Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 20:19 
Heroes Team

Sziasztok!

Hát hiába az eredmény, azért nem volt olyan megnyugtató a németek játéka. A védelem még nem az igazi. És pedig nem is a VB legerősebb csapata ellen játszottak. Ja meg Costa Rica helyzetkihasználása sokkal jobb volt. De a végére csak összeáll a csapat. :) Hát igen Costa Ricának nem volt egy "Király Gáborja". :)

ui.: Mindenesetre egy jó mérkőzés volt, gólok szempontjából. Ne legyen ennél gólszegényebb meccs. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 22:32 

Egyetértek, ennél jobb játék kell a németektől, ha valamit is el akarnak érni, viszont azt se feledjük, hogy nem a mai meccsen kellett csúcsformában játszaniuk!!! :wink:

Szerk: Ecuador (szerintem) meglepetéseredményt ért el! Megverte Lengyelországot 2:0-ra! A németekre a fogadásom sikerült, a második meccset x-re tippeltem, nem jött be. Mindegy. Ilyenek a tippek. Egyszer bejönnek, máskor elúsznak...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 7:58 
Heroes Team

Freemy írta:
Egyetértek, ennél jobb játék kell a németektől, ha valamit is el akarnak érni, viszont azt se feledjük, hogy nem a mai meccsen kellett csúcsformában játszaniuk!!! :wink:

Szerk: Ecuador (szerintem) meglepetéseredményt ért el! Megverte Lengyelországot 2:0-ra! A németekre a fogadásom sikerült, a második meccset x-re tippeltem, nem jött be. Mindegy. Ilyenek a tippek. Egyszer bejönnek, máskor elúsznak...

Most sajnálom, hogy nem tettem nagyobb tétet a németekre. :) Mondjuk a lengyeleken én is buktam, de felkészülési meccseken is kikaptak pl. Kolumbiától a lengyelek, míg Ecuador erősebb náluk. Elvégre Dél-Amerikában harmadik lett Ecuador. Ecudort az esélyesebb meglepetések közé lehet sorolni. :) Ja meg nem tudom emlékeztek még 2002-re és a lengyel, portugál szereplésre? Kiestek mindketten. A kevésbé esélyes USA és Dél-Korea mögött. Azért még nehogy meglepjék még a németeket is. Ha nem veszik a másik két meccset félválról a németek, akkor valszeg továbblépnek. De ne legyen ennél gólszegényebb meccs. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 11:33 
Heroes Team

Hát igen, szerintem is a németeknek nem volt valami jó csapatjátékuk! Nem tudom, a jelenlegi edző mit szeretne elérni, de ez így max. a 16 hoz elegendő! Én is remélem hogy azért fejlődik még a csapatmunka, de a kapusra is ráfér némi fejlődés! Na de ha hozzávesszük, hogy majdnem teljesen friss a csapat, s ahhogy a közvetítésen említették igazán nagy világklasszis nincs a csapatban, akkor nem is annyira szörnyű! Na de ez még selejtező, na meg nem is igazán fárasztották le magukat a csapatok! Na de jó lenne, ha a legrosszab mérkőzés ez lenne a VB során! :D :D

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 14:43 

Én úgy gondolom, ha olyan lesz a játékvezetői ténykedés mint 4 éve akkor a németek sokra vihetik.Lásd Dél-korea esetét, akiket át vergődtettek az olaszokon(meg nem adott Vieri gól, stb, stb...)A KTibsza által említett koreaiaknak ezért lettek olyan jó eredményei, amúgy sz*rt sem értek...
Forza Italia!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 16:59 

Megvolt a mai első meccs. Remélem ennél csak jobb meccsek lesznek, mert amint megszerezte a vezetést anglia, elég is volt nekik...

Anglia - Paraguay 1:0

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 17:00 
Heroes Team

Anglia-Paraguay 1-0, de angol gólra még várni kell. :) Hát igen. Ők sem igazán erőltették meg magukat. Csak hogy a nézők ne élvezhessék a meccseket. :( :evil: De végülis az eredményt megtartotta Paraguay :). Eddig a német-costa ricai meccs volt a legjobb. Na de majd ha jön Rooney és Ballack, talán jobb focit láthatunk majd.

ui.: Ugye nem vagyok túl kritikus. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 18:16 

Egy öngóllal nyerni szerintem tré dolog, főleg akkor ha az Angol válogatottról van szó.Úgy vélem csak a nevükkel akartak nyerni ami-bár épphogy-de sikerült nekik.Most van a Svéd meccs, én nekik szurkolok.Längs Sverige

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 20:14 

Véget ért a mai második meccs is. Sajnos nem láttam, de az interneten, a Livescore.com oldalon végigkísértem, ahol percenként frissítve mindig értesültem a legfrissebb állásról, így arról is, hogy a 46. percben Trinidad és Tobago 10 emberre fogyatkozott és így is remek eredményt értek el, ugyanis a mérkőzés végeredménye gól nélküli döntetlen lett.
A svédeknek Larsson révén csak egy sárgalapra futotta, míg a Trinidad és Tobago együttese ebből hármat is begyűjtött. Mivel a háromból kettőt A. John szerzett, így korábban mehetett zuhanyozni társainál. A harmadik lap D. Yorke nevéhez fűződik, aki ugye talán a leghíersebb játékosa válogatottjának.
A végeredmény alapján a svédek könnyelműek voltak, mert a kiállítás nélkül is be kellett volna gyűjteniük a három pontot, mégsem sikerült nekik. Ezzel szerintem egy esélyessel kevesebb maradt a végére. Bár azért ezt még túl korai kijelenteni...

A végeredmény még egyszer:
Trinidad és Tobago - Svédország 0:0

Ui: Külön öröm számomra, hogy nyertem a meccsel, ugyanis döntetlenre játszottam meg az iwiw-en! :D Ráadásul ez ma már a második győzelmem, ugyanis az angolok sikerére voksoltam az első meccsen! A hamarosan kezdődő Argentína - Elefántcsontpart találkozót pedig 1-es tippel láttam el. Remélem, ez is bejön! :)

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 20:28 

Hát én sajnálom, hogy buktak két pontot a svédek de szerintem a csoportból Anglia és Svédország fog továbbjutni.Az nem lehet, hogy nem :)Én 2-est tippeltem a iwiwes témán, így sajna pontot vesztettem de lehet a Spanyol-Ukrán döntetlen tippem visszahozza az elvesztett pontokat :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 10 szomb., 23:09 

Én ennyire nem gondolok előre a tippekkel...

Most ismét láttunk egy jó meccset. Bár a második félidő első fele nem volt az igazi, de ezt leszámítva, jó kis csata volt. A végére majdnem buktam a fogadást... De nem buktam, mivel nyertek az argentínok! :) Egyre merészebb vagyok a tétekkel. :D

A gólok szépek voltak. Talán Drogbáé volt a legszebb, mert félig háttal állt a kapunak, mégis betalált.

Holnap Mexikót, Portugáliát és Hollandiát várom befutónak...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 3:40 

nekem eddig az Argentin - Elefántok meccs tetszett a legjobban, jók az afrikaiak, kicsit még össze kell szokniuk.

Remélem a jugók holnap bealázzák a hollandokat:)
a többi meccs érdektelen, bár Angola újonc.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 9:39 
Heroes Team

Adler írta:
nekem eddig az Argentin - Elefántok meccs tetszett a legjobban, jók az afrikaiak, kicsit még össze kell szokniuk.

Remélem a jugók holnap bealázzák a hollandokat:)
a többi meccs érdektelen, bár Angola újonc.

Szia!

Szerintem is ez volt az eddigi legjobb meccs. :) De sztem a szerbek nem fogják bealázni a hollandokat. A szerbek védekező focit játszanak. Legrosszabb esetben is 0-0 lesz, de inkább 1-1. :) De ne legyen igazam és legyen 4-5 az eredmény :) (Emlékeztetőül 2000-es EB-n Spanyolo.- Jugoszlávia 4-3, ahol többször is vezettek a jugók,de csak kikaptak)
Szerintem nem semmi Trinidad eredménye, újoncként már van egy pontja :). Lehet, hogy az újoncok közül ő gyűjti a legtöbb pontot??? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 9:44 

Drogbáé volt az első bal lábas gól a vébén :!: :lol: Nézzétek ma 3-tól a Holland-Szerb meccset,mert én sok gólos,és látványos meccsre számítok! :D Egyébként csak úgy mellékesen megjegyzem,hogy a hollandok tönkreverik ellenfelüket :!: :!: :!: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 10:27 
Heroes Team

VerZoSüni írta:
Drogbáé volt az első bal lábas gól a vébén :!: :lol: Nézzétek ma 3-tól a Holland-Szerb meccset,mert én sok gólos,és látványos meccsre számítok! :D Egyébként csak úgy mellékesen megjegyzem,hogy a hollandok tönkreverik ellenfelüket :!: :!: :!: :lol:

Jók a hollandok! Megverik a szerbeket is mint az auszikat is, nem? :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 10:31 

Szerintem tönkre nem, de meg fogják verni őket a hollandok. A sok kihagyott nagy név arra enged következtetni, hogy borzasztó jó és elég fiatal csapattal érkeztek a hollandok!
Aki egyébként nem nagyon ismeri az újabb csapatok erejét, az nézze meg az iwiw-en a fogadási szorzókat! Nem tudom, honnan jött az ötlet, hogy vb fogadást csináljanak, de ez nemcsak egy nagyon jó ötlet, hanem mivel professzionálisan csinálják, nagyon, nagyon jó! Sokkal jobban tudok szorítani, drukkolni a csapatoknak, mint korábban! Pl. soha sem drukkoltam még annyira egy 0:0-ás meccsért, mint tegnap (pláne az utolsó 10 percben) a svéd meccsen! :lol: Bár nézői szemmel egy elég rossz eredmény született, számomra mégis felért egy hazai győzelemmel!!! :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 10:41 
Heroes Team

Freemy írta:
...Pl. soha sem drukkoltam még annyira egy 0:0-ás meccsért, ...[/color] :lol:

Szia!

Remélem azért nem azt kívánod, hogy minden meccs 0-0 legyen! :) Mert akkor midenki nyerni fog a sok döntetlen tippel. :lol: Inkább egy olyan izgalmas mondjuk 5-5-öket kívánj. :) Neked is jó, meg a semleges nézőknek is, mint amilyen én vagyok.

ui.: Amúgy az www.eurosport.com-on is lehet midenről értesülni, selejtező eredményekről, barátságos meccsekről, hogy mit játszottak a csapatok, meg élő meccset is lehet nézni, mint a livescore-on, ja meg fogadni :).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 10:51 

KTibsza írta:
Freemy írta:
...Pl. soha sem drukkoltam még annyira egy 0:0-ás meccsért, ...[/color] :lol:

Szia!

Remélem azért nem azt kívánod, hogy minden meccs 0-0 legyen! :) Mert akkor midenki nyerni fog a sok döntetlen tippel. :lol: Inkább egy olyan izgalmas mondjuk 5-5-öket kívánj. :) Neked is jó, meg a semleges nézőknek is, mint amilyen én vagyok.

ui.: Amúgy az www.eurosport.com-on is lehet midenről értesülni, selejtező eredményekről, barátságos meccsekről, hogy mit játszottak a csapatok, meg élő meccset is lehet nézni, mint a livescore-on, ja meg fogadni :).

Természetesen nem akarom, hogy minden meccs 0:0 legyen! Micsoda egy vb lenne akkor... Most sem erre az eredményre, hanem döntetlenre tippeltem, de azért azt beláthatod, hogy abban az esetben, ha a svédek megszerezték volna a vezetést, az ellenfélnek esélye sem lett volna a döntetlenre, így ez a meccs (szerintem) csak abban az esetben lehetett volna még döntetlen, ha a Trinidad és Tobagóiak megszerzik a vezetést. Erre viszont sok esély nem volt, pláne a kiállítás után. Szóval azért, hogy bejöjjön a tippem, szinte csak a 0:0 volt elvárható... Szerencsémre így is lett!
Az oldalt megnézem. Erről nem tudtam. Bár a livescore is tökéletes! :)

Legközelebb egy 8:8-ért fogok szorítani! :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 16:57 

Sajna nem lett gólzáporos meccs,Robben 18.percben esett gólja eldöntötte a találkozó sorsát... Főképp mezőnyjáték folyt az első félidőben,nagy volt a pályán a taktikai harc,a második izgalmasabb volt,mert a szerbek többet adtak a támadásba...De hiába igyekeztek,gólt nem sikerült szerezniük.Én unatkozatm ezen a találkozón :!: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 18:11 

Az első félidő jobb volt, mint a második. Akkor a hollandok többet kezdeményeztek, és meg is lett az eredménye. A második játékrészben már inkább védekeztek, esélyt sem hagyva a szerbeknek.
Nem volt túl szép meccs, de ismét bejött a fogadásom! :wink:

Ui: Zajlik a következő meccs. A 7. percben Mexico - Irán 0:0

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]