Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 16:54 
Heroes Team

Dismisselés helyett használhattad volna a Boots of Levitationt, hogy kividd a partra! Márugye ha nem szabadultál meg olyan gyorsan tőle! :lol: Így pl. iszonyat könnyen lehetett volna megoldani a problémát! Vagy próbálj meg minnél több confos hőst berakni a váraid garrisonjába, aztán türelmesen vásárolgatni a hősöket! Én pl. a kulcshősöket vásárolgattam fel, miután kinyírtam őket! :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 18:22 

Valóban iszonyat könnyű lett volna így a probléma, ha lett volna nála boots of leviation, de nem volt.És mint írtam nem tudtam egy masik hőssel találkozni vele, mert vízen ilyen nem lehetséges.Nem hiszem el, hogy te el tudtad onnan mozdítani dismisselés nélkül.Ha igen, akkor nekem rossz a térkép:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 18:33 

Ja és nálam türelmesebben senki sem vásárolgatott volna hősöket, nem túloztam, amikor azt írtam, hogy megvettem ezer(!) hőst, de confluxoost egyáltalán nem adott, nemhogy az áhított kettőt.Ez gondolom azért van, mert nekróval vagyok.Mert többségében olyan hősöket ad, meg barbárokat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 12:18 

Na! Ez a pálya felkeltette az érdeklődésemet! :lol: Asszem heroes 5 mellett még ezzel is foglalkozom picit :lol: Ahogy olvastam ez már kihívás lesz...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 28 vas., 12:45 

Sziasztok!

Megoldottam a problémát azzal, hogy újrakezdtem:)Most nem hagytam teret a velem együtt indulóknak, így könnyedén lenyomtam őket.A főhőseiket azzonnal vissza lehetett vásárolni, és így kiszabadítottam az összes elementalistát, még Ignissat is:)Csak annyi volt a teendő, hogy túlhajóztam rajta, és azán ő már tudott találkozni a hajózó hőssel, megtanulta a town portalt és kész:)Jou, bocs a hitetlenkedésért.A vége 153 nap lett, az utolsó csatát már quick combattal is megnyertem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 29 hétf., 11:47 

Verne:
Ha egy hőst kirúgsz, nem tudod többé felvenne, legalábbis nem a képességeivel együtt aszem. Ez csak akkor működik, ha a hős csatában elmenekült (esetleg akkor is, ha elesett, ezt nem tom).

Na nem rég in is újra elővettem a páját, mert korábban félbehagytam.
Hát eléggé kellemes, bár a mentések megfelelő használatával nem okoz különösebb kihívást Impossible fokozaton sem. Pláne, hogy a pálya szórja neked a legjobb cuccokat (Shackles of War-ból már találtam vagy 3at, Admirall's Hat-ből 2t, stb).

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 9:48 

Sziasztok!

Egy kis segítségre szorulok,mert elakadtam e nemes pályán:(
Ott vok ahol a guest guard akkor enged át,ha megöltem Zubint. Én úgy emléxem,hogy Zubin a kék csapat tagja volt,és őket már rég kicsináltam...Vagy rosszul tudom és nem kék volt??? Sajnos másfelé utat nem találok:(. Vagy van?

Aki tud pls. segítsen!

Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 23 pén., 10:37 

Elydan írta:
Sziasztok!

Egy kis segítségre szorulok,mert elakadtam e nemes pályán:(
Ott vok ahol a guest guard akkor enged át,ha megöltem Zubint. Én úgy emléxem,hogy Zubin a kék csapat tagja volt,és őket már rég kicsináltam...Vagy rosszul tudom és nem kék volt??? Sajnos másfelé utat nem találok:(. Vagy van?

Aki tud pls. segítsen!

Elydan

Szia!

Zubin a piros "csapatban" van, és ha megölted a kékeket (köztük Kilgort is), akkor egy quest guardon átjutva megtalálod Zubint egy Castle várban rengeteg lövésszel, forgetfullness nélkül nem ajánlom a csatát:)Ha már van Castle várad(lenni kell), akkor a melletük lévő monolit, ha elég sokszor próbálkozol, akkor arra területre dob ki, ahonnan elérheted Zubint.A forgetfullnesst a sötékék sátor mögötti seer hutban kapod meg, csak trükkös odajutni a watering hole miatt.Remélem tudtam segíteni, sok sikert!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 2:05 

Köszönöm a segítséget! Sikerült végigvinni a pályát :D Sajnos én Orb of vulnerabilty-t nem találtam,de volt 15000 lich-em,meg 35.000 csontim :lol:
A sárkányos hősnél egyberakta a 2100 gold dragont,de nem okozott gondot.
Most pedig nekiálltam az Uprising-nak!

Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jún. 24 szomb., 11:25 

Ha vki játszott az uprising-al megoszthatna pár infot a pályáról :oops:

Elydan

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 90 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]