Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: re: Jitay
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 19:36 

És hála az égnek, Jitay kolléga gyakran látogatja az orosz oldalakat.
Nekem is tőle van. :wink:
Egész tűrhető a H5, amióta nem fagy le loadgame közben.
A következő H3 WoG Mod-omban, ha valaha is elkészül, benne lesz a Gating, meg a lénykihagyás csatából..
Köszönet a Nival-nak a H3 fejlesztési ötletekért. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 20:20 

cat írta:
Fionával sokat töprengtünk az előbbi szörnyszülött javításán. Maradhat persze az eredeti név is, megszokott, de ha magyarul akarjuk emlegetni, nekem egy zenei kifejezés ugrott be: Négykezes
Ugye egy zongora, két játékos, ha nem is ellenfelek!

Én nem szoktam két kézzel fogni az egeret, csak eggyel. Ezért játékosonként max egy kéz tehát kétkezes. De ebbe ne menjünk bele.

Hmm... ilyen erővel lehetne Forgószék (nem elírás :D), Sámlicserélősdi vagy akár: Falhozvágomazegeretúgyisahavergépe játékmód is. :lol:

MÁS:

zolirobi írta:
Pöcök írta:
A ló farkánál lévő "zolika" felirat az, aminek szemet kellett szúrnia? Lehetséges, hogy a játékos által használt név van a hős köré írva?

Nem a játékban használt nevem ez, mivel engem Robinak hívnak, és azt használom a kampány során is. Egyre több helyen felfedezhető ez a bizonyos Zoltán (lásd nekrós hős), biztosan valami befolyásos személy lehet. Mindenesetre jó érzés magyar nevet is látni angol játékban :)

Javaslom T. Fórumlátogatóknak a stáblista megtekintését. Nem egy magyar van... ha jól emléxem a 3D modellezést bízták honfitársainkra. Amúgy már írtam feljebb csak valami veri importent topikk vót oszt sönki nem vette észre.

Uff, beszéltem! Cooper

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cooper 2006 jún. 13 kedd, 20:26-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 20:24 
Kampány. Agrael's Decision. A The Ship utáni rész. Fel vagyok háborodva. Mi az hogy hajóval NEM tudok felderíteni??? Csak az Eye of the Magi által felderitett terepen tudok hajózni, nem lehet tovább menni a sötét részen! Nem világosodik ki. Én vagyok a hülye, vagy valami csúnya bug ez?!
Valaki szóljon ehhez hozzá, pls... nem tudok rájönni sehogysenem :(

Larzz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 20:29 

larzz írta:
Kampány. Agrael's Decision. A The Ship utáni rész. Fel vagyok háborodva. Mi az hogy hajóval NEM tudok felderíteni??? Csak az Eye of the Magi által felderitett terepen tudok hajózni, nem lehet tovább menni a sötét részen! Nem világosodik ki. Én vagyok a hülye, vagy valami csúnya bug ez?!

Larzz

Nem lehet, hogy a pálya széléhez értél? :twisted:

Amúgy meg ha tudsz kicsit angolul akkor TESSÉK

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 20:53 
cooper írta:
larzz írta:

Larzz

Nem lehet, hogy a pálya széléhez értél? :twisted:

Amúgy meg ha tudsz kicsit angolul akkor TESSÉK

Köszi, de...
Nem igazán megy az english annyira hogy ezt megértsem. Nem baj, holnap jön a magyar eredeti verzió :) Nem, nem értem a pálya széléhez... :D Körbehajóztam az egész sötét részt, nem sok sikerrel. Arra gondolok lehet, hogy direkt van így, a köd miatt? Hm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 21:27 
Heroes Team

larzz írta:

Larzz

Az egy spec ilyen pálya. Először én is felháborodtam, de aztán ötletesnek találtam. Ha csak simán lehetne hajókázni, akkor hamarabb végetérne az egész, és nem lenne olyan érdekes.
Így meg, meg kell keresned a kövekező Magi hutot (így hirtelen fogalmam sincs mi a neve :roll: ) és az azáltal megmutatott területeken (e of the Magi), meg valszeg találsz valami további támpontot.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 21:28 
Azthiszem megvan a megoldás. Azért Agraellel /29/ végig lehet tolni a földalatti szintet, van sok feljárat... megyek is Zúúúúzzzni. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 23:13 

Buta az AI, és csal. Odamentem az infernos single player-en a lovaghoz. Majdnem elfogyott az összes manám, mire meteor strike-kal szétlőttem.
Ő meg ott áldigált, és nyomta a védővarázslatokat. Csatából nem menekült.
Megvárta, amíg szépen egyesével leszedegetem az embereit. Ha esetleg támadott volna, akkor simán bukom a csatát.

Aztán viszajött 15 angyalkával, meg pár aprósággal a 6. héten. Ezek szerint első héten már fullos vára volt..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 23:21 

Hali! Valaki elmondaná nekem, hogy hol találok én a Haven 5. pályáján egy akármilyen várat Dunmoor-on kívül, ami egy heti járóföldön belül van? Mert nem megy. :oops: Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 7:59 

Itt van egy értékelés a játékról: http://www.origo.hu/techbazis/szoftver/ ... nincs.html

Az elején egész pozitív, de aztán kicsit belelendül a lehúzásba....
-----------

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 9:29 

Kitörve a monitor bűvöletéből ismét szólásra nyitom a bill.-t.

A patch óta már a semleges hetekre is ad magyarázatot a játék, ha még ez nem volt téma. A kedvencem: Week of Deadly Calm - A week when nothing really happens (A halálos nyugalom hete - Amikor tényleg semmi nem történik) :lol: Na de nem ettől játék a játék, hanem attól, hogy engem szubjektíve teljesen kielégítenek eddig a kampány pályák, volt olyan, amelyiken bekapcsoltam az autosavet, meg izzadtam, de azért lehetett haladni, fejlődni, szóval a balansz nekem megfelel, a sztori pedig eddig elég meglepetést, és titokzatosságot rejt.
Nem akarok poént előre lelőni, de most vittem végig a dungeon kampányt, és Raelag utolsó mondata után leesett a nagy poén, és mivel 99% biztos vagyok benne, így hát azt mondom, huh. Ez jól esett :lol: 8)
Úgyhogy mindenki, akinek még hátra van, figyelje a warlock záróakkordot!

Na megyek, visszaásom magam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 12:07 
Heroes Team

Az egyes skillek megszerzésének esélyei százalékban: xls
Pontossága nem garantált (nem én készítettem).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 12:38 

Sziasztok!

Tegnap megkaptam végre a H5-öt, nekem semmi bajom a csomagolással a játék meg fantasztikus! Egyedül az irányítással vannak gondjaim nem mindig vágom hol vagyok a pályán, ezt még szokni kell. Nálam lenyomta a brazil meccset is!

egy kérdés: van karaván a H5-ben? Ha igen hol?

Üdv
atoderma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 12:49 

Kandur írta:
"Nagyrészt jó?" :D Ehhe, az a hivatalos magyar fordítás, icetom csak feltöltötte...

Akkor még dolgozhattak volna a csávók vele egy ideig, rögtön az első artifactom leírása helyett egy hosszú idézetett írt ki, hogy melyik lovagnő mit csinált, és mit nem. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 12:53 

atoderma írta:
egy kérdés: van karaván a H5-ben? Ha igen hol?

Jelen tudomás szerint nincs. A Summon Creature varázslat próbálja - több-kevesebb sikerrel - pótolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 14:03 

Solana írta:
Itt van egy értékelés a játékról: http://www.origo.hu/techbazis/szoftver/ ... nincs.html

Van egy olyan érzésem ezzel a cikkel kapcsolatban, hogy nem egy fanatikus Heroes rajongó írta. Én még csak a demóval játszottam, de nekem már az is nagyon tetszett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 15:06 

Pöcök írta:
Solana írta:

Van egy olyan érzésem ezzel a cikkel kapcsolatban, hogy nem egy fanatikus Heroes rajongó írta. Én még csak a demóval játszottam, de nekem már az is nagyon tetszett.

Egy Disciples rajongó írta. Benne is van a cikkben.
Egyébként szerintem nem jó az, ha Heroes rajongó írja, de az sem, ha valaki jobban szereti az ellenlábast, mint amiről írnia kell. Pártatlan írja a cikket, az az igazi! Csak olyan nem nagyon van... Ha van, akkor meg nem fog a Heroest nyomni...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 15:14 

Nnna... Két heti tömény játék után én is leirnám a véleményem.
A játék nekem nagyon tetszik, a "Heroes feeling" szerintem átjön, habár ez minden embernél mást jelent. Minden egyes vártipusnál más taktikát lehet alkalmazni, gondolok itt a gatingre, a traningre, vagy az örök régi favoritra a nekromanciára (skeleton archers rulez). A lényeknek berakható tárgyak ötlete is nagyon tetszik, a dungeonnál meg az empowered spellek sztem ultra durvák, bár ez egyéni vélemény.(Mindenesetre egy empowered jéggyürü fagyasztó hatással 10-12-es spellpoverrel eléggé oda***... :twisted: Magyarul én NAGYON nem értek egyet azokkal a kritikákkal, melyek szerint a spellek nem használhatóak.
A térképek szerintem is kicsik, habár még -mint olvasom -van remény. Továbbá nem értek egyet azzal sem, hogy a gép annyira rosszul játszana... Persze vannak furcsa huzásai, de volt már olyan csatám is, hogy végig Phantom force-t és raise dead-et nyomott, na és akkor nem gondoltam arra, hogy milyen szarul játszik, hanem a hajam téptem...
Más. Végigolvasva a fórumot egyszer kétszer lehidaltam, hogy egyeseknek miért nem tetszik a HEROES 5. pl valaki azt irta, hogy ez az új rendszer, a lények sorrendje gagyi, meg kiismerhetetlen meg a haste ill. a slow ultragáz. Há nem tom de sztem aki egy kis időt szán az elmélyültebb játékra, az kiismeri NAGYJÁBÓL a rendszert. Persze azért itt is van még pár dolog amit még nem értek, de 2 heti játék után gondolom az lenne gáz ha a progi minden rejtett finomságát vágnánk. Na már most amin télleg kiakadtam: Valaki azt irta hogy a csili-vili grafika csak parasztvakítás, meg csak az idióta amcsi gyerekeket veszi le a lábáról. (ez kb olyan dolog lehet, hogy a drága jó Győzikét (akit én télleg utálok :D ) mindenki szidja, érdekes módon mégis nézték vagy kétmillióan) A grafika szerintem igenis fontos dolog!!! Olyan dolgokra lehet ráflesselni, hogy az hihetetlen. Gondolok itt a vizipipázó hösre, az elalvó mage-re, vagy a fülét piszkáló gremlinre. Volt olyan, hogy Balázs haverommal 2 órán keresztül csak a grafika által nyomott endorfinbombákat nyeltük. Persze itt is van olyan ami nem tetszik pl a nyersanyagok, főleg a higany (?) az valami botrányos. De ezek a "hibák" sztem csepp a tengerben, a készítők biztos beleadtak apait anyait, ez látszik a játékon. A bugokról meg annyit, hogy szerintem maguk a fejlesztők nem adták volna ki addig, ameddig nem tökéletes a program, csak ugye van kiadó + a pénz az úr. Ja persze eszembe jutnak azok a drága emberkék is, akik a játék megjelenése előtt már tükön ültek, volt aki gyilkossággal, jobb esetben öngyilkossággal fenyegetőzött, és persze utána ők azok akik fikáznak mindent és mindenkit hogy ez milyen bugos meg milyen kaka és összecsapott. Ki kellett adni a népharagot elkerülendő. Szerintem várjuk csak meg az 1-2-3-4-5 peccset, meg a kiegészítőket, és utána lehet majd igazán értékelni az 5. részt. (Persze most nem a 4.-hez adott, kiegészítönek nevezett tákolmányokra gondolok.) Ja sztem a zene überfasza, a várkörbejárást is meg lehetne hagyni, nehogy már abba az egy klikkbe pusztuljunjk bele, az egy plusz lehetőség. Ja nekem az építési rendszer is nagyon tetszik, egy kicsit variálja a dolgokat.
Na és most egy olyan dolog következik, amivel belegázolok egy csomó ember érzéseibe. Sokan csak azért fikázzák az 5-öt mert az nem olyan mint a 3. Igazat adok lelkes kollégámnak, miszerint akinek nem tetszik ne játszon vele. Az elmarasztaló véleményét fejtse ki, de utána ne irjon 30-szor a fórumra, hogy ez ilyen meg olyan fos, mert ezzel csak mások kedvét szegi. Azok maradjanak a 3-nál, mások játszanak az 5-tel, néhányan játszanak a 4-el, de azt ne feledjük el, hogy mindnyájan egy nagy közösség tagjai vagyunk és mindannyian HIRÓSZOZUNK.

Na a vége egy kicsit nyálas lett, ez van. Bocs hogy kicsit hosszúra sikeredett, de ez már kikivánkozott belőlem... Ja és nézzetek sok South Parkot, sokat lehet belőle tanulni........ :twisted: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 16:48 

Hali! Segítségeteket szeretném kérni! A nekro/3. pályán elfoglaltam a fenti várakat, gyűjtöttem 1000 csontit, 20 sárkányt és nem pipálja ki h, teljesítettem a 20 sárkányt!Nem took vmi Cyrus hős után menni a portálon keresztül! Az lehetséges h, azért nem, mert csatlakoztak hozzám a sárkányok, és csak a várban kitermelt egység számít? Bocsi az össze-visszaságért :$

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 17:46 
Heroes Team

Hali!

Gagarin: ez az egyik legkorrektebb összefoglaló és vélemény mind közül!

Józan, megalapozott és normális hangvételű! :idea:
Gratula, hiányzott már egy ilyen is... :cry:

Csáó,

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]