Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 07 vas., 23:50 

jeee.Elolvastam ezt a sok hulyeseget...iszonyat jol szorakoztam. :lol: Tetszik ahogy egymas torkanak ugrottatok.mindenki hajtogatja a maga igazat.Heroesbol nem lehet olyan versenyt csinalni ahol igazsagosan szerencse kozbeavatkozasa nelkul lehessen korrekt meccseket lejatszani.Gl a taborhoz,sajnalom h nem tudok menni...en alkalmazkodnek az adott szabalyokhoz es jatszanek ugy ahogy ott celszeru...de sajna ez nem fog osszejonni mert akkor megyek nyaralni tengerpartra.

Amikor megismertem a heroes tarsadalmat nagyon meglepodtem.Az eddigi cyberismeroseimhez kepest nagyon intelligens szimpatikusan viselkedo embereknek tuntetek.Most pedig azt lattom h tevedtem. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 1:08 

Egy dolog még az eszembe jutott: Ne feledjétek srácok, hogy egy dologot tehettek/tünk csak!!! Szabályváltoztatást JAVASLUNK, egy kiegyensúlyozottabb játékért! A szabályokat még mindig a versenyek SZERVEZŐI határozzák meg! Ezért is teljesen felesleges egymás nyakának ugrani! A szervezők majd kiadják a szabályzatot, aztán mindenki eldöntheti, hogy részt akar-e venni, vagy nem!
Csak ennyit akartam... :roll:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 8:06 

Én kérek elnézést ArchConan hozzászolása miatt. Zolirobinak pedig még nőnie kell, ha egy kis szópárbaj elriasztja a TÁBORTÓL...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 9:05 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Adler: 2vs2 lesz! Létszámfüggő a lebonyolítás... Párok kisorsolása, mint tavaly! 1vs1-ben Gepyvel együtt indulok, Ő napi 2 meccset nyom majd, én pedig 1-et, így könnyebb lesz az ügyes-bajos dolgaitokkal foglalkoznom! :wink:

Laca, Kertics: Mi újság a H3 támadás árlistával? Lesz belőle valami június közepéig, végéig??? :roll:

Mindenki: Látom a vita csak tovább folytatódott! :? Engedjétek meg, mint a TÁBOR SZERVEZŐJE lefektessem a térképeken javítandó dolgokat most UTOLJÁRA! Az eredeti TOH-os mappokat azért nem javaslom, mert túl sok olyan MINDENKI által ELFOGADOTT módosítás van az átalakított mappokban, amit nehéz lenne újra belevinni... Ha valaki ezek után is segít a mappok lejavításában, azt köszönöm, ha nem, akkor megcsinálom magam és majd mindenki eldönti, hogy AKAR és TUD-E jönni a táborba vagy sem:

1. Lehet a 130% a mappokon induláskor, de pandorával kompenzálni kell az induló veszteséget!
2. Hősök maradnak a börtönben...
3. Relicek kibővülnek az Orb of Vulnerablityvel, az Orb of Inhibitionnal és a Resistance csizmával, a többi TILTOTT marad!
4. Az ásványok, kincsesládák számát 30-50%-kal csökkenteni kell a pályákon.
5. Elemental win végcsatánál a győztesnek 2 pont a vesztesnek 1 pont. Ez a táborra érvényes!
6. Pár random map készítésére ezúton felkérem Bogpistát, csináljon pár pályát random várakkal, amit beteszünk a mappok közé.
7. A kezdő várakban Kocsma, Községháza, Erőd, Level 1-2 Lények, Mage Guild 1 legyen!
8. Ssth térképjavaslatait ma este lesz időm megnézni, utána kiírom ide, melyik 35-40 map kerüljön a fentiek alapján átalakításra...

Baráti üdv!

ui: Hamarosan minden eddig jelentkező mail címére elküldöm a bankszámlaszámom, aki akar és tud, utalhat!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 10:30 

akkor vita lezárva, mert felesleges

Laca:
lehet nem figyeltél, mert játszottál, 5 percig levegőt sem vettem, csak ültem,
mindenre gondoltam, kivéve a recanteera, az valahogy kiment a fejemből.

Ez van.

Vologya:
én frankón nem értelek, se Gepyt, gyanitom bárki a részvevők közül szivesen segit levezényelni a versenyt, miez, hogy nem vagytok teljes értékű játékosok?
Azt hittem játszani jöttök, aludjatok még rá kicsit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 11:12 

Sziasztok!

Minden támadni vágyó észrevételét, javaslatát, tanácsát szívesen vesszük a BB-s árlista módosítására! A BB-n résztvevő támadók, valamint a profik (Vologya, Mugger) véleményére és tanácsára külön számítunk!
A stackos rendszert kicsit megpiszkáljuk! A stack árak csökkentése várható, valamint egy olyan szabály, hogy amennyiben a stack áras lény a főlényed (sereged hpjának 50%-át meghaladó mérték számít annak) bárhogyan osztogathatod (stack felár fizetése nélkül is)! Amennyiben a stack áras lény nem a sereged főlénye, stackonként kell befizetned a stack árat! (mint eddig)
Várjuk a hozzászólásokat, észrevételeket!

Üdv: Kertics és Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 12:10 

Kedves fanatikusok, szeretném közzétenni, ArchConan személyiségének pontosabb megismerése érdekében ArchConan 10 óra 54 perckor küldött privát üzenetét;

Tárgy: nincs több figyelmeztetés!

Miért nem a jó ***** anyád nevében kérsz elnézést, hogy egy ilyen köcsögöt ellett a világra mint te? Az jobb ötlet lenne. Jobb lesz ha lesz rólam kis patkány, mert a végén nagyon ráfaragsz. Több figyelmeztetés nem lesz!

No comment.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 12:46 
Heroes Team

Sziasztok!

Én el sem hiszem, hogy ezzel az emberrel Skype -oltam vagy fél órán keresztül pár hete. Akkor még mintha magánál lett volna....
:(
Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 13:29 

na ismét témánál vagyunk.............
bár a személyiség kicsit tulzás volt
lehet hiányzik az adagja, pia, drog, technokol, ki tudja
a lényeg, hogy megjárja aki nem vigyázz,
több figyelmeztetés nem lesz
Comprende!

on
a 2vs2 mappok ugyanzok lesznek, mint tavaly?
a rules is?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 14:32 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kicsit finomabban, de a fórumra is írt ArchConan ilyesfajta irományt SAJNOS, de még időben sikerült kitörölnöm, mert az sem tűrt festéket a topicban és nem akartam, hogy további köpködések legyenek a fórumon... :? Sajnos biztosan elszállt nála valami, nem bírta a feszültséget... :?

1vs1 torna: A kb. 35-40 térkép ma véglegesen kiválasztásra kerül, indulhat a munka... Adler bátyó közös csapatban indulok Gepyvel, mert Ő sem akart játszani és én sem, de meggyőztük egymást és így legalább mindketten játszunk! :wink: De majd a létszám függvényében alakulnak a dolgok! 2vs2-ben és H3 támadásban pedig kötelező az indulás! :wink: No para! :wink:

2vs2 torna: Hasonló lebonyolítás és szabályok, így gondoltam megrendezni a 2vs2 tornát, de a létszám függvényében még minden elég képlékeny! :roll: Mapok szerintem maradhatnak, semmi gond sem volt velük! :roll:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 16:08 

A tomok közül a airt,fire,water azokat vissza lehetne tenni végülis azok nem annyira durvák mint pl a earth book! Igy valamennyire compenzálva lenne hogy valaki fullos utopiát kap és benne minden jót még a másik semmi jót! Bogpista versenyén se volt még elementál war, pedig ott is megkaphatók a könyvek!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 17:10 

már eldölt a kérdés, olvass vissza:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 17:13 

Ellnézést a tudatlanságomért, de mi az a Heroes 3 Támadás?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 17:21 

Baloldalt a Versenyek fülnél olvasd el a támadásverseny szabályait.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 08 hétf., 17:34 

Köszi, megtaláltam:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 09 kedd, 12:41 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Elnézést kérek Ssth-tól és mindenkitől, hogy tegnap nem küldtem el a mappokat és nem írtam ide ki, de Laca rámtelefonált, hogy az Egalizáció és a (H)ősök (H)arca mappokat lejavította és még küld 1 multira alkalmasat, de tegnap 22 óráig nem kaptam meg, ezért a késlekedés. Ahogy megkapom, jön a lista és a mappok mennek Ssth-nak. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 09 kedd, 14:13 

Bocs Vologya! A sok játék elvette az eszem! :oops:
Ma reggel elküldtem őket! A titkos harmadik mappal még nem vagyok kész, túl sok a javítanivaló rajta! Ma délután azt is átküldöm!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 9:27 
Heroes Team

Mugger_ írta:
Egyébként azt úgy suttyomban hozzátenném, hogy mindaddig, amíg Sorci TUDATOSAN erre építve (egy híján) végig nem verte a teljes mezőnyt, addig mindenkinek jók voltak az elementálok. Gondolom 5 tábor és 3 BB alatt minden magát klasszis játékosnak tartó, rendesen ki is használta ezt a lehetőséget! Teljesen érthetően! Merthogy a játék része! Most, hogy mindenki számára nyilvánvalóvá vált ennek az Ultimate volta - s ezt épp egy nem feltétlenül a májerek királyának (bocs Sorci :oops: ) gondolt játékos vette észre s sikerrel alkalmazta is ellenük -, már savanya az szőlő, ezt is ki kell tiltani! Megértem!!! :) :) :)

Hali!

Hah emberek mi folyt itt az elmúlt napokban?!
Az előző 3-4 oldara inkább nem reagálok semmilyen tekintetben, kivéve Mugger fenti megjegyzését:
Féreértés ne essék! Sorceress mester eredményéhez az említett felismerés (ami maradjunk annyiban nem új keletű dolog), csak nagyon csekély mértékben járult hozzá!! :!: Sorcit ugyanis, bár nem jáccik annyit mint pl. Ssth, 1 percig sem becsüli le senki aki ismeri...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 9:41 
Heroes Team

Nimbus!

Bizonyára ott voltál a BB -n és láttad, hogy az említett felismerés hányszor jelentett továbbjutást Sorcinak! :) Én ugyanis ott voltam és láttam! Kettőre biztosan - Laca és Ssth - ellen emlékszem is, sőt arra is, hogy ez a "felismerés" az ellenfeleknek is mekkora "csuklásokat" okozott!!! :) :) :)
Én őszintén megmondom egyáltalán NEM becsülöm le őt, mégsem tartottam feltétlen esélyesnek a döntőbe jutásara. A versenyen sokkal nagyobb multis tapasztalattal rendelkező s előbb vagy utóbb elvérző játékosok is indultak, így számomra feltétlen meglepetés volt a 4 -es döntőbe bejutott 3 ember!!! Az utólagos reflektációkból ítélve, nem csak én gondoltam így! :) :) :)

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 máj. 10 szer., 11:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 10 szer., 10:33 
Heroes Team

Nos csak annyit próbáltam sugalni, hogy számomra Sorceress szereplése egyáltalán nem volt meglepő! :wink: 8)

Egyébként ahhoz, hogy eme felismerést megfelelően ki tudja valaki használni, ahhoz kell bizonyos játéktudás.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]