Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 9:36 

Az angolokkal csak egy baj van. Úgy akarnak nyerni, hogy nem játszanak. A híres focista nevükkel akarnak nyerni. Régebben szerettem őket, vagyis a játékukat, törekedtek, támadtak és találtak. De most olyan kényelmesen játszanak.

Engemet Franciaország - Svájc mérkőzés lepett meg. Reméltem, hogy a franciák nyernek. De, hogy játszottak....... Valami lesz a VB!!! A nagy focicsapatok pl. Franciaország, Anglia, Olaszország.... Mind a nevükkel akar nyerni, de nem birnak.

Aki nézte Olaszország - Amerika mérkőzést az tudja miről beszélek. Olaszország azt hitte, hogy ők szépen eljátszogatnak, passzolgatnak és majd gólt lőnek. Kellemesen meglepődtem, hogy milyen okosan játszanak az amerikaiak.
Most is a brazilok viszik el a serleget. ( Ez már nagyon unalmas )

Off: Nálunk az utolsó napon focibajnokságot rendeznek. Mink vagyunk a Magyar vállogatott. Nem merem leírni, hogy én ki vagyok. :lol: Nézzetek kólás reklámokat, és az egyik magyar szereplő egy bajor ember mellé megy, és koccintanak. Na, az az ember aki odamegy a bajor mellé az vagyok én. Báris az ő neve alatt fogok játszani. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 22:55 

Érdekes ez az utolsó forduló.
A németek nagyon jól játszottak, bár az ellenfél tartalékosan állt fel, de ez majdnem mindegy. Lengyelország végre nyert meccset! Bár itt már csak a csoportelsőség volt kérdéses... Eldőlt.

Az esti meccseket nem láttam, csak az eredményt tudom. Ez alapján Paraguaynak nem is kellett segítenie a svédeknek, hiszen Trinidad és Tobago szinte esélytelen volt a továbbjutásra, ráadásul a svédek megoldották a problémát. Bár csoportelsők nem lettek, erre azért valljuk be, amúgy sem volt sok esélyük. Csoportelső Anglia, második Svédország.

Az iwiw-en ma csak nyertem! Minden meccset eltaláltam! :D
Már kellett ez a siker a pár napi sok veszetség után.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 11:37 
Heroes Team

Freemy írta:
Érdekes ez az utolsó forduló.
A németek nagyon jól játszottak, bár az ellenfél tartalékosan állt fel, de ez majdnem mindegy. Lengyelország végre nyert meccset! Bár itt már csak a csoportelsőség volt kérdéses... Eldőlt.

Az esti meccseket nem láttam, csak az eredményt tudom. Ez alapján Paraguaynak nem is kellett segítenie a svédeknek, hiszen Trinidad és Tobago szinte esélytelen volt a továbbjutásra, ráadásul a svédek megoldották a problémát. Bár csoportelsők nem lettek, erre azért valljuk be, amúgy sem volt sok esélyük. Csoportelső Anglia, második Svédország.

Az iwiw-en ma csak nyertem! Minden meccset eltaláltam! :D
Már kellett ez a siker a pár napi sok veszetség után.

Hát azért a svédek jobbak voltak, a tegnapi meccset elnézve nem lepődtem volna meg ha megverik az angolokat. A németeknek még így is nehéz dolguk lesz a svédek ellen, Angliának könnyebb lesz, viszont a negyeddöntőben már akár Argentínával, vagy Hollandiával is összekerülhet Németország és ott már biztos ki fog esni, ha nem lesz megint olyan nagy szerencséjük mint 4 éve. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 11:52 
Heroes Team

KTibsza írta:
Hát azért a svédek jobbak voltak, a tegnapi meccset elnézve nem lepődtem volna meg ha megverik az angolokat. A németeknek még így is nehéz dolguk lesz a svédek ellen, Angliának könnyebb lesz, viszont a negyeddöntőben már akár Argentínával, vagy Hollandiával is összekerülhet Németország és ott már biztos ki fog esni, ha nem lesz megint olyan nagy szerencséjük mint 4 éve. :)

Sajnos az akkori szerencséjük a kispadon ül, s a mostani pedig nem annyira nagy szerencse! Igyaz úgynézki a védelem erősebb mint négy éve, de lehet hogy nem lesz elég! Az Argentínok is eléggé rendesen nyomták le mérközéseiket, de még történhetnek csodák! :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 23:06 

Vége a csoportküzdelmeknek.
Születtek meglepetések (pl. csehek), de legtöbb esetben az esélyes csapatok jutottak tovább. Nehéz megmondani, ki(k)nek van esélye a végsőkig eljutni, de majd kiderül. Holnaptól kieséses küzdelem!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 18:03 

Mocskos németek :evil: Elvileg majd úgyis az Argentínokkal kerülnek össze azok meg majd jól elverik őket!Szegény svédek :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 18:11 

Én csak nézem a meccseket, és az egyik csapatnak szurkolok. Pl. Németország-Svédország. Akkor német szurkoló vagyok. Ilyen egyszerű. :lol:
Említettem, hogy volt egy fociverseny szerdán. Megnyertük!!!! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 8:44 

Jó kis meccs volt ez az Argentína-Mexikó!A látottak alapján, ha a mexikóiak jutnak tovább, az se lett volna megepetés.Remélem azért a németeket ennél simábban verik meg az argentínok.Mert megérdemlik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 11:15 
Heroes Team

Ajjjaj, valaki nagyon gyűlöli azt a szegény német csapatot! Vajon mit vétettek, hogy íly nagy utálatnak örvendnek nálad Zargul?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 11:23 

Semmi különös!Nálam valahogy mindig unszipmatikusak voltak de mivel az áldott svédeket megverték, nagyon a lelkembe gázoltak :D
Ja és valakit mindig utálni kell a fociban és most épp a németekre esett a választás.A következő EB-n majd valaki más lesz az "áldozat" :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 12:21 

Sajnos a meccseket nem láttam, de örülök mindkét eredménynek! Jó lesz a német-argentin meccs. Én német drukker lévén értük fogok szorítani. Majdnem döntőnek is elmenne ez az összecsapás. Aki innen tovább fog menni, nagy esélyese lesz a vb-nek!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 13:27 

Tegnap néztem az Argentín-Mexico meccs hosszabítását. Nem tudom az Argentín játékos nevét aki a hosszabításban szerezte a gólt, de milyen szépen levette és berúgta! Senki sem számított erre a gólra! Igaz, hogy az argentínok nyertek, de a mexikóiak 2 gólt is szereztek! Az egyik öngól volt, szerintem. Crespó lába is benne volt, de ez vitatható! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 21:08 

Mi lesz az angolokkal, ha nem lesz vagy nem fog jól játszani David B.?

Bár nem láttam a meccset, de hallottam, hogy nem játszottak jól, csak az eredmény az, ami számított...

Ui: A használhatatlan tények topicba bekerültek a tények, aki szokta olvasni őket, ma se hagyja ki! Csak azért írom ezt ide, mert hsz átszerkesztéssel kerültek be, így elvileg nem látszik változás a topicban.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 23:05 
Heroes Team

Megvolt a VB legizgalmasabb mérkőzése is. Végül csak megnyerték a portugálok a meccset, bár mi lett volna ha Cocu kapufája bemegy??? Bár ezt kérdezhetnék az ecuadoriak is. :) Na de csúcsot döntöttek 16 sárga és 4 piros lap. Kemény meccs volt. De Deco és Costinha nélkül hogy megy majd az angolok ellen? De soha ne legyen ennél rosszabb meccs. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 23:18 

Érdekes meccs volt. Szépnek nem volt szép, nem is volt olyan durva, mint amit a lapokból gondolna az ember. Amit kellett, megbüntetett a bíró, bár itt-ott egyből előhúzhatta volna a pirosat.
A portugálok szerencséje, hogy szinte állandóan állt a játék, így esély sem volt holland egyenlítésre. Pedig szurkoltam egy ugyanilyen sűrű lapos hosszabbításért... :lol: Mi lett volna, ha 11-esekre kerül a sor? Kis túlzással nem lett volna elég játékos a pályán, hogy 5-5 darab 11-est elvégezzenek! :lol: :lol: :lol:

Egyébként amikor játszottak, szerintem mindenki egyetért abban, hogy a hollandok voltak a jobbak, csak míg nekik nem jött össze nekik a gól, addig portugáliának elég volt egy jól eltalált lövés, amit persze szépen összehoztak.

Igazatok van, ne legyen ennél rosszabb meccs a vb-n, és akkor minden meccset megnéznék! Bár egyéb elfoglaltságom miatt sajnos csak az esti meccseket tudom nézni... :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 23:36 

megérdemlik, nem a hollandok, hanem van Basten

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 23:39 

Adler írta:
megérdemlik, nem a hollandok, hanem van Basten

Igaz, Van Nistelrooy azért hiányzott. Ha ő ott lett volna, külön ember kellett volna rá, és emberhátrányban ez akár sikert is eredményezett volna...
De hát ugye a ha kezdetű mondatoknak sok értelme nincs. Ezért nem is folytatom, pedig tudnám... (kapufa, kapus, pontosság, stb.)

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 25 vas., 23:59 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Jó kis meccs volt ez a Portugál - Holland... Persze nagy volt a feszültség és egy kicsit kiesett a bíró kezéből a mérkőzés... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 26 hétf., 0:00 

Kicsit? :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 26 hétf., 0:27 

Sztem nem a bíró hibája volt a meccs... Jogosak voltak a sárgák/pirosak, eléggé sportszerűtlen meccs volt. :roll:
És hogy egy kis hazai foci is legyen, ki kell vernünk a Vaduzt. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]