sziasztok!
először is elnézést szeretnék kérni, hogy mint egyelőre sem BB-n sem táborban részt nem vevő hozzászólok a témához, de nagyjából végig olvastam a hozzászólásokat (persze munka közben:)) és nekem is lenne véleményem.
Én kétszer vettem már részt Titi által szervezett házibajnokságon, ahol ugyanazok a szabályok mint a BB-n, úgyhogy még vmi (bár kevés) rálátásom is van a szabályokra, resource-okra, lényekre, fajokra, stb...
Szóval, nekem az első gondolatom az volt, amikor olvasgattam itt mindenki hozzászólását a szabályokkal kapcsolatban, hogy hát végülis a játék alkotói megalkottak egy rendszert, egy olyan játékot, aminek megteremtették a feltételeit és a szabályait...miért akarunk ebbe belenyúlni???
Gondolok itt arra hogy tiltva van ugye a dd és a fly...tény hogy szívás ha az ellenfeled megkapja, de a 8ból 5 fajnak van rá lehetősége hogy megkapja...persze legtöbb a Towernek, de lássuk be, a Tower a varázslatokra épít, rusholni elég nehéz vele, legalább ennyit had kapjon már meg szerencsétlen:)
Az elementálozásról meg annyit, hogy az is egy varázslat, amit szintén mindenki alkalmazhat...most az megint másik kérdés, hogy picit nevetséges dolognak tartom hogy 3 heti játék után, a főhősök legkisebb értéke is 35 fölött van, emiatt töbszáz elementált rakva a csatába egy pillanat alatt...
én nyomtam már pár xl-es pályát hot seat-ben...hát megizzadtunk hogy a végére vmelyik képességünk 30 körüli legyen...
vagyis egyet értek azokkal, akik azt mondják hogy vissza kell venni (artikból, resourceokbol), mert így nagyon el lehet szállni, nem kell elementál...elég ha bejön az implo, vagy chain...számold ki mit üt 35-ös powerrel....
ennyi erővel azokat is lehet tiltani...
gondoljatok bele, milyen érzés az ha feláll a csatára egymással szemben két egyforma erősségű csapat, de nem Te kapod meg a luckot majd a morált a 7. szintű embereddel, hanem az ellenfél...el is dönti a csatát...
vagyis a mázlifaktornak igen nagy szerepe van a H3-ban, ezt mindenki tudja...
ugyanigy mázli hogy bejön a jó varázslat vagy nem...játszotam én ugy Towerrel, hogy bejött Sacrifice és Magic Mirror, aztán nézhettem hogy beleöltem csomo kincset meg időt meg mindent, aztán magic mirrorolhatom a barbár 50-es magic arrow-ját...királyság:)
szóval szerintem nem biztos hogy nagyon bele kéne nyulni a szabályokba, hiszen egy működő rendszert találtak ki évekkel ezelőtt. Minden fajnak vannak előnyei, hátrányai, ezekkel tisztában kell lenni, amikor fajt választasz.
Ugyanez igaz a hősökre is...jo a logos hős, me gyors, de főcsatában füle mögé rakhatja hogy többet megy a pályán, ha megérkezik mondjuk mephala 15.szinten expert armorerrel, meg stb...
szova ez a valamit valamiért dolog esik igy ki sztem, hogy sok megkötést alkalmaztok.
de még1szer mondom én annyira nem értek hozzá, csak úgy éreztem hogy ezt el kell mondjam, és nagy örömömre szolgálna ha a nagy öregek (és ezt maximális tisztelet mellett mondom!) elmondanák a hozzászólásomról a véleményüket, legyen az negativ vagy pozitiv.
had tanuljak!
köszi
és szép napot mindenkinek!
Bozso