Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 13:07 
Heroes Team

Az M. Gremilinek tényleg jók, ha van hozzá egy kis háttértár! Leggyakrabban én M. Geinekkel kombinálva 100-200 as tételben használom, ha használom ténylegesen, mint legerősebb hadsereg! Lvl. 6 lényekig jó is, ha prayer, frenzy, bless, prec. és haste kerül rá 2 körön belül! Úgy sebeztem már egy lvl1-es hőssel 140 gremóval 2k-t Dred Knigtokra! :shock: De előszeretettel hullik az egyszer biztos! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 13:24 

Jou írta:
Az M. Gremilinek tényleg jók, ha van hozzá egy kis háttértár! Leggyakrabban én M. Geinekkel kombinálva 100-200 as tételben használom, ha használom ténylegesen, mint legerősebb hadsereg! Lvl. 6 lényekig jó is, ha prayer, frenzy, bless, prec. és haste kerül rá 2 körön belül! Úgy sebeztem már egy lvl1-es hőssel 140 gremóval 2k-t Dred Knigtokra! :shock: De előszeretettel hullik az egyszer biztos! :D

Na ja. Meg is kell védeni. Nem szabad kamikáze akciókba bevetni, mert hirtelen 50-60 darabbal kevesebbünk van. Azt egyből nem ér semmit az egész.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 13:30 

BHappy írta:
Bogpista, én nem azt írtam, hogy semmirekellő nyomorult a Master Gremlin, csak a hat év alatt, amióta a Heroes 3-mat nyúzom(tudom ez semmi az igazi atomprofikhoz képest, akik a H1 óta vannak a porondon), csak nagy ritkán döntötte el -nálam!- a csatát ez az egység, mivel hamar meghalt az összes(mert én is tisztában vagyok a "képességeivel" - épp ezért is vicces számomra ez az egység, mert egy primitív varázslattal megáldva is hatalmas pusztításokra képes, de mégis hamar eltűnik a terepről). A lényeg, fejet hajtok előtted, mert nincs kedvem szétoffolni a topicot. Legyen a M.Gremlin a nyerő..(csakhát ez a kissé túlzó istenítés :roll: )

(random mapokon nem játszom, mert néha a fejemet -vagy másét- tudnám a falba verni, olykor-olykor olyan hülyeségeket dobál egymásra a gép)

A master gremlinre vigyázni kell mint a szemed fényére. Ha nem így cselekszel nem ér semmit az egész. Ha minden csatába bebuksz 10-20-at már régen rossz. Gremlint TILOS bukni a csatákba. A random mapokról most nem kezdek el ismét regélni, olvass vissza más topicokban, mert ahogy látom nem ismered a templatékat. Az alap generátor valóban egy rakás sz@r.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 14:23 

A random mapoknál nem az egyensúlygondokra, stb. gondoltam, hanem arra, hogy nincs történet, olyanok is lehetnek a helyszínek, amik nem festenek túl jól, meg ilyen apróságok, amik miatt anno ekezdtem ezzel a sorozattal játszani. Ja és még valami, hogy 'ON' is legyen: Heroes 4-ben(legalábbis az alapban) nincs Gremlin :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 22:01 
Heroes Team

BHappy írta:
A random mapoknál nem az egyensúlygondokra, stb. gondoltam, hanem arra, hogy nincs történet, olyanok is lehetnek a helyszínek, amik nem festenek túl jól, meg ilyen apróságok, amik miatt anno ekezdtem ezzel a sorozattal játszani. Ja és még valami, hogy 'ON' is legyen: Heroes 4-ben(legalábbis az alapban) nincs Gremlin :lol: :lol:

Megnyugtatlak, a kiegekben sincs! :lol: Helyette ott van a legalább annyira jó Hafling (vagy hogy köll írni!)!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 23:54 

Jou írta:
BHappy írta:

Megnyugtatlak, a kiegekben sincs! :lol: Helyette ott van a legalább annyira jó Hafling (vagy hogy köll írni!)!
Megnyugtatlak, jól írtad, bár a magyarban elég furán hangzik ez a Halfing. Mintha a hal csinálná... Aki nem ismeri a játékot, félre is értheti... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 0:02 

Csak hogy Jou halfLing-et írt nem halfing-et :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 8:48 
Heroes Team

Öhöm, öhöm a hivatalos nevük: Halfling, és semmi egyébb. A többit, csak a nevük kimondhatatlansága eredményezi :D
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 9:59 

Nem is tom...
A H4 jobban elnyerte a tetszésem a szebb grafika, a kominálható képességek és a sokféle képesség miatt, de a H3 gépigénye a barátságosabb...
De azért a H4 a jobb!
DE
A
LEGJOBB
A
H5
!!!!
:D :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 11:57 

Heroes3 de innen de egyébként az 5 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 10:21 

Helló!

A grafika tényleg jobb.A több zene is jó.
De a szétmarcangolt várak és a tiltott épületek nem!
Ennek elenére a H3-as grafika jobban tedszik!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 13 csüt., 18:42 

bogpista írta:
A master gremlinre vigyázni kell mint a szemed fényére. Ha nem így cselekszel nem ér semmit az egész. Ha minden csatába bebuksz 10-20-at már régen rossz. Gremlint TILOS bukni a csatákba.

Multihoz ugyan nem értek, de offline is nagyon kell őket óvni.
Ezért rakom ösze egy csapatba, a felső sarokban. Ehhez a többieket legalább 3 oszlopba kell szedem. Így a master gremlin mellé kerül az ammo chart, és elég 2 egység az ellenfél feltartásához. Komolyabb csatákban persze az ammo chart nem elég, azt is védeni kell. /WoGban mondjuk több ammo chartom is lehet/
Szokásos felállás nálam: vízköpő+ master gremlin főseregnél, gólem várvédelemnek. Mágusok amint lehet a főseregnek, az alsó sarokba. /sátor alá/
WoG alatt a warlord's banner-t elsőnek a m.gremlinek kapják, +hp-ra állítva.
A rekordom lvl10-es master gremlin ászokkal 16 HP.

Az ilyenek miatt tetszik jobban a H3. A karaván meg jó dolog, lesz a H3 új verziójában is. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 12:59 

hello, lenne egy aprócska kérdésem a Heroes 4 kiegészítőivel kapcsolatban: azt olvastam vhol hogy a két kiegészítőben vannak újjabb zenék és én már jó ideje játszokvelük de még nem hallotam egyet se, pedig eredeti mindegyik... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 23 vas., 21:08 

Egyébként meg sztem a heroes sorozat legjobbikka 4, bár azért a 3 sem rossz meg az 5 sem de pl. az ötben úgy vettem észre hogy a gép elég sokat csal mivel eddig csak pár pályát sikerült megcsinálnom és már majdnem két hónapja megvan, szóval ez igencsak érdekes... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 21:14 

A h3 sokkal jobb mint a h4. A h3-ban több vár van, fejleszthetőek a szörnyek, plusz az armageddons blade kiegészítő sokkal többet ad hozzá mint a h4 kiegészítői eggyüttvéve. A harcrendszer is átláthatóbb, és minden szörnyet meg tudsz venni. És az is érdekes, hogy a h3-ban a campaignokban vannak átvezető videók, a h4 pedig újabb mint a h3(3évvel :cry: ) és abban nincs átv. videó. A skillek megtanulása is is praktikusabb a h3-ban, és a hősök harcoltatása is baromság. Azért mert ha **** a hősöd, 1-2 imp is végez vele. Pedig a játék címe HEROES azaz HŐSÖK!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 24 hétf., 23:17 

Mutle írta:
Helló!

A grafika tényleg jobb.A több zene is jó.
De a szétmarcangolt várak és a tiltott épületek nem!
Ennek elenére a H3-as grafika jobban tedszik!

Egyetértek!!! 8) 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 25 kedd, 10:17 

Én is egyetértek :!: :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 27 csüt., 19:30 

A H3 a nyerő! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 27 csüt., 20:59 

Kérem szépen érveljetek/indokoljatok is, mert pl. egy boxmeccsen sem arra vagy kíváncsi, hogy John vs Peter; Peter nyert! Hanem valószínűleg arra, hogy milyen is volt a kűzdelem, hogy pépesítette egymást a két fickó. Köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 27 csüt., 21:07 

Itt a nyár és a szünet, valamit muszály belökni kedvenc fórumunkra, hogy legalább az a kis szám nőljön ott a neve alatt.... :roll:

Én sohasem szerettem a 4-edik részt.Egyrészt magyarul kaptam meg(rühellem a magyarnyelvű hirózokat)másrészt nekem ótvaros volt a hangulata.H3 Rulzzz!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 272 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]