Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 16:45 
Heroes Team

Musztafa írta:
na nekem az a gondom hogy a pályaszerkeztöben nemlehet kiixelni a nemtetsző varázslatokat!bisztos van megoldás csak nemtalálom!lécci segítsetek!

Szia!

Nem tudom melyik van meg neked. H3 Roe és Ab esetén csak a várban tudod "kiixelni" a nem tetsző varázslatokat. Kétszer kattints a várra és a spell fülnél tudod kitíltani a varázslatokat, amikkel nem szeretnél találkozni.
Ha SoD, akkor egyszerűbb. Tools/map specifications/spells és ott vedd ki a pipákat a nem tetsző varázslatok mellől.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 17:21 

ja értem az zavart be!ezt simában csináltam és azért!köszi má értem!viszont lenne 1 ujjab primitív kérdésem!hogy lehet lekönyebben multit játszani?(hálón)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 21:58 

Sziasztok!

Nagy bajban vagyok. Tökre szeretem a Heroes 3-at, hátmég a WOG-ot. Csak az gond, hogy csak úgy tudok játszani, ha wogifikálok egy pályát. A kifejezetten WOG pályák nem működnek, előbb-utóbb (általában hamar) errort jelez. A következő:

ERM Syntax error
File: ERM
Line: 6645
Reason: "HE($)" Cannot Find Hero (out of range)
Save all ERM vars to WOGERMLOG.TXT (may take time)

Aztán ha pipára vagy áthúzott körre kattinthatok. Utána meg mindenféle hülye jel: számok meg betűk. Majd a pipára kattintva:

ERM command has a wrong syntax. Skipped.

Régen nem volt installálva az ERM tools. Most installáltam, de most igy ugyanaz a baja, pedig újraindítottam a játékot meg minden.

Nagyon hálás lennék, ha tudna valaki segíteni. Köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 04 vas., 23:31 

Ez már a 3. hely, ahová ezt a kérdést bemásoltad..
A kifejezetten WoG-os pályák saját szkripteket tartalmaznak, ezért a pálya készítője által txt-ben, vagy *.dat-ban mellékelt wog beállításokkal kell őket játszani. Ha ilyet nem adott, akkor a legbiztonságosabb NEM wogosítani a pályát.
A Wog beállítások első oldal tetején tedd át a pipát a "wogify all random wog map"-ra, ha WoG pályával játszol. A többinél meg "wogify all RoE.. maps".
Vagy próbálj kikapcsolni pár opciót.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 9:05 

Köszi Kedves doom3d!

Elnézést kérek, hogy 3 helyre is beraktam, csak azt hittem ez is egy olyan gyk fórum, hogy nem venné észre senki, ha csak 1 helyre raktam volna. Kellemesen csalódtam. Bocsánatot kérek!

Egy-két dolog még nem világos. Pl. Editeltem (csak leraktam még 1-2 várt, és átállítottam az alliancest - 3.57-es wog ver.) egy sima SoD pályát, azt wogifikáltam, és játszáskor errort jelzett. Ha meg nem editeltem, akkor meg működött rendesen. Hogy lehet ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re: smohabasketball
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 11:11 

Két éve a 3.58f verzióval játszok, soha nem volt ilyen probléma.
Javaslom, töltsd le te is. Letöltések rovat, "WoG Install".
Sok újítás van benne, kétszer annyi opció.. és a versenyhez is 3.58f kell. ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 12:10 

az én kérdésemre is lécci válaszoljatok!köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 12:19 

Kell hozza egy ip, es akkor new game, multiplayer, tcp/ip, az egyikotok csinal egy hostot, a masik pedig remegy a searh for a game-re, es rakeres ip alapjan. Legalabbis ez az, amit en tudok, de biztos van mas is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 12:24 

köszike!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 12:32 

Segítséget kérnék a WOG telepítésben!! Amikor elindítom a telepítést azt írja ki hogy nem tudja megnyitni a H3bitmap.txt-t. A f...om kivan. Lécci valaki segítsen!! kösssz.
Ha lehet e-mailben: tomori90@freemail.hu
de itt is jó lesz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 15:49 
Heroes Team

pcguru1990 írta:
Segítséget kérnék a WOG telepítésben!! Amikor elindítom a telepítést azt írja ki hogy nem tudja megnyitni a H3bitmap.txt-t. A f...om kivan. Lécci valaki segítsen!! kösssz.
Ha lehet e-mailben: tomori90@freemail.hu
de itt is jó lesz

Üdv!
1. Töltsd le a legfrisebb WoG-ot, ami a 3.58f. Ezt megteheted innen is, és a hivatalos oldalról is.
2. Nem kötelező: az aláírásomban található linken találsz pár hasznos dolgot, ami a WoG-hoz kötődik: telepítési útmutató, beállítások, etc. Ez talán megkönnyíti a dolgot.
3. Ajánlok még pár modot is a WoG-hoz, ezeket szintén megtalálhatod az aláírásomban található linken.

Az alapkérdésre meg így nehéz válaszolni, nem tudva azt, hogy milyen verziójú WoG-gal szenvedsz. De így tippre vagy nem jól próbálod feltelepíteni, vagy hibásan lett letöltve egy fájl és azért jelez.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: WoG telepítés
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 15:52 

Jitay aláírásában található egy link, pár oldalas leírással a WoG telepítésről..

A letöltött cuccot (letöltések, "WoG Install") kicsomagolás után másold a frissen létrehozott
"C:\program files\3do\heroes3\woginst" könyvtárba. Ha máshova van a H3 telepítve, akkor oda. ( "heroes3\woginst" )
Területi beállítások angolra. Ha SoD-od van, akkor SoD 3.2 fix letöltés, és telepítés. Ha Complete-od van, akkor ez nem kell.
RoE-ra NEM lehet WoG-ot telepíteni. Ha SoD kell, írj PÜ-t nekem, vagy Lacának, vagy próbálj Complete-ot venni valahol. (cdgalaxis.hu ?)

Utána indulhat a WoG telepítés. Ha így sem találja a h3bitmap.lod-ot, akkor lehet, hogy nem szerepel a H3 a regisrty-ben. Nézd meg, hogy rajta van-e a H3 a telepített programok listáján (vezérlőpult). Vinyóról vinyóra másoláskor szokott előfordulni ez a hiba. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 19:00 

kössz a segítséget!!!
A megoldást már megtaláltam időközben.
A haverom elhozta a ki installált játékot és úgy kitűnöen megy.
azért kössz mégegyszer a segítséget!! :D
a leírás után már ment normálisan a telepítés is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 05 hétf., 23:22 

hello mindenki
kipróbáltam a HOMM5-öt, és a Haeven küldetés nem ér véget. :cry: Megérkezett a Mihail vagy hogy hívják, oda is vittem a királynőt, taliztak, mégsem teljesül az egyik alküldetés, hogy vigyek üzenetet. Levertem az ellen főhősét :lol: , már ki sem jön a várából, én meg nem tudok bemenni, mert a kaput légió arkdevil, meg miegymás őrzi :? . Kérek mindenkit, írja meg a tapasztalatát. kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 5:34 

Azt a kaput nem is kell leverni :) A kapunál lefelé kell elindulni, és akkor folytatódik a történet...Én úgy emlékszem, hogy a csávóval kell arrafelé elindulni, az a feladat, aztán ott ő eltűnik, és utána, ha Isabel pár napig életben marad, akkor vége is a pályának (én nem indultam el vele ugyanarra).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 8:42 

Nem tudjátok hogy létezik-e H3-ra King's Bounty-t map?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 10:04 

playerke írta:
hello mindenki
kipróbáltam a HOMM5-öt, és a Haeven küldetés nem ér véget. :cry: Megérkezett a Mihail vagy hogy hívják, oda is vittem a királynőt, taliztak, mégsem teljesül az egyik alküldetés, hogy vigyek üzenetet. Levertem az ellen főhősét :lol: , már ki sem jön a várából, én meg nem tudok bemenni, mert a kaput légió arkdevil, meg miegymás őrzi :? . Kérek mindenkit, írja meg a tapasztalatát. kösz

Üdv!
Nos én is megszenvedtem a kapuval, de egy ügyes varázslat segítségével átmész rajtuk seperc alatt. :lol: A H3-ban a teleport varázslat segíthet ebben, de a H5-ben az instant travel. Kis utat birsz megtenni e varázslattal, de segít. Ezt a varázslatot akkor érdemes használni a Heaven campaingben, ha elakarod foglalni az Infernó várat.
További jó mókát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 11:06 

felho írta:

Nem tudom, de ha nagyon érdekel, a helyedben megnézném pályakeresővel a bal oldali Heroes 3 menüpont alatt! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 12:06 

Freemy írta:
felho írta:

Nem tudom, de ha nagyon érdekel, a helyedben megnézném pályakeresővel a bal oldali Heroes 3 menüpont alatt! :wink:

azzal kezdtem :?
de hátha találkozott már valaki más oldalakon esetleg ilyennel (ha nem, akkor kénytelen leszek megcsinálni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 13:02 

Gyárekek! lécci vki segítsen! 1. kampány utolsó pálya. mindenkit legyaktam, ellen várát megszereztem és vmi tears of ashával kéne vmit csinálnom vhol. mi a franc ez?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]