Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 11:27 
Heroes Team

Működnek még azok, most próbáltam. Ajánlom mindenkinek letöltésvezérlővel tölteni (Flashget, Reget...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 13:23 

Most nyomom a Trap utáni kampány pályát havennel. A vár védelmére most már télleg érdemes áldozni (felhúzni az íjász bástyákat). Egy 4-ik szintű hőssel simán visszavertem egy Level17-es warlock támadást, úgy hogy volt kb 50-60 upgradelt parasztom semmi más. A Warlocknak volt 2 Devilje, 4 Nightmare-je, egy csomó impje és démonja. Nem bírta bevenni a várat. :D

A várat védő karó-védelmi vonal is jó használatot tesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 14:40 

A karók nagyon jók, az biztos, pláne, ha az egyik csoport megindul a katapult által kilyukasztott falszakasz felé, de közben meggondolja magát és a kapuhoz megy...végig a karókon... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 14:51 

:lol:

Én mondjuk az úton már elkaptam szegény próbálkozókat... :lol:

Egyre jobban tetszenek a kampányok. Könnyűek, de még is van bennük megfelelő izgalom. Nagyon király, hogy a nekrós kampány 3. pályáján visszakaptam a 24. szintű lovag kicsilányomat! :lol: Plusz ott van mellette cimbinek a 20. szintű agyontápolt nekromantám. TETSZIK!

Ja, aki unalmasnak találja a pályákat, az próbálja ki a következőt: úgy végigvinni a pályát, hogy közben a várostromok és a hős elleni csaták kivételével nem veszít az ember lényeket. Meg lehet oldani, én épp most gyaktam le 100 titánt csont (veszteség) nélkül. :lol: Skeleton archer rulez! Néha többször is neki kell futni egy-egy csatának, ki-kihagyni egységeket, és rettentő az öröm, mikor a sebészeti pontossággal végrehajtott akció során egyetlen hős katonánk (csontvázunk, impünk, stb...) sem vész oda. :lol: Jó, lehet, hogy beborúltam kissé...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: allied?
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 15:35 
Sok dolog tetszik, sok dolog nem... legjobban az allied mapokat hiányolom, igy nem tudok barátosnémmel vállvetve küzdeni. /hot-seat/ Tudtok helyet ahol esetleg már vannak hozzáférhető allied mapok? Mondjuk amíg nincs mapeditor, nemis tudom miért várok ilyesmit... :)

Larzz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 15:42 

erikaviking írta:
Sziasztok!

Én azok táborát gyarapítom, akik elégedettek azzal, amit a Heroes V-tel kaptak; nem vagyok fanatikus, nem játszom expert fokon, játszom vele, mert jól esik, mert tetszik, s ennyi. :)
De még mielőtt valaki - akinek nem tetszik annyira, amit a srácok készítettek - belémkötne (esetlegesen) a dícséretért, inkább arról írnék, hogy nekem sikerült erőből is átvinnem az Inferno kampány 3. pályáját, ahol a Sylvanos hős bizony kispályás. Igaz, hogy jónéhány kört tettem meg úgy, hogy én elől, ő meg utánam, de egy idő után a körben elérhető maximálisra sikerült Agraelt feltuningolnom, s aztán néhány artifakt társaságában az egyik v árban bevártam s relatív simán legyalultam a térképről. :D
Ugyanennek a kampánynak a 4. pályáját is hasonlóképpen a hős lehető legmaximálisabbra fejlesztésével vittem végig, s azért egy idő után már igen durva varázslatai vannak, s kevesebb sereggel is komoly takarítást lehet véghezvinni.

Ez jo, màr kezdtem attol félni, hogy nem tudom kiélvezni azt, hogy a pàlyàk minden kis zugàt bejàrom!

Azt tudjàtok, hogy a summon creature varàzslat hogy välasztja^ki, hogy melyik vàrbol idézel lényt?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 17:07 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Zsolt11: Milyen frissítésre gondolsz? Nem dicsekvésképpen mondom, de szerintem Magyarországon nem találsz túl sok olyan oldalt, ahol ennyi minden leírást MAGYARUL megtalász a Heroes V.-ről! Én személy szerint büszke vagyok mindenkire, aki segítséget nyújt a tartalom feltöltésében! A Heroes V. szekció folyamatosan frissül, köszönhetően Fionának, Zolirobinak, Jitaynak, Nimbusnak, Gepynek és jómagamnak! Ne feletkezzetek már meg arról, hogy a tartalom feltöltése bizony időbe telik, nem beszélve arról, hogy emellett minden segítőnk dolgozik, suliba jár, stb! :? Talán, ha több segítő kézre találnánk, akkor hamarabb összejönne minden... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 17:13 

Vologyának igaza van!Van aki dolgozik és suliba jár és mégis igyekeznek valamit tenni az oldal érdekében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 18:19 

Kedves Fórumozók!

Most így eszembe jutott:De jó lenne egy Nino Rota művet a game alá dobni :lol:
Elérné kb. a homm3 zenei szintjét(a h5 zenéje is jó de én a homm3 zenéjét jobban kedvelem)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 19:40 

Beorn the Shapeshifter írta:

Egyre jobban tetszenek a kampányok. Könnyűek, de még is van bennük megfelelő izgalom. Nagyon király, hogy a nekrós kampány 3. pályáján visszakaptam a 24. szintű lovag kicsilányomat! :lol: Plusz ott van mellette cimbinek a 20. szintű agyontápolt nekromantám. TETSZIK!

Ja, aki unalmasnak találja a pályákat, az próbálja ki a következőt: úgy végigvinni a pályát, hogy közben a várostromok és a hős elleni csaták kivételével nem veszít az ember lényeket. Meg lehet oldani, én épp most gyaktam le 100 titánt csont (veszteség) nélkül. :lol: Skeleton archer rulez! Néha többször is neki kell futni egy-egy csatának, ki-kihagyni egységeket, és rettentő az öröm, mikor a sebészeti pontossággal végrehajtott akció során egyetlen hős katonánk (csontvázunk, impünk, stb...) sem vész oda. :lol: Jó, lehet, hogy beborúltam kissé...

Nálam alap, hogy általában addig töltöm vissza, míg nem vesztek egységet. Később kamatostul visszakapom később. :wink: Lesznek még olyan kampányok, hogy csak na. :D Lesz NAGYON nehéz is, de majd rájösz. :D
Ja, és Zehir (asszem ez a neve :oops:) nagyon nagy arc, olyan beszólásai vannak. :lol: (Academy kampány 8))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 21:11 

Poetice írta:
Beorn the Shapeshifter írta:

Nálam alap, hogy általában addig töltöm vissza, míg nem vesztek egységet. Később kamatostul visszakapom később. :wink: Lesznek még olyan kampányok, hogy csak na. :D Lesz NAGYON nehéz is, de majd rájösz. :D
Ja, és Zehir (asszem ez a neve :oops:) nagyon nagy arc, olyan beszólásai vannak. :lol: (Academy kampány 8))

Igazán kíváncsivá tettetek...
Szóval az alapszitu a következő: mégy egy nekró sereggel, Druid Eldereket kell lenyomni az átjáróban. Elsőnek a Vampire Lord lép; odaérni persze nem tud. Másodiknak lépnek a druidák, és odavágnak egy varázslatot az Archlichekre, levesznek kapásból nyolcat. Raise Dead persze nincs - miért is adná be a játék, hiszen nekró vagy, tudnád használni...

Nos, Poetice, ezt hányszor töltenéd vissza, míg nem buksz egységet? :wink: Elég egy pozitív egész számmal válaszolni... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 23:47 
Heroes Team

Üdv
Egy pár új info a Nival-os fiúktól:

- a 2. patch valamikor június végére várható. Ebben már új multis térképek is lesznek. Innentől kezdve pedig már folyamatosabban fognak megjelenni újabb és újabb térképek

- a 3. patch, amit valamikor július 2. felére terveznek már tartalmazni fogja a térképszerkesztőt is! Iletve nem csak sima térképek, de hadjáratok szerkesztésére is lesz lehetőség

- a következő méretben lehet majd térképeket létrehozni: small (72x72), Medium (96x96), Large (136x136), Extra Large (176x176) és Huge (216x216). A játékban jelenleg nincs small és huge méretű térkép.

- további javítások, finomítások a már meglévő leírásokban. A Duel mód (ha jól értem) további javítása, illetve új ötletekkel való kiegészítése is, a közeljövőben fog megtörténni.

- a vár "körberepülése" ki lesz kapcsolva (hö-hö, nálam már most ki van), a vár menüjének kinézetén komolyabb változatatás már nem fog történni, legfeljebb apróbb javítások.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 0:32 

Haven kampány utolsó pályáján volt olyan ember, aki:
1) lenyomta az inferno vár kapuőrségét?
2) lenyomta a legvégén megjelenő inferno hőst aki Nikolai-ra vadászik?

Én a 2-ikhoz közel voltam :( Najó, annyira azért nem, de azon gondolkodtam, mi lett volna, ha várok még 4 hónapot és ugy megy át Godric. 4 hónapnyi full egységgel várni azt az ipsét... Hát igen...

Tudom, hogy a sztori ilyen, és elvileg nem lehet lenyomni az inferno hőst, de mivan, ha esetleg egy titkos küldetés nyilik meg, ha mégis lenyomod?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 9:46 

Jitay: visszaadtad a töretlen hitem, a huge térkép-ígérettel! Köszi!

Slayer: a Segítség rovatban épp valaki azon panaszkodott, hogy tök felesleges, mert egy bug miatt nem lehet ekkor tovább jutni a kampányban. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 9:50 

Kövezzetek meg a véleményemért, (valószínűleg megtörténik, de sebaj :lol: :lol: :lol: ) de miért baj az, ha belépsz a várba forog körbe a kamera??? Egyetlen kattintás és vége is!!! Ez nagyjából 0.1 másodpercet, ha igénybe vehet. Az idő múlásával ez a mozdulat amúgy is berögzül az agyunkba és már automatikusan kattintunk egyet várbalépéskor, még mielőtt elindulna a "forgás", így nem veszítünk semmit.
Egyébként meg jó ötletnek tartom a vár körbemutatását.
Bár ez szubjektív :oops: .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 10:02 
Heroes Team

Hory írta:
Kövezzetek meg a véleményemért, (valószínűleg megtörténik, de sebaj :lol: :lol: :lol: ) de miért baj az, ha belépsz a várba forog körbe a kamera??? Egyetlen kattintás és vége is!!! Ez nagyjából 0.1 másodpercet, ha igénybe vehet. Az idő múlásával ez a mozdulat amúgy is berögzül az agyunkba és már automatikusan kattintunk egyet várbalépéskor, még mielőtt elindulna a "forgás", így nem veszítünk semmit.

Bajnak nem baj, hogy van ez a "városnézés". És igen egy kattintással tényleg lelőhető, de én az igazat megvallva már kicsit unom ezt a "csak egy kattintás és máris működik" dolgot. Kb az első 10 esetben még érdekes végignézni az új dolgokat (animációkat), mert érdekesek, újak.., de mikor az ember már úgy 100szor látta, akkor kezdi unni. Legalábbis én így voltam vele. Ja és még feleslegesnek tartom egyéni okokból is, mivel az videókártyámmal örülök, hogy elindíthattam a játékot (így is minimális beállításokon játszom :( ), és ezek az extra videók egy kissé belassítják az játékmenetemet (és végre töretlenül szeretnék játszani, ha filmet akarok nézni, akkor inkább azt nézek). Persze tudom, hogy ez egyéni probléma, de talán nem csak nekem van gyengébb gépem :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 15:50 

Levin Malma írta:
Nos, Poetice, ezt hányszor töltenéd vissza, míg nem buksz egységet? :wink: Elég egy pozitív egész számmal válaszolni... :)

Általában. :wink: Na igen, a druidák ellen nehéz. Bár egy tipp (kicsit csalás szagú, de mégse... :oops: ): Pl kihagysz egy egységet a csapatból, akkor változhat a sorrend... :P Sok ilyen apróság van, amivel meg lehet oldani.

A várbemutatást meg jobb lenne, ha ki-be lehetne kapcsolni. Néha végignézem. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 14:53 

jitay írta:
Hory írta:

Bajnak nem baj, hogy van ez a "városnézés". És igen egy kattintással tényleg lelőhető, de én az igazat megvallva már kicsit unom ezt a "csak egy kattintás és máris működik" dolgot. Kb az első 10 esetben még érdekes végignézni az új dolgokat (animációkat), mert érdekesek, újak.., de mikor az ember már úgy 100szor látta, akkor kezdi unni. Legalábbis én így voltam vele. ...

Várba lépéshez dupla klikk helyett tripla klikk, bár én már néha négyszer kattintok, és még a hősinfo is megnyílik :roll: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 19:12 

SZiasztok!

Szerintem a H5 tök király. Nekem különösen tetszik a vár autom. körbetekintése. Szép a grafika és nem is akad annyira, mint gondoltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 19:34 

A mai nap egy nagy mérföldkő volt számomra és Cat számára is. Mugger segítségével sikerült felállítani egy egyszerű kis házi hálózatot, amelyen egész délután a H5 futott. Rengeteg élménnyel és tapasztalattal gazdagodtunk, belekóstoltunk a valódi H5 ízébe. Kemény mérkőzés volt, Cat hihetetlenül jól játszott egy H5-kezdőhöz képest. Ha nem lett volna Havoc, aki kisegít.... háááát.... :) . De a végeredmény mégis ez lett: http://www.kepfeltoltes.hu/view/060610/ ... es.hu_.jpg

Feltöltöttem még egy képet, amelyen a komoly Heroes-játékosok láthatók az akció hevében:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060610/ ... es.hu_.jpg :D :D
Köszi a játékot, Cat! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]