Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 19:01 
Heroes Team

Freemy írta:
Az első félidő jobb volt, mint a második. Akkor a hollandok többet kezdeményeztek, és meg is lett az eredménye. A második játékrészben már inkább védekeztek, esélyt sem hagyva a szerbeknek.
Nem volt túl szép meccs, de ismét bejött a fogadásom! :wink:

Ui: Zajlik a következő meccs. A 7. percben Mexico - Irán 0:0

Na talán a két utolsó meccsen lesznek gólok, nem gól, hanem gólok. Ha nem követik a sémát (rúgni egy gólt és aztán védekezni), akkor itt lesz több gól is, bár Mexikó nem tartozik a végső esélyesek közé, de itt érvénysülni fog a papírforma :). Míg a portugáloknak még nagyobb az esélyük Angola ellen. Angola meglepően gyengén játszott az Afrika kupán. Legalábbis a selejtező eredményeihez képest.

De érdemes kicsit előrébb nézni, hogy ki kivel kerülhet össze. Esetleg német-angol?,holland-portugál-argentín? ebből egyik biztosnak tűnik, az se lesz kis meccs:). Na de ez még soká lesz.

Update: Mexikó-Irán 1-1 félidőben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 20:55 

Ismét bejött a tippem!
Mexikó nyert, ráadásul ezen a meccsen maximum téttel, azaz 25 ponttal játszottam, és nyertem! De jó érzés volt! Kár, hogy nem láttam a meccset, de neten követve talán még izgalmasabb volt, hiszen nagyokat lehet ugrálni, mikor gólt lő az a csapat, amelyiktől várom. Mikor egyenlített Irán, akkor picit lelombozódtam... De jött még két gól Mexikótól, így minden ok lett! :D

A most következő meccset is maximális téttel tettem meg. Természetesen Portugáliát várom befutónak... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 21:01 
Heroes Team

Hát igen, bejött a fix eredmény. :) És nem is kevés góllal. :) Na most meg kezdődik a portugál meccs. Itt még több gól lesz. Csak győzzétek nézni! :D (remélem) Kíváncsi leszk Pauletára, sztem most ő a legjobbja a portugáloknak. Sok gólt szerzett a selejtezőn és a bajnokikon is. Ja és csak a selejtezőben az oroszoknak hetet lőttek. :) Ha annyit itt nem is lőnek de izgalmas meccs lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 9:34 

Nem jött be a gólzápor. Egy volt, aztán elég is lett...
Ha így fog játszani Portugália, esélye sem lesz a kiszenvedett továbbjutás után előrébb jutni...

Szerencsére a tippem így is bejött.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 10:00 

Sziasztok!

Az eddigi meccsek nem nyűgöztek le nagyon. A legjobb eddig az Argentín - Elefántcsontpart meccs volt, de nem a béna argentínok miatt. A Mexico-Irán meccs első félideje is jó volt, nagy szerencséjük volt a Mexicóiaknak, mert Irán az elején rúghatott volna nekik 2-3 gólt is ha mákjuk van. Portugália ahogy bekezdett mondtam magamba: Na, végre egy jó meccs. Csak az a meccs is 5 percig volt jó.
Nem baj, Ghána ma minimum egy döntetlent elér az olaszok ellen, míg szerintem a csoport másik meccsén is döntetlen várható.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 10:42 

Olaszok nyernek, ott van Totti:)

Többet vártam a szerbektől, de nem volt középpályájuk, igy nehéz lesz,
Portugálok nullák, ezt az angolai csapatot gólokkal kellett volna verni......

egyébként az rtl klub lesz@phat, vagy közvetitse az összes meccset, hamár megvette - nem ütköznek az időpontok - vagy egyet sem, sport klub kb félmillio emberhez jut el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 11:15 

Adler írta:
Olaszok nyernek, ott van Totti:)

Többet vártam a szerbektől, de nem volt középpályájuk, igy nehéz lesz,
Portugálok nullák, ezt az angolai csapatot gólokkal kellett volna verni......

egyébként az rtl klub lesz@phat, vagy közvetitse az összes meccset, hamár megvette - nem ütköznek az időpontok - vagy egyet sem, sport klub kb félmillio emberhez jut el.

A retek klub nagyon sok focidrukkernél elásta már magát nagyon mélyre. Az a sport klub vagy mi a szösz meg szerintem még félmillió emberhez se jut el. Szerintem valami belső tv adó lehet a székházukba.
Gagyi RTL! , Gagyi RTL!
A "szakkommentátorokról" meg a riporterekről inkább nem mondok semmit, mert hirtelen ki lenne moderálva. A legnagyobb pozitívum, hogy a Hajdú B.-t rá bírták venni 1-2 meccs közvetítésére.
Azt az elmebeteg Hédert meg lelövetném az ökör poénjaiét, el is kapcsoltam azon nyomban és néztem a német RTL-en a meccset.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 16:52 

Sziasztok! Nem láttam az auszi - japán meccset a 70.percig... Na a maradék idő azt hiszem megérte. Az ausztrálok 10 perc alatt 3 góllal elintézték japánt. Ahogy a riporter mondta,a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát...meg is bosszulta :lol: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 16:57 
Heroes Team

VerZoSüni írta:
Sziasztok! Nem láttam az auszi - japán meccset a 70.percig... Na a maradék idő azt hiszem megérte. Az ausztrálok 10 perc alatt 3 góllal elintézték japánt. Ahogy a riporter mondta,a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát...meg is bosszulta :lol: :!:

Hát én meg csak az utolsó két gólt láttam, de azok nagyon tetszettek. Amúgy nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen nyernek az auszik. De végül bejött a papírforma. Hát sajnálom, hogy a tegnapi portugál meccsen nem volt több gól, de ez a meccs, már aki végig látta kárpótolta.:) Na de ma lesz még az olasz-ghána meccs, meg holnap már a címvédők is bizonyíthatnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 17:04 

Nem láttam a meccset. Az eredmény viszont ismét engem igazol. Ausztrál győzelemre tippeltem! :D Cseh és olasz győzelmet várok még ma. Remélem ezek a tippek is bejönnek! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 17:07 

Üdv KTibsza! Az első gólt Cahill lőtte,egy szögletre,vagy beadásra rosszul jött ki a kapus,és a lábak között belőtte a nagy kavarodás közepette.A tegnapi portugál meccs első félidejét láttam,majd csöndesen bealudtam.Ezek szerint jól tettem :!: :D A brazil találkozó hozhatna végra egy látványos, közönség szórakoztató, jó focit... :wink: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 17:10 
Heroes Team

Freemy írta:
Nem láttam a meccset. Az eredmény viszont ismét engem igazol. Ausztrál győzelemre tippeltem! :D Cseh és olasz győzelmet várok még ma. Remélem ezek a tippek is bejönnek! :D

Hát ha nem lesz semmi meglepetés, akkor bejönnek. Amúgy kíváncsi leszek, hogy mire jutnak a nagy olaszok majd Ghána ellen.

Amúgy az auszik a konföderációs kupán is gólgazdag meccseket játszottak. Aki nem hagyta ki, az jól szórakozhatott ezeken a meccseken. (németek ellen 3-4, argentínok ellen 2-4, és sokáig partiban voltak az auszik, csak a végére fáradtak el )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 19:59 

A most befejeződött meccs konklúziója(számomra):a csehek játéka az eddigi legjobb és legszimpatikusabb bár Koller sérülése sajnálatos.Remélem rövid lefolyásu dolog lesz.1 óra és jön az olasz meccs.Az eredmény nem kétséges :) Forza Italy!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:01 
Heroes Team

Zargul írta:
A most befejeződött meccs konklúziója(számomra):a csehek játéka az eddigi legjobb és legszimpatikusabb bár Koller sérülése sajnálatos.Remélem rövid lefolyásu dolog lesz.1 óra és jön az olasz meccs.Az eredmény nem kétséges :) Forza Italy!

Ja, ja. Jók voltak a csehek, nem okoztak csalódást, legalábbis számomra. Alig várom már az olasz meccset. A statisztika szerint nem fogunk csalódni bennük. Legalábbis annyira nem mint a portugálokban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 20:06 

Én csak az eredményt tudom. Mi történt Kollerrel? Ő lőtte az első gólt. Nélküle nem az igazi a cseh válogatott! Ő és Rosicky alapember. Ezt a válogatottat végső esélyesként is számon tartom. Amit írtatok, az alapján nem is alaptalanul. Reménykedek.

Ui: Újabb nyertes tipp! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 23:42 

Az olaszok is bemutatkoztak. Gyanúsan 1:0-ra játszottak ők is. Ha nincs az a nagy baki Kuffourtól a végén, maradt volna az egy gólos győzelem. Azért jobb meccs volt, mint a portugál...

Holnap jöhet az első igazi nagy meccs. A brazil-horvát elmenne a legjobb négy közé jutásnál is...

Ui: Már nem is mondom, hogy mi másnak is örülök az olasz eredmény kapcsán... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 3:11 

Ez a Hiddink tud valamit, annak ellenére nyertek, hogy a japánok bizony lefocizták a csapatát, kicsit a régebbi ( 80 évek) brazil focijára emlékeztetett, ami szép volt, techmikás, de hasonlóan elbukós, mondjuk Zico az edző.

A cseh meccset csak az első gólig láttam, az meggyőző volt, a 3-0 szintén, mondjuk Poborsky, hogy mit szaladgál ott, lehet rosszul emlékszem, de mintha az 1996 os angliai EB-n lódult meg a jobb szélen, ezek szerint nem utoljára:)
Kollert sajnálom, bár a mai orvostudomány mindent tud, kockáztatni nem fogják.

Az oloaszok is jók voltak, szerencsére Toni marad jó formában, Gilardino viszont továbbra is gyenge, szerintem Inzaghi fog érkezni, sokunk nagy örömére. Totti rövid hajjal is ász, bár látszik mindenki félti.

s végül Verebes a mágus:
"Nekem általában jó megérzéseim vannak, hogy milyen lesz egy meccs. Azt hiszem, ma megdicsérhetem magam."
az ausztrál - japán meccs után

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 8:45 

Jól nyomták az olaszok na!Pirlo gólja szép volt, Del Piero-t sajnálom, hogy nem játszattják(bár lehet csak késöbb fogják?), Toni a legjobb( :D ), Gilardino nem csinált semmit(helyére jöhetne mondjuk Alex) és ha Zambrottával és Gattusoval állnak fel akkor nagyon erősek lesznek.Mondták, hogy ez a csoport első két helyezettje a brazil csoport első kettőjével fog játszani:Cseh-Brazil vagy Olasz-Brazil.Azért ez elég durva!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 17:06 

Természetesen ma is folytatódik a vb. Megvolt az első meccs. Dél-Korea - Togo 2:1.
Miután kiállítottak egy Togoi játékost, beindult a "ferdeszemű" úthenger... :lol:

A meccset nem láttam, nagyon nem is érdekelt, de a fogadásom ismét bejött! :D

Most következik Franciaország és Brazília bemutatkozása! Előbbi meccset x-re, utóbbit sima 1-esre tippelem... Merész vagyok? :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 13 kedd, 18:22 
Heroes Team

Freemy írta:
Természetesen ma is folytatódik a vb. Megvolt az első meccs. Dél-Korea - Togo 2:1.
Miután kiállítottak egy Togoi játékost, beindult a "ferdeszemű" úthenger... :lol:

A meccset nem láttam, nagyon nem is érdekelt, de a fogadásom ismét bejött! :D

Most következik Franciaország és Brazília bemutatkozása! Előbbi meccset x-re, utóbbit sima 1-esre tippelem... Merész vagyok? :lol: :lol: :lol:

Attól függ. :) Mennyit tettél fel tétnek a francia x-re? 200.000 Eurót? :) Akkor merész vagy. :lol: Én nem mernék ennyit feltenni x-re. De a brazíl győzelemre se, mégha bejönne akkor se.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]