Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 8:45 

Szevasztok!

Van egy észrevételem, ami lehet, hogy másoknak nyilvánvaló: basic skilllel 1 ability-d lehet, advanceddel 2 és remélem expertnél nem csak 3, mert az elég kellemetlen lenne, de a hős-képernyő erre utal. Én ezt vettem észre. Nem biztos, de feltűnt, hogy némelyik szinten csak skilleket ad, szerintem azért, mert nem lehet több ability-d az alacsony skillek miatt. ( Remélem nem most találtam fel a spanyolviaszt? :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 9:11 

Garr írta:
Szevasztok!

Van egy észrevételem, ami lehet, hogy másoknak nyilvánvaló: basic skilllel 1 ability-d lehet, advanceddel 2 és remélem expertnél nem csak 3, mert az elég kellemetlen lenne, de a hős-képernyő erre utal. Én ezt vettem észre. Nem biztos, de feltűnt, hogy némelyik szinten csak skilleket ad, szerintem azért, mert nem lehet több ability-d az alacsony skillek miatt. ( Remélem nem most találtam fel a spanyolviaszt? :lol: )

Úgy működik a dolog(ahogy mondtad is), hogy egy bizonyos skill megszerzésekor(basicnél, advancednél és expertnél)kapsz egy-egy abilityt.Tehát mindegyikhez tartozik egy, ami a skillhez képest - elviekben - erősödik.
A szintlépéskor meg szerintem is úgy működik, hogy mivel kilőtted az összes ability-t, már csak skilleket kaphatsz.Így logikus mert ajándékba nagyon nem szokott osztogatni dolgokat :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 9:44 

Hory írta:
Sziasztok,

Az academy-nél a mark of the wizard ability nálam nem igazán működik. Persze lehet, hogy én vagyok a béna. Valaki tudja hogy kell használni???

Más: néhány artifactnak egyszerűen nincs funkciója. Na most ennél az a gáz, hogy ezek az artifactok elveszik a helyet azoktól, amelyeknek esetleg van ( legalábbis, ha random a pályán az arti ).

Üdv.

A lényeg: a mark of the wizard egy nagyszerű ability és működik kivéve ha a te heroesV-öd még az enyémnél is hibásabb. A csata végéig az egységen marad és az azonnal sebző varázslatok sebzését kétszerizi, de ezért dupla annyi mana pontot szív el.

De miért is jó, teheti fel a kérdést a laikus heroesos?

Ha 1. a mark of the wizardot rakod az ellenfélre és utána lövöldözöd egy ice boltal akkor a 3. körben már 2 ice boltal 4-nek megfelelő sebzést vittél be, így nyertél egy kört.

Vegyünk egy gyakorlati példát:
Mahir barátunkal vagy. Megtámadsz egy zombi hordát, a sereded csekély azzal bizos nem győzhetsz. De van mark of the wizardod és ligting boltod (hogy szebb legyen van dest. magic-ed és ligting masterid - stunning effekt). A zombik 2 csoportba jönnek. 1. mindkettőre raksz mark of the wizardot, majd jön a lighting és lássunk csodát mind a kettőre villám csap! Amilyeikre rányomod arra duplán hat a másikra szimlán, igaz 3szor annyi manádba kerül de ez általában belefér egy wizardnál. És hála a stunningnak a zombik sose kerülnek sorra. Ez trükk barátom!

Minden artifactnak van funkciója csak néhánynál nincs kiírva de azért még hat. Én ezt a kisebb hibák közé sorolom...

Mára ennyi az oktatásból.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 10:55 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Egyre szépül a Heroes V. szekciónk, köszönhetően Fionának, Zolirobinak, Gepynek és jómagamnak... :roll: Ismét frissült a tartalom, a Hősök leírásai közül a Nekromanták és Warlockok leírásait megtaláljátok a Leírások alatt. Ezúton hívnám fel minden Heroes Fanatikus figyelmét arra, hogy aki rendelkezik FIX.TV eléréssel, ma este 20-21 óra között figyelje a műsort, mert a JÁTÉK LEGENDÁK sorozatban a Heroes of Might & Magic játék kerül kielemzésre. A vendégek között, ha minden jól megy ott találhatjátok Nimbust és Krityót, aki a Heroes Magyar Honlapot és a Heroes társadalmat fogják az adásban képviselni. Ha minden jól megy, akkor a műsor felvételre kerül és a megfelelő engedélyek birtokában a későbbiekben a honlapunkról letölthető és megnézhető lesz. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 11:24 

Zargul írta:
A szintlépéskor meg szerintem is úgy működik, hogy mivel kilőtted az összes ability-t, már csak skilleket kaphatsz.Így logikus mert ajándékba nagyon nem szokott osztogatni dolgokat :D

Ez mondjuk probléma, mert megnéztem pl. a démon és a nekromanta fejlesztését. Mindkettőnél van 4 olyan skill, amit fel kell venni, aztán ezeknél megvan melyik három abilityt kell felvenni. Szóval van esetleg egy skill, ehhez 3 ability, ami szabadon választható. ( Persze mindez csak akkor, ha mondjuk szeretnéd a Howl of Terrort, ami mondjuk elég komoly fegyvertény. )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 12:25 

Garr írta:
Zargul írta:

Ez mondjuk probléma, mert megnéztem pl. a démon és a nekromanta fejlesztését. Mindkettőnél van 4 olyan skill, amit fel kell venni, aztán ezeknél megvan melyik három abilityt kell felvenni. Szóval van esetleg egy skill, ehhez 3 ability, ami szabadon választható. ( Persze mindez csak akkor, ha mondjuk szeretnéd a Howl of Terrort, ami mondjuk elég komoly fegyvertény. )

Hát igen, ilyen masszív dolgokhoz mint a Howl of Terror meg az Urgash Call sokat kell tenni.Szerintem megéri a ráfordított idő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 12:48 

Üdv!
Könyörgöm segitsen vki! Honnan tudom letölteni a Heroes V 1.0 patchet???? Nekem 0.9es verzio van és 1szerűen megőrülök, mert azzal a verzioval nem lehet megcsinalni az inferno kampany 3. pályát!
VKI PLZ HELP!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 12:56 

dedmab írta:
Üdv!
Könyörgöm segitsen vki! Honnan tudom letölteni a Heroes V 1.0 patchet???? Nekem 0.9es verzio van és 1szerűen megőrülök, mert azzal a verzioval nem lehet megcsinalni az inferno kampany 3. pályát!
VKI PLZ HELP!!

A hivatalos, eredeti verziónak 1.0-ásnak kell lennie.Az elöbb felkerült, feltört anyag lehet szerintem csak 0.9-es.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 14:42 

dedmab írta:
Üdv!
VKI PLZ HELP!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 15:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Dedmab: A Heroes V. 0.9-es verziója a demo volt, melyben 3 pálya volt megtalálható. Vedd meg a játékot eredetiben (Bal Oldali Menü -> ELŐRENDELÉS) és láss csodát, a megvásárolt változat már magyar és 1.0-ás változatú lesz! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 15:23 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Egyre szépül a Heroes V. szekciónk, köszönhetően Fionának, Zolirobinak, Gepynek és jómagamnak... :roll: Ismét frissült a tartalom, a Hősök leírásai közül a Nekromanták és Warlockok leírásait megtaláljátok a Leírások alatt. Ezúton hívnám fel minden Heroes Fanatikus figyelmét arra, hogy aki rendelkezik FIX.TV eléréssel, ma este 20-21 óra között figyelje a műsort, mert a JÁTÉK LEGENDÁK sorozatban a Heroes of Might & Magic játék kerül kielemzésre. A vendégek között, ha minden jól megy ott találhatjátok Nimbust és Krityót, aki a Heroes Magyar Honlapot és a Heroes társadalmat fogják az adásban képviselni. Ha minden jól megy, akkor a műsor felvételre kerül és a megfelelő engedélyek birtokában a későbbiekben a honlapunkról letölthető és megnézhető lesz. Baráti üdv!

Üdv!

Kösz, hogy szóltál, pont jó, meccs előtt egy kis Heroes. :D De szép az élet. :lol:
Off: csak a digitem legyen meg, midjárt megyek megnézni az erdményt... :oops:
On: A treantet meg változtassák meg, pl. a 3-éra. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 18:05 

Valaki megnyugtathatna, hogy 1,0-verzióval meg lehet csinálni az Inferno kampányt! Megcsinálta már vki? Ti hol jártok a kampányokkal?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 18:06 

Sziaszotok!

Egy kis egítséget kérnék!

-Nem tudok belépni a várba csak ha a hőssel be nem megyek és igy a játék egy kicsit érdekessé vált!
Léccci segítsetek!Előre is köszönöm!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 18:18 

Rocky írta:
Sziaszotok!

Egy kis egítséget kérnék!

-Nem tudok belépni a várba csak ha a hőssel be nem megyek és igy a játék egy kicsit érdekessé vált!
Léccci segítsetek!Előre is köszönöm!

Ez érdekes..Én kétszer ráklikkelek arra az ikonra a hősőm alatt,ami mutatja,hogy építettem e ma már vagy sem és lőn belép...De sztem akkor is belép ha a várra kattintok kétszer.
Rem. sikerül belépned.

üdv:Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 20:32 

Kedves vologya! Szoktam olvasni nap mint nap a híreket, de 1 angolt is visszavonták, 2 ha tényleg nemsokára megjelenik akkor miért nem tudják a pontos dátumot!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 21:12 

Garr írta:
Zargul írta:

Ezzel csak az a gond, hogy a legtöbb hősének alapból nem lehet meg, hiszen alapban kap egy skill-t ami kell hozzá de egy olyan abylityt amivel nem tudja elérni :( ( ez igaz a legtöbb várra sajnos tapasztalataim szerint)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 30 kedd, 23:33 

Sziasztok fordítók!
A Heroes 5 skillek és képzettségek táblázatát megnéztem, de az csak az Academyre vonatkozik. Ugye tervezitek a többit is ugyanígy megcsinálni? Kinyomtattam ezt is, mert borzasztóan tetszik! Köszi Zolirobi! Remélem, nem hagyod abba!

Aki nem tudná miről beszélek, az töltse le ezt az excel táblázatot és megtudja! :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 1:43 
Heroes Team

Freemy írta:
Sziasztok fordítók!
A Heroes 5 skillek és képzettségek táblázatát megnéztem, de az csak az Academyre vonatkozik. Ugye tervezitek a többit is ugyanígy megcsinálni? Kinyomtattam ezt is, mert borzasztóan tetszik! Köszi Zolirobi! Remélem, nem hagyod abba!

Aki nem tudná miről beszélek, az töltse le ezt az excel táblázatot és megtudja! :wink:

Ott van mind. Csak nézd meg figyelmesen. :wink: Minden lapon, egy-egy faj, és a hozzá tartozó dolgok.
Köszönet érte. Nem semmi meló lehetett. (Nekem egy kicsit még mindig kusza az egész, de idővel majd csak belerázódom. Főleg, hogy végre rávettem a gépemet, hogy futtassa a H5-t, kölcsön-videó-kártya nélkül :wink: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 7:28 

jitay írta:
Freemy írta:
Sziasztok fordítók!

Ott van mind. Csak nézd meg figyelmesen. :wink: Minden lapon, egy-egy faj, és a hozzá tartozó dolgok.
Köszönet érte. Nem semmi meló lehetett. (Nekem egy kicsit még mindig kusza az egész, de idővel majd csak belerázódom. Főleg, hogy végre rávettem a gépemet, hogy futtassa a H5-t, kölcsön-videó-kártya nélkül :wink: )
Ezek szerint nem néztem meg jól. Akkor most jól megnézem! :lol:
Köszi!

Az academy varázstárgykészítő tudománya nagyon tetszik! Kár, hogy nem lehet kipróbálni a demoban.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 31 szer., 9:46 

jitay írta:

Akárhogy is nézem, nekem csak az Academy táblázat jön elő... A többi oldalon ott vannak a lények képei, de táblázat sehol! Linkelj egy oldalt, ahol te látsz táblázatot! (Ne az Academy legyen rajta!)

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]