Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 19:37 
Heroes Team

Üdv mindenkinek!
Jelentem lassan (nagyon-nagyon lasssan), de azért készülget a fordítás.
Az elkövetkező időszakra azonban (legalábbis részemről) szinte a 0-val lesz egyenlő a fordítással eltöltött idő. Elérkezett a vizsgaidőszakom (és sajnos valamit tanulni is kellene végre :( ). Felteszek pár képet, hogy azért látszódjon, hogy nem a levegőbe beszélek. :wink: (Tulajdonképpen nem nagy dolog, hisz aki magyarul játszotta h3-at, az kb ugyanezeket láthatta):
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: csak pár friss hír..
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 20:42 

Pár részlet a Slava Salnikov-tól érkezett levélből..

Tuesday, May 9, 2006, 8:07:58 PM, you wrote:

SZ> At our hungarian Heroes site we have collected some
SZ> questions about Wog.. Please, could You answer some of
SZ> them?
Sure.

SZ> - Is it possible to add new towns in WoG 3.59 instead
SZ> of replacing an existing one? (Forge, Grove, ..)
I hope for it but it is not figured out completely.

SZ> If yes, what is the maximum number of towns? (16?
SZ> Would be fine :)
If we can add 1, we can add 100.
....
SZ> - Any information about release dates: script update
SZ> final, and 3.59 open beta :)
No data yet. I think that if we release WoG 3.59 by the end of the
year, this will be a good result. This will be the final version and
thus we have a lot to do.

sajnos nem magyarul írta:
Szóval, karácsony tájékán, vagy jövőre lesz 3.59-es WoG, és ha minden jól megy, 12 vártípussal kezdünk..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 11:28 

Ahoj!

Az oldalon lévő WoG INSTALLER rámegy a Heroes 3 Complete-ra?

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 13:12 

Bocs lehet, hogy én vagyok ilyen tudatlan, de megtudnátok mondani minek a rövidítése a "WoG"? :oops: :P :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 14:11 

Juve írta:
Bocs lehet, hogy én vagyok ilyen tudatlan, de megtudnátok mondani minek a rövidítése a "WoG"? :oops: :P :P :P
The Wake of Gods

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 14:31 

Zolee0020 írta:
De ki tudná megmondani mikor jelenik meg WOG 3.59. Mert engem mindenféleképp érdekelne. Heroes 3 a kedvenc játékaim egyike szóval ez kötelező lenne hozzá!
Lécci a ki tudja kb. mikorra lesz kész a 3.59 írjon vissza!

karácsonyra igérik ha minden jól megy ha nem akkor jövőre lesz csak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 16:29 
Heroes Team

cooper írta:
Ahoj!

Az oldalon lévő WoG INSTALLER rámegy a Heroes 3 Complete-ra?

Üdv, Cooper

Alapból arra készült (jó, persze, sodra meg platinumra is jó :D ), így bármelyik wog installer felmegy a complete-re. Bár nem vagyok benne biztos, de talán a 3.58f van a letöltések között. Azonban, ha biztosan a legfrissebbet akarod lehúzni, akkor irány a hivatalos oldal :D

Amúgy WoG = In the Wake of Gods
(Csak, hogy már a kákán is csomót keressek), magyarul pedig ez valami olyasmi, hogy: Az Istenek Ébredése

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: SCRIPTING HAZARD!!!
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 20:06 

A letöltések között két verzió van fent.
A "WoG install" néven a 3.58f.
A lap alján pedig a "Wake of Gods kiegészítő (3.57f verzió)", ha valaki nosztalgiázni akar.
A WoG extra díszítés (szebb grafika), WoG fordítás (Jitay, Zolirobi, Cat) és a WoGmod (szerénységem ;) )a 3.58f-hez készült.

A WoG mod új opciókat, illetve a meglevők átírását tartalmazza. A következő verzióban az eddiginél több új varázslat is lesz. Az oldalamon / http://doom3d.uw.hu / van fent hozzá egy magyar menü patch, ha valaki mindkettőt akarja. (Konkrétan a zsetup01.txt -ben van a WoGosító menü, amit mindketten átírtunk, a patch tartalmazza a hibrid változatot)

Van még "WoG script editor progi" -ez az új verzió, és "Wog Scriptelést segítő programok"- ez ugyanannak a régebbi változata.

" WoG utils + tools" - erre nem emlékszem pontosan :oops: , de resource editor, defmaker, mapeditor patch és más effélék vannak benne, sok különböző helyről összeszedve.

" Wake of Gods 3.58 update" - ez a 3.57f-et upgrade -eli a bugos 3.58-ra, amit tovább kéne patchelni 3.58a-b-c-d-e-f -re, ezért senkinek nem ajánlom.

Szintén felejthető a fent levő WoG videó, csak a teljesség kedvéért tettük fel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 22:00 

Sziasztok!

Nagy bajban vagyok. Tökre szeretem a Heroes 3-at, hátmég a WOG-ot. Csak az gond, hogy csak úgy tudok játszani, ha wogifikálok egy pályát. A kifejezetten WOG pályák nem működnek, előbb-utóbb (általában hamar) errort jelez. A következő:

ERM Syntax error
File: ERM
Line: 6645
Reason: "HE($)" Cannot Find Hero (out of range)
Save all ERM vars to WOGERMLOG.TXT (may take time)

Aztán ha pipára vagy áthúzott körre kattinthatok. Utána meg mindenféle hülye jel: számok meg betűk. Majd a pipára kattintva:

ERM command has a wrong syntax. Skipped.

Régen nem volt installálva az ERM tools. Most installáltam, de most igy ugyanaz a baja, pedig újraindítottam a játékot meg minden.

Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni. Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 23:12 

A kifejezetten WoG-os pályák saját szkripteket szoktak tartalmazni, amik összeakadhatnak a gyárival. A pálya írója általában mellékel egy kísérőlapot, vagy *.dat file-t az ajánlott beállításokkal.

Illetve a Wog beállítások első oldalán, a "Wogification settings" résznél átállíthatod a pipát "Wogify all random WoG maps"-ra, ez csak a random pályákat fogja wogosítani, így nem lesz szkript ütközés.

:?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 15:45 

Ezt a képet most találtam a Toweren.
Tényleg így fog kinézni az új vár? Valamit lehet már tudni a lényekről illetve arról, hogy kb. mikor jön ki?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 17:45 
Heroes Team

Ilyenre ígérik. Remélem be is váltják.
Visszaolvasva mgeg találhatsz több infót is a dolgokról (jócskán vissza kell olvasnod) Mivel mindent nem szeretnék most megismételni itt, DE pár dolgot igen:

Egy videó a Bastion-ról (1 perc; 14Mega): http://jitay81.tvn.hu/bastion.wmv

Hogy mikorra ígérik: hát sajnos nem mostanra :( , ha jól tudom valamikor jövő év decembere a célkitűzés

A hivatalos oldal per pillanat nem elérhető (lehet, hogy megváltozott), de annak majd utánanézek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 17:53 

Köszi!
Viszont, ha ennyire későn adják ki, akkor most nem is érdekel annyira. Remélem, azért még lesz, akiket érdekelni fog addigra, mert ugye sokan a Heroes V-öt fogják akkor már előnyben részesíteni (gondolom én), és nem nagyon fogja az embereket érdekelni holmi H3-as újítás...
Persze én nem így vagyok vele. Mivel nem közeli a megjelenési dátum, most nem érdekel annyira, de ha kijön, nagyon is érdekelni fog!

Kb. mennyit kell visszalapoznom? Mi mindenről volt szó akkor? Találhatok valami támpontot? Esetleg képeket vagy valamit, amiről könnyebben észrevehetem azt a részt? Sajnos eleinte nem olvastam a topicot, csak az utóbbi időben érdekel egyre inkább a wog.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 18:02 

Sziasztok

kezdem elveszteni a fonalat. Ha most én WoG-ozni akarok akkor mit kell letöltenem? Melyik verziót? Érdemes megvárni az új verziót? (hallottam hogy készülőben van)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 18:48 

Slayer írta:
Sziasztok

kezdem elveszteni a fonalat. Ha most én WoG-ozni akarok akkor mit kell letöltenem? Melyik verziót? Érdemes megvárni az új verziót? (hallottam hogy készülőben van)

WoG-hoz szükséged van SoD +SoD3.2fix -re (utóbbi a letöltések között), vagy Complete-ra. Erre megy fel a WoG 3.58f, ami "WoG Install" néven van fent. Ennyi elég.
Ezen kívül van még pár kiegészítő. Új csataterek, ERM editor, WoG Mod, magyar menü.. Ezeket ízlés szerint rakd fel.

A WoG 3.59-re nem érdemes várnod, még legalább fél év. A 3.58f is király.

Mindenkit szívesen látok az offline WoG versenyen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 19:10 
Heroes Team

Folytassuk inkább itt a dolgokat.
Havoc írta:
spodzy írta:
Szerintetek melyik leny a legkemenyebb a WOG ban? Nalam a vampir lord a legjobb, ha van legalabb 1000 belole, akkor nincs az a sereg, ami kepes lenne kiutni. A resuecttel parositva immortal szorny lesz belole. :twisted:

Csak győzzed megvenni a vámpírokat! :lol:

A vámpír tényleg durva lehet. Főleg a ha várat feltápolod, és akkor a heti vámpírszaporulat jócskán megnövelhető (már csak arany kell, hogy kivásárold - ebben is segíthet a vár-táp)
Mikor már összeszedtem egy jelentősebb vámpírcsapatot, akkor megkapják a maguk zászlaját, amit +2 visszaütésre állítok be. És mivel a vámpír az vért szív, egy igen masszív támadó/védekező lényre lehet szert tenni.
De pálya elején akkor is a Pikeman és Kentaur (fejletlen) a legkeményebb, főleg a hősnél van elsősegélysátor (pl Rion vagy Gem) akkor nagyon komoly ellenfeleket is le lehet agyalni a pályáról. velem már párszor megtörtént, hogy egy kis sereggel (~30 Kentaur, 2-3 törp, esetleg pár elf) elkalandoztam, és mivel vígan kiszedtem a az utamba kerülő lényeket, ezért egyre tmesszebbre kerültem a váramtól. Ilyenkor szokott általában a váram elé érkezni valamelyik ellenfél, rémesen feltápolva, nekem pedig esélyem sincs, hogy visszaügessek a várba; a kivásárolt lények serege pedig túl gyenge egy komolyabb ellenállásra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 18:49 

A sötételf vár:
First, there are polls about the Mage Guild at the official Refuge's forums. We want to know, which level should be the highest for the Mage Guild in the town, as well as which element should be the main in Refuge's magic.

Second, new team members are wanted. To join DTT, you must fill in the form, which is located at http://kos.svnets.lv/refuge/form.php, and notify the team about it (you can do it at the forums or by e-mail: dtt@inbox.ru). In about a week you'll be notified by e-mail about the team's decision — to let you be a member or not.

Now I'll also post the URLs of the official Refuge's forums.

http://kos.svnets.lv/flame/index.php?showforum=26 (English)

http://kos.svnets.lv/flame/index.php?showforum=21 (Russian)
http://forum.df2.ru/index.php?showforum=44 (Russian)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 16:02 

Hello! :lol:
Nekem megvan a WOG, de nem találok benne bizonyos szörnyeket, pl.: Hell Steeds, Sorceresses, Werewolves, Sylvan Centaur, Dracoliches. Légyszi mondjátok meg, hogy miért van ez!
Köszi, Ancsa. :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 21 szer., 19:10 

kucumucu írta:
Nekem megvan a WOG, de nem találok benne bizonyos szörnyeket, pl.: Hell Steeds, Sorceresses, Werewolves, Sylvan Centaur, Dracoliches. Légyszi mondjátok meg, hogy miért van ez!

A Wogifying menüben a 2. oldalon (Map options) pipáld ki a "Some monsters are replaced with WoG monsters" opciót (a lap bal felső részén van)

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 22 csüt., 12:55 

doom3d írta:
kucumucu írta:

A Wogifying menüben a 2. oldalon (Map options) pipáld ki a "Some monsters are replaced with WoG monsters" opciót (a lap bal felső részén van)

Kép

Nekem nem így jön fel a menü. Az odáig oké, hogy ott van, de ilyen skill...., stb. nincs benne. Hasonlítanak a menüpontok, majdnem ugyanaz, de minden ki van pipálva benne és mégse megy. Meg nálam a monsters helyett creatures van.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]