Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 25 csüt., 20:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ajánlom mindenki figyelmébe a Heroes 5 Leírások menüpontot, mely folyamatosan bővül! :wink: (Gondolom nem kellett volna erre felhívnom a Harcostársak figyelmét...) Képek, videók, másodlagos képzettségek, hősök, varázslatok, rendszerkövetelmények és egyéb érdekességek a kínálatban, legalábbis, ha Gepy mindent frissített... :roll: Igyekszünk a magyar Heroes V. megjelenéséig teljesen megcsinálni a leírásokat, de a VI. Heroes táborig biztosan mindennel elkészülünk! :shock: Örülnék, ha valaki tudna segíteni egy kis leírással a campaignok végigjátszásánál... (Nimbus Cimbi?) :wink: Ezúton is köszönöm Fiona, Zolirobi, Gepy és jómagam segítségét és kitartását! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 25 csüt., 20:53 
Heroes Team

A Campaignokat nem kezdem el egyenlőre (csak majd ha meglesz eredetiben), de később szívesen írok végigjáccást, ha addig más nem előz meg! 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 1:34 

Csatlakozom szintén ilyen jellegű problémám van az 5. küldetés első pályán a határt kell megvédeni nem lehet átlépni rajta, és nincs vége már háromszor újra kezdtem de nem történik semmi senki sem támad de én nem tudok átmenni. Akinek sikerült árulja el mert teljesen kiakadtam tőle.

Nem kell át menni szépen fejlődges ilyenek aztán nagyából mire összeszedsz minden tápot és a hős is max szintű. jön egy Infernó sereg a azzon a kapun jön át aminek a tuloldalán egy csapat griff van. Meg sem ál a várig öld meg mielőtt odaér és vége. Nem tudom min múlik mikor jön lehet valami beindítja nekem azután jött miután elfoglaltam a világtérképet, de lehet nincs összefüggés..amúgy szerintem nagyon könnyűek a campainok normál szinten....bár ez a ranger pálya amin elakadtam (a határos utáni) az elején kihívás szerü volt..de próbálok rájönni mi a megoldás..minden teljesítve és nincs vége biztos van valami feltételhez kötött cucc itt is amit volt szerencsém kikerülni..

ha bárkinek az ezelőtiekben segitség kell segítek..bár a mentéseimet kitöröltem mert nagyon lasítja nekem a cuccot..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 1:35 

helyesírást ne firtasuk remélem érthető..
:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 2:01 

nem érzitek, hogy a magic, köztük a spellek igencsak gázosak, csak én vagyok vele igy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 5:59 

Lestat írta:
Csatlakozom szintén ilyen jellegű problémám van az 5. küldetés első pályán a határt kell megvédeni nem lehet átlépni rajta, és nincs vége már háromszor újra kezdtem de nem történik semmi senki sem támad de én nem tudok átmenni. Akinek sikerült árulja el mert teljesen kiakadtam tőle.

Nem kell át menni szépen fejlődges ilyenek aztán nagyából mire összeszedsz minden tápot és a hős is max szintű. jön egy Infernó sereg a azzon a kapun jön át aminek a tuloldalán egy csapat griff van. Meg sem ál a várig öld meg mielőtt odaér és vége. Nem tudom min múlik mikor jön lehet valami beindítja nekem azután jött miután elfoglaltam a világtérképet, de lehet nincs összefüggés..amúgy szerintem nagyon könnyűek a campainok normál szinten....bár ez a ranger pálya amin elakadtam (a határos utáni) az elején kihívás szerü volt..de próbálok rájönni mi a megoldás..minden teljesítve és nincs vége biztos van valami feltételhez kötött cucc itt is amit volt szerencsém kikerülni..

ha bárkinek az ezelőtiekben segitség kell segítek..bár a mentéseimet kitöröltem mert nagyon lasítja nekem a cuccot..

Köszönöm az utmutatást, de már mindent kiöltem, és minden max,
de a piros sereg csak akkor jön ha az első lépéseknél nyitja ki az ember a térképet, vagy a pálya egy részét megvilágító szerkentyűt, egyébként senki sem jön. a szomszédokat a kapuhoz csaltam és azok is kinyirattak,
és már 3x12 órája folyamatosan csinálom de semmi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 6:33 

Aloha.

Adler : mi a gáz a spellekkel?

Ha arra gondolsz,hogy kevés akkor nem értünk egyet hiszen pont annyi van amennyi kellhet. A 3. részben a következő varázslatok voltak menők:

lvl1 : slow, haste
lvl2 : lightning, icebolt,blind
lvl3: raise dead,forgetfullness,
lvl4 : meteor, chainlightning,ressurection
lvl5 :implo

kb ennyi .. szerintem. A többi is hasznos tudott lenni.. de emlékezz menyiszer basszamáztunk mert vacak spellt kaptál lvl4 -5 szinten. Szóval nem a mennyiség a minőség .....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 8:16 

Üdv!

Gyerekek van valami lehetőség hogy 2D -ben guruljon a játék? Én amikor egy fél óráig próbáltam elmenni egy resource-ért, ami két kockával volt arrébb, csak éppen utat nem találtam hozzá feladtam az egészet, mert ha belegondolok egy multi játékban ha időt állítunk be, csak azzal fog elmúlni az időm hogy forgatom a kamerát hogy melyik fa tövében van valami felszedhető cucc. Lehet hogy SP -ben elvan vele néhány emberke, bár azért baromi **** már az is hogy erősebb gép kell egy körökre osztott játékhoz mint mondjuk egy Battlefield2 -höz, ha nem akarjuk hogy minden kamera mozgásnál, zoom-olásnál beszaggasson a játék, de szerintem ezt nem multira találták ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 9:45 

Adler írta:
nem érzitek, hogy a magic, köztük a spellek igencsak gázosak, csak én vagyok vele igy?

Szerintem csak te vagy vele így:D Most szerintem jobb, mert mindig kapsz valami jó 5-ös level szintű magiát! 2 5 level magic van, más kérdés hogy valamikor skillem nem volt rá:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 9:57 

Szotyi:
Táborba jössz? remélem ez nem kérdés, no meg Zizi is, egyedül cigizzek, tudom, hogy Kady is felnőtt a feladathoz, de mégis:)

Spellek:
ja kevés bizony, s kicsit furcsák, lásd feljebb

h3,amiket kihagytál

lvl1: bless, dispel, stone skin, summon boat, view spellek, cure, magic arrow

lvl3: anti magic, teleport, earthquake

lvl4:
berserk, prayer, clone, town portal, frenzy

lvl5:
elementálok, sacrifice

nálam kicsit szélesebb a paletta

s a minőséggel is gondok vannak, ezt is megirtam feljebb, szvsz - ha én csinálom - marad a négy ismert mágiakaszt - füld, levegő, tűz, viz - s ez egészül ki a dark és light spellekkel. de nem én csináltam.

Boti:
nem emgy 2d ben, tudod 2006 van, s a feltörekvő ifjuság az esetek 80%ban a külső alapján dönt, s ez alapján ugy nézz ki bukjuk a multit, nemcsak azért amiket Te irsz, hanem mert könnyű hibázni, hiszen néha számitanak a lépések számai is.
Ez van, de az okosok megirták, majd a patch, addig is "élvezd" single ben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 10:49 

Rájöttem, hogy értelmesebb a megkettőzött üzeneteim közül az elsőbe tenni a viccet. Tessék:

A vak ember fel akarja dobni a hangulatot a bárban:
- Akarják a legújabb szőke-viccet hallani?
Néma csend, megfagy a levegő. A mellette ülő férfi odasúgja:
- Vigyázzon, jóember, miket beszél... A mixer szőke, a kidobóember szintén. Én is szőke vagyok, 100kg, fekete öves karatés. A túlsó szomszédom egy 120 kilós, 1.90m magas szőke súlyemelő. Végül a maga másik oldalán egy kétméteres, 150 kilós szőke birkózó ül. Most gondolja meg, tényleg el akarja mesélni azt a viccet?!
Mire a vak:
- Inkább mégsem... Semmi kedvem ötször elmagyarázni...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára cooper 2006 máj. 26 pén., 10:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 10:51 

Hát nem tom...

Egyenlőre nekem úgy fest, hogyha egy Demonlorddal eléred a level 29-et és megfelelő irányban fejleszted, akkor sikerül összehoznod a legbrutálisabb hőst a játékban... Gondolok itt az Urgash's Call-ra... pláne, ha szert teszel még az Ultimate Gatingre.

A Necro télleg lassú... A Wight semmit sem ér, legalább egy weaking attackot adhattak volna neki, a Wraith-eket meg 7-es szintűre kell uszítani a Harm Touch-csal.

A Royal Griffekkel meg vigyázni, ha felröpteted, ne küldj alá saját lényt... egyszer ugrott kábé 15 lovagom miatta :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 11:32 
Heroes Team

Hali!

Az okosok már megírták... igen, de én buta is csak ismételni tudom önmagam... :roll:

Annak idején amikor a H3 megjelent 1 M-es single mapot is 8-12 óráig jáccottam, mert annyira lassan futtot a game az akkori vasakon (P100 és társai 16 MRAMmal). Ma még mindig jáccunk a H3-al, van probléma a sebességgel? Úgy 6 éve nem igazán... Az időtállóság áldozatok kíván néha...
Move, cursor pozicionálás probléma? Igen persze van pár hiba, anno a H3 tökéletes volt minden tekintetben??? Nos korántsem... 1.4-ig igen sok mindent javítottak,több mint 1 éven keresztül, és nem csak azokat amikre most emléxünk (nyilván a multi szempontjából fontos dolgokra). Én személyszerint örülök, hogy MAESTRO BOTI EZT látja a legnagyobb problémának. :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 12:44 

h3 nál az 1.1 elég hamar kijött, ez javitotta a sending data problémákat és kiküszöbölte a Gremlin rush taktikát, aki emlékszik még, a heroknál,akiket felvettünk a tavrnből mindig volt valami sereg, azaz nem csak az első kettőnél, hanem mindegyiknél!

viszont akkor 1999 volt, elég kevés multis/internetes tapasztalattal rendelkeztek a készitők, de
már akkor is volt map editor, s készültek a mai napig is játszott mappok.........
a gépek teljesitményéből az volt a gond, amikor belépni kellett a várba, de nem gátolta a haaldás, tájákozódást a térképen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 12:55 

Nimbus írta:
Hali!

Az okosok már megírták... igen, de én buta is csak ismételni tudom önmagam... :roll:

Annak idején amikor a H3 megjelent 1 M-es single mapot is 8-12 óráig jáccottam, mert annyira lassan futtot a game az akkori vasakon (P100 és társai 16 MRAMmal). Ma még mindig jáccunk a H3-al, van probléma a sebességgel? Úgy 6 éve nem igazán... Az időtállóság áldozatok kíván néha...
Move, cursor pozicionálás probléma? Igen persze van pár hiba, anno a H3 tökéletes volt minden tekintetben??? Nos korántsem... 1.4-ig igen sok mindent javítottak,több mint 1 éven keresztül, és nem csak azokat amikre most emléxünk (nyilván a multi szempontjából fontos dolgokra). Én személyszerint örülök, hogy MAESTRO BOTI EZT látja a legnagyobb problémának. :wink:

Hmmm. Remélem igazad lesz és javítanak majd ezeken a gondokon. Nekem viszont elég volt belőle egyenlőre. Uninstall azt szevasz. Jó időre el is felejtem, hogy létezik. Jó volt, érdekes volt pár napig. A varázslatok tényleg hagynak kívánni valót maguk után - de ez később orvosolható. A mágiarendszer is... Hagyjuk. Én legalábbis hagyni fogom. Megvenni? Ezt? Kizárt. Ti csak örömködjetek benne és írjátok le a tapasztalataitokat, hogy később újra kedvet kapjak majd hozzá. Nálam ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 14:14 

A h3-omnak nincs valami jó magia rendszere! Egy barbár például ne varázsoljon már implot meg hasonló dolgokat a szerény értelmi képességével! E tekintetben a heroes4 is sokkal jobb, ha másban nem is! A heroes5-ben végre érdemes a kis szintű egységekel is menni nem csak első héten megvan a 7 level units és kész! A heroes3-ban is sok értelme volt a sok spellnek ha több mint a felét nem is használod.... szerintem sokkal több taktikai elem van benne mint a 3-omban és engem például nem a grafikája fogott meg, bár az se rossz:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 15:19 

Imperator01 írta:
A h3-omnak nincs valami jó magia rendszere! Egy barbár például ne varázsoljon már implot meg hasonló dolgokat a szerény értelmi képességével! E tekintetben a heroes4 is sokkal jobb, ha másban nem is! A heroes5-ben végre érdemes a kis szintű egységekel is menni nem csak első héten megvan a 7 level units és kész! A heroes3-ban is sok értelme volt a sok spellnek ha több mint a felét nem is használod.... szerintem sokkal több taktikai elem van benne mint a 3-omban és engem például nem a grafikája fogott meg, bár az se rossz:)

Azért ez nem teljesen így van. Csak az agyonturbózott multiplayernél fordul az elő, hogy Crag Hacknek nagyobb a spell powere mint az attackja. Egy alap multinál, pláne egy randomon nincs ilyen. Ott ugye nem is szaladgálsz lvl7 unittal első héten. A H3-at is lehet nehezíteni, 200%-on próbálkozzál lvl7-el szaladgálni első hét végére. Nagyon sokan játszanak 200%-al, mivel úgy sokkal izgalmasabb a meccs. (igaz tovább is tart). Úgy hogy ne általánosítsuk le a multit arra a részére amit javarészt játszotok, játszunk. Vannak változatok, nehezítések.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 18:11 
Srácok egy kérdés!! 2.6Ghz + 512RAM + ATI 9550 128 konfigurációval hogyan fut a HOMMV???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 18:22 

elfut

az a cime, hogy might and magic, miért ne varázsolhatna egy barbár bármit is?
de igazán nem értem, hogy ha ennyit fikázol valamit, akkor miért játszol vele, még mindig :?:
valamire minden spell használható, kiegészitve szotyi listáját, igencsak bőséges spell lista jött ki, s valahogy az adv., expert szint is nagyobbat dob, mint a h5 ben.

Igen a multiban az idő miatt van általában az, hogy hamar fel lehet tápolódni, de könyörgöm, mindkét félnek...........lehet persze nehezebb fokozatokon nyomni, de hoszabb lesz, ami ugye a játszhatóság rovására megy.
H3 abban (is) nagy, hogy bármelyik vártipussal van esélyed nyerni egy másik ellen, remélhetőleg a H5 is ilyen, de erről még nincs tapasztalatom.

bogpista:
hát, kezdtem azt hinni, hogy csak! velem vana baj, mindenki ugy áradozik, s el van ájulva, single már régen nem érdekel, ha a multija ilyen marad én sem áldozok rá többet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 26 pén., 20:16 

Pár ötletet azért merítettem a H5-ből. Pl. Sokáig nem találtam nevet az egyik új H3 WoG varázslatnak. Most már lehet, hogy Dark Relevation lesz. :)
Kiegészítés a varázslat listához:
lvl1: magic arrow - dögöljek meg, ha bányafoglaláskor nem használtátok :)
Shield (expert) annyit dob, mint egy expert armorer +pajzs, kb.
És persze WoG alatt a táltosfutás (bár ennek még nincs szintje)..

Imperator01: a H4-ben tudtommal bármelyik ősmágus hamar elvérzik, ha nem gyúrsz közelharcra is, az meg ugye barbár alap skill.. BARBÁR ősmágus, hogy is van ez? ;)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]