Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 12:56 

Zargul írta:
Hát szerintem a 2000-es vb-n egyértelműen jobbak voltak a franciák.Nem olyan nyögvenyelősen jutottak tovább mint most(leszámítva a Brazilok elleni meccset) meg a játékuk is értelmesebb volt.Ja és - többek közt - Zidane is 6 évvel fiatalabb volt...

Igen, nem volt annyira nyögvenyelős. Paraguay elleni nyolcaddöntő: 1:0 a 117. percben begyötört góllal. Egy végig partiban levő dél-amerikaiak ellen. Utána ha jól emlékszem volt egy tizenegyespárbajuk is (talán az olaszok ellen). A döntő az sima volt a brazilok ellen, de a többi az nem. Való igaz a mostani VB előtt senki nem emlegette őket legfőbb esélyesként, de ez a francia csapat rendkívül erős, van olyan jó mint a 2000-es (ha nem jobb...) Hozzáteszem én az olaszoknak fogok szurkolni akármelyik is jut ma a döntőbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 13:29 
Heroes Team

pláne hogy 2000-ben nem volt vb... :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 14:05 

Semmi gond, attól még lehet róla beszélni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 15:27 

Adler írta:
- Makelele, Viera, Zidane - valahogy ütősebb mint a Totti, Pirlo, Gattuso sor, csatárokról ne beszéljünk, mert az még egyértelműbb, ugye Henry csak egy van, Toni nem játszik jól, Gilardino egész évben formán kivül van.

Gattuso egy állat, azt le nem vakarja magárol senki :D Pirlo meg Totti semmivel se bénább mint az ellenfél középpályásai.Talán Viera lehet gyengébb pont mert a Juvéban se tolta valami jól, legalább ahhoz képest amit az Arsenalban nyújtott.Csatársorban az olaszoknál ott van Del Piero, Toni(azért összeségében nagyon jól csinálja bár tegnap tényleg nem volt valami profi)Iaquinta meg azért tegnap eléggé brillírozott(az egyéni akciója a hosszabításban milyen szép volt.A kapus régen verve volt és csak egy hajszálon múlott).Szóval vannak azért ott jó játékosok.Én se írom le a franciákat de akkor se istenítsük már őket!Jó hogy javult a játékuk de itt már nem csak a játékosokon fog múlni hanem a taktikán.Ott viszont tényleg fölényben vannak az olaszok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 17:13 

Totti az egyik legjobb kp. a világon, de komoly meccshiánya van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 05 szer., 23:07 

Hogy ezek a franciák mekkora mákosok!!! :evil: :evil: :evil:
2000-ben is, most is 11-essel tudnak csak továbbmenni, ráadásul ugye nem büntetőrúgásokkal, hanem egy sima 11-essel, ami abszolút nem is volt az!

Nagyon színvonaltalan, rossz meccs volt. Kár volt nézni. Bizakodtam a portugálokban, de ha egy csapat így visszaáll, mint most a franciák a talált gól után, akkor esélytelen a másik csapat, illetve esélytelen a közönség arra, hogy jó meccset lásson.

Remélem, az olaszok ellen pechjük lesz, mert ami eddig történt velük, az már több, mint szerencse. Akár bundagyanúnak is nevezhetném, de azért csak nem folyamodnak ilyesmire... Elég, ha nekik szorít a bíró. :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 06 csüt., 3:00 

amint megvolt a gól visszavettek, az Fc Hollywood meg ennyit tudott, mesterien kikapcsolták Decot, Figo sem tudott élni, a kis bohóc is gyengén nyomta
maradjunk annyiban, hogy büntető volt, klasszul bokán rúgták Henryt, ráadásul már átjutott a védőn, s gólhelyzetben.
Ide nem olyat játék kellett, mint a brazilok ellen, sokkal inkább fegyelmezett, taktikus poziciós játék, ami sokaknak full unalmas, az idő nekik dolgozott, igy kell ezt csinálni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 06 csüt., 10:21 

Adler írta:
Az Fc Hollywood meg ennyit tudott, mesterien kikapcsolták Decot, Figo sem tudott élni, a kis bohóc is gyengén nyomta.

:lol: :lol: :lol: Igen. FC Hollywood és a kis bohóc. Nagyon találó :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 06 csüt., 10:23 
Heroes Team

Egyetértek Adler cimborámmal!
Freemy: Ki kell ábrándítsalak a 11-es jogos volt! A védő nagyon látványosan utánna rugott Henrynak, ami bár nem tűnt súlyosnak és Henry klasszikusat homorított, de ettől a 11-es jogosságát nem lehet vitatni. A másik oldalnak meg csak annyira futotta, hogy a bohóc (Adler után szabadon) csuka fejest ugrott az 5-ösbe, annyira látványosan, hogy ez után még egy esetleges jogos 11-est sem kapott volna meg a kis piros orrú.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 06 csüt., 12:47 

Jó azért azt nézzük meg, hogy mikor bokán küldték Henry-t, akkor azután ő is a védő felé rúgott(nem tudom hirtelen ki volt az).Amúgy még mindig azt mondom hogy a franciák kikapnak vasárnap.Ezzel a játékkal nem lehet megnyerni egy vb döntőt.Vagy legalábbis legálisan tuti nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 06 csüt., 16:02 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nem vagyok sem Francia, sem Olasz drukker... De egy dolog tény... A 11-es az, amit a bíró megítél... Jól emlékszem az olaszoknál is volt valami ilyesmi, ezen a VB-n holmi 94. percben??? :roll: Az én véleményem, mint semleges drukker, ha a franciák továbbra is így nyomják, akkor Olaszországnak semmi esélye... :roll: Vagy tévedek? Majd vasárnap kiderül! :wink: A bronzérem szerintem a portugálok nyakába kerül, bár a németek otthon játszanak és ez több, mint lélektani előny! :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 06 csüt., 22:28 
Heroes Team

Hát szerintem a bronz, ha minden "helyreáll" a meccsig, szerintem a németeket fogja gazdagítan, már ha tovább fogják nyomni azt a játékot, amit idáig is többnyire sikeresen nyomtak! Olasz-Francia döntő! Na itt már nehéz biztosat mondani! Szerintem! :shock: Én legalábbis nem tudok! :shock: ( de őszintén nem is akarok :? )

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 06 csüt., 23:04 
Heroes Team

Sziasztok!

Szerintem meg az a lényeg hogy egy izgalmas gólgazdag (kétlem hogy az lesz) és eseménydús meccset játszanak a döntőn. Mindegy ki nyer, csak a néző ne unatkozzon. Legalább olyan legyen, mint a 2001-es UEFA kupa döntő. :lol: Én azzal megbékélnék. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 8:52 

Üdv! Persze,valószínű,hogy a Liverpool-Alaves 5-4 megismétlődik(de jó lenne,a franciák sikerével :lol: ). A franciáknál Trezegeut igazán játsz6na a kezdőbe,valamivel meg kellene lepni az olaszokat,akik 3 féle játékrendszerből válogat6nak,Lippi mesternek köszönhetően(tegnap néztem a Zuhanyhíradót,a S**** 1-en :D ). Nagyon fontos lesz továbbá hogy ki lövi az első gólt... Hajrá franciák, hajrá Zizu !!!! A németeknek hazai közönség előtt pedig kötelező a 3. hely megszerzése... :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 07 pén., 20:59 

Izgalmas meccsek elé nézünk. Engemet jobban a döntő érdekel. Remélem Franciaország lesz a nyerő csapat. Igaz, hogy a két kedvenc csapatom döntős, de azért szurkolok Franciaországnak, mert lehet, hogy Zizunak ez lesz az utolsó éve mint játékos. :cry: Ribery nagyon meglepett, milyen jól játszik. Nem is hallottam a még nevét, de amint láttam, hogyan játszik nagyon megtetszett a játéka.
HAJRÁ FRANCIAORSZÁG!! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 8:50 

Izgalmas meccs elé nézünk.A mai meccs is érdekel de a döntő mindinkább.Remélem Olaszország lesz a nyerő csapat.Igaz, hogy a kedvenc csapatom a döntős de azért nekik szurkolok mert lehet, Totti nem utoljára játszik.Pár éve láttam Del Pierot meg Cannavarot(és még pár embert...), milyen jól játszik.Ez nem lepett meg.HAJRÁ OLASZORSZÁG!!!!

U.I.:Bocsi Havoc de nem tudtam kihagyni :lol: Lehet megártott a meleg??? :oops: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 9:09 

Zargul írta:
Izgalmas meccs elé nézünk.A mai meccs is érdekel de a döntő mindinkább.Remélem Olaszország lesz a nyerő csapat.Igaz, hogy a kedvenc csapatom a döntős de azért nekik szurkolok mert lehet, Totti nem utoljára játszik.Pár éve láttam Del Pierot meg Cannavarot(és még pár embert...), milyen jól játszik.Ez nem lepett meg.HAJRÁ OLASZORSZÁG!!!!

U.I.:Bocsi Havoc de nem tudtam kihagyni :lol: Lehet megártott a meleg??? :oops: :D

Nem tudom, hogy neked megártott-e a meleg, de szépen átszerkesztetted a hozzászólásomat. Tottit nem utoljára fogjuk látni, az biztos!!! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 11:18 

MAFIA

Morte alla Francia Italia anela!

Jelentése:Halál a franciákra, éljen olaszország!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 11:24 

fifi írta:
MAFIA

Morte alla Francia Italia anela!

Jelentése:Halál a franciákra, éljen olaszország!

Höhőőőő ez király volt!!!! :lol: Teljes mértékben egyetértek veled!!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 júl. 08 szomb., 11:32 

Különben a mafia jelentése télleg ez!Ezzel kezdődött az egész szervezet bűnözés.18.század végén kezdődött a vérbosszú az olaszok és a franciák közt és ekkor alakult meg a mafia ami még akkor hivatalos szervezet volt olaszországban.De kb. első világháború előtt betiltották és titokban működött ez a szervezet ami idővel már nem csak franciország és olaszország közt zajlott hanem családok mentek egymás ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]