Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 66  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 09 pén., 14:00 

by Rusty

Tularean Forest
Rusty_Rockfist (Ivor) - Boti (Mephala)
Deyja felől megtámadtam Tularean Forestet. Minden jól indult. Megkaptam Alagart, de a kocsmából Ivor váltotta. Közben megjött Aislinn is, aki pompás droid volt. Az unikorn dwell felé vettem az irányt, majd pedig meglátogattam volna a dwarven treasury-t is. Sajnos 10 grand, 2 uni, 20 kentaur kevés throng törpe ellen, így hanyagoltam. Ez be volt tervezve, de nem mentem neki a 100-150 törpének, és ezáltal elestem pár ezer goldtól, aminek hatását végig éreztem a játék folyamán. A másik treasury meglett, ott csak horde volt. Nagyon kevés a pénz, a nyersanyag a pályán. Első hét végére az uniorn + citadel elves és uni dwellinggel megvolt, és ennek kihatása volt a végkifejletre. 1-2-5-kor mentem neki a 6 greennek. Mire a sari dwellhez értem, az már Botié volt. (mit is várhatna az ember ellen :D persze h az övé ). De bevettem és a köv. heti popláció ez részét is hoztam (amennyire pénzem volt). Így a 3. hét 2. napján került sor a végcsatára. Mephala 4-6-3-2, Ivor 2-6-2-2. De a 12 unikorn eldöntötte az ütközetet. A végére maradt íjászait (40) az 1 dragon és 5 unikorn leverte.
Így támadásom sikerrel járt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: report
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 11 vas., 16:33 

üdv!

itt egy report

Invázió: Crustacea
Bozso vs Laca

Miután visszafoglalta kedves területét, Crag Hacknek (Bozso) máris egy másik terület megvédésére kellett koncentrálnia.
Axsis (Laca) ismét megpróbálta visszaszerezni kedvenc területét…

A jól megszokott Sylvia-Voy páros ezúttal is jól haladt, bár a harcot jelentősen befolyásolta a 3. nap eseménye, amikor is a védők megtalálták a vízen a Lion’s Shieldet…
Mindkét fél Castle várat foglalt elsőre és épített belőle fővárost,
míg a másik vár Fortress volt a védőknél és Rampart a támadóknál.
A védőknek különösen jól ment az építkezés és magabiztosan tudott haladni Sylvia is, míg a támadók valamennyire mindkét várban építkeztek.

Ennek eredménye volt, hogy a főcsata során, mely Voy (1/2/4/3) fővárában történt meg, Sylvia (11/8/5/6) összevont lovag és rampart seregekkel találta szemben magát, míg ő maga csak a Fortress Wyvernjeit hívta segítségül.
A csata egészen addig volt kétséges, amíg Sylvia catapultja le nem bontotta az egyik falrészt…
Egészen addig Voy grand elfjei, zelótjai és számszeríjászai könyörtelenül legyilkolták a falakon átrepülő angyalokat és wyverneket!

A fal leomlása után azonban a bajnokok és keresztes-lovagok, valamint a zelótok Sylvia rengeteg manapontjának segítségével
leverték Voy seregét aki feladta a harcot.

Az invázió elbukott

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 10:31 

sorry
természetesen 2 hétig tart a kör
tehát 06.21 ig

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 13:09 

Sorceress írta:
Adler írta:
Elysian Fields
by Sorceress

Sorceress vs Imperator
Necro Vs Inferno
Tamika Vs Pyre
Kis összefoglaló: anyagilag mindkét fél padlón volt szinte egész játék alatt, Tamika gyüjtögette a csontikat, Pyre pedig boldog boldogtalant csatlakoztatott a csapatához. Érdekesnek ígérkezett a fõ ütközet. Az ördögöknek hely sem jutott a fõ armiban, míg a csontiknál összesen 6 féle egység érkezett meg Pyre fõhadiszállása elé (magyarul most nekem sikerült lenyomni a macikat hamarabb). A fõ ütközetben Pyre szórta az implókat, de hiába feltámadtak a csontik csata közben elgázolták a pokollakókat, a végsõ csapást a láncvillám hozta, Tamika nyakán ott fityegett a villámellenállás lánca. Sorceress nyert, ellentámadás Harmondaleen lesz.

Ezt kerested Impi?

igen ezt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 17:04 

Grat Rusty!
Mondta Boti hogy elvesztette utolsó darab földjét is, de ami fura most nem magyarázkodott hogy ezért meg azért.... lehet öregszik :)
Régebben mikor nagy nehezen elvertem mindig megmagyarázta :)
De ettől még mindig kb annyi esélyt adok neki a 2006-os tábor megnyerésére mint a braziloknak a VB megnyerésére. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 12 hétf., 18:47 
Heroes Team

Köszi Paul :) !

Jól esik ezt hallani, de ez csak egy meccs volt, egy meccs erejéig pedig bárki lehet jó, bárkinek lehet egy kis szerencséje. A hallottak alapján én is az első helyre várom a táborban, de a mezőny most nagyon erős... A brazilok pedig remélem nem nyernek :wink:

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 14:19 

Paul írta:
Grat Rusty!
Mondta Boti hogy elvesztette utolsó darab földjét is, de ami fura most nem magyarázkodott hogy ezért meg azért.... lehet öregszik :)
De ettől még mindig kb annyi esélyt adok neki a 2006-os tábor megnyerésére mint a braziloknak a VB megnyerésére. :)

Pedig az idei vb nem a Brazilokról fog szólni! Itt nem lehet megvenni a birókat mint koreaban!lásd korea -olasz és spanyol mecseket! Kiváncsi leszek a Csehek vagy Olaszok ellen mire lesznek képesek! A horvátok is simán levették a brazil sztárokat és ha szerencsések nyernek is! Zicerük nem is volt a brazilokna-.- Ez azért elgondolkoztatható... A legtöbb ember azt hiszi, hogy a brazilok hú de jók meg minden, de az olaszok, portugálok,spanyolok is ugyanolyan jók hanem jobbak! Mivel európában mindig európai nyert eddig a vbk történetében, ez most se lesz más! Ugyanis nemcsak a brazilok tudnak focizni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 15:48 

Imperator01 írta:
Paul írta:
Grat Rusty!

Pedig az idei vb nem a Brazilokról fog szólni! Itt nem lehet megvenni a birókat mint koreaban!lásd korea -olasz és spanyol mecseket! Kiváncsi leszek a Csehek vagy Olaszok ellen mire lesznek képesek! A horvátok is simán levették a brazil sztárokat és ha szerencsések nyernek is! Zicerük nem is volt a brazilokna-.- Ez azért elgondolkoztatható... A legtöbb ember azt hiszi, hogy a brazilok hú de jók meg minden, de az olaszok, portugálok,spanyolok is ugyanolyan jók hanem jobbak! Mivel európában mindig európai nyert eddig a vbk történetében, ez most se lesz más! Ugyanis nemcsak a brazilok tudnak focizni!

Azaz idén nem Boti fog nyerni? :roll: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 14 szer., 16:08 
Heroes Team

Botiról nem csak mondják, hogy jó! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 15 csüt., 20:05 

Nimbus írta:
Botiról nem csak mondják, hogy jó! :wink:

Rólad is ezt hallani! Sajna még veled nem volt szerencsém játszani, pedig szeretem ha kreativ az ellenfél!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: támadás
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 16 pén., 23:18 

üdv

újabb report...

Rusty Rockfist vs Bozso
Tartomány: Deathknell
Támadás!

Crag Hack (Bozso) alig hogy visszafoglalta Emerald Islandot, újabb támadást indított, ezúttal Deathknell volt a célpontja, a támadás vezetésével kedvenc hadurát, Dessát bízta meg…
Fiona (Rusty Rockfist) a védelem parancsnokává Vidominát választotta, aki hamar a felszínre tört, állandó támadásokkal zaklatva Dessát és társait.
Az első héten folyamatos várcserék voltak a jellemzők, de a támadók fővárát nem sikerült bevenni, mivel Dessa éppen hazaért, amikor Vidomina megállt a vára mellett, így fizetett és menekült.
Dessa egyre jobban fejlődött, csak biztos csatákat vállalt be és foglalta a várakat, míg gyengébb társai felfedezték a környéket és felszedték a kincseket.
A fővár építése is jól haladt, pénz és ember is volt mindig, Dessa nyugodtan garázdálkodhatott, mert megfelelő erősségű védelem volt a várban!
Miután Vidominának másodszor is menekülnie kellett a második hét elején, Dessa nagyobb utazásra adta a fejét. Azonban másnap meg is támadta Vidomina Dessa fővárát…
A Citadel, az aknák és a több mint 100 master gremlin hamar eldöntötte a csatát.
Vidomina vereségét és hátrányát látva feladta a harcot és elmenekült a földről.
A támadás sikeres volt, Crag Hack újabb föl birtokosa lett!

A támadás sikeres volt, Bozso az új Lord

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 17 szomb., 13:51 

Paul vs Bozso
Tartomány:Barrow Downs

A jó (Sandro), a rossz (Galthran), és a csúf (Isra).

A három vármegye úrai tudomást szereztek egy idegen nekromata érkezéséről, illetve ellenséges szándékáról.
Elindultak, ki ki a maga útján pici kis seregükkel hogy megállítsák az idegent (Vidomina).
Napról napra egyre több harcos állt be hozzájuk, seregük szépen növekedett. Elsőnek a JÓ vette észre az idegent és azonnal üzent a közelében lévő barátjának a CSÚFnak hogy jöjjön gyorsan egyesítsük a seregünket, mert úgy nagyobb esélyünk van. De a CSÚF útját mocsári lények állták el. A CSÚF az első csatát megnyerte, és már csak egy mocsári csata választotta el attól hogy a nála lévő varázs-sisakot, és a hadseregét barátja rendelkezésére bocsátsa. Tudta hogy mi vár rá, serege megfeleződött az első csata alatt és most egy ahoz hasonló csatát kellett volna megnyerjen.. A végig nagyon izgalmas csatában a végsőkig esély volt a győzelemre de amikor már csak 1 darab lény maradt a CSÚFot halálos seb érte.. A varázstárgyal együtt valahol a mocsárban lelte nyugodalmát.
Amikor a JÓ értesült barátja elvesztéséről, szomorúságából és dühéből azonnal megtámadta az idegent. Nem érdekelte hogy ő is oda vész, de a hadiszerencse mellé ált és az idegen elmenekült.
Közben a ROSSZ sikert sikerre halmoz, 2 várt is elfoglal serege megállíthatatlannak tűnik. Az idegen visszaszorult az egyetlen várához , de északról már közeledik a JÓ serege. A sok győzelemtől diadal-ittas ROSSZ nem várja meg a nála több mint 3x akkora JÓ seregét, magáénak akarja a dicsőséget és betőr az idegen területére.
Az idegen szépen összeszedett seregével egy pillanatig sem volt esélye, elkellett menekülnie, a nagy dicső sereg fele a harctéren esett el a másik fele pedig arra szaladt amerre látott. A JÓ értesülvén a másik hadtest elestéről, megint a dühétől és elkeseredésétől vezérelve azonnali támadást indított. Elfoglalta az idegen utolsó várát, de megpihenni már nem volt ideje mert az idegen egy percig sem habozva megtámadta. A két sereg nagyon különbözött.. az idegennek sárkánya,sok lovagja, és sok vámpirjai is voltak a JÓnak csak a csontvázsereg. Az idegen nem tudta megállítani a több mint 600 fős csontvázhordát és elhalálozott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hali
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 17 szomb., 15:04 

üdv!
na leírom én is:)

Paul vs. Bozso
Tartomány: Barrow Downs

Crag Hack (Bozso) felbuzdulva előző sikeres támadásán, újabb támadást indított. Ezúttal Barrow Downs volt a célpont
Amire a barbár Hadúr már régóta fente a fogát. A támadás vezetését Vidominára bízta…
Caitlint (Paul) nem érte váratlanul a támadás, rögtön az első nap mindhárom várából kitörve elkezdte a hódítást. A védelmet több hős irányította,
jelesül Isra, Gelthram és Sandro.
Vidomina villámgyorsan északra tört, hogy elfoglalja az ellenség egyik faluját, azonban szembe találkozott Sandroval, aki több mint 120
csontvázzal és több mint 50 alabárdossal rendelkezett. Ekkora ellenállásra nem számítva, Vidomina csak az útközben öszeszedett 110 csontvázát
vitte magával. Esélytelenségét hamar belátva, hazamenekült, ahol magához vette az egész sereget és újra elindult.
Ekkora azonban Galthran jelent meg, aki Vidomina gyengébb várait vette célba, sorban el is foglalta őket.
Vidomina belátva, hogy hamarosan meg kell ütközzön az erősödő Galthrannal, nagy csatákban elfoglalta a dwellingeket, sok tapasztalatra és emberre szert téve.
Mikor Galthran közel ért, Vidomina megtámadta, más esélyt nem látván a Csontázak ura elmenekült több mint 200 csontit elbukva…
Vidomina úgy érezte mot jött el az ő ideje, erős seregét már nem állíthatják meg, északra készült, hogy véget vessen a harcnak,
Ekkor azonban megjelent Sandro, aki ekkorra már több mint 600 csontváznak parancsolt. Más nem maradt, Vidomina bevállalta a reménytelen harcot,
amit annak rendje és módja szerint el is veszített és a harcot feladva visszamenekült Evennorm Islandra, hogy elvigye a rossz hírt urának Crag Hacknek…
A támadás elbukott.

gratula Paul, jó volt:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 17 szomb., 18:57 
Heroes Team

Nem tudom elérni Magicet, van valami ötletetek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 18 vas., 2:37 

Vettem minden reportot, max. hétfőre felrakom az eredményeket is, köszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 18 vas., 23:09 

2 invázió
by Karesz

Adela(DNA) csapott le Monolith Barons-ra.A seregeit Dreemer irányította.A védelmet ezuttal Alamar oldotta meg.A támadók gyorsak voltak,köszönhetően a szomszédos szigeten található refugibol kivett gold dragonnak.Igy hamar sikerült elfoglalnia a fortress várat a közelben.Addig a védelem nem sokra haladt,mert fejetlnül támadt,akit csak lehetett.Hiába a diplo nem akartak csatlakozni a lények az elementálok meg csak fogytak.A végső ütközetre az ötödik hét végén került sor.Amit Alamar veszteség nélkül simán megnyert.És kiüzte a szigetről Adálát.
Az invázió elbukott

Alig fejeződött be az előző ostrom.Még üneplésre se maradt ideje Sephinroth-nak.Ezuttal Mephala(Thomas) Edricet küldte a déli sziget meghódítására.Viszont a védelmet Solmyr irányította.Aki nem bizott semmit a véletlenre és már a második héten elfoglalta az ellenfél várát.
A támadók becsületére legyen mondva, a végsőkig küzdőttek.Végül Adela végezte ki Edric-et.Igy sikerült még egy betolalakodót kiüzni a szigetről.
Az invázió itt is elbukott.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 19 hétf., 23:09 

by Rusty_Rockfist

Nimbus

Teki (Inferno - Dessa) vs. Rusty_Rockfist (Rampart - Ivor)

A 4. héten összecsapott a 2 sereg a Stronghold vár előtt. Dessa értékei messze jobbak voltak Ivorénál. A +4 defense pajzson kívül semmi artim nem volt, se a tengeren, se a hajóroncsokban. Se slow, se haste egyik várban se. Pedig az earth magic megvolt. Ivor 10 mana pontja eldöntötte az ütközetet, tehetetlen volt Dessa vakításai ellen, így jobbnak látta menekülni, miután a sereg fele vak volt. Hiába sietett vissza Ivor az új sereggel, Dessa a 4. héten az új populációval kiegészülve bevette a várat, s nyert! Gratula neki!
Ellentámadás Tularean Forest.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 11:08 

Üdv!

Nem tudom Adler megkapta-e az emilem, de látom most már be van írva az eredmény.
Sikeresen megszabadultam az utolsó földemtől is, a sok lámaságom miatt. Jól játszott az ellenfél, csak gratulálni tudok neki, de azért meglátszott hogy több mint fél éve nem játszottam heroest. Olyan hibákat követtem el pl., hogy nem vettem meg a dragont a külső dwelingből utolsó nap mert azt hittem az új héten 1-el több lessz, de erre csak egy volt benn. Akkor rájöttem hogy itt nem halmozódik a lényszaporulat csak a várban :oops: .
Eladtam véletlenül a követ mert gondoltam nem kell semmire majd csak a sárkányra addig meg úgy is szerzek. Csak azt nem vettem észre hogy nincs kőbánya még a környéken sem, és nem volt felhúzva a várban még az első szintű bástya sem (citadel). Erre eladtam vagy 50 másik ásványt, hogy legyen citadel, persze ezt már a második héten tettem, de utánna meg nem maradt elég drágakő az egyszarvúhoz :oops: .
Szóval az a Paul féle "brazilos" összehasonlítás kicsit sántit, a táborban nállam a szórakozás lessz a fő szempont, a régi ismerősökkel való sörözgetés, focizás, poénkodás. Valószinüleg olyan Werul szinten fogom űzni a játékot és minden pont felér majd egy bravúrral részemről. Bár azért kellő mennyiségű alkohollal feltúrbózva lehet menni fog még a játék.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 11:53 
Heroes Team

Boti írta:
Szóval az a Paul féle "brazilos" összehasonlítás kicsit sántit, a táborban nállam a szórakozás lessz a fő szempont, a régi ismerősökkel való sörözgetés, focizás, poénkodás. Valószinüleg olyan Werul szinten fogom űzni a játékot és minden pont felér majd egy bravúrral részemről. Bár azért kellő mennyiségű alkohollal feltúrbózva lehet menni fog még a játék.

Hali!

Boti: A felsoroltakban én abszolút partner leszek! Lazzulás, fürcsi, sör, foci, sör, kicsi játék, közben sör... :lol: :lol:
Hsz-edből kiindulva idén Werul lesz a bajnok!! :lol: :lol: Ha nem akkor tévedtem! :wink:

ui.: Most hallottam a hírt, hogy Ssth-nak MONITOR nélkül kell majd jáccania! Szerintem még időben szóltam, szal Csabi nyugodtan hagyd otthon a monitorodat! :lol: :lol: Ez egy új szabály, és hát ügye a szabály az szabály, bármíly nevetséges és rossz indulatú is legyen! :twisted:

Megyjegyzés: A szabály kizárólag Ssth egészségének megőrzése céljából született, szembevérzés, szemgyulladás, és krónikus győzelem halmozás elkerülése végett! :idea:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hi
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 20 kedd, 20:32 

sziasztok!

Adler az lenne a kérdésem hogy várható-e mostanában
vmilyen új képzettség vag régi képzettség átalakitása?

csak ennyi lenne

köszi

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1318 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 66  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]