Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 67  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 14:00 

Adler írta:
térképszerkesztő nélkül a multi halott

pont ez volt a h3 gyors multi sikerének a titka

Ezzel nem értek egyet. sok stratégia játék van, amihez nincs térképszerkesztő még is sikeres(nem is gyengén)! Hiába van térképszerkesztő egy játékhoz, ha egy játék rossz! Minnél kiegyenlitettebek legyenek a várak és a hősök, akkor annál élvezetes multis gamek lesznek! A mágiák legyenek használhatók! Nem úgy mint pl a magic mirror -.-! a h3-ban is javithatak volna,hogy expert szinten legalább 3 monsterre rá rakhatod, de mostmár mindegy!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 17:06 

boroni írta:
Csak, hogy ellentmondjak kicsit - én meg inkább a hadjáratokat szeretem, a kerettörténet miatt... illetve az olyan single pályákat ( lehetőleg minél nagyobb méretben :), amiknek jól megírt "történetük" van.

üdv,

Ezzel egyetértek. A H4-ben például imádtam a "Beebee and the three pigs"-et, vagy az "utolsó korsó sör" című pályát. Azoknak JÓ a történetük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 18:51 

A haven uccsó küldetése mikor 1 heted van h várat szerezz és h kiszabadísd Isabelt a vöröstöl....elfoglalom a várat de mire oda érek vöröshöz kiirja h vesztettem....HELP PLZ!

lehet h rosszul értelmezem a questet.....mi a pálya lényege??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 19:16 

Semmi gond, ha nincs jelentkező, majd én megküzdök vele egyedül. Csak annyit nem ígérhetek, hogy éjt nappallá téve fogok dolgozni, ez emberi lehetetlenség.
Még 1 kérdés: mikor jelenik meg a magyar és a Collectors Editon? :oops:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 19:43 

zolirobi írta:
Semmi gond, ha nincs jelentkező, majd én megküzdök vele egyedül. Csak annyit nem ígérhetek, hogy éjt nappallá téve fogok dolgozni, ez emberi lehetetlenség.
Még 1 kérdés: mikor jelenik meg a magyar és a Collectors Editon? :oops:

Most akkor ki nem olvassa figyelmesen a fórumot? :-) Néhány hsz-el ezelőtt írtam, hogy szívesen segítek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 20:12 

Vologyát kérdezd, ne engem. De a skilleket én fordítom, azt senki se piszkálja :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 20:31 

jóhír!!!!

A ubisoft ki fog adni egy gamet amiben az összes eddig megjelent heroes benne elsz a legelsőtől az ötödikik egészen,minden.

heroes of might and magic complete lesz a neve

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 23:05 

csubi írta:
jóhír!!!!

A ubisoft ki fog adni egy gamet amiben az összes eddig megjelent heroes benne elsz a legelsőtől az ötödikik egészen,minden.

Önmagában a hír kiváló :) Nekem eddig csak egy nincs meg a H2-PoL, ami nagyon nagy fájdalmam...

Azért elgondolkodtató, hogy még hány bőrt akar lehúzni az Ubi erről Heroes licenszről ... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 23:25 

Slayer írta:
csubi írta:
jóhír!!!!

Önmagában a hír kiváló :) Nekem eddig csak egy nincs meg a H2-PoL, ami nagyon nagy fájdalmam...

Azért elgondolkodtató, hogy még hány bőrt akar lehúzni az Ubi erről Heroes licenszről ... :?

Elgondolkodtató? Szerintem nem. Az egész üzletpolitika. Amit ki lehet hozni a felvásárlásból, azt maximálisan kihozzák. Ráadásul így biztos minden fanatikus Heroes rajongónak meglesz minden eddig megjelent rész. Talán még a Kings Bounty is rajta lesz a korong(ok)on... :lol:

Szerintem ez jó. Még az is lehet, hogy amikor kijön, meg is fogom venni a pakkot!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 0:37 

Freemy írta:
Elgondolkodtató? Szerintem nem. Az egész üzletpolitika. Amit ki lehet hozni a felvásárlásból, azt maximálisan kihozzák. Ráadásul így biztos minden fanatikus Heroes rajongónak meglesz minden eddig megjelent rész. Talán még a Kings Bounty is rajta lesz a korong(ok)on... :lol:

Szerintem ez jó. Még az is lehet, hogy amikor kijön, meg is fogom venni a pakkot!

Nekem is kelleni fog :) Azthiszem nekiállok egy H5 pályának, kiváncsi leszek hogyan fogok tudni holnap dolgozni :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 9:58 

Mivel ezen a honlapon nem nagyon bűvül a Heroes V infó-rész, gondolom azért, mert a kutya sem vállalta el, hogy foglalkozzon vele, ezért merem csak ajánlani az egyre kiterjedtebb leírásokkal jelentkező Heroes Towert http://heroes-tower.uw.hu/index.php ahol a szkillkereket is felleltem, de már van egy varázslatismertető, meg egy egész bőséges varázstárgy ismertető is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 11:58 

Beorn the Shapeshifter írta:
Mivel ezen a honlapon nem nagyon bűvül a Heroes V infó-rész, gondolom azért, mert a kutya sem vállalta el, hogy foglalkozzon vele, ezért merem csak ajánlani az egyre kiterjedtebb leírásokkal jelentkező Heroes Towert http://heroes-tower.uw.hu/index.php ahol a szkillkereket is felleltem, de már van egy varázslatismertető, meg egy egész bőséges varázstárgy ismertető is.

Tényleg jó! Kár ,hogy kevés af órumozó!
Másik:
Nem lett egy picit elbonyolítva ez a skill, ability rendszer szerintetek?
Mintha H4 szindróma lenne, ott is ezzel volt a fő gond.
Van egyáltalán idő rá, hogy kifejlesszük őket? Multiban nem biztos!
Bár ne lenne igazam...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 12:08 

Szerintem annyira nem vészes. Hiszen a 3. körös, és speckó szkillek már tényleg amolyan "hab a tortán" effektként működnek, azaz tényleg nagyon behatárolt a felhasználási módjuk, a legtöbbször. De poén, hogy még magas szinten is lesz mit felvennie a karakternek.

Egy negatívumot látok, hogy a fajspecifikus specializációk miatt ettől kezdve még kevésbé éri meg, hogy a fősereget ne egy azonos fajba tartozó hős vezesse, így pl. a H1-ben alkalmazott warlock sereg - barbár hős ultimate kombót el lehet felejteni. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 13:04 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Beorn: Nem baj, hogy reklámozod a konkurrens oldalt, de köszönhetően néhány heroes rajongónak (Zolirobi, Fiona, Gepy) :shock: készülőben van nálunk is a Heroes V. szekció bővítése, mely a hétvégére valamilyen szinten realizálódni is fog az oldalon! :wink: Azonban sokan inkább játszanak és nagyon kevesen vannak, akik effektív munkát is fektetnek az új játék leírásának fordításába... Lehet, hogy Doublert és Vampire Lordot is fel kellene kérnem itt az oldalon egy Heroes V. szekció létrehozására??? :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 13:24 

Vologya!

Félre ne érts, nem a konkurrenciát szándékoztam reklámozni, csupán mint az egyetlen, jelenleg élő infó-forrást említettem meg.

Számomra lesz a legnagyobb öröm, ha itt, az abszoláte hivatalos honlapon is hasonló, ha nem jobb infóhegyek fognak szerepelni!

Előre is örök hátra a készítőknek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 14:29 

Eddig ami a legjobban tetszik nekem a H5-ben az egy adventure spell: Summon creatures :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 17:50 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Beorn: Nem baj, hogy reklámozod a konkurrens oldalt, de köszönhetően néhány heroes rajongónak (Zolirobi, Fiona, Gepy) :shock: készülőben van nálunk is a Heroes V. szekció bővítése, mely a hétvégére valamilyen szinten realizálódni is fog az oldalon! :wink: Azonban sokan inkább játszanak és nagyon kevesen vannak, akik effektív munkát is fektetnek az új játék leírásának fordításába... Lehet, hogy Doublert és Vampire Lordot is fel kellene kérnem itt az oldalon egy Heroes V. szekció létrehozására??? :shock: Baráti üdv!

Kedves Fórumozók!

Én nem értem Vologyát.
Miért lenne Tower egy konkurens oldal?
Valami anyagot ellopott erről az oldalról? Vagy mi a csuda van???
Hiszen a Tower is küzd azért hogy az emberek megismerhessék a heroes-t és összegyűjtsék a fanokat.Nem így van?
Szerintem igen.Nem jó dolog az ilyen oldalakat konkurensnek nézni.Inkább barátkozni kell velük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 20:38 

Ahoj!

Érdekes topikba akadtam bele a Celestial Heaven Fórumán.
Egy hetedik (és nyolcadik) új faj feltételezgetésébe kezdtek bele a fiúk és hát elég logikus érveket sorakoztattak fel. Aki tud angolul az olvasgasson itten e! :lol:, aki meg nem tud, vagy lusta, annak elárulom, hogy a fő esélyes egy törpökre alapuló faj, illetve nyolcadikként egy tengeri kalózos-gyíkos-víziszörnyes banda. Jó olvasgatást!

Üdv, Cooper

U.i.: Amúgy feljebb tettem 1024x768-ra a játékot, és könnyedebben futott, mint 800x600-on vagy 640x480-ban. Valszeg erre lett optimalizálva, úgyhogy aki fél, hogy kevés a vasa hozzá, ne tegye lejjebb 1024-nél!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cooper 2006 máj. 18 csüt., 20:40-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 20:38 

Igen fifi!
Éljen a világ béke!

Nem tom szerintem ez kicsit nyálasra sikeredett...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 20:39 

Megint 2x jelent meg. Először hibaüzenetet küld, hogy az oldal nem jeleníthető meg, nyomok egy back-et, aztán újra elküldöm. Mit tegyek? Vagy mindig ez lesz, hogy kétszer küldi el, és a másodikat szerkeszthetem?

Help plz!

Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1339 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 67  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]