Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 10:48 

jitay írta:
Beorn the Shapeshifter írta:
Kezdeményezés (Levin Malmának válaszul):
A lények kezdeményezése csak tájékoztató adat. Ha egy csatát többször újra kezdesz, általában más és más lesz a kezdeményezési sorrend, mert elég sok minden számít bele: varázstárgyak, hős morálja, leadership, speciális képességek, és ezen túl van egy véletlen szám is a dologban.

Az, hogy más és más a kezdeményezési sorrend, meg hogy több dolog is befolyásolja az (részemről) ok. csak akkor kezdem el tépni a hajam, mikor az én seregemben van a legnagyobb kezdeményzéssel rendelkező lény, de ezt a gép nem veszi figyelembe, és simán beelőzött egy csomó (na jó, vagy 2-3) lényével. Akkor kérdem én, minek van az az initative, ha az se azt mutatja, hogy ki jön először.

Pontosan, minden szavad színigaz.

Egyébként meg lehetett volna ezt tisztességesen is csinálni, ha valaki hajlandó lett volna gondolkodni egy kicsit fejlesztés közben.
Ott van pl. a damage. Nem háboroghat senki, hogy pl. a szuper minotaurusz hordája csak 1200-as damage-et ütött, mert a damage eleve tól-ig értékeket kapott, tehát ez benne van a pakliban. Ha úgy fejlesztett, és van luck-ja vagy Divine strength-je expert light-tal, tudja befolyásolni, ha nem, hát nem. Viszont az initiative EGY konkrét számként lett definiálva, így a minimum, ami elvárható, hogy eszerint következzenek az egységek. Ha nem így történik, az durva csalás, és nézetem szerint nem indokolható semmiféle okoskodással.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Levin Malma 2006 jún. 16 pén., 10:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 10:55 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Levin Malma, Eardog: A speckó képesség megkapása szerencse kérdése is, gondoljatok bele, milyen lenne, ha mindig bejönne, a végén már tök unalmas lenne... De bezzeg, ha megkapod! :wink: Ezért speckó képesség... Hogy ne mindig jöjjön be! A Heroes 3-ban sem úgy volt, hogy minden olyan képesség bejött, amit szerettél volna... A Heroes 3 még most majd 10 év után is azért jó játék, maer a random dolgok és a szerencse nagy befolyással bír. Van akit ez bosszant, de a játék változatosságát pont ez adja meg! :roll: Ezen pedig biztosan nem fognak változtatni... Baráti üdv!

Vologya, értem a gondolatmenetedet, ám a problémát a következőkben látom:
A játékos eleve lemond egy csomó izgalmas fejlesztési irányról annak érdekében, hogy fáradságos fejlesztéssel felruházza a hősét a szuperképességgel. Ennek és a konzekvens fejlesztésnek csakis az lehet a jutalma, hogy végül megkapja, amiért oly sokáig fáradozott. Ez bizony ne múljon a szerencsén, hanem a játékos döntésein! Már odáig is egy csomó szerencse szükségeltetett, hogy egyáltalán a közelébe kerülhetett. S ráadásul az én esetemben ez NEM szerencse kérdése volt, hanem a játék a legutolsó lépésben csalással :!: elérhetetlenné tette az utolsó lépcsőt.
Nem kötelező úgy fejleszteni, hogy elérhetővé váljon a szuper skill, ám aki ezt a rögös utat választja, azzal ne bánjon már úgy a játék, mint velem a fenti példában... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 11:00 

Halika!

Lehet(sőt biztos), hogy kérdezték már, de nincs időm végigolvasni az egész fórumot, mik azok a varázstárgyak amiknek nincsenek megadva a tulajdonságaik?Gondolok itt pl:Ring of celerity,Helm of chaos,Windstryder boots...

Pls valaki help me mivel nem sűrűn vagyok netközelben! :shock:

Thx!

Ui:Amúgy nem értek egyet azokkal akik lehúzzák a gamet.Idáig vártak rá,most meg csak fikázni tudják.Szerintem igenis kell bele az a rengeteg újítás.Ha nem lenne akkor megint "csak" egy H3 kieggel játszhatnánk.
Sztem király a játék!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 11:05 

A H3-ban ha rossz volt a morálod könnyen megeshetett, hogy simán a csata kezdését elvesztetted, mert a legyorsabb lény a seregben éppen depis volt és egy kőrből kimaradt, az is véletlenszerű volt és azt sem lehetett kiszámítani. Itt legalább megadja a sorrendet, hogy hogyan fognak következni a lények.(Ez szerintem elég nagy segítség, igaz, hogy várakozással, képességek és varázslatok használatával némileg befolyásolható, de teljesen még nem sikerült felborítanom a megadott rendet) A szerencse a sebzésben segít, de a morál most is beleszól a sorrendbe.
A szintlépéskor viszont a sokat emlegetett elődöknél eddig nem volt ennyi lehetőség, csak 2-3 képesség közül választhatott a játékos. Ezzel szemben most 2 különleges képesség és 2 speciális tulajdonság közül lehet választani. Akárhogy nézem ez több, ezért nem értem mi ezzel a baj. Arra problémára, hogy a speciális képesség nem jön be arra csak azt tudom mondani, hogy megértem a csalódottságot, de eddig is volt egy csomó olyan hősöm, hogy a felajánlott dolgok közül egyik sem volt szimpatikus, ez előfordul. Ilyenkor kell anyázni, az utolsó csatát újra lejátszani hátha ad valami normálisat. Ha nem az a pech.
Ennyi mondanivalóm volt. Nem írom, hogy aki nem ért velem egyet, az írjon, mert úgyis megteszi! :D :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pöcök 2006 jún. 16 pén., 19:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 11:33 

Pöcök írta:
Arra problémára, hogy a speciális képesség nem jön be arra csak azt tudom mondani, hogy megértem a csalódottságot, de eddig is volt egy csomó olyan hősöm, hogy a felajánlott dolgok közül egyik sem volt szimpatikus, ez előfordul. Ijenkor kell anyázni, az utolsó csatát újra lejátszani hátha ad valami normálisat. Ha nem az a pech.

Hiába játszod le akár 30-szor is az utolsó csatát, mindig ugyanazt fogja felkínálni. Ugyanígy volt ez a H3-ban is!

Ui: Az ILYENKOR ly-al írandó! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 11:51 

Lavin Malma!
Egy kis utána nézéssel rengeteg negativ, értelmetlen megjegyzést kihagyhatál volna...! Legalább ,aki szidja nézzen már utána miért is van így! A kezdeményezésnél is ilyet beirni hogy csal a gép.... A honlapon van heroes5 leirás olvasgasd! Tárgyaktól kezdve rengeteg minden befolyásolja a kezdeményezést! A kritizáloknak kb amit irtak 10%-án érdemes elgondolkozni vagy mégkevesebb! Nem kéne elvenni másoknak a kedvét az értelmetlen hozzászolásokkal, mert nem néztek utána!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 12:20 

szerintem a heroes5 egy igen jól sikerült game lett csak szerintem az a hiba hogy a játékmenet túlságosan is lassú és talán már túl 3D-s lett.
nektek mi a véleményetek erről ??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 13:33 

A kezdeményezésről annyit, hogy ilyen volt már a Disciples-ben is, és ott ragaszkodott a gép a konkrét értékekhez. - Ami szerintem jobb is mert az egy dolog, hogy nem baj, ha a játékban nem mindig történik ugyanaz, de azért nem jó az, ha minden teljesen véletlen történik, főleg konkrét adat mellett.

Imperator01: Mindenkinek joga van leírni a saját véleményét, ez egy fórum.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 14:01 

Nekem 27-es szinten nem adta be a szükséges képességet "az elit"-hez , csak 2 gagyit, és a hadjáratban, a pálya végefelé. Itt a fő problémának azt érzem, h sok hasznos képesség ilyenkor kimarad, ill olyanok kerülnek be, amit az ember sosem tanulna meg (a haste abilityként alkalmazása pl). És magas szinten így lesz egy elszúrt hero. Ezért tényleg zavaró, mikor a 4-ből csak 2 helyre tesz cuccot, és azok gagyik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 14:11 

Balee!

A Disciplesben is volt random a kezdeményezésnél.Ott is előfordult, hogy a "lassabb" hamarabb ütött. Igaz, hogy ritkábban mint a H5ben. Ott kissebb volt ez a random szorzó, a H5ben nagyobb! Mindenki eldöntheti, hogy ez tetszik neki, v nem, de ez attól még így marad! :lol:
Minden háborúban nagy a káosz és a zürzavar. Ezt próbálták lemásolni, több kevesebb sikerrel. Hogy tetszik, v nem? Végre megszüntek a sablon csaták. A semleges lényekkel lejátszott menetek, amiket x-szer le kellett ugyanúgy játszani. Igy mindig más a menet. Egyébként meg van mikor az én lassabb lényem jön hamarabb, mint az ellen gyorsabb lénye! Tehát ez oda-vissza műxik! Ugyanannyit lehet tehát kárörvendeni, mint morgolódni.
Ez is egy újítás, amit meg kell szokni.
Nekem tetszik! :lol:

Ez bolhacirkusz, nem eredmény!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 14:12 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Levin Malma, Eardog: A speckó képesség megkapása szerencse kérdése is, gondoljatok bele, milyen lenne, ha mindig bejönne, a végén már tök unalmas lenne... De bezzeg, ha megkapod! :wink: Ezért speckó képesség... Hogy ne mindig jöjjön be! A Heroes 3-ban sem úgy volt, hogy minden olyan képesség bejött, amit szerettél volna... A Heroes 3 még most majd 10 év után is azért jó játék, maer a random dolgok és a szerencse nagy befolyással bír. Van akit ez bosszant, de a játék változatosságát pont ez adja meg! :roll: Ezen pedig biztosan nem fognak változtatni... Baráti üdv!

Hi!

tulajdonképpen ebben egyet is érthetünk ,mert tényleg ettől speckó a speckó ,de szerintem már attól is elég speckó, hogy megszab nekem 20 skillt, hogy mit fejlesszek, és ha már vesztek a szabadsáomból, akkor legalább megkapjam azt, amiért feláldoztam, mivel ha nem mennék erre a specó képességre, akkor sok helyen teljesen más skilleket fejlesztenék, az biztos...és igazából ez az, ami miatt nem tetszik csak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 14:15 

Freemy írta:
Ui: Eardog, változtass légyszi avatart, mert ez a mostani nagyon lehangoló. Neked tetszik???

Hi! Csak most, csak neked, csak a te kedvedért válsztottam magamnak egy új avatart!!!:D Igazából tetszett az előző is, jól ki volt dolgozva a kép, de akkor már választok egy kedvenc hőst a Homm3-ból. Bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 14:22 

Halihó! Mikor lehet H5-ös avatárokat választani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 15:20 

Misa írta:
Halihó! Mikor lehet H5-ös avatárokat választani?
Szerintem majd csak akkor, amikor saját magad által szerkesztettet is lehet. Mondjuk érdekes, hogy más fórumokon lehet bármit választani, itt meg meg van szabva...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 16:41 

Misa írta:
Balee!

A Disciplesben is volt random a kezdeményezésnél.Ott is előfordult, hogy a "lassabb" hamarabb ütött. Igaz, hogy ritkábban mint a H5ben. Ott kissebb volt ez a random szorzó, a H5ben nagyobb!

Akkor igencsak ritkán fordulhatott elő, ha így elfelejtettem. :lol: Azt tudom, hogy bizonyos italokkal, artikkal, varázslatokkal stb. lehetett módosítani a kezdeményezést, de hogy egy lassabb hamarabb jött volna, mint egy nála akár 1-gyel gyorsabb... Ilyenre egyáltalán nem emlékszem. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 16:57 

Nálam mindig fel van telepítve a Disciples 2. Nézz csak utána, hogy a lények kezdője általában 10-re kerekítve van. Ilyenkor persze nincs változás a sorrendben, mert a 10 külömbség elég sok. De ha vmilyen tárgyal v lötyivel felnyomod a kezdeményezést pl. 50-ről 55-re, akkor már előfordulhat, hogy hamarabb jön mint egy 60-as kezdőjű lény!

Ja bocsi, hogy ezt itt tárgyaljuk le! :lol:

De hogy a H5-ről is irjak vmit: A spéci képesség jóhogy ritka, külömben nem lenne spéci! Nekem még egyszer se adta be egy hősnél se. :cry: De nem adom fel! Lesz egyszer egy hősöm aki megkapja és akkor annál jobban fogok örülni neki! Aztán resszkessetek, mert legyakok mindenkit!! :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 18:48 

Sziasztok!
Arról hogy mért nem adott 4 abilityt: azért mert egy szinten csak 2-t adhat, és azt a kettőt is ugyanabból a fajtából. A másik két kocka a képzettségnek van fentartva, ha már megvan mind a 6 és mind maxra fejlesztve akkor az üres marad. Hogy bunkózik az abilityk adásánál? igen :) tényleg nagy hülyeségeket tud adni ami idegesítő, de ahogy már írták a 3 ugyanezt csinálta csak a képzettségekkel. És azt hogy csalás vagy nem csalás csak akkor tudnád megmondani hogyha szerkesztővel belen tudnál nézni a pályába hogy le van-e tiltva az az ability, ha igen akkor csalás! ha nem akkor viszon nem volt szerencséd!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 20:27 

Balee írta:
A kezdeményezésről annyit, hogy ilyen volt már a Disciples-ben is, és ott ragaszkodott a gép a konkrét értékekhez. - Ami szerintem jobb is mert az egy dolog, hogy nem baj, ha a játékban nem mindig történik ugyanaz, de azért nem jó az, ha minden teljesen véletlen történik, főleg konkrét adat mellett.

Imperator01: Mindenkinek joga van leírni a saját véleményét, ez egy fórum.

Igazad van, akkor most beirom ide a poratkák szaporodását, mert hát ez egy fórum.... Egyébként igazad van, de nem úgy kéne leirni, ahogy egyesek teszik ( ez nem h3), annak van más topikja oda irja hogy az mennyire jó és uninstallalja a heroes5-öt, mert ezen a fórum témán nem erre vagyok kiváncsi.....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 21:23 

Imperator01 írta:
Egyébként igazad van, de nem úgy kéne leirni, ahogy egyesek teszik ( ez nem h3), annak van más topikja oda irja hogy az mennyire jó és uninstallalja a heroes5-öt, mert ezen a fórum témán nem erre vagyok kiváncsi.....

Igen, ez igaz, nem kéne azért nyavajogni, mert a H5 nem lett 3D-s H3, de én ezt már egyszer régebben leírtam, úgyhogy erről ennyit. Viszont attól, hogy ez egy Heroes 5 topic, nem kell mindenkinek istenítenie a játékot. Minden játéknak vannak előnyei és hátrányai. Van akinek ez nem tetszik, van akinek az nem... :roll:

Szerintem egyébként egész jó játék, bár nem vagyok tőle elájulva, lehetne jobb is - de a 4-nél határozottan jobb :D. (Mondjuk az is igaz, hogy a H5 minden megjelenési formájával játszottam - Alpha, Beta, Demo :) - csak a teljessel nem... :P Lassan be kéne szerezni)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 22:11 

Én a magam részéről szeretném, ha az adventure map-nél választhatnék a 2D-s és 3D-s nézet között. Áttekinthetőbb lenne 2D-ben.
A Chessmaster-nél pl. lehet választani sík és térbeli nézet közt.

A csata meg mehetne 3D-ben. :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]