Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 19:47 

A ló farkánál lévő "zolika" felirat az, aminek szemet kellett szúrnia? Lehetséges, hogy a játékos által használt név van a hős köré írva?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 19:53 

Holi írta:
Tudom hogy ez nem az a hely ahova irhatnék, de a segítség rovatban 2003-as a legutolsó beirás. Igyhát ha lenne valaki oly szives és leírná nekem az Inferno/3 küldinek a menetét nagyon megköszöném. Mert már kész vagyok idegileg, mindig órjási sereggel jön az elen. Előre is THX.

Holi

Nálam az a taktika vált be, hogy a lenti "elf" várra gyurtam rá és a lehető legrövidebb idő alatt (az első 3 egység építése után) átmentem a bal oldali részre a főnixek felett egy kis kerülövel van szintén egy átjáró (nálam kőelementálok védték). Igaz a hösömnek volt "klon" varázslata és a pixikre nem ütnek vissza és legalább 3* lépet egy másolat :)).
Ezek után már nem fejlődik olyan gyorsan, bár azért a jobb oldali várában már fejlesztett sárkányok vártak.
Remélem tudtam segíteni 8)

Ui: A dungeonnak tudja valaki, hogyan müködik a spec skill és épülete :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:10 

A zolika szó, a hős alatt lévő körben engem is meglepett.Amúgy ez a gyüjtői változatban van csak benne, tudtommal.Külön bekapcsolható opció.Érdekes, egyre több magyar vonatkozás van a H5-ben... :D

Update:most olvastam a kézikönyvben:Special Hero Trail(Collector's Edition only).Ez az a kör amiben zolika van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:19 

Pöcök írta:
A ló farkánál lévő "zolika" felirat az, aminek szemet kellett szúrnia? Lehetséges, hogy a játékos által használt név van a hős köré írva?

Nem a játékban használt nevem ez, mivel engem Robinak hívnak, és azt használom a kampány során is. Egyre több helyen felfedezhető ez a bizonyos Zoltán (lásd nekrós hős), biztosan valami befolyásos személy lehet. Mindenesetre jó érzés magyar nevet is látni angol játékban :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:25 

Valóban jó látni ilyeneket. Ezt a világ bármely pontján láthatják és mennyire nem tudják, hogy mit is jelent, csak itt! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:30 

zolirobi írta:
Pöcök írta:

Nem a játékban használt nevem ez, mivel engem Robinak hívnak, és azt használom a kampány során is. Egyre több helyen felfedezhető ez a bizonyos Zoltán (lásd nekrós hős), biztosan valami befolyásos személy lehet. Mindenesetre jó érzés magyar nevet is látni angol játékban :)

Van 1 másik magyar nevű hős is, csak már nem tom mi a neve, de van. Hogy zolika van odaírva az tényleg felettébb érdekes.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:43 

Látszik, hogy még nem szoktam meg az új neveket :oops:

Tehát tudja valaki, hogy a Warlocknak hogyan müködik a spec épülete és az a bizonyos elemi kombó :?:

bogpista:
Az a másik hős Laszlo névre halgat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:53 

A másik Magyar hős Laszlo lessz szerintem. (lovag)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 9:45 

Nos, "rég" írtam már némi összefoglalót H5 ügyben.

Elsőnek is szeretném nagyon megköszönni a Heroes Team H5 szekciójáért felelős alkotók (Fiona, Zolirobi, Jitay, Nimbus, DaMaGepy, Vologya) félelmetesen jó, rengeteg infót tartalmazó, szép, színes, nagyívű ismertetését, amire még ránézni is öröm! KÖSZÖNET ÉRTE!

Bárcsak ilyen lenne a H1-H4 rész is... :roll: :lol:

A másik:
Sok bírálat érte a kampányt, hogy ilyen-olyan, ócska, megatöbbi. Mivel már rég volt, elővettem a hétvégén a H3 RoE kampányait, és végigtóltam belőlük az első 3 és felet. Nos, azok sem voltak azért (mai szemmel) túl bonyolúlt, összetett, félelmetes kihívás elé állító darabok! A H5 kampány igen is szórakoztató, jó, változatos, izgalmas, stb., stb. Ne feledjük, hogy mi az alapvető célja: bemutatni az új (és régi) Heroes játékosoknak a különböző várak egységeit, azok különleges képességeit. Komolyan mondom, a nekró kampányban imádtam az élőholtakat, főként azért, mert zokszó nélkül csatlakoztak főhősömhez. :lol:

És aki figyelmesen tolta a kampánypályákat, az azért megláthatta a jövő reményteli hajnalpírját a pályák teljesítése során! Minden egyes pálya tele van írva szkriptekkel, amit - ha az Ubisoft istenei is úgy akarják - a mapeditorral a kezeink közé kapunk! Már előre csöpög a nyálam, hogy milyen király pályákat lehet készíteni csak azokat a szkripteket felhasználva, amikkel a kampány-pályákon találkoztam. Az egész - reményeim szerint - olyan lesz, hogy a H3 játékmenetét nyakonöntik a H4 néhány kényelmi megoldásával (egy gombbal történő seregvétel, stb.) és a H4-ben nem igazán működő, de itt remélhetőleg kitűnő szkriptelési lehetőséggel!!! Innentől kezdve meg csak a legvadabb fantázia szabhat határt az elmésebbnél elmésebb térképeknek!

A térképek mérete a huge térkép jelenlétével szerintem megoldódik, kicsit máshogy kell majd hozzáállni egy-egy térképet készíteni (itt sokkal nagyobb jelentősége van egy-egy várnak pl.), mint a H3-ban, de ezt meg kell majd szokni. (És ahogy látom, nagy ellenségemet, az Instant Travelt is le lehet tiltani... :lol:)

Úgyhogy én bizakodok! Hajrá Heroes 5!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 10:56 

MAGYARÍTÁS VIHETŐ INNEN:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1071499908

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 12:45 

Hali!
A grandmester képességet megkaptátok már? Nekem eddig csak amulet of masterrel volt meg! (növeli a skillt az amulet)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 13:08 

No megvettem a Magyar H5-öt, elég gyenge csomagolás, de végül is 12k forintért mit várjon az ember. A legkedvesebb élményem az volt, hogy a HotSeat játékformát "kínpad"-nak nevezték el. Bruhaha...

A jtékélményeimről majd csak akkor írok, ha sikerült a hétvégén részletesebben kielemeznem a hétvége folyamán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 13:38 

Hali! Help me!!!
Valaki eltudná mondani nekm, hogy a grafikai pacht-et honnan tölthetném le? Mert elég nagy szükségem lenne rá. Előre is köszönet. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 13:54 

warlock írta:
A legkedvesebb élményem az volt, hogy a HotSeat játékformát "kínpad"-nak nevezték el.

Nekem erről egy szó jut eszembe:
JÉZUS!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 14:08 

Fionával sokat töprengtünk az előbbi szörnyszülött javításán. Maradhat persze az eredeti név is, megszokott, de ha magyarul akarjuk emlegetni, nekem egy zenei kifejezés ugrott be: Négykezes
Ugye egy zongora, két játékos, ha nem is ellenfelek! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 14:11 

Druyda írta:
Hali! Help me!!!
Valaki eltudná mondani nekm, hogy a grafikai pacht-et honnan tölthetném le? Mert elég nagy szükségem lenne rá. Előre is köszönet. :roll:

http://doom3d.uw.hu
Doom3D után szabadon... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 14:12 

Hahó!

Az előző linkről lehúztam a magyarítást (amit valami Icetom készített? lopott?). Annak mennyi köze van a "hivatalos" magyar verzióhoz? Mert egész frappánsnak néz ki, felpakoltam CE alá (Data könyvtárba kell egy file-t bemásolni), és úgy nagyrészt jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 14:51 

"Nagyrészt jó?" :D Ehhe, az a hivatalos magyar fordítás, icetom csak feltöltötte...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 16:35 
Heroes Team

MEGVETTEM!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 18:05 
Heroes Team

Beorn the Shapeshifter írta:
Druyda írta:
Hali! Help me!!!

http://doom3d.uw.hu
Doom3D után szabadon... :lol:

Különben lehet köszönetet mondani az orosz HOMM fanatikusoknak, mivel tőlük származik ez az ötletes kis programka/javítás. Illetve még azt is írják, hogy az 1.1-es patch feltelepítése alapból megoldja a régebbi videókártyáknál fellépő problémákat, így ott már nincs szükség erre a patchre.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]