Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 0:09 

Ezt megcsináltam...2* is. mégse műxik :cry:

Most meg azt írja, ez nem a jó cd.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 6:45 

Üdv! vki árúlja már el nekem, hogy a heaven campaign 5. pályáján mit kell csinálni! Elfoglaltam mindent föld alatt és felett kivéve a várat amit "páran" védenek. Mit kellene még csinálnom ?
Thnx!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 9:29 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Gepy tájékoztatása szerint a Heroes V. szekció a mai nap folyamán fog frissülni, jó pár leírással! Ezúttal is köszönetet mondok a leírások elkészítésében nyújtott segítségükért Zolirobinak és Fionának! Csak így tovább! Mindenki példát vehet róluk! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 10:02 

Zsoo: A térkép jobb alsó sarkába lévő kapun át kell vinni a férfi neves karaktert(azt hiszem Godfric) egészen az út végéig. A köv körben megérkezik Nikolai és a rákövetkező körben meghal. Itt ér véget a küldi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 10:52 
Heroes Team

Hali!

No revideálnom kell a korábbi nézeteimet...

Tekintsük a korábban általam is szapult Necrot:
Bár elsőre meglehetősen gyengének tűnnek az egységek, azonban ez nem véletlen. A Necromancy brutális lett, ISZONYATOS mennyiségű csontvázíjászt lehet termelni, ami számszerűleg nállam így nézett ki: Már 4. napon 230 csontvázíjjászom volt, 2. hét 5. napján 620 db., 4. hét 6. napján 2000 db... Ráadásul a hős adott + 2hpt nekik fejenként... A végére még golden bowt is találtam, amivel olyan fölényem lett, hogy a főcsata nevetségessé vált a Sylvan ellen. 2800 csontiíjász egy lövésre 22db Treantet bontott!!!. Emelett a hős bizonyos képzettség birtokában visszahozza az elesettek egy részét is, ami bizony a korai szakaszban igen pozitív tud lenni.

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 máj. 22 hétf., 12:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 11:28 

Aztán tegyük fel, hogy nem minden pályán van gold bow, meg talán nem minden hős ad +2hp -t, akkor mi van? Nyekk?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 11:32 

Hello,

Azt hiszem az 5-ben végre megoldották az elementálok kérdését. Itt ugyanis ha varázsolsz a csatában elementált, és az eredeti seregedet kinyírják, akkor bizony eltűnnek az elementálok is, és meghaltál :shock: !
Azt nem mondom, hogy ez így közelebb áll a valósághoz, mint a 3-ban(sőt), de ezek után legalább nem lesznek viták az elementálhasználatról.

A necrókról: szerintem sem feltétlenül rosszak, csak tudni kell velük játszani. A hős képességein tényleg rengeteg múlik. Sőt még annál is több.

U.I.:Megtudná valaki mondani, hogy van e az 5-ben autosave??? És ha van akkor hol kell beállítani???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 11:36 

Kandur írta:
Aztán tegyük fel, hogy nem minden pályán van gold bow, meg talán nem minden hős ad +2hp -t, akkor mi van? Nyekk?

A Golden Bow-val kapcsolatban igazad van, de a +2hp-t skillből adja, ergo azt bármelyik pályán megkaphatja és szerintem ez a fontosabb.
Ajánlom az általam oldalakkal elébb említett Skill Wheelt (www.celestialheavens.com), de ha nem akarsz keresgélni, akkor elárulom, hogy Basic Defense skill és a rá épülő Vitality kell hozzá. A Defense-re épül a Chilling Bones is, ami jégsebzést okoz a lényeidet megtámadó egységeknek, sztm ez is egy nagyon jó ability.

Nimbus! Meghoztad a kedvem a nekróhoz! :D Ki akarom próbálni a Howl of Terror-t! (-6 morál az ellennek :twisted:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 11:43 

Már láttam, viszont ez a skillwheel eléggé használhatatlan, viszont http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/knight_skills_abilities.shtml ez kincset ér. Remekül és egyszerűen átlátható.

Egyébként kíváncsian várom a patch rebalance -ot, vagy esetleg egy mod -ot ami a 3. rész lényeinek a,d,dm,hp, i, s veszi alapul és írja felül a játékba, nekem tetszene :) Bár így se rossz természetesen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 11:56 

Hali!

Van autosave. az optionsben kell bekapcsolni egy kis pipát az oldal közepén bal oldalt kb. nagyon jó, mert az utolso 3! kört külön helyre menti. A nekro érdekes lett. az elején harmat gyenge, de ha túlélik a party elejék, akkor egy nagy pályán nagyon erősek lehetnek. kis pályán esélytelenek bárkivel szemben. sok múlik még a hős spéci képességein is. jó irányba fejlesztve én még lich kingeket is kaptam vissza a csata végén!!! 12. szinten bementem 60 vámpírral a dragon utópiába, és nem volt veszteség, sőt még csontikat is kaptam. :) ha elég nagy a pálya, akkor a végső harcban a csontikra szavazok! :)

Nem is tudom ki irta, hogy csak két hős van a kocsmába. Miért mennyi legyen? mindig is kettő volt, már az első részben is!

Ha lesz szavazás én az H5 mellett török pallost! :)))

Golden bow tényleg nem minden pályán van, de szerintem az elfeket is megerősíti nem csak a nekrókat. Ha mindkét csapatnak van ilyen artifactja, akkor nagy mészárlás várható. :)

Bár ha választhatnék magamnak íjászt, akkor a succubus mistresst válaztom. Ez az eggyetlen lény, ami íjásztámadás után visszalő és chain sebzése van. Én, a Golden Bow díjat neki adnám!! :)))

Ez bolhacirkusz, nem eredmény!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 11:57 

Egyáltalán nem használhatatlan. Kiválasztod a hőstípust, és utána a skillt amit el akarsz érni, megmutatja az elérési utat és a bal alsó sarokban azt is, hogy hány skill pont kell a begyűjtéséig.

Ráadásul le is lehet tölteni.

Viszont a speciális képzettségek, mint pl. az elemental chain vagy a gating leírása télleg nagyon jól jön a www.heroesofmightandmagic.com -on.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 12:11 

Misa írta:

A nekro érdekes lett. az elején harmat gyenge, de ha túlélik a party elejék, akkor egy nagy pályán nagyon erősek lehetnek. kis pályán esélytelenek bárkivel szemben. sok múlik még a hős spéci képességein is. jó irányba fejlesztve én még lich kingeket is kaptam vissza a csata végén!

Lich king? Ez nem a III. részben van ilyen lehetőség? Én nem látok ilyen ability -t vagy skillt, csak a normál csontikat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 12:12 

Nimbus írta:
Hali!

Bár elsőre meglehetősen gyengének tűnnek az egységek, azonban ez nem véletlen. A Necromancy brutális lett, ISZONYATOS mennyiségű csontvázíjjászt lehet termelni, ami számszerűleg nállam így nézett ki: Már 4. napon 230 csontvázíjjászom volt, 2. hét 5. napján 620 db., 4. hét 6. napján 2000 db... Ráadásul a hős adott + 2hpt nekik fejenként... A végére még golden bowt is találtam, amivel olyan fölényem lett, hogy a főcsata nevetségessé vált a Sylvan ellen. 2800 csontiíjjász egy lövésre 22db Treantet bontott!!!. Emelett a hős bizonyos képzettség birtokában visszahozza az elesettek egy részét is, ami bizony a korai szakaszban igen pozitív tud lenni.

Ez valami campaign volt? 230 csonti ijász azért 4 napra nehéz összehozni!Szerintem is erősek a necrok! expert necromancynal visszahozza a nagyobb szintű elesett harcosokat, ami nem rossz! Mindenki sirt milyen gyenge a necro közben nem is:D Mindezt a játék kipróbálása utáni első tapasztalatból leszűrték! Ez a jó az emberekbe kritizálnak valamit amivel alig játszottak, foglalkoztak:D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 12:47 
Heroes Team

Imperátor: A Necros single map volt. 230 csontíjász 4. napra valóban elég nehéz, és némi szerencse sem árt hozzá... :wink:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 máj. 22 hétf., 12:58-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 12:54 

Nimbus írta:
Hali!

Bár elsőre meglehetősen gyengének tűnnek az egységek, azonban ez nem véletlen. A Necromancy brutális lett, ISZONYATOS mennyiségű csontvázíjjászt lehet termelni, ami számszerűleg nállam így nézett ki: Már 4. napon 230 csontvázíjjászom volt, 2. hét 5. napján 620 db., 4. hét 6. napján 2000 db... Ráadásul a hős adott + 2hpt nekik fejenként... A végére még golden bowt is találtam, amivel olyan fölényem lett, hogy a főcsata nevetségessé vált a Sylvan ellen. 2800 csontiíjjász egy lövésre 22db Treantet bontott!!!. Emelett a hős bizonyos képzettség birtokában visszahozza az elesettek egy részét is, ami bizony a korai szakaszban igen pozitív tud lenni.

Erre a 2800-ra kell egy frenzy :lol: , bár nem tudom, hogy alkalmazható-e , mert tudatmódósító varázslat, pl: a puppet master nem hat rájuk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 14:28 

gallik írta:
Nimbus írta:
Hali!

Erre a 2800-ra kell egy frenzy :lol: , bár nem tudom, hogy alkalmazható-e , mert tudatmódósító varázslat, pl: a puppet master nem hat rájuk

Frenzy??? Inkább implosion!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Ez bolhacirkusz, nem eredmény!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 15:08 
Heroes Team

Hali, gratulálok a H5 rovat szerkesztőinek, fordítóinak, nagyon tetszik, amit eddig ott olvastam. Igényes munka, remélem, a többi is ilyen lesz.
Mivel én egyelőre csak abszolút kezdőként, amolyan felfedező stílusban játszogatok a H5-tel (eddig csak a titánt akartam megépíteni és látni, mint mindig! :wink: - tetszik!), így jól jött már az eddig elkészült leíráshalmaz is.

Szóval, kitartás, és kösz: Krityó

Természetesen az igényes alatt a remek helyesírási dolgokat is értem :wink: , látszik, hogy Cat "anyáskodik" felettetek! :lol: (Ha jól tudom, a szó szoros és átvitt értelmében is...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 15:10 

Miféle rovat és hol? Én nem látok itt semmi, csak ua. amit már lassan 3 év, azt a 100valahány képet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 15:11 

Kandur: Heroes 5 (balra) / Leírások (New!!!!)

Fióna! Zolirobi!

Egymillió gratula, és köszönet, amiért hajlandók voltatok felkarolni a Heroes 5 ismertetőt!!!

Nagyon frappáns!

Csorog a nyálam rendesen... csak ne lenne annyi munkám... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 22 hétf., 15:15 

Vazz, a bolond fox nem akarta frissíteni :(( kénytelen voltam manuálisan :/

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]