Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 9:12 

Eardog írta:
Hi!
Igen, egy csizma kell! A vártól picit balra lefelé elhelyezkedő lejáratnál kell lemenni, és a föld alatt pedig jobbra és felfelé kell menni, ahol lesz egy necro sír, ami őrzi a csizmát.
Bye

Köszi! Majd kiszúrta a szemem :roll: . Még nehézkesen tájékozódok az alvilágba, a sziklák már nem takarnak be mint a bétába ami pozitív, de ha előtted van egy szikla amin átlátsz de a kurzort nem tudod letenni a menetirányba, ez zavarhatott meg
Köszi a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 9:22 

Freemy írta:
Most jönne a szokásos kérésem, hogy le kéne fordítani... DE! Ez a 134 oldal nem kispályás munka lenne. Éppen ezrét, ha valaki nekiáll, és megcsinálja, fel kéne ajánlani neki valami jutalmat! Ha többen csinálják, akkor több embernek! Biztos lenne vállalkozó erre is, ha számára kedves dolgot kaphatna munkájáért! Nem?

Szia Freemy!
Itt az oldalon már nagyon szépen le vannak fordítva a dolgok, azok alapján én szívesen átszerkesztem a nem hivatalos manualt, már csak az a kérdés érdemes-e. Itt most nem a jutalomra gondolok mert szívesen megcsinálom, de csak akkor érdemes ha többeket is érdekel. Szóval a pdf szerkesztést vállalom de a fordításba (olyan szövegre értem ami még itt nincs meg) elkelne a segítség mert angolból nem vagyok profi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 9:57 

Hello! nem tudja valaki,h. a Sylvain hadjárat uccsó pályáját hogy leeht megcsinálni? Mert az a Nicolai, akit meg kéne ölni, mindig újjáéled...Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 11:38 

zsoci83 írta:
Hello! nem tudja valaki,h. a Sylvain hadjárat uccsó pályáját hogy leeht megcsinálni? Mert az a Nicolai, akit meg kéne ölni, mindig újjáéled...Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.

Hi!

Az oly gyakran emlegetett kérdés visszatér:) Szerintem ha visszanézel pár oldalt, tutira megtalálod a választ, de különben a megoldás: Meg kell csinálni a másodlagos küldetést, ami a törpe cucc összegyűjtése! Ha megcsináltad, és vissza vitted a Seer hut-ba, akkor kapcs főnixet...nem sokat:) És ezt rakd be abba a seregedbe, amelyikkel le akarod gyakni Nicolai-t! Érdemes elötte összegyűjteni a Necro várakból a creature-öket, és azokkal és az egyik 10-es hőssel(amit kicsit feltápolsz előtte) meggyengíteni, és utána a főnixel rendelkező seregeddel kinyirni Nicolai-t. Ha nincs benn a seregedben a fönix, Nicolai feltámad!!! Jó játékot! Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 14:32 

Köszönöm a választ. Tudom,h. nézegethettem volna...csak 50 oldal elég soknak tűnt, az utolsó 1-2oldalon, meg nem találtam nagyon olyat, ami ehhez kapcsolódott. Sorry, és még egyszer köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 16:19 

Levin Malma írta:
jancsi írta:
Sziasztok!
Vki tud vmi taktikát a démonok ellen ?
Azon belül is a familiar manalopó képessége ellen.
Eszméletlen táp tulajdonság, hogy az elején elszívja az összes manat.
Varázslat nélkül pedig el van veszve a csata.És még 13-as az initje is.
Köszi!

- Legyél Sylvannal, és a druid elder manáját add át a hősödnek.
- Szerezz Arcane Training képességet.
- Lgyél te is démon, és használd a Consume Corpse-ot.

Köszi!
Sylvan : ok átadom a hősnek, de mennyit 15-öt.Amikor pár hónap alatt összegyűlhet annyi familiar 4-500, hogy az elején elvesztek 100 manat
és akkor a gating-ről nem is beszéltem
Arcane training: ha már az elején nincs manam, akkor már mindegy
Démon: igen, ez lehet a megoldás sajna.
De, ha nem lehet választani hőst, hanem random adja, és az ellenfél démon? Nagyon nehéz ellene, főleg multiban!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 19:23 

Sziasztok nincsen most túl sok időm böngészni...
Tud valaki módszert , progit vagy patch-et arra hogy d-tools ba berakhassam az original (hun) H5 lemezem imageját?
Ne kelljen már a gyönyörű lemezt széthajtanom.
Előre is köszi. ha volt korábban erről írás : melyik oldalon ?

Sziasztok.

Csak vannak olyanok akik többször is.... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 21:09 

Teklberry írta:
Tud valaki módszert , progit vagy patch-et arra hogy d-tools ba berakhassam az original (hun) H5 lemezem imageját?

CD író progival, vagy CloneCD/CloneDVD kiírod merevlemezre.. aztán securom bekapcs. és mount..
Ha alcohol120%-kal írod, akkor "RPMS checked" módot használj.

Ez a trükk nem működik másolt DVD-vel. :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 21:23 

Engem is érdekelne az a 134 oldalas manual :) magyarul :DD
És lenne egy kérdésem: volt már valakinél az a hiba hogy a sylvan várnál nem látszik semmi? csak egy nagy feketeség fehér alapon tehát az épületeknek csak a körvonalai látszanak :( Amúgy lehet hogy a treant mod miatt van még nem próbáltam de most fogom :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 23:15 
Heroes Team

Coradiel írta:
És lenne egy kérdésem: volt már valakinél az a hiba hogy a sylvan várnál nem látszik semmi? csak egy nagy feketeség fehér alapon tehát az épületeknek csak a körvonalai látszanak :( Amúgy lehet hogy a treant mod miatt van még nem próbáltam de most fogom :)

Annak a manuálnak a nagyrésze itt is megvan, csak szétdobálva a különböző szekciókba.
Az ilyen feketes-fehér alapon, meg nem látszanak az épületek, általában vagy a videókártya gyengesége vagy a nem megfelelő illesztő-program (szépen magyarul: driver :D ) okozza.
Találkoztam egy érdekes, de egyenlőre egyedi hibával. A csatasorrendet előrejelző sor nem a valóságat mutatta, mint a lentebbi képen is lászik, hogy bár az Elfemnek kéne éppen aktuális lénynek lennie, mégis (furcsa módon) a hősöm van támadópozícióban. Viszont mikor a következőre meg a hősnek kellett volna jönnie, akkor meg az Elf jött. De utána hála az égnak visszaállt minden normális sorrendbe.
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 23:46 

hi!

Használtam a keresőt, mindenhogy próbáltam, de nem találtam!

Szóval a kérdés: "TP 1 lény után" ez tapasztalati pontot jelent?

Tehát tapasztalati pont 1 lény után?

kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 23:58 
Heroes Team

gameinternet írta:
hi!

kösz

Igen, az egy lény után kapott tapasztalati pontok száma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 0:14 

jitay írta:
Coradiel írta:

Annak a manuálnak a nagyrésze itt is megvan, csak szétdobálva a különböző szekciókba.
Az ilyen feketes-fehér alapon, meg nem látszanak az épületek, általában vagy a videókártya gyengesége vagy a nem megfelelő illesztő-program (szépen magyarul: driver :D ) okozza.
Találkoztam egy érdekes, de egyenlőre egyedi hibával. A csatasorrendet előrejelző sor nem a valóságat mutatta, mint a lentebbi képen is lászik, hogy bár az Elfemnek kéne éppen aktuális lénynek lennie, mégis (furcsa módon) a hősöm van támadópozícióban. Viszont mikor a következőre meg a hősnek kellett volna jönnie, akkor meg az Elf jött. De utána hála az égnak visszaállt minden normális sorrendbe.
Kép

Szia!

Hát igen, sajna néha ez előfordul. Nem szabad abba az előrejelzőben megbízni. Ez még amit írtál ritkán fordul elő, de az meg gyakran, hogy ha pl gyorsan skip-pelsz az embereid között, akkor a sáv nem bírja követni. Én is átakartam ugrani gyorsan 3 creature-t, és akkor nézrm, hogy még egyet kell nyomni, nyomtam, de mivel a kijelző még nem váltott, így elrontottam. Plusz még a sávban valamikor(szinte mindig) előre mutatja, hogy mennyit sebeztél, de ritkábban, meg egy körrel lemarad a kijelzés, pl van 6 master hunter, abból leölsz 2-t, akkor még nem vált négyre, csak köv körben. Meg a buli még az, hogyha pl a várat támadom, és necroval vok, és a tornyok a szellemem lövik, vagy egy csatában az ellenfél hőse lövi a szellemem, akkor még a lövés elött kiírja hogy MISS, és utána talál be...vagyis nem talál be. Ilyenek vannak...

Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 2:31 

jitay írta:
gameinternet írta:
hi!

kösz

Igen, az egy lény után kapott tapasztalati pontok száma

KÖSZI!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 8:57 

Sziasztok!
Vki játszik már eredeti játékkal online ? Működik a ghost mód ?
Gondolom nem adtak úgy ki egy játékot, hogy a multi része játszhatatlan.
Vagy mégis ? Ha vki játszott már multiban vele, vagy tud vmit erről kérem írja le a tapasztalatait!
Köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 10:10 

Eardog írta:
Hát igen, sajna néha ez előfordul. Nem szabad abba az előrejelzőben megbízni. Ez még amit írtál ritkán fordul elő, de az meg gyakran, hogy ha pl gyorsan skip-pelsz az embereid között, akkor a sáv nem bírja követni. Én is átakartam ugrani gyorsan 3 creature-t, és akkor nézrm, hogy még egyet kell nyomni, nyomtam, de mivel a kijelző még nem váltott, így elrontottam. Plusz még a sávban valamikor(szinte mindig) előre mutatja, hogy mennyit sebeztél, de ritkábban, meg egy körrel lemarad a kijelzés, pl van 6 master hunter, abból leölsz 2-t, akkor még nem vált négyre, csak köv körben. Meg a buli még az, hogyha pl a várat támadom, és necroval vok, és a tornyok a szellemem lövik, vagy egy csatában az ellenfél hőse lövi a szellemem, akkor még a lövés elött kiírja hogy MISS, és utána talál be...vagyis nem talál be. Ilyenek vannak...
Bye

Szia! Ezek a problémák nekem is jelentkeztek de csak az angol 1.0-ás verziónál. A magyar patchelt 1.1-nél már nem találkoztam vele. Az tény hogy a nagy gyorsaságot nem bírja lekövetni de a sorrendbe és a számokba már nem téved és nem késik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 14:37 

jancsi írta:
Levin Malma írta:
jancsi írta:
Sziasztok!
Vki tud vmi taktikát a démonok ellen ?
Azon belül is a familiar manalopó képessége ellen.
Eszméletlen táp tulajdonság, hogy az elején elszívja az összes manat.
Varázslat nélkül pedig el van veszve a csata.És még 13-as az initje is.
Köszi!

- Legyél Sylvannal, és a druid elder manáját add át a hősödnek.
- Szerezz Arcane Training képességet.
- Lgyél te is démon, és használd a Consume Corpse-ot.

Köszi!
Sylvan : ok átadom a hősnek, de mennyit 15-öt.Amikor pár hónap alatt összegyűlhet annyi familiar 4-500, hogy az elején elvesztek 100 manat
és akkor a gating-ről nem is beszéltem
Arcane training: ha már az elején nincs manam, akkor már mindegy
Démon: igen, ez lehet a megoldás sajna.
De, ha nem lehet választani hőst, hanem random adja, és az ellenfél démon? Nagyon nehéz ellene, főleg multiban!

Vedd kétfelé vagy háromfelé a druidákat, akkor már 30-45 pontot adhatsz át, és ha Arcane Training-ed is van, az már azért valami.
Másfelől meg nem olyan ütősek ezek a varázslatok, hogy ne lehetne nélkülük is majdnem úgy boldogulni, mint velük. Én általában úgy veszem észre, hogy mire a hősöm egyáltalán sorra kerül, a csata lényege el is dőlt, a varázslatokkal már csak kozmetikázni lehet a végeredményt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 19:37 

Jittay nálad látszik rendesen minden? ha igen akkor mit kéne levennem hogy nálam is látszódjon? Vagy valaki akinél fennállt ez a probléma hogy oldotta meg anélkül hogy új VGA-t vett volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 19:44 

hogy kell játszani az interneten?
mert nem tom :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 20:19 

Helló.
Nem tudom, mennyire követitek a hivatalos H5 oldal híreit, de nemrég szavazást tartottak, szerették volna megtudni, melyik mágiatípus tetszik legjobban a rajongóknak. Az eredmények:
Sötét Mágia - 37%
Pusztító Mágia - 33%
Fény Mágia - 16%
Idéző Mágia - 12%
Ebből is látható, hogy a legtöbben az elmemódosító és erős átkokkal rendelkező Sötét mágiát kedvelik. A Pusztító mágia a dobogó második helyén landolt, ami érthető, hiszen gyengébb, mint az előző részekben, és a játék előrehaladtával veszíti az értékét. Ettől függetlenül még mindig a második legjobb :) . Ami számomra érthetetlen, az az Idéző mágia. Szerintem pár übervarázslat az Idéző mágia körébe tartozik, pl. a klónozás vagy a elementálidézés. Nem tudom, miért nem kedvelik mások is? Vagy csak én vagyok elfogult? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]