Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 13:47 

egy ilyen versenyt mindig a pillanatnyi forma és a szerencse faktor határozz meg, nem levonva ebből az érdemeket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 14:03 

Sorceress nagyon jó játékos és jól taktikázik! A döntöbe nem ment neki, de hát attól még jó játszik!:D A 3 ember gondolom az egyik én vagyok:D csak annak meglepetés, aki nem tudja mennyit gyakoroltunk Csizuval a döntöre! Az earth elementálokhoz meg nem kell jó játékosnak lenni hogy nyerjen valaki pl említhetném Kokozd Hory mecsét is, ahol Kokozd jobban játszott mégis kikapott! Ez a baj az elemántálokkal no skill és nyer az ember! Egyik versenyen sincs ilyen, nem is emítek példának egyet se! Az elementálok csak azért durvák,mert 30 spell power szinte minden mapon megvan és 3 heti populatio szinte semmit nem ér! A pályákon is alakitani kéne, hogy a random várakba az összes pályán ne lehessen csak mage guild3. így talán a Tower is érne valamit! Végülis egy barbár vagy fortress vár, ne azért nyerjen már mert implokat meg chainlightingot szór, elementálokról meg ne is beszéljünk! Több nyitott pálya is lehetne!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 15:25 

Köszi az elismerő szavakat :wink:

Mugger hozzászólását valahol jogosnak éreztem, azért nem is reagáltam rá, és abszolut nem éreztem becsmérlőnek.
Másrészt továbbhaladtunk az ilyen felismerések alapján, reméljük jó irányba, és mostmár a következtetések alapján folynak is a térkép változtatások.

Mostmár lassan mindenki a táborra gyúrhat. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 16:32 

Mondjuk ha Sorcinak nincs elementalja én akkor is kikapok tőle. Meg hát aki táborban ötödik volt az se lehet meglepetés a döntőben. Valamint az a játékos aki a legsikeresebb lordsban annak is ott a helye a legjobb négyben ha úgy vesszük... Én meg a kakukktojás voltam :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 19:09 

Igaz a téma nem ide tartozik,de szerintem Sorci nem véletlenült került a döntőbe.A játék tudása alapján az első 3-ba vártam.Ssth meg tényleg kakukktojás :wink: :lol:
Igy ,hogy a viták szerencsére csendesülnek,nekem is lenne javaslatom.Az elementálokkal kapcsolatban.Lehessen használni őket,kivéve,ha a két játékos csatázik egymás ellen,csak akkor legyen tiltott.Ezzel el lehet kerülni a későbbi vitákat,nem beszélve arrol,hogy a főcsata is gyorsabb lesz.
A mapokon tényleg kellene változtatni és szerintem Ssth-nál jó kezekben lesznek átalakításuk-ig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 20:07 

Karesz!
Akkor akár az implot is ki lehetne tiltani a főcsatából... vagy minden 5.szintű varázslatot, hiszen az elementál-varázslat is egy ilyen.. vagy nem?
Ha egy hős megtanulta, és tudja is használni, akkor azt miért zárjuk ki?
Ez csak a saját véleményem... úgy is azt, és úgy fogok játszani, ahogy a többség eldönti :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 21:39 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ssth: Kérek még a hétvégéig türelmet a mappok nevének közlésével és neked való elküldésével, mert ma is nemrég értem haza és nem érzem úgy, hogy most még a mappokkal lenne kedvem foglalkozni... :roll:

Laca: Mappok megjöttek! :shock:

Köszönöm mindenki türelmét! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 21:40 

jo, de a Táborra már eldölt, ha csak elementálokkal nyer valaki, akkor 2-1, ha simán, marad más unitja,akkor 3-0

ha pont a főcsatában nem használhatod, sokat veszit értékéből.......s elindithat egy lavinát

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 22:05 

Jó renben,csak fel vetés volt.
Ugy is a szervezők által írott szabályt fogom elfogadni :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 22:13 

Vologya: Örülök neki, az utolsóra sajnos még ráférne némi módosítás... :roll: (pl. a kapukban a titánok számát csökkenteni kéne 7-8 körülire... szvsz)

Az elementálozástól ne féljetek már! Felesleges mindenféle szabályokat bevezetni rá! Hisz Vologya is megmondta, hogy a nyersanyag-hegyek megszünnek majd! Sokkal nehezebb lesz összevakarni a cuccost az építkezésre, nem lesz ilyen gyakori az elementálozás! Ha pedig egyszer-egyszer ezen múlik a meccs, akkor az a másik félnek is köszönhető lesz! :P :)
A másik várban sem kell maxolni lvl3-ban a mage guildot, mert a nyersanyagszegényebb mapon sokkal nehezebb lesz húzni majd!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: na
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 16:46 

sziasztok!

először is elnézést szeretnék kérni, hogy mint egyelőre sem BB-n sem táborban részt nem vevő hozzászólok a témához, de nagyjából végig olvastam a hozzászólásokat (persze munka közben:)) és nekem is lenne véleményem.

Én kétszer vettem már részt Titi által szervezett házibajnokságon, ahol ugyanazok a szabályok mint a BB-n, úgyhogy még vmi (bár kevés) rálátásom is van a szabályokra, resource-okra, lényekre, fajokra, stb...

Szóval, nekem az első gondolatom az volt, amikor olvasgattam itt mindenki hozzászólását a szabályokkal kapcsolatban, hogy hát végülis a játék alkotói megalkottak egy rendszert, egy olyan játékot, aminek megteremtették a feltételeit és a szabályait...miért akarunk ebbe belenyúlni???
Gondolok itt arra hogy tiltva van ugye a dd és a fly...tény hogy szívás ha az ellenfeled megkapja, de a 8ból 5 fajnak van rá lehetősége hogy megkapja...persze legtöbb a Towernek, de lássuk be, a Tower a varázslatokra épít, rusholni elég nehéz vele, legalább ennyit had kapjon már meg szerencsétlen:)

Az elementálozásról meg annyit, hogy az is egy varázslat, amit szintén mindenki alkalmazhat...most az megint másik kérdés, hogy picit nevetséges dolognak tartom hogy 3 heti játék után, a főhősök legkisebb értéke is 35 fölött van, emiatt töbszáz elementált rakva a csatába egy pillanat alatt...
én nyomtam már pár xl-es pályát hot seat-ben...hát megizzadtunk hogy a végére vmelyik képességünk 30 körüli legyen...
vagyis egyet értek azokkal, akik azt mondják hogy vissza kell venni (artikból, resourceokbol), mert így nagyon el lehet szállni, nem kell elementál...elég ha bejön az implo, vagy chain...számold ki mit üt 35-ös powerrel....
ennyi erővel azokat is lehet tiltani...

gondoljatok bele, milyen érzés az ha feláll a csatára egymással szemben két egyforma erősségű csapat, de nem Te kapod meg a luckot majd a morált a 7. szintű embereddel, hanem az ellenfél...el is dönti a csatát...
vagyis a mázlifaktornak igen nagy szerepe van a H3-ban, ezt mindenki tudja...
ugyanigy mázli hogy bejön a jó varázslat vagy nem...játszotam én ugy Towerrel, hogy bejött Sacrifice és Magic Mirror, aztán nézhettem hogy beleöltem csomo kincset meg időt meg mindent, aztán magic mirrorolhatom a barbár 50-es magic arrow-ját...királyság:)

szóval szerintem nem biztos hogy nagyon bele kéne nyulni a szabályokba, hiszen egy működő rendszert találtak ki évekkel ezelőtt. Minden fajnak vannak előnyei, hátrányai, ezekkel tisztában kell lenni, amikor fajt választasz.
Ugyanez igaz a hősökre is...jo a logos hős, me gyors, de főcsatában füle mögé rakhatja hogy többet megy a pályán, ha megérkezik mondjuk mephala 15.szinten expert armorerrel, meg stb...
szova ez a valamit valamiért dolog esik igy ki sztem, hogy sok megkötést alkalmaztok.

de még1szer mondom én annyira nem értek hozzá, csak úgy éreztem hogy ezt el kell mondjam, és nagy örömömre szolgálna ha a nagy öregek (és ezt maximális tisztelet mellett mondom!) elmondanák a hozzászólásomról a véleményüket, legyen az negativ vagy pozitiv.
had tanuljak!
:)

köszi

és szép napot mindenkinek!

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 17:07 

Szerintem jó meglátás de nem hiszem hogy mindenkinek tetszeni fog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 17:23 
Heroes Team

Sziasztok!

Bozso84:
Hát én mint "B". Mugger (aki öreg is, no meg persze májer is! :) :) :) ), azt tudom mondani, hogy szívemből beszélsz! A legközelebbi BB -t én már sokkal szívesebben rendezném "all random" és "no rules" (vagy legalábbis "alig rules") opciókkal, mint az eddig megszokott módon.

Üdv. Mugger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 máj. 12 pén., 9:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 17:26 

Gratulálok Bozsó! Szívem szerint én is ezt írtam volna.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 11 csüt., 21:23 

Egy no rules versenyben én is benne vagyok. Úgyis kellemes élmények fűznek eddig hozzá. (lásd Cegléd, ahol szinte még le se izzadtam egy meccsen se(tisztelet a kivételnek: Adler)) :lol: :lol:

ui: És ott végre el lehet menekülni bármikor :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 12 pén., 1:51 

all random, no rules, aztán hagy szóljon
mondjuk a következő BB még messze van, de én maximálisan támogatom

az a király ebben hogy mindig kitalálunk valamit:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 12 pén., 8:52 

Nekem is tetszett Bozso hozzászólása, csatlakoznék a támogatók táborához.
Nekem is a no rules heroes tetszik a legjobban...
Persze egészséges hősfejlődéssel, tápolatlan pályán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 12 pén., 9:34 
Heroes Team

Üdv!
A Heroes nekem is a Bozso féle felállásban a legélvezetesebb...
Egyet nem értek akkor,ha általában ez tetszik a játékosoknak,hogy alakultak ki a mostani szabályok...:D
Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 12 pén., 11:01 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Bozso84:
Hát én mint "B". Mugger (aki öreg is, no meg persze májer is! :) :) :) ), azt tudom mondani, hogy szívemből beszélsz! A legközelebbi BB -t én már sokkal szívesebben rendezném "all random" és "no rules" (vagy legalábbis "alig rules") opciókkal, mint az eddig megszokott módon.

Üdv. Mugger

Ez nekem is tetszene és még mondjuk nem lennének agyontápolva a mapok mindenféle relickel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 12 pén., 11:32 

Abból a jó szándékú ötletből vezérelve, hogy amikor elkezdődött ez az egész, hog yugymond nagy szakadék tátongott azon játékosok között,akik több száz online meccset vivtak és azok között,akiknek nem volt lehetőségük, vagy kezdők voltoka multiban.
Igazából kedvcsinálásnak indult - gondolom én - s megmaradt igy, jelzem, olyan vesenyen ahol nincs egyenes kiesés, de az idő miatt nem lehet több órás meccseket vivni, ott nagyon jol müködik.

Arra azért fel kell készülni, hogy az irt all random, no rules meccsek igazából L es mappon müködnek, lehet elég a 4 ora, lehet nem.
Cegléden nem tünt fel annyira, talán nem is volt szükség mérni az időt, de máshol esetleg probléma lehet.
M méretű mappon viszont elég furcsa játszani randomot.

relicek:
nem hiszem, hogy ezeken a fix mappokon az több relic lenne, mint az eredeti- készitője által megálmodott - ToH mappokon, ennyi van és kész.
Azért tünik brutálisnak, mert az összes "gagyi" relic, és book, gömb ki van véve, igy elég evidens, hogy szart nem lehet kapni, se random, se az utopiában.
A javaslat ezért is volt az, hogy a relicek növelése, igy a pályán ugyanannyi marad, csak szélesebb a skála.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]