Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 02 pén., 11:50 

A lovag és alabárdos kollégái is nagyon meglepődnek, mikor a hajó védelme működésbe lép. Mióta megérkeztek, még nem látták, hogyan is működik mindez, most viszont nagyon hálásak a rendszer kitalálójának.
Petrus mivel a tömegben állt a védelem aktivizálódásánál, meg is kérdezi az épp mellette állótól, hogy:
- Ez meg mi a fene volt? Ki találta ki? Remek ötlet!

Teljesen mindegy, ki állt mellette, de valaki válaszoljon Petrus szomszédja nevében! Köszi!

Theodorus amint összeesett a zombi és elmúlt a fenyegetés, azon gondolkozott, vajon hogyan tudná rendbehozatni a pajzsát, hogy újra a régi fényében tündökölhessen? Nem szólt erről senkinek, egyelőre csak gondolkozott a lehetséges megoldásokon. Aztán Alexre nézett, aki rohamos tempóban távolodott tőle...

Alexander, miután kilehelte a lelkét a két zombi, egyből elfutott a hajó egyik oldalához, hogy megnézze, vajon a kráken tért volna vissza, ő okozta volna ezt a feltámadást? Természetesen nem látta a lényt, viszont valami mást észrevett a hajó mellett. Elég aprónak nézett ki, valami tárgy lehetett, ami a vízen úszott. Nagyon érdekesnek tartotta, hiszen csillogott, mint a Salamon t*ke, bár nem tudta, mi lehet az. Fel is kiáltott:
- Emberek! Valami van a vízben!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 02 pén., 20:24 

A kihalt és jéghideg csarnok végében fény gyulladt, testét elárasztotta a megnyugvás.Megszűnt végleg a mentális béklyó.Neldor fáradt elmével és testtel tért vissza az Ezüstsólyom Röpte fedélzetére ahol már nem az a káosz tárult a szeme elé, mint - szerinte - pár percel azelött.Sérültek ellátása és a holttestek tengerbe dobálása folyt, mint egyfajta utózöngeként a Kraken mentális támadása után.A valószínüleg az eszméletvesztés után "szerzett" hasaló pozíciójából elmozdulva, két könyékre támaszkodva próbált némi erőt meríteni egy kis koncentrálással de nem igazán ment neki.Mindinkább az egyre furcsábban viselkedő lordot hallgatta, kinek száját furcsa megjegyzések hagyták el.Mintha egy amnéziához hasonló állapot lépett volna életbe nála.Mindenki furcsálotta de Raphaell hajthatatlan volt, mindenáron elakarta tűntetni a minotauruszt, a magógot és az általa furának vélt lényeket a hajójáról.Az ezáltal szított hangos vitatkozást, Billy szakította félbe egy általa létrehozott hangrobbanás segítségével mely Neldor, még mindig sajgó koponyáját gyötörte meg.Ezután a lord, az atya és Billy elindultak - vélhetően egy lakóalkalmatosságba - megvitatni a hobbit magyarázatának létjogosultságát.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 19:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 9:26 

Nono! A holttestek (azaz a két matróz) rendes hajós temetést kap!

Warlock: a lordhoz menet megin hallod kedvenc karkötőd mentális üzenetét:
- Igen, ahogy gondoltam... a mentális uralom megszünése szinte mindenkinél kötelező jelleggel agressziót vált ki. Csoda, hogy lordunk ilyen jól viseli. Óvatos légy, Billy, ne haragítsd őt még jobban magadra! Elég labilis a lelki állapota: borotvaélen táncol a dühöngő őrült, és a totális kétségbeesés között.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 9:39 

Oh, ezer bocs...akkor mondjuk behaluzta a dolgot ok?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 19:24-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 11:24 

Beorn the Shapeshifter írta:
Nono! A holttestek (azaz a két matróz) rendes hajós temetést kap!

Nekem (és szerintem másoknak is) úgy tűnt, hogy nem csak két halott van. Theodorus egyet lefejezett és egy másikat meg leszúrt. Bár ez utóbbi túlélhette, de szerintem lehetetlen, hogy csupán egy másik matróz halt volna meg... Egymással is küzdöttek, meg másokkal is. A többiek hogy vették ki a sztoriból? Szerintem minimum 3, de akár 4 halott is lehet...

Alexander felkiáltására, aki csak hallotta, mindenki odament és a vízbe nézett. Bár voltak, akik félrehallották a felkiáltást és azt hitték, hogy „Valaki van a vízben!”, majd amint odaértek, tudomásukra is jutott, hogy ezt a dolgot egy csöppet túlizgulták...
Petrus hiába várt válaszra a kérdésére, mert Alex felkiáltása révén, a többség el is indult mellőle...
Miközben a lordék elvonultak, a társaság érdeklődéssel figyelte az úszó tárgyat a tengerben. Amolyan aranyosan fénylő, gömbölyded edényféleség volt. Volt, aki zárt teáskancsónak nézte, valaki csak legyintett egyet mondván: „Csak egy újabb roncsdarab egy hajóról. Ez az alabárdos új még itt, ezer hasonló dolgot láttunk már!”, mások petróleumlámpához vagy szeszes üveghez hasonlították a tárgyat. Amint egyre közelebb sodorta az áramlat a hajóhoz, megszólalt az alabárdos:
- Valaki hozzon gyorsan egy hálót, vagy bármit, amivel ki tudjuk emelni a vízből! Nehogy tovább ússzon! Akár palackposta is lehet, vagy a fene tudja…

Theodorus is ott állt kissé hiányos öltözetben a tömegben, és elgondolkozott. Mivel nagyon jó ötlet volt a kráken érkezésekor szólni a kapitánynak, ez nem tűnt veszélyesnek, de gondolta, nem ártana most is szólni neki. Oldalba is bökte könyökével Sir Aylwardot mondván:
- Szólj a kapitánynak most te! Hajnalban én keltettem, de most nem szívesen sétálnék hiányos öltözetben hozzá… Hátha fontos lenne itt lennie, mikor kipecázzák azt a valamit a vízből! Csak a magasságos tudja, hogy mi lehet az, túl pici ahhoz, hogy tökéletesen látni lehessen. Nem is értem, hogyan vehette észre Alex.

A lovag pedig úgy néz ki, nem találja olyan fontosnak az egészet, hogy maga menjen a kapitányhoz, hanem egy matrózt küld el érte…

A matróz el is indul, de még utoljára visszaszól:
- Úgy tudom, azért hiszékenyek az emberek, hogy becsapják őket. Valami itt nincs rendben. Szerintem nem kéne felhozni ezt a valamit a fedélzetre. Meg is mondom a kapitánynak, hogy valami gyanús dolgot érzek!

Utólag Johnatan helyére Sir Aylward került, mert Jou karaktere nincs túlzottan magánál... Kertics meg ha van, ír, ha nincs és nem ír, akkor sem baj. Megy a matróz már az útjára... :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 jún. 06 kedd, 17:44-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 16:59 
Heroes Team

Bocs Freemy, de a fedélzetmester jelen pillanatban félájultan hever ápolásra szorulva, ugyanis mint volt kapott egy elég szép oldalbadöfést, oszt most a papra vár ő is, mint még egy páran! Azért nem szólok már egy ideje, mert csodás gyógyulást csak a paptól várhatnék, ő meg egyenlőre beszélget! :)

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 06 kedd, 17:36 

Jou írta:
Bocs Freemy, de a fedélzetmester jelen pillanatban félájultan hever ápolásra szorulva, ugyanis mint volt kapott egy elég szép oldalbadöfést, oszt most a papra vár ő is, mint még egy páran! Azért nem szólok már egy ideje, mert csodás gyógyulást csak a paptól várhatnék, ő meg egyenlőre beszélget! :)

Nem figyeltem... :(
Akkor mindjárt átjavítom valaki másra. Gyógyulj meg mielőbb! Papot Johnatanhoz, de sürgősen! A teringettét!!! :lol:

Theodorus elgondolkozik a matróz szavain. Csak arra gondolhat ez a fickó, hogy Alexander valamit tud erről a vizben sodródó valamiről. Erre gondol a lovag:
"Lehetetlen, hogy ő dobta volna a vízbe ezt, hiszen a régi hajónkra semmi különöset sem vitt magával, ráadásul a hajóút sem az ő ötlete volt, hanem az enyém... A dolog eredete sokkal korábbi, ha egyáltalán köze van hozzá barátomnak. Pedig a hajóút előtt, a hosszú éves edzés és regenerálódás, valamint a mostani hajótörés után is sokmindenről beszélgettünk, szinte teljesen kiismertük a másikat. Nem tudom elképzelni, hogy ilyesmit végig titokban tarthatott volna. Valami más lesz itt, de már nekem is gyanús mindez!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 9:57 

Maradjunk annyiban, hogy két halott lett. De ha szeretnél többet, Freemy, ott a két alabárdos pl... :twisted: A többi csak hallucináció volt. Feemy, ne haragudj, de engem kissé zavar, hogy mindenkit kissé kioktató stílusban, amolyan atyaúristen-módban kezdesz kezelni. Kicsit kevesebb több lenne, pls!

Az atya kissé kábultan elindul hobbitunk után a lord kabinja felé, de a fedélzeten fekvő súlyos sebesülteket megpillantva megtorpan.
- Azt sem tudom, hol áll a fejem - dohog magában, mint aki most jött rá, ki is, mi is ő valójában. - Első a kötelesség, melyet istenem rótt rám... - azzal kézbe véve a medálját körbejárja a hajó fedélzetét, és megteszi, ami tőle telhető ilyen állapotban. Ugyan a sokk hatásától mágikus ereje még nem teljes, de a sebeket képes így is bezárni, a vérzést elállítani, a fájdalmat csökkenteni valamennyire, és így mindenki esélyt kap arra, hogy túlélje a "kis" kalandot.
- Ne haragudj, ne haragudj... - motyogja egyre - hamarosan rendbe hozlak, ígérem! - látszik rajta, nagyon bántja, hogy nem tud jelenleg teljesen megfelelni a maga által választott gyógyító-pap minden kritériumának .

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 10:53 

Senkit sem kívántam kioktatni. Ott a smile a hsz végén, így nem értem, mi a gond. Csak poén volt... Ha valaki, akkor te vagy az, aki néha talán túlságosan is megszab dolgokat. De mesélő lévén ez lenne a dolgod.
Mindig az alabárdosokkal jössz. Ha ennyire zavarnak, dobd be őket a vízbe, úgyis visszaúsznak! :twisted: Legalább újra történni fog valami!
:lol: :lol: :lol:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 jún. 07 szer., 11:56-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 11:55 

Miután Billy a Lord és az atya után kullogva bement a Lord kabinjába lassan szinte szűrve a hangokat a belekezdett a mondókájába.
Nos talán ott kezdeném, amit valószínűleg mindenki tud, vagy legalábbis sejtett, hogy anno a kalózok támadása nem véletlen volt, hanem célzottan a küldetésünkkel kapcsolatos volt. Azokat az információra, amelyeket most mondok el a szigeten tettem szert, de eddig nem igazán tudtam őket összerakni.
Atya gondolom Ön már hallott az Ötökről, akik hálót vetettek a világra, hogy a háttérből uralhassák azt. Az ő gondolatmenetüket nem lehet követni, terveik ezredéveken át ívelnek, fajok elhullása, óriási háborúk csupán lépések az általuk elképzelt sakkjátszmában...
Nos egyiküknek az Ötökből , nevezzük Mesternek, mivel így tudok róla, jelentős része volt a küldetésünk körüli herce-hurcában. Az ő parancsára történt a kalóztámadás is. Nem tudom, de elképzelhető, hogy szerepe volt a csapat válogatásában is. Ezek az Ötök nagy mesterei a mentálmágiának, így szinte Bárkit, ismétlem Bárkit használhattak, irányíthattak a hajón. Talán Dakk befolyásolása egy félresikerült uralomátvételnek a következménye.
Azt érzem, hogy a Mester befolyása most megszűnt a legutóbbi támadás után a hatalma a hajón, amivel magyarázható ez a hirtelen kiváltott agresszió a hajón. De elképzelhető az is, hogy valaki más is beleszólt ebbe a játszmába, amit úgy érzem, hogy a fejünk felett játszanak velünk, ezért nem minden furcsaságot és támadást lehet szerintem a Mester nyakába varrni.
Az tudom még, hogy az Ötök képesek az alakváltásra, mivel mentális hatalmuk csak közvetlen közelről érvényesül.
Azt hogy most nincs hatalma jelentheti azt, hogy már nincs a hajón, vagy eszméletlen lett.
Az a kérdés, hogy mit tehetünk a befolyásolás ellen, illetve ezeknek az ismeretében hogyan folytatjuk utankat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 12:23 

Freemy, Freemy! ...

- Ugyan már, az Ötök csupán tündérmese! Ugyan úgy, ahogy a hétfejű azúrsárkány, meg a mérföldmagas óriásról szólóak! - veti közbe mosolyogva az atya. - Arra valók csupán, hogy a varázstudók egymást rémísztgessék vele. Semmi valódi alapja nincs a sok mendemondának. Nem gondoltam volna, hogy te is bedőlsz egy ilyennek, Billy!

A lord kissé megfontoltabban emészti a hallottakat.
- Nem hiszem, ezt csak kitaláltad, félember. Nem tudom, mi lehet vele a célod, de kiderítem hamar, ne félj! Egy dologra viszont még nem feleltél: hogyan kerültél a hajómra, azzal a szarvasállattal egyetembe? - eközben arca haragos ráncokba torzul, keze pedig akaratlanul a rapírjának markolatára csúszik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 12:48 

Lord Uram! A Tatalia egyik kisvárosában a Fehér Bárka nevezetű kocsmában lehetett jelentkezni az expedícióra 500 arany javadalmazásért, természetesen ha úgy gondolja, akkor a patással együtt az első emberlakta kikötőben elhagyjuk a hajóját, és én még az 500 arany jutalomról is lemondok, mégha úgy is érzem, hogy a Minotauruszal oly sok minden is tettünk, amikor az elmentál megtámadta a hajót, vagy amikor a szigetről kellett kiszabadítani az atyát, hiszen mi voltunk azok, akik hárman Ayward-al megrohantuk az erődöt, és ártalmatlanítottuk a Ballisztát.

-Atya! Sajnos úgy néz ki hogy ők sem gyerekmesék, mint maga a jégpenge vagy az Armaggedon pengéje. Elképzelhető, hogy a kalózszigeten élt ősi kultúra, annak a népnek a leszármazottai, akikhez az Ötök is tartoztak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 14:47 

A lord megdörzsöli halántékát, s töprengő arckifejezést vág hozzá, mint aki kétségbeesetten próbál visszaemlékezni valamire:
- Igazat szólsz, hobbit! Tényleg, most már emlékszem... Én béreltelek fel titeket... Igen... A Fehér Bárka... Hogyan mehetett ki a fejemből? És a csaták... próbálok emlékezni... valami dereng... veled foglaltuk el a kalózhajóvá lett Albatroszt! Az a patás meg... jó harcos. Miért nem emlékszem rá élesen? Olyan, mintha valami ragacsos posvány borítaná a gondolataimat! Elnézést kérek tőled mindenesetre az előző éles szavaimért. Megkövetlek. Csak az emlékeim... az emlékeim... - mondja, s lehúnyt szemmel tovább dörzsöli halántékát.

Az atya is elgondolkodva néz rád, s már valamivel bizonytalanul ellenkezik:
- Igen, valóban, az Armageddon Penge is gyermekmesének tűnt egykoron, azután meg felbukkant hírtelen. De akkor is, az Ötök nem lehetnek valóságosak... vagy ha éltek is valaha, mára már halottak kell lenniük! Nem lehet, hogy ők..., hogy még mindig... Van valami bizonyítékod minderre, hobbit?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 15:10 

Billy úgy a többiek számára úgy tűnt, mintha rendezné gondolatit, de kötben egy rövid mentális üzenetet küldött a karkötőnek.

Most vajon mit tegyek, a bizonyítékom te vagy, de téged nem akarlak felfedni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 07 szer., 16:56 

- Csuka fogta róka, róka fogta csuka - érkezik a válasz, miközben némi kaján örömet vélsz kihallani elmédben.
- Nem tudom, Billy, tényleg nem tudom. De úgy emlékszem, a hobbitok a csavaros észjárásukról híresek...(Ismét némi kajánság.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 8:49 

Nos Lord uram!
Az azigazság, hogy én azon a véleményen vagyok, hogy talán azért ilyen posványosak az emlékei, mert nagy valószínűséggel Ön volt az egyik, akit megpróbált irányítani a mester, annál is inkább, mivel én a helyében a legveszélyesebb harcost, és a csapat irányítóját próbálnám meg mentálisan "megtámadni", hiszen az okozhatja a legnagyobb kárt. Emiatt az atya is veszélyben lehetett, de elképzelhető az, hogy az ő mentális védelmétől talán jobban tartott.

Atyám sajnos erre a magyarázatra nincs több bizonyítékom, mint amiket Ön tárt elénk a jégpenge létezésére itt a hajón!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 9:36 

A lord szólásra nyitja száját, hogy azonnal ellenkezzen veled. Talán ilyesmiket akar hozzád vágni, hogy őt azután nem irányította senki, meg ő mindig csak maga maradt... ám lassan átgondolja a helyzetet, és szépen be is csukja a száját. Sokkal, sokkal szerényebben szól hozzád. A hangja rekedté válik, és minta éveket öregedne pár pillanat alatt.
- Sejtettem... Voltak pillanatok, amikor marionettfigurának éreztem magam... volt, amikor úgy éreztem, hogy a döntés, amit meghoztam, nem is az enyém. Ez rettenetes! Kit irányíthattak még rajtam kívül? És főként: mi lehetett a céljuk? Atyám, szóljon már valamit!

A jó pap azonban csak sajnálkozva tárja szét karjait:
- Sajnálom lordom, de az én képzésem nem terjedt ki a mentálmágia és a bűbájmágia területére. Nagyon sajnálom, uram! Bevallom, voltak pillanatok, amikor nekem is úgy tűnt, mintha egyes események nem a véletlen művei lettek volna, de ezt a Sors akaratának tudtam be... Fogalmam sincs, ilyen esetben mit lehetne tennünk... Talán forduljunk vissza? Talán az egész expedíció annak a valakinek a célját szolgálja, és a világ kárára válik? Meg kellene kérdeznem istenemet erről... már ha hajlandó erre válaszolni egyáltalán. De addig is, utazik a hajón még egy mágiaértő ember. Mi lenne, ha őt is bevonnánk a társalgásba? Hátha ő többet tud nálunk ezekről a mágiafajtákról?

- Hmmm... - így a lord. - Végül is jó ötletnek tűnik. Az istenek megkérdezését talán hagyjuk a végső esetre, ők nem mindig azt mondják, ami a halandóknak is jó. Már megbocsásson atyám - vet egy pillantást a felháborodni látszó papra. - Billy, megtennéd, hogy ide hívod azt az Eizyen nevű varázstudót? Meg talán a lovag urakat is be lehetne vonni. Nekik is szólnál, he megkérhetlek rá? Az ebédlőben találkozzunk, mondjuk egy tíz perc múlva... addig, úgy érzem, innom kell valamit...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 10:43 

Természetesen máris megyek szólni nekik! Ugye most már megértik, miért nem akartam mindenki előtt elmondani ezeket a dolgokat. És majd a megbeszélés során ki kell találnunk, hogy mit mondunk el a többieknek.

Billy ezután kiment a fedélzetre, és nekiállt megkereni a lovagokat, valamit a varázstudót.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára warlock 2006 jún. 08 csüt., 18:21-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 14:06 
Heroes Team

Johnatanra a sötétség után egy érdekes álom húzódott tudatára! Ismét a hajón találta magát, de a legénység túlontúl ismerősek voltak,a matrózok, a katonák, a haramiák! "Hisz újra itt vagyok!"-jött a felismerés, miután rájött, hogy valami csoda folytán újra a kalóztámadás közepén találta magát! "De a hajó nem passzol! Ez a lord hajója, de mit keresek én és a többiek itt?"-gondolkodott el egy pillanatra, de ekkor fájdalom hasított az oldalába! Odapillantott, de semmi sebesülés nyom, biztos ütés érte, de nem emlékszik ilyenre! Viszont sehol a seb! Ez egyre feltűnőbb néki, s ez lehet nem is valóság! De egy nyíl, ami éppen előtte suhant el, eléggé valóságosnak tűnt, s így nem gondolkozott el rajta, hogy most ez az-e, hanem fogta kezében lévő kardját, s máris ment bajtársainak segíteni! Azaz hogy ment volna, de az első két bandita után érdekes érzés fogta el, hirtelen mintha megkönnyebbült volna a lelke! Mintha új erőre kapott volna, majdnem teljesen egészségesnek érezte magát, s ekkor valami különös történt! Nemtudni mi, de valami erő ledöntötte a lábáról, s az amúgyis ferdén álló fedélzetről egyenesen a tengerbe húzta, s ott egyenesen a sötétség felé vonzotta! Johnatan levegő után kapkodva próbált küzdeni az erő ellen, de nem segített rajta semmit! Aztán levegő után kapva, felriadt, s újra a fedélzeten találta magát! Az emberek, mind idevalósiak voltak, mind a Sólyom legénységéhez tartoztak, s ő is a fedélzeten feküdt, s körülötte is voltak néhányan! Ő maga először saját magát vette szemügyre, s azt vette észre, hogy sebe már nem vérzik, s nem fáj annyira neki! Igaz még enyhén szédül így ülve is, de legalább úgy néz ki megmarad! Nagy nehezen felállt, s egy kardra támaszkodva elindult a korlát mellett csoportosuló tömeg felé! Meg szerette volna tudakolni, hogy mégis mi történt valójába, meg mi volt itt, ami miatt ilyen felfordulás lett, de a sok mutogatás, meg találgatás láttán már ő is kíváncsi lett, mi izgatta fel ennyire az embereket! A korláthoz érve, ő is meglátta már, hogy mi képezte az érdeklődés középpontját! Egy fénylő valami, most még nem tudta kivenni, hogy mi lehetett az, mert a látása is egy kicsit még homályos, de azt meghallotta, hogy az egyik alabárdos lelt rá, s ki akarja szedetni a vízből! Csak a kapitányt várják, mert a lovag nem akar kockáztatni!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 08 csüt., 14:58 

Warlock: jó lenne, ha a megszólítottak tényleg reagálnának. Freemy mester, Kertics és Ewolian.

Ahab kapitány végül is odaslattyog a korláthoz, és megszemléli a fényes valamit, ami a tengerben lebeg.
- Hát ez meg mi a rák? - kérdi. - Van valakinek elképzelése róla? Mi az fiam? - fordul az alabárdoshoz - Kihalászod? Végül is... csak úgy tudhatunk meg róla valamit.

Téyleg, mi is ez az izé? :roll: :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]