Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 15:52 

Kandur írta:
Misa írta:

A nekro érdekes lett. az elején harmat gyenge, de ha túlélik a party elejék, akkor egy nagy pályán nagyon erősek lehetnek. kis pályán esélytelenek bárkivel szemben. sok múlik még a hős spéci képességein is. jó irányba fejlesztve én még lich kingeket is kaptam vissza a csata végén!

Lich king? Ez nem a III. részben van ilyen lehetőség? Én nem látok ilyen ability -t vagy skillt, csak a normál csontikat!

Kandur!

Lásd skillkerék: eternal servitude spéci nekro skill! :)

Ez bolhacirkusz, nem eredmény!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 15:56 

Sziasztok,

Nagyon örülök a H5 részleg fejlődésének, gratula a készítőknek - máris lenne azonban egy kérdésem.

Az Enlightenment leírások nem egyeznek más forrásokéval. Az AOH-n az olvasható, hogy a plusz XP mellé a hős 4-3-2 szintenként plusz egy primary skill fejlesztést is kap basic-advanced-expert szinten. Ki tudja rosszul? :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 16:17 

Köszönöm az észrevételt, igazad van, én hibáztam (mea culpa :oops: ), de már csak idő és moderátor kérdése, hogy mikor fog felkerülni az oldalra a javítása. Ha netán még sikerülne észrevenni hibákat, azonnal szóljatok, javítom. Nem könnyű munka ez a fordítás, és hát tévedni emberi dolog :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 16:26 
Heroes Team

Ezer köszönet a H5 szekció készítőinek!

Egy hibát én is felfedezni vélek:
A Tactics megfogalmazása nem egészen pontos hiszen ami ott le vagyon írva azt minden hős alapból tudja! :wink: A Tactics annyit csinál, hogy nem két soron hanem három soron lehet a seregeket átrendezni!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 16:39 

Akkor sajnos a forrásaim voltak elavultak. Mindent kijavítok, én tévedtem, csak mondjátok meg, hol. Viszont a következő oldal, a varázslatok, már a legújabb tag segítségével készül és a legfrissebb forrásokból. Itt már biztosan nem lesz baki :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 17:17 

Idézet:
Hello,

Azt hiszem az 5-ben végre megoldották az elementálok kérdését. Itt ugyanis ha varázsolsz a csatában elementált, és az eredeti seregedet kinyírják, akkor bizony eltűnnek az elementálok is, és meghaltál icon_eek.gif !
Azt nem mondom, hogy ez így közelebb áll a valósághoz, mint a 3-ban(sőt), de ezek után legalább nem lesznek viták az elementálhasználatról.

A necrókról: szerintem sem feltétlenül rosszak, csak tudni kell velük játszani. A hős képességein tényleg rengeteg múlik. Sőt még annál is több.

U.I.:Megtudná valaki mondani, hogy van e az 5-ben autosave??? És ha van akkor hol kell beállítani???

a H3 ban egészen az 1.4 patchig igy volt, igy viszont igen sokat levesz a spell értékéből.

H5
felvettem egy csizmát, de nem volt magyarázat, hogy mit tud, csak annyit, hogy a herom ne legyen mezitláb?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 17:31 

Udv,

ti nem vettétek észre hogy a very big mapek is milyen kicsik a heroes 3 xl-esekhez képest?:)
no mind1,majd meglátjuk ha kijönnek a fanatikusok által gyártott map-ek !:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 17:42 

Thnx Garvey! Valahogy mindig a kézenfekvő megoldások nem jutnak az ember eszébe! Így már meg is van a küldetés! Még1szer köszi!
Üdv: Zsoo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 18:38 

Az csak nálam van, h ha hajóval utazok, akkor a nem látott területet nem fedezi fel? :shock: :( (Ha gyalog [lovon, elefánton, stb. :P] megyek, pl a parton, akkor igen...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 0:51 
Heroes Team

Rátaláltam a Skill kerékre excel formátumban: SkillWheel
Hátha érdekel valakit (bár nem olyan dizájnos mint a flash, de nem rossz)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 5:43 

Hi!

Minenkinek köszi aki segített!!!

Most már o.k.! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 9:09 

Jövő héten kijön állítólag az új patch! Benne Easy fokozattal, hogy mindenki meg tudja csinálni a Haven kampányt... Azt, hogy milyen újítások lesznek még benne, azt nem írták.

Forrás: Celestial Heavens

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 10:28 

Hát valószínűleg a nekro a folt után is marad ilyen pusztulat gyenge, ahhoz ugyanis, hogy megreformálják, az alapokhoz kellene hozzányúlni! :roll:

Erős a nekró? Tényleg? Oszt miért? Mert lehet 100 millió csontvázam, akik akár 1000-et is sebezhetnek? Ez igen! De tudtommal a várban 7 féle lény van, nem csak csonti. Ja, hogy csak azzal kell játszani? Akkor miért nevezik stratégiai játéknak? Magyarul ha élőholtakkal vagyok, akkor vagy nekromancia vagy a halál? A többi várban ilyen kikötés nincs tudtommal...

És ha kisebb térképen szeretnék multizni? Tudom, tudom, akkor válasszak más várat...

Most a játék arról szól, hogy a 100 millió csontit védjem a sárkányokkal és a lidércekkel!

Mondhattok amit akartok, szépen tönkrevágták ezt a várat, egy olyan képesség miatt, amit feleslegesen erősítettek meg ennyire. Így a vár játszhatatlanná, egysíkúvá vált. Köszönöm Nival Interactive, sikerül sírba rakni a kedvenc frakciómat! :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 11:11 

Nabunaid írta:
Hát valószínűleg a nekro a folt után is marad ilyen pusztulat gyenge, ahhoz ugyanis, hogy megreformálják, az alapokhoz kellene hozzányúlni! :roll:

Erős a nekró? Tényleg? Oszt miért? Mert lehet 100 millió csontvázam, akik akár 1000-et is sebezhetnek? Ez igen! De tudtommal a várban 7 féle lény van, nem csak csonti. Ja, hogy csak azzal kell játszani? Akkor miért nevezik stratégiai játéknak? Magyarul ha élőholtakkal vagyok, akkor vagy nekromancia vagy a halál? A többi várban ilyen kikötés nincs tudtommal...

És ha kisebb térképen szeretnék multizni? Tudom, tudom, akkor válasszak más várat...

Most a játék arról szól, hogy a 100 millió csontit védjem a sárkányokkal és a lidércekkel!

Mondhattok amit akartok, szépen tönkrevágták ezt a várat, egy olyan képesség miatt, amit feleslegesen erősítettek meg ennyire. Így a vár játszhatatlanná, egysíkúvá vált. Köszönöm Nival Interactive, sikerül sírba rakni a kedvenc frakciómat! :(

Most játszom nekroval, egyáltalán nem gyenge. Sőt !
2 hónapnál tartok, alig vesztettem egységet. Jók a csontik, de jók a vámpírok is, a szellemek és a lichek is.
Ami a legjobb az egészben, hogy az elveszett lényekből is támaszt fel a csata után, ill. az ellenfél lényeiből is .Nagyon minimális veszteséggel meg lehet oldani. Én most csak a vámpírokkal csatázok, egyrészt visszívják magukat, másrészt a hősőm raise dead-del támogatja állandóan. Igaz, hogy a Lordnak a Hp-je kevés, de viszont könnyebb is visszaidézni. Csak spell power kell, amit úgy látom szintlépésnél elég gyakran ad.
Sőt most már főnixet is tudok idézni, brutál: 800 hp. Ha multiban kellene játszani, nagy előny, hogy a veszteséget minimálisra lehet csökkenten, a lények sem nagyon drágák, meg hát ingyen jönnek a csonti nyilasok.
Transzformról nem is beszélve...Nagy számban megspékelve pár varázslattal kemény tud lenni.Az ellenfélnek ezzel kell előbb foglalkoznia, mi meg a lichekkel, vámpírokkal irthatjuk a népet.A hős meg nyomja a raise dead-eket.
Tehát egyenlőre nekem tetszik.
Pl: uazon a pályán a sylvannal jóval több idő kellett a 10 fekete sárkányt legyilkolni, mint a nekroval, nem beszélve arról, hogy semmit nem vesztettem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 13:28 

Szia!

Olvasd el mit írtál légyszíves!

Csonti, csonti, csonti, nekromancia! A csontvázak így, a csontvázak úgy... Esetleg néha még más egységet is be tudsz vetni... :roll:

Szemtől szembe egyetlen várral sem állja meg a helyét, minden szinten a Lich-et kivéve itt található a leggyengébb lény, de még a Lichet is büntették a nagy mérettel, így sokat nem kell lőni vele...

Az egész azon alapszik, hogy miután kikaptál, vagy elpusztult egy csapat lényed, MAJD visszatámasztod, MAJD sok csonti lesz belőle... Én nem majd, hanem akkor és ott akarok vele nyerni! :cry:

Melyik más várban alapkoncepció, az "occsó, de ****" :?:

Mutass még egy vacakabb egységet mint a lidérc meg a szellem! Minden 6-os szintű lénynek van valami képessége, neki mi jutott? Ha véletlen marad belől egy-kettő és pont ki jön a lépés, akár még meg is ölhetsz egyetlen másik lényt? A szellemnek nagyon jó az testetlenség, de a szerencsére nem lehet alapozni! Visszatámasztható az elszívott manából? Mikor értél át vele utoljára az ellenséges lövő lényekig?

Hadd találjam ki, a csata abból áll, hogy minden egységgel wait-et nyomsz, és várod, hogy téged támadjanak meg, mert te képtelen vagy elérni őket, és a csontvázíjászra raksz fel mindent!

Hagyták volna a fenébe a sokezres csontvázasdit, és helyette a lényeket normális szintre hozták volna, SOKKAL gyengébb nekromanciával! Úgy nem lenne egysíkú a játék, így viszont...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 13:46 

Ezt a várat 45 vámpírral nyomtam le, semmi csonti !!! Semmi veszteség !

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 17:03 

Gallik, azért a vámpírok mellett mintha 1 főnix is befigyelt volna :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 20:35 

Gallik, szerintem a hősöd übermágus lehetett, és valszeg a mágia döntötte el az ütközetet. Vagy olyan szintkülönbség volt a javadra a hősök terén, hogy a vámpírnak iszonyú magas harcértékei voltak. Vagy mindkettő. :D

Szerintem a demó és a béta alapján azt mondanám ( még a második hadjárattal küzdök :D ), hogy nem kifejezetten gyenge lett a nekró, - bár szerintem kicsit gyengébb is mint a többi, de nem számottevően, - hanem iszonyúan egysíkú. Ahhoz, hogy partiban legyen a többi várral erősségben:
1. kb. mindig ugyanúgy kell fejleszteni a hősöket, mert ha nem gyúrsz rá piszkosul a mindenféle feltámasztásokra, lemaradsz.
2. az 1. oka az, hogy majd minden szinten nagyon gyengék a nekró lények, ezért mennyiségre kell gyúrni, ami meg csak csontinál lehetséges.
3. lassú. Alig tud cselekedni, azt is csak sokára. Addig lehentelik.
4. szintén az 1. indokhoz. Morálja nincs, és lassú. Ha megnézitek a Skillwheelt látható, hogy csak úgy lehet gyorsítani az egységein, ha kifejleszted a Howl of Terrort. Mondjuk ekkor is csak az ellen lesz valamivel lassabb, nem a nekró gyorsabb. Ezen kívül a fagysebzésre érdemes gyúrni és ennyi. Más alternatívát, nem hogy nem érdemes választani, nem is igazán látok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 23 kedd, 23:12 

Zargul írta:
Slow-val és Haste-val :D

Hogy mikkel?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Heroes5
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 24 szer., 2:56 

Üdv!

Csak par szot a Heroes5-röl. Elöljaroban annyit, hogy en direkt nem toltottem le semmilyen demot, betat, cetat vagy alfat. Meg akartam varni az eredeti jatekot. Persze a sreenshoot-kat nezegettem es olvasgattam nehany infot a kulonfele oldalakon. A kepek alapjan nagyon teteszett es meg akartam gyozodni rola sajat szemmel:)
Mar masfel eve Londonban esz a fene, szal amint volt egy kis szabad idom melo utan azonnal megvettem a game-t. Ez tegnap 23-an tortent meg. Mondanom se kell, hogy a collector's edition van eppen elottem:))

Egyszerüen fenomenalisat alkottak a sracok!! Gyonyoru tokban van az egesz, de ezt mar gondolom lattatok vagy sajat szemetekkel, vagy a neten. Nem akartam a szememnek hinni, amikor meglattam a Heroes2 cd-t is a heroes5 dvd mellett. Mindmaig ez volt a kedvencem:)

Szal a minimum gepigenyt eleg pontosan eltalaltak a leirasban sracok. Nekem ugyanis 1.8+ Athlonom van, 786M Rammal, es egy geforce3 Ti200-as kartyaval. A grafikai beallitast normalra tettem se antialiasing, se egyebet nem huztam fel es meg igyis neha igencsak belassul....
Azt hiszem fel kell kicsit turboznom kasznit, hogy normalisan tudjam elvezni a max. felbontast. Ugyanis a grafika sztem gyonyoru lett. A zene fantasztikus, nagyon hangulatos es valtozatos. Mondjuk eddig csak az elso campaign-t kezdtem el semmi egyebet, azt is normal fokozaton. Kis ido a betanulasra, aztan johet e megszokott impossible:)

A kamera mozgatast szokni kell, neha szokatlan es idobe telik megtalalni a megfelelo szoget, de nemzavaro.
A skill rendszeren a valtozatatasok nagyon teteszenek, otletes es sok az ujdonsag. Szokni kell. Mar latom elore, hogy par het mulva eles vita forumok fognak kerekedni, melyen iranyba es hogy es mikeppen lesz erdemes tapolni a hosoket. Es persze melyik lesz a legerosebb, legjobb. Mar alig varom :D

Masfel napnyi probalgatas utan, naygon teteszik a jatek es egyelore ugy tunik, melto utodja lesz a H3-nak!

Nagyon szep a terkep a es az Artbook is a Colletctor's setben. Sajna nincs szkennerem es digi fenykepezot is csak 1-2 het mulva veszek, de ha addig nem lesznek fennt az oldalon ezekrol kepek vagy mashol nemtudjatok meglesni oket akkor majd esteleg feltoltom valamilyen modon oket. Ha lehet.

By all az ujabb almatlan ejszakakat, munkahelyrol es sulibol valo keseseket, baratnovel, asszonnyal valo összeveszeseket okozo ujabb legenda megerkezett :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]