Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 13:38 

Heroes 5 rulez szerintem. Ha a MAP-ok kicsik és sokak szerint a játékélmény szenvedett csorbát, úgy gondolom a grafikával ellensúlyozták azt. A mapok valóban kicsik. De szépek. :D
Valaki még irta, hogy H5-ben arról szól az egész, hogy valahol középen megütköznek a főseregek és akkor ennyi volt a játék, noha a fejlesztők szerint többféle megoldás is lehetséges a győzelem kicsikarására. Én H3-at még mindig imádom, de valahol ott sem szerettem mast jatszani mint a normál foglald el mindenki várát és öld meg az összes ellenfél hőst. Irtózok minden versenyfutás az idővel, meg flaggelős scenario-tól. És szerintem sokan vannak ezzel igy... nekünk ezért lesz kitűnő a H5. :D

A H5 egy lehetőség emberek. Aki akar játszik vele, aki nem, az H3-azni fog. Azthiszem én párhuzamosan nyomom tovább :DD

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 13:48 

Sziasztok!

Olvasom itt a nagy élménybeszámolókat és egyet is értek jórészükkel baár én még csak a demóval játszottam.

Innen erről az oldlról rendeltem meg a magyar verziót, mikor küldik már?
Már van javítófájl mod stb. (kösz érte a fentieknek), csak már kezemben tudhatnám a játékot.

Más: Érdekes volna egy olyan lehetőség a H5-ben ahol a hősödet játszathatnád az összes pályán fejlődhetne tovább stb.

üdv
atoderma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 14:50 

Öööö... de hát van ilyen lehetőség: kampánynak hívják. Ha a single mapokra gondoltál, az kicsit durva lenne szvsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 15:06 

Nem a kampányra gondoltam, hanem arra hogy egy karaktert egy hőst több pályán is kipróbálhassak.
Persze ehhez durvább fejlődési rendszert kellene kialakítani, mondjuk egy pályán meghatározni a max szintlépést.
csak egy ötlet szerintem jó lenne
Ezt lehetne egy külön részként kezelni a játékon belül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 15:12 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Atoderma: Már több helyen is kiírtam és a hírekben is szerepelt, hogy a magyar nyelvű Heroes V. a jövő héten (június 12-ei hét) kerül a megrendelők kezébe, legalábbis erről tájékoztatott a kiadó (SevenM Kft.). Addig már kibírjátok valahogy... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 15:31 

Vologya: Kösz én nem láttam a hírekben, de hétfőig már kibírom :D
most aztán szép hetek jönnek: foci vb, heroes V!

üdv
atoderma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 16:53 

Ámberek! A kultista (démon) kampány utolsó pályája nagyon király!!!! Visszaadta a reményt a számomra, hogy lehet igen jó pályákat kreálni a H5-ben!!!! Hurrá!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 18:02 

Adler írta:
bizony a Lords térképei és egyebei teljesen mások, mint a BB vagy a Tábor, sőt mint az online fix vagy random mappos játék, szerencse benne van, de pont ettől jó és izgalmas.

H5 én is játszok/játszottam vele, hiszen csak úgy nem irogatnék róla, talán el is fogadnám, ha komplex lenne, de igy nem tudom értékelni, biztos túl nagy az elvárásom, egy olyan névvel kapcsolatban, mint Heroes Might and Magic 5.

Most tolok egy szintén Nival gamét, 2003 as, az ability system igencsak ismerős :wink:

Ha kisebb a szerencse faktor, akkor is lehet izgalmas egy game mint például egy magyar-angol mecs!
Bogpista ez a különbség kettőnk között, hogy én egy kezdő játékost se küldenékel melegebb éghajlatra, mert más a véleménye..... Most ha nem játszottam volna itt multit, attól még nem lenne jogod lenézni! Megjegyezném a heroes sorozat minden részével rengeteget játszottam, multi nélkül is! Szép emberi tulajdonságot kaptál......

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 18:48 

Úgy vettem észre, kezdenek kicsit bekeményedni a hozzászólások mindkét részről(H5 ellenzők, kultiválók).Ennyit nem ér meg a dolog szerintem.Várjuk meg az első patch eredményességét mert multiban és single-ben is jelentősebb javításokat tartalmaz.Lehet, hogy a multis arcok ezután már kicsit pozitívabban fogják nézni a dolgokat.Ne szakadjunk két részre...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 19:03 

Nem tetszhet mindenkinek egyformán a játék. Ez így természetes. Kinek a pap, kinek a papné... Jelen esetben a pap a H3, a papné meg az 5. :wink:

A patch biztos jó lesz. Már csak a mérete miatt is gondolom.

Atoderma, akárhogy is filózok, nem értem, hogy mit akarsz mondani. Csak a kampányban van olyan, hogy egy hőst meg lehet tartani és csak ott érdemes behatárolni a fejlődését is.
Single mapokon meg azzal a hőssel kezdesz mindig, és akkor hajrá! Nem?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 19:26 

Imperator01 írta:
Bogpista ez a különbség kettőnk között, hogy én egy kezdő játékost se küldenékel melegebb éghajlatra, mert más a véleménye..... Most ha nem játszottam volna itt multit, attól még nem lenne jogod lenézni! Megjegyezném a heroes sorozat minden részével rengeteget játszottam, multi nélkül is! Szép emberi tulajdonságot kaptál......

Látom értetted a lényegét... Vagy inkább mégsem. Írtál egy olyan dolgot, amit magad sem gondoltál komolyan szerintem. Nem a H5-ről volt szó.
Nem néztem le senkit kedves Imp. Senki nem vitatta, hogy mennyit játszottál, éppen ezért mutattam rá eme bizonyos dologra. Igen, van egy ilyen rigolyám, hogy a valótlanságot valahogy nem tudom elviselni... Gyarló vagyok. Nézzétek el nekem... :( :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 19:44 

Helló. Tegnap kezdtem el a játékot, de még nem jöttem rá, hogy lehet szétszedni a lényeket több darabra, mármint, ha van mondjuk 30 Marksmanem, hogy tudok 29et átadni a másik hősömnek stb.???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 19:53 

Ne haragudjatok már hogy ide irok, de Town Portal varázslatra a Heroes 3 - ban hol lehet szert tenni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: 30 Marksman szétosztása
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 20:00 

Szétszedni ugyanúgy lehet, mint az eddigi játékokban...lenyomod a shit-et és ugyanúgy áthúzod, mintha az egészet át szeretnéd passzolni, aztán abban az ablakban, ami előjön be tudod állítani, hogy milyen arányban szeretnéd megosztani. (A demóban működött :roll: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: Imperator
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 20:20 

Idézet:
- Fixed prerequisites for Urgash's Call, it was impossible to take it.

Picit siettek a fiúk a piacra dobással.. ebből is látszik.
Mire kijön a WoG 3.59, valószínűleg a H5 első kiegészítőjét is megszellőztetik. A részemről két kiegre számítok 1-1 várral, és legalább egy küldetéslemezre. Meg egy egyesített H5 mod-ra.

Imperator: Ahogy előző hsz-emben írtam, a kép a májusi offline WoG pályáról van. Töredelmesen bevallom, hogy ez nem egy online verseny. :lol:
A lvl7, illetve WoG alatt lvl8 unitok akkor kezdenek szaladgálni, amikor normál vagy könnyű fokozaton indulsz, vagy XXL kétszintes pályán a harmadik hónapban vagy..
S-es mapon experten indulva nyersz, mielőtt időd lenne a lvl7-et felhúzni.
A commander-eket meg iszonyú sokáig tart lvl8 fölé fejleszteni.

Szóval: A H5-ben kevesebb vár van, váranként kevesebb épület, kevesebb lény, kevesebb varázslat, kevesebb artifact, kevesebb tér a pályákon, kevesebb gyári pálya, kevesebb AI, és még így is, nekem is tetszik.. Játszogatok is vele rendesen.
Kérdeztél a koromról.. Beleegyezek, hogy tegeződjünk. Valószínűleg én vagyok az idősebb. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: 30 Marksman szétosztása
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 20:26 

Pöcök írta:
Szétszedni ugyanúgy lehet, mint az eddigi játékokban...lenyomod a shit-et és ugyanúgy áthúzod, mintha az egészet át szeretnéd passzolni, aztán abban az ablakban, ami előjön be tudod állítani, hogy milyen arányban szeretnéd megosztani. (A demóban működött :roll: )

Köszi. Ezt nem tudtam, mert a H3ban mindig a "gombal" szedtem szét őket :roll: Egyébként a Queen kampányban a Csapda nevű küldetésnél tartok (4.) és eddig nagyon tetszik. A H4 nekem nagy csalódás volt, pedig a hárommal nagyon sokat játszottam, egyedül meg haverokkal is. A behemótos várt én is hiányolom, remélem benne lesz a kiegészítőben!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 20:40 

Szívesen! Nekem a 4. rész is nagyon tetszett, hogy minden lény 'külön fáradt', ezt úgy értem, hogy ha sok hőst vettél a 2 vagy a 3-ban és egy ösvényt tisztítottál magadnak, akár XL-es pályán is át tudták adogatni egymásnak a hősök a lényeket és 1 körön belül akár a pály másik végén volt a teljes sereg. Bár a specializációkat hiányoltam belőle, na meg a fejlesztést(de nagyon).
Még új vagyok itt, de szeretném megköszönni a képességek lefordítását, jól jött a demó végigjátszásához! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 7:59 

Freemy: arra gondoltam, hogy egy olyan rész is jó lenne ahol nem egy történetet játszol végig mint a kampányokban, hanem a hősöd maga a történet aki te vagy és minden pályán te vagy és nem egy már elkészített karaktert kell irányítanod. Elismerem hogy nem gondoltam végig az ötletet, elősször jónak tünt.

üdv
atoderma

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 10:22 

mikor frissítik már az oldalt?
semmi sincs szinte feltöltve,alszotok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 10:59 

jitay írta:
Igen, azt én is figyeltem, hogy van magyar patch. Ez így biztos, a játék még sehol, de azért a hibáit már kijavíthatjuk. Lekörözték a microsftos fiúkat :D , azok is csak AZUTÁN szoktak kiadni egy javítást, hogy egy termék megjelent :D
Linkekek[FTP]:
ftp://ftp.nival.com/pub/homm5/homm5_eu_patch_101.exe
ftp://ftp.nival.com/pub/homm5/homm5_eu-c_patch_101.exe
ftp://ftp.nival.com/pub/homm5/homm5_hu-pl_patch_101.exe
ftp://ftp.nival.com/pub/homm5/homm5_us_patch_101.exe

A többit (cseh, lengyel, orosz) nem tettem ki, de a Nival ftp-jén megtalálható.

Már nem jók a linkek? Nem tudom letölteni, pedig most nem otthon vagyok, és lehetne... Valaki tudna gyorsan másik linket? A magyar verziós érdekelne! Köszi!

Ui: Már megtaláltam! Nem kell! A link talán nem volt jó, de a Nival ftp-n megvolt!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]