell.

Nem tudom, hogy pontosan mi volt a gond a Fradi indulásával kapcsolatban. Elmondaná valaki? Nagyon hiányozni fog az élvonalból, ha ez a végleges álláspont. Végleges???

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 14 pén., 23:59 
Heroes Team

Poetice írta:
Zargul:
Ez esetben elnézést kérek, de a hsz-ből úgy tűnt. :) Az utolsó mondat meg különösen jól esett. :lol: Azért annyit hozzá tennék, hogy az előző idényben elég sok jó, és színvonalas meccs volt. ;)

KTibsza:
Akkor én ide sorolnám a 2004-es Servette elleni oda-vissza verésünket (3-1, 0-2). :) És még ugyebár lesz egy visszavágó is a Vaduz ellen is. :oops:
Azzal nem mondok újat, hogy a fradi nem a szívem csücske, de személy szerint én sajnálnám, ha nem indulhatnának. Az igazi örök rangadó hangulata pótolhatatlan, és hiányozna...

Úgy van. Van még remény azért.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]