Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 20:26 

H5 magyaritást hol találok, és hogy kell "beüzemelni"? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 8:14 

Hello,

ha megpatchelem a játékom 1.1-re, akkor a kampányomban csak az adott pályát kell újrakezdeni vagy a teljes kampányállásom bukom?
Ha újrakezdem, elszáll Agrael összes skillje és varázslata vagy ezek megmaradnak?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 8:26 

Tapasztalatom szerint csak az adott pályát kell újrakezdeni, még akkor is ha Collectorsról váltasz magyar nyelvűre. Semmi gond nincs. Nálam legalább is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 9:41 
Heroes Team

Coradiel írta:
Jittay nálad látszik rendesen minden? ha igen akkor mit kéne levennem hogy nálam is látszódjon? Vagy valaki akinél fennállt ez a probléma hogy oldotta meg anélkül hogy új VGA-t vett volna :)

Nem látszik minden rendesen. Pl a varázslatok után ott maradnak a "szellemképeik" (a fentebbi, általam belinklt képen is látható). De egyáltalán örülök, hogy beüzemeltem, azzal a kis progival, amit megtalálsz doom3d oldalán is. Utána meg be kell optimalizálni a beállításokat, hogy a neked legmegfelelőb legyen (nálam ez a minimális beállítás). Nem szép, de megy. (és nekem ez a fontosabb.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 10:12 

Nálatok is az van, hogy még mielőtt egy adott lény ütne, a csatasoron azelőtt kijelzi a támadott lény "új" életerejét?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 10:28 

Ezt azért pontosítani kellene. Nem mielőtt ütsz, hanem mielőtt az ütést végrehajtja,vagyis az ütést nem változtathatod meg. Szerintem. :roll: Egyébként valóban látható kicsit előbb a végeredmény. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 10:42 

Fény írta:
nyilasHun írta:
Dombi!:
Kezd újra a pályát (tom, gáz, szép hosszú pálya:D), mert ez egy gyakori bug, nem lehet vele mit csinálni :?

Hali !

Ezt a bugot a javítócsomag (már kijött) javítja.Úgyhogy érdemes leszedni mert ezen kívül nagyon sok mindent javít még !

Szia!

Honnan lehet leszedni ezt a patchet?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 10:55 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Verne: A patchek megtalálhatóak a Heroes V. szekció, Heroes mini, Mod-ok, patchek fülecske alatt... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 17:35 

Értem Jittay, bár én most konkrétan a várakra gondoltam :D, és nekem szerencsére az 1.1-es patch-csel már gond nélkül elindul a gépemen :), de sajnos ez a hiba már a betában is megjelent csak akkor azt hittem még nincs meg a felület a várban :( de úgy néz ki nem ez volt a helyzet.
Ha valakinek még GeForce4 MX440-es VGA-ja van kérem írjon személyes üzit, hogy nála is ugyanez a jelenség fellépett-e. Előre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 19:37 

Köszi Vologya, megtaláltam, de amikor fel akarom tenni, akkor azt írja, hogy nincs installálva a Heroes of Might and Magic V.Mi lehet a baj?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 20:02 
Heroes Team

verne írta:
Köszi Vologya, megtaláltam, de amikor fel akarom tenni, akkor azt írja, hogy nincs installálva a Heroes of Might and Magic V.Mi lehet a baj?

Nem a megfelelő patchel próbálkozol. A magyar H5-höz, értelemszerűen a "hu"-s patch kell, míg az angolhoz valószínűleg az "eu"-sra lesz szükséged (hacsak nem az USA-ból szerezted be :D )

Coradiel írta:
Értem Jittay, bár én most konkrétan a várakra gondoltam , és nekem szerencsére az 1.1-es patch-csel már gond nélkül elindul a gépemen , de sajnos ez a hiba már a betában is megjelent csak akkor azt hittem még nincs meg a felület a várban de úgy néz ki nem ez volt a helyzet.
Ha valakinek még GeForce4 MX440-es VGA-ja van kérem írjon személyes üzit, hogy nála is ugyanez a jelenség fellépett-e. Előre is köszönöm.

Az 1.1-es patch megoldja a régebbi kártyákon való futást. A várak belseje (ha arra gondoltál), grafikaliag vacak a régebbi kártyákon (a Sylvan vár vizét nem is látom, csak egy fehér "kitakarást")

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 8:06 

veme: az is lehet a probléma oka hogy nem eredeti heroes 5-ot használsz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 8:33 

Vki játszott H5-öt online, vagy LAN-on eredetivel? Vélemények ?
Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 9:41 

Aragorn88 írta:
Nálatok is az van, hogy még mielőtt egy adott lény ütne, a csatasoron azelőtt kijelzi a támadott lény "új" életerejét?

Ige. Nekem megjelenik, de mostanában nem nagyon akarja. Ezt sajnálom a legjobban. Tudhatjuk előre, hogy az ellenfél melyik lényünket akarja megtámadni és ezt naon szeretem! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 9:52 
Heroes Team

Garvey írta:
veme: az is lehet a probléma oka hogy nem eredeti heroes 5-ot használsz

Ez nem szabadna, hogy probléma legyen.

Közben pár új infó (amit először franciából fordítottak oroszra, én meg most oroszról magyarra, így a hiba lehetősége fennáll):
- Még ebben a hónapban kijön a következő patch, ami nem kevés változástatást hozz majd az interfészben (gondolom ez a kezelői felület)
Részletezve leszenk a lények spec képességei
- Javul a Duel Mode, illetve elérhető lesz Hot-seatben is
- Az egyidejű lépések ("simultaneous turns") bevezetése a játék elején nem lett elfelejtve, és majd valamikor később fog bekerülni a játékba (csak ettől mentsen meg minket az ég :? )
- a fanatikusok által létrehozott modokat az Ubisoft jelen pillanatban még nem támogatja, de már elkezdtek gondolkozni rajta.

(van amit kihagytam, van amit lerövidítettem, mivel egyszerűbb és az én orosztudásom se teljes :wink: )
És hozzáfűzve pár szót: érdekes módon régebben azt ígérték, hogy az interfészben már csak javítások fognak történni, komolyabb változtatások már nem. Akkor most mi is van?
A játék elejenének valós időbe való átvitele, a jól megszokott körös felosztás helyett?! Már akkor hüklyeségnek tartottam mikor először volt róla szó. (Aki nem ért velem egyet, szíve joga, teheti). Remélem csak mint egy opció kerül majd bele a játékba, és nem állandóra.
nem támogatják a modokat. Na és?! Amíg mennek, kit érdekel, hogy a mindenható Ubisoft támogatja-e őket vagy nem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 11:15 

Azt szeretném megkérdezni, hogy a "A játék elejenének valós időbe való átvitele" pontosan mit is jelent? Azt, hogy az ütés és visszaütés egyszerre történik? Ha erről van szó, akkor miért csak a játék elején :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 11:35 

Aragorn88 írta:

Nekem van amikor nem hajlandó megcsinálni, meg néha "késik" az alsó csúszka. Kicsit zavaró...

Jitay: Én is kíváncsi lennék, pontosan mit jelent az a bizonyos "valós időbe áthelyezés".

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 12:50 

Nekem ez az ötlet nagyon nem tetszik. A Heroes egy körökre osztott stratégia volt már a kezdetekben is, eddig is az maradt, és most átviszik RTS-be?? Ez hülyeség. Ha ilyen játékot akarok játszani, akkor a Warcraftot veszem elő, nem a Hírózt. Ezzel az ötlettel sok rajongót veszíthetnek el, remélem, ezzel tisztában vannak a kedves Nivalosok :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 12:52 

Hát akkor, ha a Segítség topikban senki sem hajlandó segíteni, remélem, itt nagyobb "sikere" lesz a kérdésemnek.
zolirobi írta:
Helló.
Most én fordulnék segítségért. Lenne egy kis gond a H5 multiplayer részével, konkrétabban a csata móddal. Már nem egyszer találkoztam ezzel a buggal a csata fergetegében, és szörnyen idegesítő volt, főleg azért, mert nem tudtuk befejezni a küzdelmet. Arról lenne szó, hogy a két fél nem ugyanabban a sorrendben látja következni a lényeket. Itt adódik a gond, ugyanis az én gépem szerint az ellenfél lényén a sor, a másiknál pedig fordítva. Végül pedig egyikünk sem tud lépni, az egyetlen megoldás a kilépés. Mindketten Collectors Edition-nel játszunk 1.1 patch mellett. Segítség! :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes 5
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 12:55 
Szerintem a heroes 5 nagyon gagyi lett :) bár szerintem mindenki máshogy gondolja.
Nekem az nem tetszik benne hogy nagyon hosszú lett a játék idő fél napomat elveszi mire lejátszok 5 harcot meg lépdelek. Szerintem még mindig a 3 Wog a legjobb. Bár a grafikája és a kidolgozása nagyon jó. Csak hát a nagyon hosszú játék idő. :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]