Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 16:58 

A Sod versenyen minden artie volt - szinte - nem volt semmi vita, semmi fennakadás.
Mugger javaslata?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 17:09 

Kérem alássan. Itt valami hatalmas félreértés van.

Először is Vologya: Amiket leírtál én azok alapján próbálom szerkeszteni a mapokat. Nem lesznek nagy változtatások. Illetve rossz irányú átalakítások. Szerintem a nagy változtatás és ami a táborozók részére tesztelés igényel az a 130%. Valamint az Orb, csizma és könyvek visszarakása. Én ezeket nem is igazán támogattam (az orb of vuln.ot igen)
A hősök kivevése nem nagy változtatás. Fogalmam sincs miért vannak börtönben, de ha azt mondod legyenek ott akkor ott is maradnak, de ez tuti nem igényelne tesztelést. A nyersanyag csökkentést (illetve visszaállítást) mindenki javasolja ezzel nincs gond.

Másodszor Mugger: Szerintem épp azt írja a többség, amit te :? Hogy ne tegyük a hősöket börtönbe. Hogy ne legyenek tiltva a relikek, amik nem sokat érnek. Ezt írta GJodie is. Ne korlátozzunk annyira a dolgokat. Itt tiltani SEMMIT NEM AKART SENKI. (hacsak nem pár gonosz emberke azt ,hogy ne lehessen elmenekülni, mikor a másiknak csak elementalja van :lol: (bocs fiúk nem tudtam ellenállni) )

Emberek vegyük már észre, hogy itt mindenki arra törekszik ,hogy jobb és élvezetesebb játékot játszunk. Erre mindenkinek külömböző ötletei vannak, amit külömböző stílusban adnak elő. Érvényesüljön a többség akarata. Szóval mint ahogy Adler is kedvesen megjegyezte tegnap. "Én csak jót akartam" :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 18:28 

No mégegyszer.

Hajrá fiúk! :? Azt hittem játszani szerettek, kiderül lassan előttem, (kezdő, tapasztalatlan, rutintalan és minden egyéb jelzőt felválalva) hogy ti vitatkozni szerettek legjobban. :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 19:15 

Igen egyesek szeretnek azt is. :)
Úgy néz ki hogy megyek én is sikerült itthon megbeszélni a dolgokat.
Vologya: Ha a hétvégére szeretném lehozni b.nőmet akkor azt meddig kell jeleznem?
Hivatalos jelentkezést is hamarosan elküldöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 19:34 

Bocs Teki! :oops: Ne vedd magadra! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 19:51 

Én nem vitatkozom szóval tudom hogy nem rám értetted.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 20:44 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Az én véleményem nem változott a dolgokkal kapcsolatban, de mivel én nem veszek részt az 1vs1 versenyben a szervezés miatt, ezért felőlem olyan átalakításokat csináltok, amilyeneket akartok, hiszen Ti fogtok majd játszani! Nekem nagyon tele van már a hócipőm azzal, hogy a jól működő dolgokat mindig változtatjuk! :? (a BB4-es mappok valóban nyersanyag dúsra sikeredtek, de ezen valóban lehet változtatni... sőt relicet is vissza lehet csempészni az értelmesebb fajtából... De talán meggondolandó, hogy egyelőre ennyi elég lenne!)

Bogpista: Mint írtam, nekem is van véleményem és neked is... Nem kell mindig bevágni a durcát, ha jönni akarsz szívesen látunk, ha nem, akkor otthon maradsz! :roll: A random templaténál biztosan félreértettelek az 1 db bemutató meccsel, de létszámfüggő, hogy a program mennyire lesz sűrű... :roll: Tavaly 2 nap 2vs2, 6 és fél nap 1vs1 és 1 és fél nap volt a H3 támadás tornára, eléggé ki volt számítva az idő (Meccsek között 1 óra pihi és 17-20 óráig foci és fürcsi). De ha belefér és mindenki kipróbálná, nem fogom foggal-körömmel ellenezni! :shock:

Teki1986: Ha jön a barátnőd azt is június 16-án éjfélig kell jelezni és a részvételi összeget neki befizetni.

Én kérek elnézést mindenkitől! :roll:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 20:50 

Sziasztok

Fura dolog tudom, hogy nagy ritkán beleszolok valamibe de most kénytelen vagyok.
Indoklás:
1. Nézegettem tegnap este a portált , meg a táboros képeket, és elég erős elhatározás érlelődött bennem.
Egy ilyen táborba egyszer le kell néznem.
Nos én családos ember vagyok, ugyhogy sok időre nem tudok elszakadni, de egy két nap belefér. Van-e erre lehetőségem?
2. Nem vagyok nagy versenymániás, még csak egy-két versenyen vettem részt.(mentségemre szóljon, hogy kb. egy honapja van netem), igy nagyon nem vagyok tisztában a szabályokkal.
3. Imádom a heroest, és minden nap szakitok rá egy kis időt, de már sajnos vége annak az időszaknak amikor egész hétvégém erről szolt.

Valaki aki jártas ebben a tábor témában segitsen nekem.

És szeretnék valami versenyen is részt venni.
Szoltok majd?

Ja meg egy támadás tornát is ha lehet mert az tök jo :)

Előre is kösszz

Moy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 21:04 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kaylamoy: Van lehetőség az utolsó hétvégére lejönni, vagyis augusztus 26-27-ére. Ebben az esetben a támadás versenyen tudsz részt venni, tehát lesz lehetőséged versenyezni! Kérlek olvasd el a topicot, kb a 2.-3. oldal környékén van a tábor meghírdetése, árakkal, minden tudnivalóval. Várom a jelentkezésed!

Más... Újabb jelentkezés:

1. Vologya
2. Karesz
3. Jou
4. GJodie
5. Titi
6. DaMaGepy
7. Werul
8. J. von Adler
9. Hitehagyott
10. Csizu
11. Nimbus
12. Teki1986

Még 12 hely kiadó! Várom a további jelentkezéseket! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 21:28 

Sziasztok!

Először is a névsort nézve örülök hogy ismét találkozhatok a régi és új arcokkal :D Már várom!
A szabályokról Ssth kérésére,mert nekem mind1 hogy mik a szabályok én játszani szeretnék Heroes3-at Veletek, mindegy milyen szabályokkal :D
A pályák csövesítését én is támogatom, ez jót tenne a versenynek. A relic kérdésben szeritnem jó hogy párat visszatesztek, de a föld könyvet semmiképp sem kéne szvsz. Az őrzőket is erősíteni kell valamilyen szinten,mint ahogy némely pályán a BB4-en is volt. A nehézségi fokozat szeritnem teljesen mind1. A kezdővárba szerintem legyen mage guild lvl1 de harmadik lény dwelling az nem biztos hogy szükséges.
Más: a random balance szerintem nem akkora hülyeség,sőt nekem nagyon tetszett az egy random amit játszottam. Lehet a Táborba is egy-két map, de csak úgyha vki előre leteszteli őket. Én nem bánnám ha lenne random, más játszani rajta. Mondanék egy kis összehasonlítást ha szabad: a random az olyan mint valami mini kaland, amely megköveteli a legprecízebb játékot; a fix mapok pedig olyanok mint a befejezett randomok ott nincsenek újdonságok és ugyanúgy megkövetelik a precizitást felsőfokon. Ennek az a lényege hogy mindkettő nagyon jó mert mindkettő Heroes3 :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 23:32 

Szépen alakul a lista,de még azért hiányos.Ssth,Boti,Szotyi,Zizi,Kady...Veletek mi van?Gyerünk jelentkezni :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 2:51 

Vologya, lehet rossz a szemem vagy gyengülnek az értelmi képességeim, de mi az, hogy Te nem játszol 1vs1 ben, remélem ez csak valami félreértés, ugye?

Teki:
hiába lettél igazi Jedi, még van mit tanulni, s most nem a Heroesre értettem

Nem vitatkozunk, csak elmondjuk a véleményünket, ugyis jutunk valami kompromisszumra, ezt majd elfogadja mindenki, mikor ott leszünk, ezek nem számitanak már, csak a játék.
Jelenleg még a dolgok körbejárása és megrágása folyik, értelmesebbje megvárja, még a többiek szabadidejük nagyrészét ezekkel a dolgokkal töltik.

Biztos megütközést nyer, az a javaslat, hogy mindenféle editálgatás helyett, használjuk az eredeti mappokat, már aminek van eredetije, ti. ToH, ahogy onnan lejön, ugyis csak a kedveltebb és sokak által játszott és ismert térképek ezek.
Elsősorban azért, mert ezeken sokan, sokféleképpen játszottak már, ha komoly problémák lettek volna, akkor az már régen kiderült.
Másrészt ennyi tisztelet jár talán azoknak,akik elkészitették.

S természetesen jöhetnek a tavalyi tábori mappok, én semmiféle fennakadásra nem emlékszem, jó Zizi sirt párszor a recanteer miatt, Vologya is ideges lett mert aljas modon felszedtem a relicjét és dismisseltem a herot, de más nem volt.

tehát ne terheljük magunkat felesleges tesztelésekkel,editálásokkal minek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 13:05 

Kiváncsi vagyok hogy ezt mire értetted? Majd MSN-en megdumáljuk.
Én csatlakozom azokhoz akik azt mondják hogy az adott szabályok szerint fogok játszani mind1 mi a szabály.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 14:37 

Vologya írta:
a BB4-es mappok valóban nyersanyag dúsra sikeredtek, de ezen valóban lehet változtatni... sőt relicet is vissza lehet csempészni az értelmesebb fajtából... De talán meggondolandó, hogy egyelőre ennyi elég lenne!

Nem is szerettünk volna mást. Nyersanyagcsökkentés és 1-2 relic visszatétele.
Ezenkívül, mivel továbbra is kérdőjel van a fejünk felett, hogy miért is vannak börtönben a lvl4 speckós hősök ezek visszatételét. Ennyi volna mindössze. Ezt úgy vettem észre mindenki támogatja.
A random balancét én vetettem csak fel, hogy be lehetne csempészni, akár 1 versenymapként is, így idő biztosan lenne rá. Ha igénylitek én elkészítek jópár pályát, hogy ne ott kelljen generálni. Ha igény van rá. Ha nincs, akkor nem töröm magam. A durcát nem vágtam be, eszmét cseréltünk. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 15:12 

annyi legyen a lényeg, hogy a vár random legyen, hiszen ott választunk mindig várat és hőst.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 16:46 

Nem vagyok kompetens a témában, már csak azért sem, mert még csak kis ideje kezdtem el aktíván multizni a nagyközönséggel (más kérdés, hogy megjelenés óta heroesozok), és még csak a táborba se jövök, de:

Azért azt megjegyezném, hogy a heroes egy játék, amit én azért játszok, mert szórakoztat, úgy, ahogy van. Versenyre sem azért megyek, mert szeretnék egy bazi nagy sárkányos akármit a szobámba (bár egy pillanatig sem panaszkodtam volna, ha valaki hozzám vág egyet. :) )

Egyszerűen azért heroesozok, mert számomra az az, aminek kitalálták: Egy játék. Játszom, hogy kikapcsolódjak és szorakozzak, hogy örömöt szerezzek magamnak és multiban másoknak. És bár én minden bizonnyal akkor is játszani fogok, ha egyre több korlátozást hoztok bele, azért jobb lenne ezt a nagyon színes és összetett szórakozást annak megőrizni, ami. Sakkozni szoktam máshol is, ha éppen ahhoz van kedvem, azt bármikor tudok. :wink:

Amit én ebből végül is ki akartam hozni, az az, hogy mi otthon 99 óta heroesozunk, és amíg 1 éve nem ismerkedtünk meg a versenyekkel, soha nem változtattunk semmit a pályák beállításain, mégis nagyon élveztük. Azért, mert együtt voltunk, és játszottunk. Szerintem ez a lényeg. Az, hogy éppen ki nyert, és milyen tárggyal, már majdnem mindegy, mert ebben a játékban annyi dolog múlik a szerencsén, hogy vagy tényleg minden random előforduló és erős dolgot kiveszünk belőle, vagy a lehető legkevesebbet. Az előbbinél tényleg elmegy egy merev stratégiai játék felé, holott ezt a játékot nem annak készítették. A másik út szerint pedig nyílván sokkal több fog múlni a szerencsén, és a versenyeken valószínüleg nem mindig a legesélyesebb fog nyerni, no de ez tényleg annyira szörnyű? Mert ha még az olimpia lenne, aranyéremmel meg több milliós állami támogatással, akkor megérteném. :)

Remélem nem gázoltam senki lelki világába, csak ha már ennyire megy ez a téma, gondoltam én is elmondom, hogyan látom ezeket a dolgokat. Más másképpen látja, tudom. :wink: (És érdekel is, tényleg.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 20:07 

Loga írta:

Egyszerűen azért heroesozok, mert számomra az az, aminek kitalálták: Egy játék. Játszom, hogy kikapcsolódjak és szorakozzak, hogy örömöt szerezzek magamnak és multiban másoknak. És bár én minden bizonnyal akkor is játszani fogok, ha egyre több korlátozást hoztok bele, azért jobb lenne ezt a nagyon színes és összetett szórakozást annak megőrizni, ami. Sakkozni szoktam máshol is, ha éppen ahhoz van kedvem, azt bármikor tudok. :wink:

A sakkal való összehasonlítás nem tudom mi alapján történik, de én nem nagyon értem. Majd valaki aki jártas mindkettőben világítsa meg... Nem először hangzik ez el ez a mindent elsöprő "észérv", hogy hagyjunk mindent a régiben, ne korlátozzunk semmit, eddig se volt semmi gond a pályákkal és a "TÖBBSÉG" ezt szereti (ez talán a legnevetségesebb, mindig a kádári "csendes tömegeket" jutattja eszembe). Csak azt nem tudom ezeknek a kifakadásoknak ki a címzettje? Nyilván nem az utolsó egy-két napban merült fel, hogy legyenek kitiltva a lvl4 hősök, a relicek, a spellek stb.. Szóval nem igazán értem, hogy ezek az észrevetélek KINEK szólnak, pláne azt nem hogy miért MOST hangzanak el. Na mindegy, engem se érdekel már túlzottan a dolog, mert mindegy mik a szabályok én úgyse játszok :) Szerintem a HeroesI volt a legjobb, kár hogy kijöttek azóta új verziók, mert lehetne azt is önfeledten, változatlan formában játszani és akkor mindenki HAPPY lenne (legalábbis a tpbbség!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 21:31 

Azért azt elmondhatnád, hogy az én szerény (vagy legalábbis annak szánt) általánosságokban beszélő, semmi konkrétumot nem tartalmazó véleménnyílvánításomból hogy jutottál el a nevetséges érveket felsorakoztató kifakadásig... Mert hogy nem annak szántan, és amennyire én meg tudom ítélni, nem is az volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 22:07 

Nos.

Nem ismerem az életkorodat Arch Conan, még nem találkoztunk. De a játékosok nagy részével igen, és bízvást állíthatom, fogalmuk sincs, miről beszélsz, mert a kádári időkben még nem éltek. Én igen.
Meg kell, hogy mondjam, a fórumot eddig elkerülte az ilyen jellegű kinyilatkoztatás. Csak gratulálni tudok ehhez.

Cat

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cat 2006 máj. 06 szomb., 22:42-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 06 szomb., 22:28 

cat írta:
Nos.

Nem ismerem az életkorodat Arch Conan, még nem találkoztunk. De a játékosok nagy részével igen, és bízvást állíthatom, fogalmuk sincs, miről beszélsz, mert a kádári időkben még nem éltek. Én igen.
Meg kell, hogy mondjam, a fórumot eddig elkerülte az ilyen jellegű kinyilatkoztatás. Csak gratulálni tudok ahhoz, hogy össze tudtad fűzni a játékot és a politikát.

Akkor ezek szerint most politizáltam? :( Én is gratulálok, hogy ezt sikerült leszűrni egy zárójeles szubjektív megjegyzésből. Látom érzékenyen érint téged a ***** neve, úgyhogy nem emlegetem legközelebb. Utólag is bocs!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]